Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Οσο και την προηγούμενη φορά! 4,1 πρέπει να εγινε πολυ καλο ραψιμο απο τον γιατρο! 

Λοιπόν κορίτσια εγω ειχα χασει καπου 1,5 στην αρχη κ τωρα ειμαι 2 πανω..  Δεν θελω να παρω πολλα κ ηδη ξεφυγα 3 4 μερες τωρα..  Η εμβρυολογος μ ειπε πάντως μικρα κ τακτικα γευματα ανα 3 ωρες για την ινσουλινη,  εστω μισο φρουτακι η λιγα αμύγδαλα κλπ Ευτυχως βραδινο δεν τρωω, γιατι εχω καουρες οπότε αν φαω μηλο η λιγο γιαούρτι, ομως τελευταία νιωθω πρησμένη στο στηθος και την κοιλια! 

Μπράβο,σουπερ!Εχω κι εγω μια μικρη αγωνια και για τραχηλο.

Οσο για τα κιλα.και τα γευματα,μια απο τα ίδια!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου γυρισαμε κ εμεις αππ τη β επιπέδου ! Ολα καλα με τη φουσκιτσα μου..  22 εβδομάδων ακριβως σήμερα, 504γρ. Οι μετρησεις καλες θα τις δειξω κ στον γιατρό βέβαια το απόγευμα! Παίρνουμε μια ανασα καο συνεχίζουμε! Καλη επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια μας! ❤️ 

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό!!! 

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου γυρισαμε κ εμεις αππ τη β επιπέδου ! Ολα καλα με τη φουσκιτσα μου..  22 εβδομάδων ακριβως σήμερα, 504γρ. Οι μετρησεις καλες θα τις δειξω κ στον γιατρό βέβαια το απόγευμα! Παίρνουμε μια ανασα καο συνεχίζουμε! Καλη επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια μας! ❤️ 

Μπράβο κορίτσι.. Τέλεια και τα δικά σου.. Μόνο τέτοια.. Καλό υπόλοιπο εγκυμοσύνης εύχομαι:x

• Ευχαριστώ 1

Just now, Joka είπε:

Μπράβο,σουπερ!Εχω κι εγω μια μικρη αγωνια και για τραχηλο.

Οσο για τα κιλα.και τα γευματα,μια απο τα ίδια!!!

Καλα θα ειναι κ ο τραχηλος! Εξαλλου οι γυναικολογοι τον τσεκαρουν, απλα στις  α και β επιπέδου γίνεται πιο ακριβής  μέτρηση! Με το καλο λοιπόν να πατε κ εσεις! 

Just now, Paris.33 είπε:

Καλα θα ειναι κ ο τραχηλος! Εξαλλου οι γυναικολογοι τον τσεκαρουν, απλα στις  α και β επιπέδου γίνεται πιο ακριβής  μέτρηση! Με το καλο λοιπόν να πατε κ εσεις! 

Μου έκανε μια "ανεπίσημη",εξωτερική μέτρηση βέβαια στις 19 βδομάδες και βγήκε 4εκ. οπότε ελπίζω να ειμαστε καλα διοτι στην αυχενικη ημασταν στο οριο.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Μου έκανε μια "ανεπίσημη",εξωτερική μέτρηση βέβαια στις 19 βδομάδες και βγήκε 4εκ. οπότε ελπίζω να ειμαστε καλα διοτι στην αυχενικη ημασταν στο οριο.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας!

εγω έχω 3.1 και να φανταστείτε παίρνω και προγεστερόνη...

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

εγω έχω 3.1 και να φανταστείτε παίρνω και προγεστερόνη...

Στο όριο είσαι κι εσύ αλλα έχεις και δίδυμα,γι αυτό.

Μην ανησυχεις,θα το παρακολουθει ο γιατρος...

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Κορίτσια μου, πολύ χάρηκα με τις Β επιπέδου σας!

