Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Alex@ είπε:

Μου ειχανε πει τελευταίο γεύμα στις 7 το απόγευμα  κάτι ελαφρύ να φάω ομως, ούτε νερό. Το πρωί έγινε η ωοληψία, λογω ελαφριάς αναισθησία πρέπει να είναι άδειο το στοναχι.  Πάρε κ ρώτα τις μαιες θα σου δώσουν οδηγίες. Καλή επιτυχία!!!

Έχει να κάνει με την ώρα που έχεις κάνει την ovitrelle. Εμένα συνήθως μου έλεγαν κάτι ελαφρύ μέχρι τις 8 το απόγευμα, νερό μέχρι τις 12 το βράδυ. Βέβαια δεν είχα κάνει ποτέ ωοληψια πριν τις 10 το πρωί. Επίσης με ελάχιστο νερό δεν παραλείπεις να πάρεις το χάπι του θυρεοειδη σου το πρωί της ωοληψιας. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, mommytobe είπε:

καλημερα σε ολα τα κοριτσια και καλη επιτυχια σε οσες εχουν β επιπεδου αυτες τις μερες:)

γεια σου κοριτσι μου...με το καλο το μωρακι σου...εγω εκανα προχθες..ο μπεμπης μου ειναι 470γραμ....εμας πλεον δεν μας το μετραει σε εκατοστα και μονο σε βαρος..με το καλο και η δικια σου β επιπεδου, λογικα σε 2 3 βδομαδες θα κανεις και εσυ?

αχ και κατι ασχετο κοριτσια...ηρθε η μαμα μου και επιτελους σχεδον ταχτοποιηθηκε το σπιτακι μας...λειπουν κατι ψιλοπραγματα αλλα τα περισσοτερα τα καναμε...λιγο τις ντουλαπες θα κανω το σκ ξανα με την μαμα μου γιατι δεν με βολεψαν ετσι οπως τα εβαλα (και εγω η αληθεια ειναι τα εβαλα οπως να ναι για να αδειζουν οι κουτες χαχαχα) και μετα θεωρω πως τελοοος...μετα απο δεκεμβρη θα εχει σειρα το δωματιο του μπεμπη μονο που θα στησουμε οταν ερθουν τα επιπλα που παραγγειλαμε:)

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Ναι έχω κι εγώ Β επιπέδου στις 2/11!! Αγωνιώ χαχα 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Evoulini24 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Ναι έχω κι εγώ Β επιπέδου στις 2/11!! Αγωνιώ χαχα 

υπομονη λιγες μερες μεινανε..ειναι πολυ ομορφη εξεταση, τα βλεπεις ολα αναλυτικα...καλα αποτελεσματα ευχομαι:)

• Μου αρέσει 1

Just now, mommytobe είπε:

υπομονη λιγες μερες μεινανε..ειναι πολυ ομορφη εξεταση, τα βλεπεις ολα αναλυτικα...καλα αποτελεσματα ευχομαι:)

Σε ευχαριστώ πολύ!! Θα απολαύσουμε τον μπεμπακο μας για περισσότερη ώρα!! Ανυπομονώ!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα σε όλες σας! Είμαι από τις "Μανουλες Μαρτίου 21" με Πητ 8 Μαρτίου! Κάνατε Β επιπέδου, κορίτσια; Τι βάρος είχαν τα μωράκια σας; Και πόσα εκατοστά ήταν;  Εύχομαι να πήγαν όλα τέλεια και να έχουμε όλες μια υπέροχη εγκυμοσύνη με υγιή μωράκια!!!

Καλημερα μαζι θα κανουμε υπερηχο λογικα? κ εγω 14 Μαρτιου ΠΗΤ.. για να δουμε τι βαρος θα εχουν τα ζουζουνια μας! καλη επιτυχια στην εξεταση! με το καλο!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

Καλημερα μαζι θα κανουμε υπερηχο λογικα? κ εγω 14 Μαρτιου ΠΗΤ.. για να δουμε τι βαρος θα εχουν τα ζουζουνια μας! καλη επιτυχια στην εξεταση! με το καλο!

