Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Τουτουνι said:

Καλή επιτυχία αύριο στη β επιπέδου!!! Περιμένουμε να ευχάριστα!!! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να πάρω μέχρι 12 κιλά, όχι παραπάνω...

Πω πω και είναι και 2 ! 
Μαζευομαιιιιιιιιι !! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Hope.2019 είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου... Κι εγώ έχω αυπνίες το βράδυ. Άμα ξυπνήσω μετά δυσκολεύομαι.Έίναι από ανησυχίες που έχω αλλά δυσκολεύομαι και να κοιμηθώ λόγω μέσης.

Σχετικά με τα κιλά εγώ είχα πάρει απότομα κιλά μέχρι  αρχές Σεπτέμβρη που  ήμουν στον 4ο μήνα καιήμουν ήδη 5 κιλά συν. Αλλά έκτοτε θορυβήθηκα και προσέχω πολύ. Αύριο έχω Β επιπέδου και από ότι έχω ζυγιστεί έχασα ένα κιλο από αυτά που πήρα... Ελπίζω να μην πάρω πολλά από δω και πέρα γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη μέση μου κι όλας...

Καλή επιτυχία γι αύριο! Εγώ έχω την Παρασκευή Β επιπέδου! Μου είπε ο γιατρός να πάρω 12-15 κιλά το πολύ! Προσπαθώ να συγκρατηθώ αλλά πεινάω συνέχεια.....και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Το μαρτύριο είναι από τον 7ο και μετά που η όρεξη θα έχει ανέβει στα ύψη! Γι αυτό μας λένε να προσέχουμε από τώρα!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 11 λεπτά , Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε, πως είσαστε σήμερα? Εγώ είναι κάτι βράδια που ξυπνάω γύρω στις 3 και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...το έχει καμία αυτό?

Όσο για την γυμναστική που λέτε, εμένα μόνο περπάτημα μου επιτρέπει αλλά και αυτό πλέον με κουράζει. Θέλω όμως να περπατάω γιατί έχω πάρει κιλά....Είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω πάρει 5 κιλά. Εσείς πόσα έχετε πάρει μέχρι τώρα?

Εγω το είχα αυτό.. Και το πρωί σερνομουν.. Συνήθως ξυπναγα για τουαλέτα και μετά μετραγα προβατάκια ώσπου ξανασηκωνομουν για τουαλέτα.. Και τώρα έχω συχνοουρια το βράδυ αλλά αϋπνίες είχα κυρίως στο α τριμηνο

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα.  Όσον αφορά τα κιλακια,  το 1ο τρίμηνο έχασα 2 και έως τώρα 19+4 τα έχω πάρει,  συν άλλα 2. 

Στον ύπνο έχω ποικιλία. Άλλοτε ξυπνάω για τουαλέτα,  όχι στάνταρ ώρα,  στις 3, στις 5.Το κακό είναι ότι αργεί να με ξαναπάρει ο ύπνος και μετά είμαι κάπως όλη την μέρα. Άλλοτε ξυπνάω από το μούδιασμα στο χέρι ή στο αυτί! Δεν ξέρω αν εσείς το παθαινετε. Εγώ κοιμάμαι ούτως ή άλλως πλάγια,  οπότε πιάνεται  η μια πλευρά τον τελευταιο καιρό. Σήμερα και χθες ξύπνησα  από το αυτί,  αλλά τουλάχιστον κοιμήθηκα συνεχόμενα ως τις 7 παρά. 

@Paris.33  εμένα η πεθερά μου ευτυχώς είναι πολλή καλή,  δεν ανακατεύεται πουθενά και βοηθάει όσο μπορεί, παρ' όλο που είναι 83 ετών!!  Μετά από κάθε εξέταση όταν της λέμε ότι είναι καλά ο μπέμπης κλαίει μωρέ η γλυκούλα μου.  Οι γονείς μου μένουν επαρχία,  αλλά και αυτοί δεν είναι επεμβατικοι . Εγώ τους ζήτησα μετά τη Β επιπέδου να έρθουν Αθήνα να μας βοηθήσουν λίγο με τις δουλειές,  να φτιάξουμε και το δωμάτιο.  Σήμερα αν θυμάμαι καλά έχεις Β επιπέδου,  καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 είπε:

Εγώ πάντως μέχρι στιγμής έχω πάρει 3,5 κιλά. Μετά τον 7ο κορίτσια μπαίνουν τα πολλά κιλά.. 

δεν ξερω αν σας καθυσηχαζει αυτο που θα πω μα αργοτερα προς το τελος ξαναερχονται οι καουρες..οποτε εγω τα βραδια την εβγαζα συνηθως με γαλατακι..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Για να σας παρηγορισω κορίτσια εγώ έχω πάρει 10 νταν.. Τοσα έδειξε η ζυγαριά στο τελευταίο ραντεβού πριν 2 βδομάδες.. Από εκείνη την μέρα προσπαθώ να προσέχω γιατί αν συνεχίσω έτσι θα φτάσω τα 20 και ο γιατρός στην αρχή μου είπε 10 με 12..τωρα μου έβαλε όριο τα 15 και μου είπε ότι είναι και το τελικό δεν έχει παραπάνω 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου γυρισαμε κ εμεις αππ τη β επιπέδου ! Ολα καλα με τη φουσκιτσα μου..  22 εβδομάδων ακριβως σήμερα, 504γρ. Οι μετρησεις καλες θα τις δειξω κ στον γιατρό βέβαια το απόγευμα! Παίρνουμε μια ανασα καο συνεχίζουμε! Καλη επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια μας! ❤️ 

• Μου αρέσει 14

3 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε, πως είσαστε σήμερα? Εγώ είναι κάτι βράδια που ξυπνάω γύρω στις 3 και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...το έχει καμία αυτό?

