Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Συγχαρητήρια για την β επιπέδου!! Όλα καλά! Όσο για την καμπύλη, την εκανα πριν 2 εβδομάδες...βασικά έκανα την μικρή καμπύλη που σου παιρνουν αιμα 2 φορες.

Τα κιλά σου είναι πολύ καλά!! ΕΓώ έχω πάρει γύρω στα 5!

Κι εγώ αυτήν κάνω μάλλον, θα περιμένω 2 ώρες...

Οπότε όλες πάνω κάτω στα ίδια επίπεδα είμαστε :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

Καλημέρα !!!! Πωπω και εγώ έτσι ήμουν μικρή! Οπότε έβλεπα ότι άρχισε να χειμωνιαζει, ήθελα να βάλω τις γαλοτσες μου !! Παιδί ρου χειμώνα και ο μικρός σου! Να σου ζήσει!!! 

Εδώ στον Γέρακα έχει και υγρασία και έτσι είναι ένα κλίμα περίεργο.. θέλω κρύο ρε κορίτσια δεν αντέχω άλλο!

Καλημέρα τουτουνι!! Πότε έχεις β εσύ?

Η αληθεια ειναι πως εχω ενα παιδι του νερου..λατρευει τη θαλασσα και ο,τι εχει σχεση με το νερο! οποτε κ εμεις ακολουθουμε τις προτιμησεις του.

Νόμιζα ότι θέλουν να βγουν χαχαχα :razz:

Σε καταλαβαινω 100% το ζω οποτε παω στην πεθερα... βαθιες αναπνοες οποτε ανοιγει το στομα της και εξ αρχης βαζεις 1 2 ορια..οπως πχ κλειστη η τηλεοραση εως τα 2 χρονια εστω και καθολου γλυκα μεχρι κ σημερα.. Προσωπικα εθεσα αυτα τα 2 και με ακουσε γιατι φουντωνα στα αληθεια οταν εδινε κρυφα κ μ το ελεγε ο μικρος αργοτερα.. θα μπορουσα να γραφω για ωρε; αλλα θα σταματησω. χιχι

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!! Εμένα αυτή η φάση που δεν ξέρεις τι να φορέσεις γιατί ναι βρέχει αλλά έχει και πολύ ζέστη καθόλου δεν μου αρέσει...

Καλή επιτυχία αύριο με τη β επιπέδου όλα θα πανε τέλεια θάνατο δεις!!!!

@Ani!! Μου να.σου ζήσει ο κουκλος σου!!!

Σε ευχαριστω! εγω φοραω ενα κολαν εγκυμοσυνης πλυνε βαλε χιχι με αθλητικα κ κοντομανικη τετοιες μερε;

• Μου αρέσει 2

Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!!

Καλημέρα !!!! Πωπω και εγώ έτσι ήμουν μικρή! Οπότε έβλεπα ότι άρχισε να χειμωνιαζει, ήθελα να βάλω τις γαλοτσες μου !! Παιδί ρου χειμώνα και ο μικρός σου! Να σου ζήσει!!! 

Εδώ στον Γέρακα έχει και υγρασία και έτσι είναι ένα κλίμα περίεργο.. θέλω κρύο ρε κορίτσια δεν αντέχω άλλο!

Καλημέρα τουτουνι!! Πότε έχεις β εσύ?

Καλημέρα!!! Εγώ έχω τη Δευτέρα!!!!

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου...

Έχω σήμερα τη Β επιπέδου και έχω πάρα πολύ άγχος..

Εντωμεταξυ εδώ και τρεις μέρες έχω ταχυπαλμιες, δεν έχω μετρηθεί αλλά νοιώθω ένα σφίξιμο και πιάνω τους παλμούς γρήγορους. Θα το αναφέρω σήμερα στο γιατρό γιατί είχα και από πριν την εγκυμοσύνη θέμα με αρρυθμίες και φοβάμαι.. Βέβαια είχα άγχος με τη δουλειά αυτές τις μέρες αλλά και με τη εξέταση..

Όντως ωραίος καιρός για χουχουλιασμα άμα είσαι σπίτι!

Συγχαρητήρια κορίτσι μου... Εγώ από κιλά είμαι συν 4. Είχα πάρει 5 τους πρώτους τέσσερις μήνες και τώρα πρόσεξα και έχασα το 1. Ε από δω και πέρα θα βαραινουμε σιγά σιγά.. Νομίζω είσαι πολύ καλά με τα κιλά !

