Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Demi Lou είπε:

Κορίτσια καλησπέρα. Είχατε αναφέρει κάποιες στο παρελθόν ότι κάνετε διαδικτυακά prenatal yoga. Μπορείτε να με ενημερώσετε μήπως ξεκινήσω και γω; 

Γενικά τι κάνετε από γυμναστική; Τι έχει προτείνει ο γιατρός σας; 

Μετά την αυχενική ξεκίνησα κολύμβηση  τρεις/τέσσερις φορές την εβδομάδα και περπάτημα κάθε βράδυ (έχω σκύλο οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς). Αν δεν έκανα κι αυτά από γυμναστική νομίζω θα είχα πάρει ήδη 15 κιλά με αυτά που τρώω καθημερινά. Εχθές όμως ένιωσα καπως περίεργα τη μεση και την πλάτη χαμηλά στο περπάτημα και σκέφτηκα ίσως να έκανα γιόγκα να με ανακουφίζει λίγο. Θα πήγαινα σε κάποιο κέντρο αλλά έλεγα να δοκιμάσω πρώτα διαδικτυακα και βλέπουμε...

Αν έχετε κάτι δοκιμάσει και είναι καλό θα το εκτιμούσα να το μοιραστείτε μαζί μου !!:D

Εμενα δυστυχώς δεν μ επιτρεπεται η γυμναστική, ειναι ωραιο ομως που το ψαχνεις! Και μονο που μπορείς και περπατας αρκετά, ειναι σημαντικοτατο! 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Paris.33 said:

Εμενα δυστυχώς δεν μ επιτρεπεται η γυμναστική, ειναι ωραιο ομως που το ψαχνεις! Και μονο που μπορείς και περπατας αρκετά, ειναι σημαντικοτατο! 

Κρίμα... δυστυχώς είναι πολλές οι περιπτώσεις που οι γιατροί απαγορεύουν τη γυμναστική..:mellow:

Όλα για καλό όμως !!:)

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε, πως είσαστε σήμερα? Εγώ είναι κάτι βράδια που ξυπνάω γύρω στις 3 και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...το έχει καμία αυτό?

Όσο για την γυμναστική που λέτε, εμένα μόνο περπάτημα μου επιτρέπει αλλά και αυτό πλέον με κουράζει. Θέλω όμως να περπατάω γιατί έχω πάρει κιλά....Είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω πάρει 5 κιλά. Εσείς πόσα έχετε πάρει μέχρι τώρα?

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε, πως είσαστε σήμερα? Εγώ είναι κάτι βράδια που ξυπνάω γύρω στις 3 και μετά δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ...το έχει καμία αυτό?

Όσο για την γυμναστική που λέτε, εμένα μόνο περπάτημα μου επιτρέπει αλλά και αυτό πλέον με κουράζει. Θέλω όμως να περπατάω γιατί έχω πάρει κιλά....Είμαι στην 21η εβδομάδα και έχω πάρει 5 κιλά. Εσείς πόσα έχετε πάρει μέχρι τώρα?

Καλημέρα!!! Εγώ έχω πάρει ήδη τα 6 που είχα χασει το πρώτο τρίμηνο!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Εγώ έχω πάρει 6 . Κορίτσια εχθές το βράδυ τρέχαμε στο νοσοκομείο . Ο μικρός Ταρζάν μας χτύπησε στο κεφάλι και φοβηθήκαμε . Τλκ δεν ήταν τίποτα . Πήρα μια τρομάρα ! 

• Μου αρέσει 1

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

Καλημέρα ! Εγώ έχω πάρει 6 . Κορίτσια εχθές το βράδυ τρέχαμε στο νοσοκομείο . Ο μικρός Ταρζάν μας χτύπησε στο κεφάλι και φοβηθήκαμε . Τλκ δεν ήταν τίποτα . Πήρα μια τρομάρα ! 

Καλημέρα! Περαστικά στον Ταρζανούλη σας!

