Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Εγω εχω το αντίθετο με την πεθερα, γνωμη και αποψη για ολα!! Ακουσα 100 φορες την φράση ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ που επιναν χαμομηλι απο νεογέννητα, έτρωγαν σοκοφρετες κ γλυκα απο ενος, δεν θηλασαν πανω απο 2 3 μηνες... <_< περα απο αυτο επιμενει να παρουμε τα πάντα απο τωρα,  κατι που μ βρίσκει αντίθετη μιας κ θελω να ξεκινησω ερευνα μετα την β επιπέδου και επισης σαν ζευγάρι με τον ανδρα μου ειμαστε της αποψης λιγα και μετα σιγα σιγα αναλογα τις αναγκες! Ετσι φτιάξαμε και το σπιτι μας και δεν το μετανιωνω..  Ααα εννοείται ουτε λογος να δανειστουμε πραγματακια απο πρωτου βαθμού συγγενη μας,  γιατί τι θα πει ο κοσμος,  θα μας κοροϊδεύουν 

Επειδή δεν την πολυβλέπω την δικιά μου, δεν έχουμε ανοίξει και συζήτηση γι' αυτό το θέμα. Πάντως επειδή είναι και η δική μου παρεμβατική αλλά της το έχει ξεκόψει ο άντρας μου, αν όταν έρθει η ώρα χωθεί και επέμβει θα μπει στην θέση της

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου, τι κάνετε????

Καλησπέρα τουτουνι!!!

Ρε κορίτσια νιώθετε και εσείς τόσο χαμηλά τα μωρά σαν να θέλουν να βγουν? Δηλαδή εκεί που αρχίζουν οι τριχουλες?

• Χαχα 1

5qPop3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Επειδή δεν την πολυβλέπω την δικιά μου, δεν έχουμε ανοίξει και συζήτηση γι' αυτό το θέμα. Πάντως επειδή είναι και η δική μου παρεμβατική αλλά της το έχει ξεκόψει ο άντρας μου, αν όταν έρθει η ώρα χωθεί και επέμβει θα μπει στην θέση της

Κ εμενα ευτυχώς ο ανδρας μου συμφωνεί μαζι μ,  αλλα αυτο που θα βρεθουμε μια στο τοσο και θα μ βγει απο τη μύτη.... Κ βασικα με ολα αυτα που ακουω,  σκέφτομαι θα θελω να αφησω καποια στιγμη παιδί και δεν την εμπιστεύομαι..  Ααα να μην πω που ακουω συνέχεια το τροπαριο,  να τρως να τρως, φαε κ αλλες πήραν 20 κιλα τίποτα δεν επαθαν.. Μα δεν πειναω! 

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλησπέρα τουτουνι!!!

Ρε κορίτσια νιώθετε και εσείς τόσο χαμηλά τα μωρά σαν να θέλουν να βγουν? Δηλαδή εκεί που αρχίζουν οι τριχουλες?

Χαχαχα Εννοείται!! Εσυ που εχεις κ 2 κιολας που να χωρέσουν καλε! ❤️ 

• Μου αρέσει 2

Just now, Paris.33 είπε:

Γεια σου τουτουνακι μας!!!!! Στην αναμονή της αυχενικης αυριο! 

Κορίτσια... Ρίχνω θεμα:ποσο παρεμβατικες ειναι οι μαμαδες πεθερές στο θεμα παιδι! Γιατι η πεθερά μ εχει ηδη τρελάνει 

Εγώ είμαι πολύ τυχερή! Η δική μου δεν ανακατεύεται καθολου!!! Ούτε η μαμά μου, ούτε η πεθερά μου!!!!

Just now, Paris.33 είπε:

Εγω εχω το αντίθετο με την πεθερα, γνωμη και αποψη για ολα!! Ακουσα 100 φορες την φράση ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ που επιναν χαμομηλι απο νεογέννητα, έτρωγαν σοκοφρετες κ γλυκα απο ενος, δεν θηλασαν πανω απο 2 3 μηνες... <_< περα απο αυτο επιμενει να παρουμε τα πάντα απο τωρα,  κατι που μ βρίσκει αντίθετη μιας κ θελω να ξεκινησω ερευνα μετα την β επιπέδου και επισης σαν ζευγάρι με τον ανδρα μου ειμαστε της αποψης λιγα και μετα σιγα σιγα αναλογα τις αναγκες! Ετσι φτιάξαμε και το σπιτι μας και δεν το μετανιωνω..  Ααα εννοείται ουτε λογος να δανειστουμε πραγματακια απο πρωτου βαθμού συγγενη μας,  γιατί τι θα πει ο κοσμος,  θα μας κοροϊδεύουν 

Με το καλο και η β επιπέδου!!! 