Καλημέρα κορίτσι μου , συγχαρητήρια και σε σένα! Εγώ νομίζω ότι επειδή νοιωθεις και πρήξιμο ίσως είναι κατακράτηση αυτό το μισό κιλό που είδες! 

Καλή επιτυχία περιμένουμε νέα σου!!!! Όλα.θα πάνε υπέροχα!!!!!!

Just now, Sofi8 είπε:

Χαχα! Δεν ξέρω, αλλά φοβάμαι πολύ μη μας μείνουν μετά. Δεν με βοηθάει κ ο σύζυγος, χθες μου πήρε τουλουμπακια! Αλλά γενικώς νομίζω ότι αν περιορίσουμε τα γλυκά κ τρώμε σπιτικό φαγητό θα είμαστε σε καλά επίπεδα κιλών. 

Χαχαχαχαχχαχα κορίτσια κι εγώ χθες έφαγα μια πάστα σοκολάτα μπανάνα!!! Ήταν τέλεια!!!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Χαχαχαχαχχαχα κορίτσια κι εγώ χθες έφαγα μια πάστα σοκολάτα μπανάνα!!! Ήταν τέλεια!!!!

αχ κ εγω εχω κ κατι νανου ντονατς κ ολο τα σκεφτομαι τα απογευματα αχχχ

• Χαχα 2

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ Τετάρτη 8 μισή το πρωί και ανυπομονώ!!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo said:

Kαλημέρα κορίτσι μου! χαχαχ σαν να εχει δικιο ο μικρος σου...φθινοπωριασε για τα καλα! εγω ακόμα δουλευω οποτε ακυρο το χουχουλιασμα...αυριο εχω την Β' επιπεδου και εχω μεγαλη αγωνια....

Μμμ εσυ μου ξέφυγες πριν ... καλά αποτελέσματα και για εσένα αύριο !! 
Αντε σιγά σιγά μαζευόμαστε όλες .. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Geonutr-mama είπε:

Εγώ έκλεισα εχθές τη Β επιπέδου για 23.10.μαλλον πιο αργά απ όλες σας! 

Εχω να δω το μωρο απ την αυχενικη οπότε καταλαβαίνετε αγχος:-D

Μπα.. Εγώ μάλλον η τελευταία.. 26-10:-P. Πόσο εβδομάδες είσαι;; απ τη αυχενική;; γιατί τόσο πολύ;; 

Just now, valentina23 είπε:

Μπα.. Εγώ μάλλον η τελευταία.. 26-10:-P. Πόσο εβδομάδες είσαι;; απ τη αυχενική;; γιατί τόσο πολύ;; 

εγω ειμαι προτελευταια 2/11 και καποιο αλλο κοριτσι ειναι ακομα πιο αργα θυμαμαι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

εγω ειμαι προτελευταια 2/11 και καποιο αλλο κοριτσι ειναι ακομα πιο αργα θυμαμαι

Εγώ είμαι η τελευταία εχω προ β’επιπεδου στις 15/10 και την κανονική 5/11

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Geonutr-mama είπε:

Εγώ έκλεισα εχθές τη Β επιπέδου για 23.10.μαλλον πιο αργά απ όλες σας! 

Εχω να δω το μωρο απ την αυχενικη οπότε καταλαβαίνετε αγχος:-D

Εγω ειμαι 17.10 ούτε μια βδομάδα πριν από σένα... Γιατί έχεις να δεις το μωρό όμως τόσο καιρό? 

Γεια σας κορίτσια!!! Έχω ένα θέμα το οποίο σκέφτομαι, ίσως να είναι νωρίς αλλά το σκέφτομαι καιρό!!! Για το όνομα του μωρού!!! τν όνομα του πεθερού μου δεν μου αρέσει καθόλου ο άνθρωπος είναι πολύ καλός Κ μας έχει βοηθήσει Κ πάρα πολύ, αλλά το όνομά του είναι άθλιο!! Αυτός δεν μας έχει ρωτήσει το τι όνομα θα βάλουμε αλλά είμαι σίγουρη ότι περιμένει να βάλουμε το δικό του. Ο άντρας μου ούτε Κ αυτός θέλει αλλά μου λέει ότι ίσως πρέπει να βάλουμε το όνομα του γιατί έχει κάνει πολλά για μας!!!   Εγώ λέω να μην βάλουμε κανένα όνομα γονιών Κ να βάλουμε κάποιο που θα αρέσει κ στους δύο!! Εσείς τι λέτε?? Είμαι παράλογη???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...