Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουμε Β επιπέδου αυτή την εβδομάδα. Εγώ έχω την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία.

Θα ρωτήσω και εγώ σχετικα με τον εμβόλιο και ότι μου πει θα κάνω.

Κορίτσια τα μωράκια σας σε ποιο σημείο τα νοιωθετε; Εγώ το νιώθω ποτέ δεξιά ποτέ αριστερά, πότε στο κέντρο να με σκουνταει αλλά κάτω από τον αφαλό συνήθως. Είναι λογικό να το νοιώθω έτσι χαμηλά;

Ειχα δει μια φωτογραφία, κριμα που δεν μπορω να την στείλω, που εδειχνε σε ποια θεση ειναι η μητρα καθε εβδομάδα και στην 22η φτανει στον ομφαλο,  οποτε λογικο να είναι πιο κατω τα χτυπηματακια..  Εξαλλου,  εγω 2 μερες το ενιωθα διπλα στον ομφαλο κ 3 4 μερουλες ειναι κατω το μπεμπε κ μ χτυπαει χαμηλα,  αναλογα και τη θεση του δηλαδη! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Σοφκα7 είπε:

Γεια σας κορίτσια σήμερα έχω κ εγώ να κάνω Β επιπέδου Κ έχω παρά πολύ άγχος Κ αγωνία!!!:( θα ήθελα να ρωτήσω κάποια που πήγε τώρα πρόσφατα αν χρειάστηκε να έχεις μαζί σου τις εξετάσεις που μπορεί να έχεις κάνει τελευταία ας πούμε ουρά ζάχαρο Κ τέτοια??? Κ αν σε ζυγίζουν Κ μετράνε πίεση??? Εύχομαι σε όλες όσες έχουν Β επιπέδου αυτές τις μέρες να είναι όλα τέλεια!!!

Καλημέρα! Όχι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιες εξετάσεις νομίζω.. Μην αγχώνεσαι!!! Πίεση λογικά μετράνε Ναι 

• Ευχαριστώ 1

5qPop3.png

1 hour ago, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουμε Β επιπέδου αυτή την εβδομάδα. Εγώ έχω την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία.

Κορίτσια τα μωράκια σας σε ποιο σημείο τα νοιωθετε; Εγώ το νιώθω ποτέ δεξιά ποτέ αριστερά, πότε στο κέντρο να με σκουνταει αλλά κάτω από τον αφαλό συνήθως. Είναι λογικό να το νοιώθω έτσι χαμηλά;

ναιτο νιωθω παρολο που ειμαι μονο 17 εβδομαδων ετσι χαμηλα συνηθως ακουγεται η αισθηση ειναι σαν ενα ποπ κορν τσουφιο βεβαια που σκαει γιατι το καταλαβαινω λιγο.. οσο περνανς οι εβδομαδες μπαμ μπουμ θα σκαει πιο δυνατα

• Μου αρέσει 2

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλημέρα! Όχι δεν χρειάζεται να έχεις κάποιες εξετάσεις νομίζω.. Μην αγχώνεσαι!!! Πίεση λογικά μετράνε Ναι 

Γειά σου κορίτσι!! Εμένα μου είπαν να φέρω τα αποτελέσματα αυχενικής και τη Νιπτ. Αλλά θα πάω σε άλλον στη Β επιπεδου ίσως γι αυτό. 

Κορίτσια να σας ρωτήσω τι εξετάσεις κάνετε μηνιαίες;; Γενική ούρων και σάκχαρο π. Χ κάνετε κάθε μήνα; 

Just now, valentina23 είπε:

Γειά σου κορίτσι!! Εμένα μου είπαν να φέρω τα αποτελέσματα αυχενικής και τη Νιπτ. Αλλά θα πάω σε άλλον στη Β επιπεδου ίσως γι αυτό. 

Κορίτσια να σας ρωτήσω τι εξετάσεις κάνετε μηνιαίες;; Γενική ούρων και σάκχαρο π. Χ κάνετε κάθε μήνα; 

Ε ναι,επειδη πας σε αλλον βεβαια!!!

Οχι,δε γινονται καθε μηνα.

Εξαρταται το ιστορικο της καθε μιας.

Ζαχαρο γινεται μια φορα στην αρχη και μετα η καμπυλη γυρω στην 24η βδομαδα αν δε βρεθει θεμα πχ.

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

εγω τις εκαvα καθε μηvα τις εξετασεις γεvικη αιματος ζαχαρο vηστειας αvτισωματα για τοξοπλασμα κ κυταρρομεγαλοιο που δεv ειχα περασει γεvικη ουρωv αυτα. 