καλή επιτυχία για αύριο στην κοπέλα μας!

εγώ ψιλοχάθηκα γιατί την κοπάνησα για το χωριό 7 μεροϋλες και μόλις διάβασα τα νέα σας! 

Έπαθα και αλλεργία στην κρέμα για τις ραγάδες (FrezydermPrevenstria και έτρεχα για εξετάσεις! Σε 5’ στο χωριό και είχα τελειώσει όλη την διαδικασία γραψίματος-αιμοληψίας...μμμμ μου άρεσε πολύ!! Όχι σαν την Αθήνα που λες είμαι έγκυος να περάσω; Και σε κοιτάνε λες και τους σκότωσες την μάνα....

και μιας και ανέφερα την λέξη μάνα....ειλικρινά κοντεύουν να με τρελάνουν και η μάνα μου και η πεθερά μου! Έχουν γνώμη για τα πάντα...για την κοιλιά, τα μαλλιά μου, το κιλά μου, για το μωρό... (σημείωση τα δικά τους παιδιά τα έκαναν πριν 40 ΧΡΟΝΙΑ!!!! Αλλά αυτές τα θυμούνται σαν χθες)...Ας μην αναφέρω ότι μου λένε και οι δύο, έχω κρατήσει την πετσέτα της βάπτισης η μια, η άλλη έχω το πάπλωμα και όλη την προίκα η πεθερά μου.....Μα καλές μου, αυτά έχουν λιώσει μετά από 40 χρόνια!!!!!

Τις αφήνω να λένε τα δικά τους και κάνω ότι θέλω εγώ....Θα πέσει πολύ γέλιο από εμένα και πολύ κλάμα από αυτές ΟΤΑΝ γεννηθεί η μικρή!  Θέλουν και οι δύο να είναι μαζί μου όταν γεννηθεί το μωρό + 1 μήνα μετά.....εντάξει θα κάνω φονικό! 

Σε ένα βιβλίο που διάβασα ανέφερε ότι τους λες, « το μωρό τις πρώτες εβδομάδες δεν έχει ανάγκη εσάς, αλλά την μαμά και τον μπαμπά και μόνο» το είπα και κατέβασαν τα μούτρα στα πατώματα....

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.....:blink:

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Κορίτσια μου, πολύ χάρηκα με τις Β επιπέδου σας!

καλή επιτυχία για αύριο στην κοπέλα μας!

εγώ ψιλοχάθηκα γιατί την κοπάνησα για το χωριό 7 μεροϋλες και μόλις διάβασα τα νέα σας! 

Έπαθα και αλλεργία στην κρέμα για τις ραγάδες (FrezydermPrevenstria και έτρεχα για εξετάσεις! Σε 5’ στο χωριό και είχα τελειώσει όλη την διαδικασία γραψίματος-αιμοληψίας...μμμμ μου άρεσε πολύ!! Όχι σαν την Αθήνα που λες είμαι έγκυος να περάσω; Και σε κοιτάνε λες και τους σκότωσες την μάνα....

και μιας και ανέφερα την λέξη μάνα....ειλικρινά κοντεύουν να με τρελάνουν και η μάνα μου και η πεθερά μου! Έχουν γνώμη για τα πάντα...για την κοιλιά, τα μαλλιά μου, το κιλά μου, για το μωρό... (σημείωση τα δικά τους παιδιά τα έκαναν πριν 40 ΧΡΟΝΙΑ!!!! Αλλά αυτές τα θυμούνται σαν χθες)...Ας μην αναφέρω ότι μου λένε και οι δύο, έχω κρατήσει την πετσέτα της βάπτισης η μια, η άλλη έχω το πάπλωμα και όλη την προίκα η πεθερά μου.....Μα καλές μου, αυτά έχουν λιώσει μετά από 40 χρόνια!!!!!