• Μου αρέσει 1

9 hours ago, Demi Lou said:

Κορίτσια καλησπέρα. Είχατε αναφέρει κάποιες στο παρελθόν ότι κάνετε διαδικτυακά prenatal yoga. Μπορείτε να με ενημερώσετε μήπως ξεκινήσω και γω; 

Γενικά τι κάνετε από γυμναστική; Τι έχει προτείνει ο γιατρός σας; 

Μετά την αυχενική ξεκίνησα κολύμβηση  τρεις/τέσσερις φορές την εβδομάδα και περπάτημα κάθε βράδυ (έχω σκύλο οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς). Αν δεν έκανα κι αυτά από γυμναστική νομίζω θα είχα πάρει ήδη 15 κιλά με αυτά που τρώω καθημερινά. Εχθές όμως ένιωσα καπως περίεργα τη μεση και την πλάτη χαμηλά στο περπάτημα και σκέφτηκα ίσως να έκανα γιόγκα να με ανακουφίζει λίγο. Θα πήγαινα σε κάποιο κέντρο αλλά έλεγα να δοκιμάσω πρώτα διαδικτυακα και βλέπουμε...

Αν έχετε κάτι δοκιμάσει και είναι καλό θα το εκτιμούσα να το μοιραστείτε μαζί μου !!:D

Καλημέρα ! 

Να σε ρωτήσω κάτι; Κολύμβηση που κάνεις ; Σε κολυμβητήριο ή στη θάλασσα ; 
Έκανα πέρυσι το μισό χρόνο (βασικά μέχρι την καραντίνα) και ήταν ότι καλύτερο ... φέτος στην αρχή της εγκυμοσύνης που ρώτησα το γιατρό μου είπε όχι για να μην πάρω κανένα μικρόβιο από την πισίνα ... δεν ξαναρώτησα πιο μετά να σου πω αλλά κ εγώ δεν κάνω τίποτα και μου έχει κοστίσει πολύ .. θα ήθελα τόσο πολύ να ξαναρχίσω.. 

Just now, Geo Jo said:

Καλημέρα ! 
Αχ κάθε βράδυ ξυπνάω από το μούδιασμα στα χέρια και αργω τόσο πολύ να ξανά κοιμηθώ ... μαρτύριο ! 
Ασε με τα κιλά πήγαινα τόσο καλά στην αρχή και 4-5ο μήνα το έχασα ... πρέπει να μπει φερμουάρ και να κουνηθώ λίγο κ εγώ ... 

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Εγω ξυπνούσα 2 νταν!!! Μαρτύριο λέμε. Έβλεπα όλες τις επαναλήψεις στην tv. Ε κατά τις 4:30 κοιμόμουν. Αστα πίκρα.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα ! 

Να σε ρωτήσω κάτι; Κολύμβηση που κάνεις ; Σε κολυμβητήριο ή στη θάλασσα ; 
Έκανα πέρυσι το μισό χρόνο (βασικά μέχρι την καραντίνα) και ήταν ότι καλύτερο ... φέτος στην αρχή της εγκυμοσύνης που ρώτησα το γιατρό μου είπε όχι για να μην πάρω κανένα μικρόβιο από την πισίνα ... δεν ξαναρώτησα πιο μετά να σου πω αλλά κ εγώ δεν κάνω τίποτα και μου έχει κοστίσει πολύ .. θα ήθελα τόσο πολύ να ξαναρχίσω.. 

Καλημέρα ! 
Αχ κάθε βράδυ ξυπνάω από το μούδιασμα στα χέρια και αργω τόσο πολύ να ξανά κοιμηθώ ... μαρτύριο ! 
Ασε με τα κιλά πήγαινα τόσο καλά στην αρχή και 4-5ο μήνα το έχασα ... πρέπει να μπει φερμουάρ και να κουνηθώ λίγο κ εγώ ... 

Καλημέρα! Από πολλές κοπέλες το έχω ακούσει αυτό με το μούδιασμα...εγώ ξυπνάω για τουαλέτα και μετά το μάτι γαρίδα!