Ο,τι καλύτερο και σε εσένα!! Στις 2/11 κι εσύ;;

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα .

καλη επιτυχία στα κορίτσια που έχουν β επιπέδου αυτή την εβδομάδα 

@Paris.33 εάν δεν κάνω λάθος είχε η ioanna27 .δεν μας έγραψε όμως τα νεακια της. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά ! 
@chris79 ελπίζω το κοριτσάκι σου να είναι μια χαρά και απλά να είναι πιο μικρό . Συζήτησε ολους τους προβληματισμούς σου με τον γιατρό σου και κάνε ότι εξετάσεις θεωρείς απαραίτητες . Στο τέλος να δεις που όλα θα πάνε καλά ! 
@Evoulini24 εγώ έκανα στις 21 εβδομάδες και το μωρό ήταν 390 γρ. Ο γιατρός μας είπε πως πλέον δεν μετράνε υψος , μόνο βάρος , βέβαια κοιτάζουν ανάπτυξη στα Κόκκαλα χεριών και ποδιών . Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να το ευχαριστηθείς 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

S4bRp3.png

Καλημέρα σε όλες σας! Είμαι από τις "Μανουλες Μαρτίου 21" με Πητ 8 Μαρτίου! Κάνατε Β επιπέδου, κορίτσια; Τι βάρος είχαν τα μωράκια σας; Και πόσα εκατοστά ήταν;  Εύχομαι να πήγαν όλα τέλεια και να έχουμε όλες μια υπέροχη εγκυμοσύνη με υγιή μωράκια!!!

Καλημερα! Λοιπόν εμεις καναμε 22w ακριβως,  504γρ οπως σ εγραψαν κ πιο πανω δεν μετράνε εκατοστά καθως ειναι στριμωχτα πλεον! Αλλα θα τσεκαρει δαχτυλακια ενα ενα καρδούλα κεφαλακι νεφρα κλπ! Τα πάντα δηλαδή! Καλη επιτυχια να εχεις! 

Just now, Mariachi είπε:

@Paris.33 εάν δεν κάνω λάθος είχε η ioanna27 .δεν μας έγραψε όμως τα νεακια της. Ελπίζω όλα να πήγαν καλά ! 
@chris79 ελπίζω το κοριτσάκι σου να είναι μια χαρά και απλά να είναι πιο μικρό . Συζήτησε ολους τους προβληματισμούς σου με τον γιατρό σου και κάνε ότι εξετάσεις θεωρείς απαραίτητες . Στο τέλος να δεις που όλα θα πάνε καλά ! 
@Evoulini24 εγώ έκανα στις 21 εβδομάδες και το μωρό ήταν 390 γρ. Ο γιατρός μας είπε πως πλέον δεν μετράνε υψος , μόνο βάρος , βέβαια κοιτάζουν ανάπτυξη στα Κόκκαλα χεριών και ποδιών . Καλή επιτυχία σου εύχομαι και να το ευχαριστηθείς 

Εχεις δικιο η Ιωάννα ηταν,  ισως δεν μπήκε ακομη! :huh:

• Μου αρέσει 1

Just now, Mariachi είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ο,τι καλύτερο και σε εσένα!!!

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημερα! Λοιπόν εμεις καναμε 22w ακριβως,  504γρ οπως σ εγραψαν κ πιο πανω δεν μετράνε εκατοστά καθως ειναι στριμωχτα πλεον! Αλλα θα τσεκαρει δαχτυλακια ενα ενα καρδούλα κεφαλακι νεφρα κλπ! Τα πάντα δηλαδή! Καλη επιτυχια να εχεις! 