Ποπό...τι τραβάς!! Ούτε στον έλθει μου!! Νομίζω πρέπει να της βάλεις όρια!!

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλησπέρα τουτουνι!!!

Εγώ νιώθω μόνο το ένα και το νιώθω λίγο κάτω απ' τον αφαλό, συνήθως αριστερά!

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια... Ρίχνω θεμα:ποσο παρεμβατικες ειναι οι μαμαδες πεθερές στο θεμα παιδι! Γιατι η πεθερά μ εχει ηδη τρελάνει 

Με το καλό η αυχενική σου Paris μου!!!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Paris.33 said:

Απάντηση : όσο τις αφήσεις ... κατά το «δώσε θάρρος στο χωριάτη...» 

:) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Απάντηση : όσο τις αφήσεις ... κατά το «δώσε θάρρος στο χωριάτη...» 

:) 

Ξεκαθαρισα,  εσεις τα μεγαλωσατε τα παιδιά σας, τωρα σειρά μας! Παρεξηγηθει ξεπαρεξηγηθει:-| λεω αλλα κανατε εσεις πριν 35 χρονια αλλα εμεις τωρα και οι γιαγιαδες μας πριν 70 χρονια εκαναν μπανιο εξω κ ειχαν εφημεριδα αντι για χαρτι,  θα κανουμε το ίδιο :-P δεν κρατηθηκα

• Χαχα 4

Just now, Paris.33 είπε:

Ξεκαθαρισα,  εσεις τα μεγαλωσατε τα παιδιά σας, τωρα σειρά μας! Παρεξηγηθει ξεπαρεξηγηθει:-| λεω αλλα κανατε εσεις πριν 35 χρονια αλλα εμεις τωρα και οι γιαγιαδες μας πριν 70 χρονια εκαναν μπανιο εξω κ ειχαν εφημεριδα αντι για χαρτι,  θα κανουμε το ίδιο :-P δεν κρατηθηκα

Ε μααααααα καλά της είπες....δεν μπορώ καθόλου αυτές τις αντιλήψεις Θεέ μου! Είναι μεγάλη η πεθερά σου? Εμένα 69 ετών και η μητέρα μου 57...Χάσμα γενεών....αχαχαχχα

Just now, Geo Jo είπε:

Ε μααααααα καλά της είπες....δεν μπορώ καθόλου αυτές τις αντιλήψεις Θεέ μου! Είναι μεγάλη η πεθερά σου? Εμένα 69 ετών και η μητέρα μου 57...Χάσμα γενεών....αχαχαχχα

Μεγαλη δεν ειναι,  αλλα ειναι απο την αθανατη ελληνική επαρχια που ζουμε για το "τι θα πει ο κόσμος" και επισης δεν εχει κορες!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 said:

Θα σου πω ότι καταλαβαινω απόλυτα την αγανάκτηση και αυτά που της είπες όμως θα σου πω επισης ότι είναι σα να μιλάς στον τοίχο. Έχω καταλήξει προσωπικά  ότι δε θα μιλάω (εκτός και αν ακούσω κάτι εξωφρενικό) και τελικά θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό. Και δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση και δε χαλιέμαι. Και εφόσον ο άντρας σου είναι μαζί σου μην ανησυχείς. 
Όσο και να λέει εσείς είστε οι γονείς του παιδιού και εσείς αποφασίζετε από κοινού. 
Και ναι όταν αφήνεις το παιδί εκεί θα κάνουν τα δικά τους αλλά εμένα ούτε αυτό με ανησυχεί. Είναι για λίγο και δε σου «χαλάει» την ανατροφή που εσυ του δίνεις. Οι παππούδες / γιαγιάδες άλλωστε έχουν άλλο ρόλο από εμάς. Μην αγχώνεσαι από τώρα 

Με το καλό η αυχενική σου! 

