Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Ξαφνικά βήχω και χλαπ...αιμοραγία....έχω πόνους και φοβάμαι για τα χειρότερα....κορίτσια βάλτε με στην προσευχή σας.....έκανα ΕΝΕΣΗ lentogest και το ΠΡΩΙ υπέρηχο....την μπουμπου μου δεν την έχω ξανακούσει.....:( πολύ φοβάμαι ότι το ταξίδι μου τελειώνει εδώ.......

Κοριτσι μου λογικό να βαζεις με το μαυλο σου τα χειρότερα, αλλα πρέπει να σκεφτεις ψυχραιμα.. Καταρχάς το μωρακι μπορεί να εχει θεση τέτοια που να μην βοηθάει να το ακουσεις καλα,  και επίσης σίγουρα νιώθει το αγχος σου και ειναι λογικο να είναι πιο ήσυχο..  Μετα αλήθεια δεν μπορώ να δεχτω με ενα βηχαλακι χάνονται μωρα σ αυτη την εβδομάδα..  Ειχες πολυ αιμα;;  μια φιλη ειχε κ τελικα της ειχςν σπασει αγγειακια απο πιεση κ κουραση.  εχεις την θετικη σκεψη! Θα περιμένουμε νεα σου! Προσευχομαστε να σου πανε ολα καλα! ❤️ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

ΕΧΩ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ, ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10. 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ

Όλα καλά θα πάνε.. Πραγματικά δεν πιστεύω ότι έχει πάθει κάτι το μωρό... Στη , χειρότερη μπορεί να είναι καμμία αποκολλησούλα. Μην φοβάσαι! Περιμένουμε να μας πεις τα νέα που θα δεις όλα μια χαρά θα είναι!

• Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

Just now, Renaki80 είπε:

ΕΧΩ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ, ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10. 

Έχεις όλη τη θετική μας ενέργεια!!! Περιμένουμε νέα σου!!! 

bCX6p3.png

Just now, Renaki80 είπε:

ΕΧΩ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΑΚΟΜΑ, ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 10. 

Κορίτσι μου έχεις όλη την θετική μας σκέψη και ενέργεια... Μην φοβάσαι όλα θα είναι καλά, μια περιπέτεια είναι με αίσιο τέλος.. Περιμένουμε νέα σου 

Διαφημίσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσι μου ανησύχησα που το διάβασα.. Εύχομαι να μην είναι κάτι σημαντικό.. Μήπως κουράστηκες με τις δουλειές χθες και αυτό είναι όλο. Να μας γράψεις νέα σου. Δεν νομίζω έτσι ξαφνικά με το τίποτα να έπαθε κάτι κακό το μωρό. Το ότι δεν το νοιωθεις μη σε ανησυχεί γιατί μπορεί απλά να έτυχε να κοιμάται...

Τώρα πως είσαι; Έχεις αίμα , πονάς;

Συμφωνώ δεν είναι όλοι κάθετοι. Εμένα ο γιατρός μου για παράδειγμα δεν θέλει να το κάνω , μας είπε καλύτερα να το κάνει ο άντρας πχ και όσοι συναναστρέφομαι αλλά για μένα προτιμά να μην το κάνω.

Κοριτσια δε μπορω να ξερω τι λεει ο καθε γιατρος,εγω το συμπεραινω απο τον Ιατρικο Συλλογο ο οποίος καλεσε ολα τα μελη του να συμπορευθουν,οπως καθε χρόνο.

Δεν αφορά μόνο τις εγκυους αλλα γενικα τις ευπαθεις ομάδες,πρωτιστως.

Εδω μπαίνεις σε λιστα κι εχουν εξαντληθεί ήδη!Και μονο οι ευπαθεις εμβολιαζονται σε αυτη τη φαση!

Just now, Paris.33 είπε:

Κοριτσι μου λογικό να βαζεις με το μαυλο σου τα χειρότερα, αλλα πρέπει να σκεφτεις ψυχραιμα.. Καταρχάς το μωρακι μπορεί να εχει θεση τέτοια που να μην βοηθάει να το ακουσεις καλα,  και επίσης σίγουρα νιώθει το αγχος σου και ειναι λογικο να είναι πιο ήσυχο..  Μετα αλήθεια δεν μπορώ να δεχτω με ενα βηχαλακι χάνονται μωρα σ αυτη την εβδομάδα..  Ειχες πολυ αιμα;;  μια φιλη ειχε κ τελικα της ειχςν σπασει αγγειακια απο πιεση κ κουραση.  εχεις την θετικη σκεψη! Θα περιμένουμε νεα σου! Προσευχομαστε να σου πανε ολα καλα! ❤️ 

Συμφωνω απολυτα.Δεν εχει να κανει με.το μωρο,κατι αλλο θα ειναι.Ψυχραιμια κοριτσι μου,ολα θα πανε καλα!