Όσο για την γυμναστική που λέτε, εμένα μόνο περπάτημα μου επιτρέπει αλλά και αυτό πλέον με κουράζει. Θέλω όμως να περπατάω γιατί έχω πάρει κιλά....Είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω πάρει 5 κιλά. Εσείς πόσα έχετε πάρει μέχρι τώρα?

Να περπατας,μεχρι εκει που μπορεις!Αν δεν υπαρχει καποια επιπλοκη που το απαγορεύει,επιβάλλεται η ελαφριά ασκηση!

Εγω 2 εχω πάρει τα οποια ειχα χάσει στο α τρίμηνο συν 1 που πήρα στον 5ο μηνα και σε αυτο το κομμάτι,είμαι Χίτλερ!!

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου γυρισαμε κ εμεις αππ τη β επιπέδου ! Ολα καλα με τη φουσκιτσα μου..  22 εβδομάδων ακριβως σήμερα, 504γρ. Οι μετρησεις καλες θα τις δειξω κ στον γιατρό βέβαια το απόγευμα! Παίρνουμε μια ανασα καο συνεχίζουμε! Καλη επιτυχία και στα υπόλοιπα κορίτσια μας! ❤️ 

Ωωωω συγχαρητήρια!!Ειδες βρε κοριτσι που ολα πηγαν καλα?Τραχηλο ποσο σου εβγαλε?

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Να περπατας,μεχρι εκει που μπορεις!Αν δεν υπαρχει καποια επιπλοκη που το απαγορεύει,επιβάλλεται η ελαφριά ασκηση!

Εγω 2 εχω πάρει τα οποια ειχα χάσει στο α τρίμηνο συν 1 που πήρα στον 5ο μηνα και σε αυτο το κομμάτι,είμαι Χίτλερ!!

Μπράβο κορίτσι μου! Πραγματικός Χίτλερ...ααχχαχχα Απλά πλέον λαχανιάζω πολύ εύκολα....

Just now, Paris.33 είπε:

Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό λοιπόν!!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo Jo είπε:

Μπράβο κορίτσι μου! Πραγματικός Χίτλερ...ααχχαχχα Απλά πλέον λαχανιάζω πολύ εύκολα....

Κι εγω το ιδιο!Οσο μπορεις,ακομα και λιγο καλυτερο απ το καθολου!

Και οποτε εχεις λιγουρες,προσπαθησε να τρως μικρα ελαφρια σνακς,πχ γαλα με δημητριακα,κανένα γιαουρτακι κανενα φρουτο.

Εγω αυτο κανω,δεν αφηνω το στομαχι αδειο,τρωω συχνα μικρα γευματα.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Κι εγω το ιδιο!Οσο μπορεις,ακομα και λιγο καλυτερο απ το καθολου!

Και οποτε εχεις λιγουρες,προσπαθησε να τρως μικρα ελαφρια σνακς,πχ γαλα με δημητριακα,κανένα γιαουρτακι κανενα φρουτο.

Εγω αυτο κανω,δεν αφηνω το στομαχι αδειο,τρωω συχνα μικρα γευματα.

Eυχαριστώ για τις συμβουλές σου! Αυτό θα κάνω από δω και πέρα!

• Μου αρέσει 1

Συγχαρητήρια @Paris.33 !!! Να ηρεμήσεις και εςυ ! Αντε και στις υπόλοιπες !!! 
κοριτσια όσο αφορά τα κιλά εγώ και στο πρώτο τα περισσότερα τα είχα βάλει στο 1ο τρίμηνο . Στο 2ο τρίμηνο άρχισα να προσέχω και στο 3ο με έπιασαν καούρες ! Σύνολο είχα πάρει 12 κιλά . Θέλω να πιστεύω πως έτσι θα πάει κ τώρα ! 

• Μου αρέσει 2

S4bRp3.png

Just now, Joka είπε:

Ωωωω συγχαρητήρια!!Ειδες βρε κοριτσι που ολα πηγαν καλα?Τραχηλο ποσο σου εβγαλε?

Οσο και την προηγούμενη φορά! 4,1 πρέπει να εγινε πολυ καλο ραψιμο απο τον γιατρο! 

Λοιπόν κορίτσια εγω ειχα χασει καπου 1,5 στην αρχη κ τωρα ειμαι 2 πανω..  Δεν θελω να παρω πολλα κ ηδη ξεφυγα 3 4 μερες τωρα..  Η εμβρυολογος μ ειπε πάντως μικρα κ τακτικα γευματα ανα 3 ωρες για την ινσουλινη,  εστω μισο φρουτακι η λιγα αμύγδαλα κλπ Ευτυχως βραδινο δεν τρωω, γιατι εχω καουρες οπότε αν φαω μηλο η λιγο γιαούρτι, ομως τελευταία νιωθω πρησμένη στο στηθος και την κοιλια! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...