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Θα σου πω ότι καταλαβαινω απόλυτα την αγανάκτηση και αυτά που της είπες όμως θα σου πω επισης ότι είναι σα να μιλάς στον τοίχο. Έχω καταλήξει προσωπικά  ότι δε θα μιλάω (εκτός και αν ακούσω κάτι εξωφρενικό) και τελικά θα κάνω αυτό που νομίζω εγώ σωστό. Και δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση και δε χαλιέμαι. Και εφόσον ο άντρας σου είναι μαζί σου μην ανησυχείς. 
Όσο και να λέει εσείς είστε οι γονείς του παιδιού και εσείς αποφασίζετε από κοινού. 
Και ναι όταν αφήνεις το παιδί εκεί θα κάνουν τα δικά τους αλλά εμένα ούτε αυτό με ανησυχεί. Είναι για λίγο και δε σου «χαλάει» την ανατροφή που εσυ του δίνεις. Οι παππούδες / γιαγιάδες άλλωστε έχουν άλλο ρόλο από εμάς. Μην αγχώνεσαι από τώρα 

Με το καλό η αυχενική σου! 

Δικιο εχεις κ αυτο μου λέει και η μαμα μου,  απλα ειναι μαζεμένα απο το πως θα γινει ο γαμος, το σπιτι κλπ. Πρέπει να υιοθετησω την τακτικη "απο τη μια μπαίνει απο την αλλη βγαινει" ;-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Και εγώ νομίζω αισθάνομαι πολύ χαμηλά το παιδί. Θα δείξει τη Δευτέρα στην Β επιπέδου.

Με τη πεθερά μου μια χαρά! Δεν ανακατεύεται και βοηθάει όσο μπορεί! Το ίδιο κ η μητέρα μου! 

• Μου αρέσει 2

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κορίτσια καλησπέρα. Είχατε αναφέρει κάποιες στο παρελθόν ότι κάνετε διαδικτυακά prenatal yoga. Μπορείτε να με ενημερώσετε μήπως ξεκινήσω και γω; 

Γενικά τι κάνετε από γυμναστική; Τι έχει προτείνει ο γιατρός σας; 

Μετά την αυχενική ξεκίνησα κολύμβηση  τρεις/τέσσερις φορές την εβδομάδα και περπάτημα κάθε βράδυ (έχω σκύλο οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλιώς). Αν δεν έκανα κι αυτά από γυμναστική νομίζω θα είχα πάρει ήδη 15 κιλά με αυτά που τρώω καθημερινά. Εχθές όμως ένιωσα καπως περίεργα τη μεση και την πλάτη χαμηλά στο περπάτημα και σκέφτηκα ίσως να έκανα γιόγκα να με ανακουφίζει λίγο. Θα πήγαινα σε κάποιο κέντρο αλλά έλεγα να δοκιμάσω πρώτα διαδικτυακα και βλέπουμε...

Αν έχετε κάτι δοκιμάσει και είναι καλό θα το εκτιμούσα να το μοιραστείτε μαζί μου !!:D

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια.. Είμαι λίγο στα χαμένα λόγω της μετακόμισης... 

Λοιπον εμένα η πεθερά μου είναι αρκετά διακριτική και λέει ότι θα κάνει ότι της λέμε εμείς ότι αφορά το μωρό.. Με ζαλίζουν μόνο κάθε φορά που με βλέπουν με το αν μεγάλωσε η κοιλιά μου και αν κλοτσαει κτλπ.. Αλλά οκέι το ανεχομαι μισή ώρα που με βλέπουν και μετά όλα καλά... Η μαμά μου πάλι έχει πάρει την μισή την προικα χαχαχα ρουχαλάκια, αποστειρωτής, θερμούς, μπουκάλια αλλά πόσα πράγματα.. Βέβαια είναι μακριά και μόνο έτσι μπορεί να δείξει τώρα την χαρά της.. Αλλά σε γενικές γραμμές δεν με ζαλίζει καμία από τις δύο.. Ευτυχώς γιατί είμαι και αντιδραστικό στοιχείο και το ξέρουν χαχαχα.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...