hKYcp3.png

56 minutes ago, Renaki80 said:

Κορίτσι μου τώρα είδα τα μηνύματα σου! 
Ευχομαι να είναι όλα καλά με όλη μου την καρδιά! Στείλε μας μόλις μπορέσεις! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια γειά σας... Αν και βαρύ το κλίμα και πραγματικά εύχομαι με το κορίτσι μας να πήγαν όλα καλά και να είναι καλά και το κορίτσι μας και το μωρακι της εγώ δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου..τελειωσαμε την Β επιπέδου.. Με το μωρακι μας είναι όλα καλά.. Μας ταλαιπώρησε λίγο γιατί φύγαμε 2 φορές να περπατήσω και να φάω γλυκό αλλά στο τέλος μας έκανε την χάρη και γύρισε.. Είναι καλά και το μωρό και όλα..εχει ανέβηκε και ο πλακούντας... Όλα τέλεια..

• Μου αρέσει 11

Μόλις γύρισα πτώμα από το νοσοκομείο, αλλά χαρούμενη! Το τέρας είναι μια χαρά! Τελικά έπαθα αποκόλληση πλακούντα! Και το πιο τρελό το έπαθα χωρίς να κάνω, σηκώσω, τεντώσω τίποτα! Απλά περπάτησα, άλλαξα σεντόνια και μαγείρεμα! Τι να πω;;;

Μας έκανε και χάσαμε 10 χρόνια από την ζωή μας, χώρια την στεναχώρια και την τρομάρα μέσα στο βράδυ! 
Μου έδωσε αντιβίωση, utrogestan και lentogest ενέσεις. Μόνο στο σπίτι και χαλαρά! Έξω καθόλου για 15 ΗΜΕΡΕΣ!!!!

σας ευχαριστώ όλες για την θετική σας ενέργεια και κορίτσια μου σε όλες σας ΠΡΟΣΟΧΗ! Από εκεί που δεν το περιμένεις, χάνεις ξαφνικά τον κόσμο! 

Συνεχίζουμε αισιόδοξα και με πίστη....

σας φιλώ

Just now, mommytobe είπε:

Κορίτσια γειά σας... Αν και βαρύ το κλίμα και πραγματικά εύχομαι με το κορίτσι μας να πήγαν όλα καλά και να είναι καλά και το κορίτσι μας και το μωρακι της εγώ δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου..τελειωσαμε την Β επιπέδου.. Με το μωρακι μας είναι όλα καλά.. Μας ταλαιπώρησε λίγο γιατί φύγαμε 2 φορές να περπατήσω και να φάω γλυκό αλλά στο τέλος μας έκανε την χάρη και γύρισε.. Είναι καλά και το μωρό και όλα..εχει ανέβηκε και ο πλακούντας... Όλα τέλεια..

Μπράβο κορίτσι μου! Όλα καλά με το μωράκι σου! Πολύ χάρηκα! 

• Μου αρέσει 10

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Μόλις γύρισα πτώμα από το νοσοκομείο, αλλά χαρούμενη! Το τέρας είναι μια χαρά! Τελικά έπαθα αποκόλληση πλακούντα! Και το πιο τρελό το έπαθα χωρίς να κάνω, σηκώσω, τεντώσω τίποτα! Απλά περπάτησα, άλλαξα σεντόνια και μαγείρεμα! Τι να πω;;;

Μας έκανε και χάσαμε 10 χρόνια από την ζωή μας, χώρια την στεναχώρια και την τρομάρα μέσα στο βράδυ! 
Μου έδωσε αντιβίωση, utrogestan και lentogest ενέσεις. 

σας ευχαριστώ όλες για την θετική σας ενέργεια και κορίτσια μου σε όλες σας ΠΡΟΣΟΧΗ! Από εκεί που δεν το περιμένεις, χάνεις ξαφνικά τον κόσμο! 

σας φιλώ

Ευτυχώς είναι καλά το μικρακι σου! Να προσέχεις πολύ τωρα, λίγο μας έμεινε :)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renaki80 είπε:

Μου έδωσε αντιβίωση, utrogestan και lentogest ενέσεις. Μόνο στο σπίτι και χαλαρά! Έξω καθόλου για 15 ΗΜΕΡΕΣ!!!!

σας φιλώ

Κοριτσι μου γλυκο!!! Χαίρομαι τοσο πολυ!!! Δυστυχώς για κατι τετοια δεν χρειάζεται να κάνεις κατι εσυ,  απλα συμβαίνουν! Απο εδω κ περα προσοχή και ολα θα πανε τελεια!! Φιλακια πολλα στην μπεμπα σου την τσαχπινα! ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renaki80 είπε:

σας φιλώ

Μας κοψοχολιασες παναγια μου!!δοξα τω θεω! Ηρεμησε ξεκουραςου τωρα και ολα καλα θα ειναι !!!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...