Τις αφήνω να λένε τα δικά τους και κάνω ότι θέλω εγώ....Θα πέσει πολύ γέλιο από εμένα και πολύ κλάμα από αυτές ΟΤΑΝ γεννηθεί η μικρή!  Θέλουν και οι δύο να είναι μαζί μου όταν γεννηθεί το μωρό + 1 μήνα μετά.....εντάξει θα κάνω φονικό! 

Σε ένα βιβλίο που διάβασα ανέφερε ότι τους λες, « το μωρό τις πρώτες εβδομάδες δεν έχει ανάγκη εσάς, αλλά την μαμά και τον μπαμπά και μόνο» το είπα και κατέβασαν τα μούτρα στα πατώματα....

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.....:blink:

Εγω μάλλον και πάλι είμαι εξαιρεση του κανόνα σ αυτά,τα παραδοσιακά.ήθη κι έθιμα.

Πεθερά όπως έγραψα δεν εχω και η μαμα μου ,όποτε τη ρωτήσω κάτι η απάντηση είναι πάντα του στυλ "δε θυμαμαι..."

Αρα κι εγω ούτως ή άλλως,όπως κάνω και γενικά στη ζωή μου,θ αυτενεργήσω σε όλα!! 

Ό,τι αποφασίζουμε εγώ κι άντρας μου!:cool:

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Εγω μάλλον και πάλι είμαι εξαιρεση του κανόνα σ αυτά,τα παραδοσιακά.ήθη κι έθιμα.

Πεθερά όπως έγραψα δεν εχω και η μαμα μου ,όποτε τη ρωτήσω κάτι η απάντηση είναι πάντα του στυλ "δε θυμαμαι..."

Αρα κι εγω ούτως ή άλλως,όπως κάνω και γενικά στη ζωή μου,θ αυτενεργήσω σε όλα!! 

Αυτό είναι και το καλύτερο γιατί όπου μπλέκονται πολλές απόψεις γίνεται χαμός!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Εαν θες σου στέλνω μια από τις δύο....κάνουν για 10 :P

θα έχω το άγχος που δεν θα έχω ιδέα για το μικρουλάκι μου και θα έχω την «εμπειρία» χρόνων να μου λένε ότι τρελό φανταστούν....θα βάλω τα μεγάλα μέσα, τον άντρα μου, να τις βάλει στην θέση τους και τος δύο, εγώ μόνο στο νινάκι μου! 

KerXp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εγώ έχω πάρει 3,5 κιλά λίγα για αυτά που τρώω χάχα. 

Κοριτσια τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω παρά πολλά νεύρα. Προσπαθώ να συγκρατηθω αλλά το παραμικρό με εκνευρίζει. Το έχετε και εσείς ή οι δικές μου ορμόνες κάνουν πάρτι?? 

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Εαν θες σου στέλνω μια από τις δύο....κάνουν για 10 :P

θα έχω το άγχος που δεν θα έχω ιδέα για το μικρουλάκι μου και θα έχω την «εμπειρία» χρόνων να μου λένε ότι τρελό φανταστούν....θα βάλω τα μεγάλα μέσα, τον άντρα μου, να τις βάλει στην θέση τους και τος δύο, εγώ μόνο στο νινάκι μου! 

Μπα,να μου λειπει!

Ετσι ακριβως να κανεις!Άντε κανένα φαγητό να φέρνουν κι ως εκει!

• Χαχα 1

hKYcp3.png

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Κοριτσια τις τελευταίες 2 εβδομάδες έχω παρά πολλά νεύρα. Προσπαθώ να συγκρατηθω αλλά το παραμικρό με εκνευρίζει. Το έχετε και εσείς ή οι δικές μου ορμόνες κάνουν πάρτι?? 

ναι ναι μια απο τα ιδιααααααα νευρα καποιες μερες πολλα..οχι κ αδικαιολογητα βεβαια καποιες μερες

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!

Και εγώ νευριάζω, αλλά όχι χωρίς λόγο!

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...