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Καλημέρα! Εγω ξυπνούσα 2 νταν!!! Μαρτύριο λέμε. Έβλεπα όλες τις επαναλήψεις στην tv. Ε κατά τις 4:30 κοιμόμουν. Αστα πίκρα.

Καλημέρα! Εγώ κάποτε ξυπνούσα στις 5 νταν! Και πλέον στις 3!

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo said:

Καλημέρα! Από πολλές κοπέλες το έχω ακούσει αυτό με το μούδιασμα...εγώ ξυπνάω για τουαλέτα και μετά το μάτι γαρίδα!

Καλημέρα! Εγώ κάποτε ξυπνούσα στις 5 νταν! Και πλέον στις 3!

Τουλάχιστον εγώ έχω ποικιλία .. όχι κάθε μέρα ίδια ώρα ! Χαχαχαχα! :) 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Mariachi είπε:

Περαστικά του!!! Μην ανησυχείς αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου... Κι εγώ έχω αυπνίες το βράδυ. Άμα ξυπνήσω μετά δυσκολεύομαι.Έίναι από ανησυχίες που έχω αλλά δυσκολεύομαι και να κοιμηθώ λόγω μέσης.

Σχετικά με τα κιλά εγώ είχα πάρει απότομα κιλά μέχρι  αρχές Σεπτέμβρη που  ήμουν στον 4ο μήνα καιήμουν ήδη 5 κιλά συν. Αλλά έκτοτε θορυβήθηκα και προσέχω πολύ. Αύριο έχω Β επιπέδου και από ότι έχω ζυγιστεί έχασα ένα κιλο από αυτά που πήρα... Ελπίζω να μην πάρω πολλά από δω και πέρα γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη μέση μου κι όλας...

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, chris79 είπε:

Τουλάχιστον εγώ έχω ποικιλία .. όχι κάθε μέρα ίδια ώρα ! Χαχαχαχα! :) 

Καλημερα κοριτσια! δυσκολο θεμα αυτο με τον υπνο.. καταρχην παω τοσεα πολλες φορες τουαλετα και το βραδυ που αναγκαστικα ξυπναω..αφου για να μην ξαγρυπνησω δεν αναβω τα φωτα χαχα... κατα τα αλλα με το μικρο στο κρεβατι να απλωνεται και να γυρναει σα χταποδι καταλαβαινεις ποιοτητα υπνου! Ενα ονειρο!

για κιλα εγω ειχα χασει 2 το πρωτο 3μηνο φυσικα τα ξαναπηρα και τωρα ημουν +2,5 στίς 17 εβδομαδες.. φυσικα σιγουρα θα ειμαι παραπανω τωρα αλλα δεν εχω ζυγαρια σπιτι χιχι!

Just now, Hope.2019 είπε:

Kαλημέρα κορίτσι μου... Κι εγώ έχω αυπνίες το βράδυ. Άμα ξυπνήσω μετά δυσκολεύομαι.Έίναι από ανησυχίες που έχω αλλά δυσκολεύομαι και να κοιμηθώ λόγω μέσης.

Σχετικά με τα κιλά εγώ είχα πάρει απότομα κιλά μέχρι  αρχές Σεπτέμβρη που  ήμουν στον 4ο μήνα καιήμουν ήδη 5 κιλά συν. Αλλά έκτοτε θορυβήθηκα και προσέχω πολύ. Αύριο έχω Β επιπέδου και από ότι έχω ζυγιστεί έχασα ένα κιλο από αυτά που πήρα... Ελπίζω να μην πάρω πολλά από δω και πέρα γιατί έχω μεγάλο θέμα με τη μέση μου κι όλας...

Καλή επιτυχία αύριο στη β επιπέδου!!! Περιμένουμε να ευχάριστα!!! Εμένα ο γιατρός μου μου είπε να πάρω μέχρι 12 κιλά, όχι παραπάνω...

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...