Εχεις δικιο η Ιωάννα ηταν,  ισως δεν μπήκε ακομη! :huh:

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σου κάνουν και πρόβλεψη για το πόσα κιλά θα γεννηθεί;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Ο,τι καλύτερο και σε εσένα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ!!! Σου κάνουν και πρόβλεψη για το πόσα κιλά θα γεννηθεί;;

Οχι! Ειναι μικρακια ακομη, αυτα ισως όταν κανεις το ντοπλερ 30 32η εβδομάδα! Απλα στη β επιπέδου τους ενδιαφέρει να εχουν σωστη ανάπτυξη, οσο ελέγχεται αυτο βέβαια! Πχ θα σου μετρήσει τα δαχτυλακια απο τα ποδια κατι που δεν γινεται στην α επιπέδου! Τα δαχτυλακια στα χερια κ συγκεκριμένα το μικρο δαχτυλακι κοιτανε με λεπτομέρεια,  ειναι κ αυτο δείκτης ένδειξης συνδρομου down. Πχ στην α επιπέδου ειχα 1:9000 και τώρα πηγε 1:20.000.. Ααα κ φυσικα το πιο ωραιο μερος θα δεις την φατσουλα του!!!! :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Οχι! Ειναι μικρακια ακομη, αυτα ισως όταν κανεις το ντοπλερ 30 32η εβδομάδα! Απλα στη β επιπέδου τους ενδιαφέρει να εχουν σωστη ανάπτυξη, οσο ελέγχεται αυτο βέβαια! Πχ θα σου μετρήσει τα δαχτυλακια απο τα ποδια κατι που δεν γινεται στην α επιπέδου! Τα δαχτυλακια στα χερια κ συγκεκριμένα το μικρο δαχτυλακι κοιτανε με λεπτομέρεια,  ειναι κ αυτο δείκτης ένδειξης συνδρομου down. Πχ στην α επιπέδου ειχα 1:9000 και τώρα πηγε 1:20.000.. Ααα κ φυσικα το πιο ωραιο μερος θα δεις την φατσουλα του!!!! :x

Είσαι κατατοπιστική, να σαι καλά!! Ειδες πιο καθαρά το προσωπάκι του τώρα ε;;

Καλημέρα στα κορίτσια...

Κάναμε με «επιτυχία» την Παρασκευή την Β´ επιπέδου και όλα προχωράνε φυσιολογικά...

Εκτός από κατι ενοχλήσεις χαμηλά που παραμένουν, δεν εχω άλλο «συμπτωμα»...

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

• Μου αρέσει 7

urI6p3.png

Just now, Renula είπε:

Καλημέρα στα κορίτσια...

Κάναμε με «επιτυχία» την Παρασκευή την Β´ επιπέδου και όλα προχωράνε φυσιολογικά...

Εκτός από κατι ενοχλήσεις χαμηλά που παραμένουν, δεν εχω άλλο «συμπτωμα»...

Καλή επιτυχία σε όλες!!!

Καταρχην συγχαρητηρια θα τα ευχαριστα αποτελεσματα σου!

Σχετικα με τις ενοχλησεις.. μπορω να ρωτησω ολες σας... ειμαι στις 19 εβδομαδες και επανηλθαν ενεργα παλι ενοχλησεις χαμηλα στην κοιλια, κυριως απο την δεξια μερια τοσο που καποιες φορες αν εχω το δεξι μου ποδι πανω σε καναπε δεν μπορω να το κατεβασω γιατι με πιανουν σουβλιες πο εκεινη τη μερια.. ο πονος ειναι σαν να θελουμε να παμε τουαλετα για τσισα ας πουμε.. φυαικα με δουλειες κουραση και απλες βολτες αυξανεται ο πονος και η κουραση εξου και ξαναμενω σπιτι σχεδον ολη μερα,, Απο την αρχη της εγκυμοσυνης ειχα δυακολιες και θα ρωτησω κ τωο γιατρο σε 1 εβδομαδα εξου και οταν τον ρωτησα για επαφες με τον αντρα μου ειπε κατηγορηματιμα οχι για αυτο το λογο..τι λετε να ανησυχησω;;

Είσαι κατατοπιστική, να σαι καλά!! Ειδες πιο καθαρά το προσωπάκι του τώρα ε;;

Βασικα τωρα το βλέπεις κανονικα με χρωμα πως ειναι,  οχι ασπρόμαυρο! Αν πατήσεις στο Google θα βρεις κ σχετικές φωτογραφίες! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...