Εγώ κάνω αιμα, ούρων, και σακχάρου! Α!!! Και θυροειδή

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Κι εγώ κάθε μήνα γενική αίματος, γενική ούρων και σάκχαρο χωρίς να έχω ιστορικό. Συν κυτταρομεγαλοιο κ τοξόπλασμα!

• Ευχαριστώ 1

Efh1p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Κι εγώ κάθε μήνα γενική αίματος, γενική ούρων και σάκχαρο χωρίς να έχω ιστορικό. Συν κυτταρομεγαλοιο κ τοξόπλασμα!

Ναι ναι και αύτα τα δύο!!!

bCX6p3.png

3 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Ναι φυσικά και είναι λογικό! Εγώ το νιώθω σχεδόν παντού αλλά όχι πολύ ψηλά, μέχρι 1 δάχτυλο πάνω από τον αφαλό και προς τα κάτω μέχρι το ηβικό οστό! Δεξιά αριστερά παντού!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Ε ναι,επειδη πας σε αλλον βεβαια!!!

Οχι,δε γινονται καθε μηνα.

Εξαρταται το ιστορικο της καθε μιας.

Ζαχαρο γινεται μια φορα στην αρχη και μετα η καμπυλη γυρω στην 24η βδομαδα αν δε βρεθει θεμα πχ.

τα παντα ολα κανω κ εγω εχω γιατρο ψειρα :)

Just now, valentina23 said:

Καλησπέρα ! 
Εξαρτάται με το γιατρό και την περίπτωση. Εγώ κάνω κάθε μήνα και ούρων και ζάχαρο. Χωρίς να έχω ιστορικό απλά επειδη είναι δίδυμη κυηση με παρακολουθεί πολύ στενά. Με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες και κάθε φορά ελέγχει τράχηλο και ελέγχουμε συχνά τα βασικά στα αιματολογικά (θυρεοειδή , ζάχαρο, γενική αίματος) αλλά και ούρων για λεύκωμα κυρίως. 

Just now, chris79 said:

Καλησπέρα ! 
Εξαρτάται με το γιατρό και την περίπτωση. Εγώ κάνω κάθε μήνα και ούρων και ζάχαρο. Χωρίς να έχω ιστορικό απλά επειδη είναι δίδυμη κυηση με παρακολουθεί πολύ στενά. Με βλέπει κάθε 2 εβδομάδες και κάθε φορά ελέγχει τράχηλο και ελέγχουμε συχνά τα βασικά στα αιματολογικά (θυρεοειδή , ζάχαρο, γενική αίματος) αλλά και ούρων για λεύκωμα κυρίως. 

Και τοξόπλασμα και κυτταρομεγαλοϊό .. 

Καλησπέρα κορίτσια . Γυρίσαμε από την β . Όλα ήταν υπέροχα ! Η μικρή είναι 390 γρ. Όλα τα βρήκε καλά . Χτυπιόταν συνέχεια και ήταν πολύ κινητική . Την πρώτη φορά που με έβαλε μέσα με είχε 40 λεπτά και μετά μας έμενε μόνο η καρδιά , αλλά δεν καθότανε. Βγήκα λοιπόν και μετά από 40 λεπτά με κοίταξε ένα ακόμα 15 λεπτό. Την είδα και σε 3D. Την κατευχαριστήθηκα !  Μου έφυγε ένα βάρος .Πήραμε και φωτό και cd . Τον άντρα μου δεν τον άφησε . 

καλα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες που έχουν σήμερα και όσες έχουν αυτή την εβδομάδα και γενικά σε όλες μας !!! 

• Μου αρέσει 13
  • Ευχαριστώ 1

S4bRp3.png

Just now, Mariachi είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Γυρίσαμε από την β . Όλα ήταν υπέροχα ! Η μικρή είναι 390 γρ. Όλα τα βρήκε καλά . Χτυπιόταν συνέχεια και ήταν πολύ κινητική . Την πρώτη φορά που με έβαλε μέσα με είχε 40 λεπτά και μετά μας έμενε μόνο η καρδιά , αλλά δεν καθότανε. Βγήκα λοιπόν και μετά από 40 λεπτά με κοίταξε ένα ακόμα 15 λεπτό. Την είδα και σε 3D. Την κατευχαριστήθηκα !  Μου έφυγε ένα βάρος .Πήραμε και φωτό και cd . Τον άντρα μου δεν τον άφησε . 

καλα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες που έχουν σήμερα και όσες έχουν αυτή την εβδομάδα και γενικά σε όλες μας !!! 

Τέλεια νέα!! Μπράβο κοπέλα μου καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου!! Σίγουρα θα ξαλαφρωσες λίγο!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...