Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Να θυμισω οτι Φλεβαρη εχουμε αλκυονιδες αρα μια χαρα θα βγουμε κι εξω..Καλα εμεις και με.κρυο θα ντυνομαστε.καλα και θα βγαινουμε.εξω..Μακρια απο κοσμο ομως.

Α!! Δεν τις σκέφτηκα τις Αλκυονίδες μερες!!! Σωστά!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Να σου ζήσει το παιδάκι σου και.με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου αυτό που έρχεται!!!!  Να σου πω την αλήθεια θα προσπαθήσω να μην πάρω πολλά κιλά, όχι για την παραλία αλλά για μένα!!! Πάντως όπως.και να είμαι πρώτα ο Θεός παραλία θα παμε φέτος και οι 4!!!

Σε ευχαριστω πολυ! ανταποδιδω στις ευχες ×2. Θυμαμαι που παρολο δεν ειχα παρει αρκετα κιλα εκεινο το καλοκαιρι ενω εγω ημουν οκ με τον εαυτο μου.. δεδομενου οτι ηταν και πολυ για διαιτες γυμναστηρια κτλ. δεν εβρισκα βρε παιδι μου ενα μαγιω ολοσωμο στα κλασσικα μεγαλα μαγαζια που ειχα στην περιοχη μου.. και ελεγα ελεος δηλαδη.. για 6 7 κιλα παραπανω απο το κανονικο.. Φυσικα κ εμεις καλα να ειμαστε ολο το team θα ειμαστε παραλια! ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

• Μου αρέσει 1

καλημερα κοριτσια..ευχομαι να ειχατε ολες ενα ομορφο σκ..και καλη βδομαδα λοιπον :) δεν ακούστηκα το σκ γιατι ξεκίνησα να μαζευω πραγματα, δουλευε κιολας και δεν εμεινε καθολου χρονος για μενα, ουτε για ξεκουραση..και στο σπιτι ακομα επικρατει ενας πανικος, ενα χαος..υπομονη ομως και θα περασει και θα τελειωσει και αυτο:-D

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουμε Β επιπέδου αυτή την εβδομάδα. Εγώ έχω την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία.

Θα ρωτήσω και εγώ σχετικα με τον εμβόλιο και ότι μου πει θα κάνω.

Κορίτσια τα μωράκια σας σε ποιο σημείο τα νοιωθετε; Εγώ το νιώθω ποτέ δεξιά ποτέ αριστερά, πότε στο κέντρο να με σκουνταει αλλά κάτω από τον αφαλό συνήθως. Είναι λογικό να το νοιώθω έτσι χαμηλά;

• Μου αρέσει 6

kJQgp2.png

Καλημέρα κορίτσια!! Εύχομαι σε όλες μας μια καλή Β επίπεδόυ εγώ έχω σήμερα το μεσημέρι και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.. Μετά την άσχημη βιοχημική αλλά καλή νιπτ θέλω να περάσει και αυτό να πάρω μια ανάσα.. 

Εγώ την μικρουλα μου την νιώθω έντονα.. Δεξιά αριστερά αλλά και κέντρο τώρα που θα πρέπει να είναι η θέση της ακριβώς θα ρωτήσω σήμερα είμαι 21 + 6

Καλη μας μέρα και καλά αποτελέσματα :)

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Just now, Νινι2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! Εύχομαι σε όλες μας μια καλή Β επίπεδόυ εγώ έχω σήμερα το μεσημέρι και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο.. Μετά την άσχημη βιοχημική αλλά καλή νιπτ θέλω να περάσει και αυτό να πάρω μια ανάσα.. 

Εγώ την μικρουλα μου την νιώθω έντονα.. Δεξιά αριστερά αλλά και κέντρο τώρα που θα πρέπει να είναι η θέση της ακριβώς θα ρωτήσω σήμερα είμαι 21 + 6

Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου!!!! Περιμένουμε τα ευχάριστα νεακια σου!!!!

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Καλή επιτυχία σε όλα τα κορίτσια που έχουμε Β επιπέδου αυτή την εβδομάδα. Εγώ έχω την Πέμπτη και έχω πολύ αγωνία.

Κορίτσια τα μωράκια σας σε ποιο σημείο τα νοιωθετε; Εγώ το νιώθω ποτέ δεξιά ποτέ αριστερά, πότε στο κέντρο να με σκουνταει αλλά κάτω από τον αφαλό συνήθως. Είναι λογικό να το νοιώθω έτσι χαμηλά;

Κι εγω την Πέμπτη έχω!! Και μετράω τις μέρες! 

Το μωράκι πάντως το νιώθω σε ολη την κοιλια... και μπορεί να το νιώσω στα δεξιά κσι μετα απο 2 δευτερόλεπτα στα αριστερά.. απο το υψος του αφαλου και κατω ομως... πραγματικα μετακινείται όμως λες και του χω βαλει μπαταρίες :lol:.. δεν σταματάει! 

• Χαχα 3

10 hours ago, Joka said:

Να θυμισω οτι Φλεβαρη εχουμε αλκυονιδες αρα μια χαρα θα βγουμε κι εξω..Καλα εμεις και με.κρυο θα ντυνομαστε.καλα και θα βγαινουμε.εξω..Μακρια απο κοσμο ομως.

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια !! 
Η Πητ μου είναι 11/2 που τυχαίνει να είναι και η 10η επέτειος του γάμου μου .. και τη μέρα που παντρεύτηκα είχε έναν ήλιο και έναν καλό καιρό που ακόμα το θυμαμαι! 
Για εμένα μπορούν να βγουν έξω πολύ καλά ντυμένα και κουκούλωμενα και όπως είπες κι εσυ μακριά από κόσμο.. μια βόλτα με το καρότσι ακόμη και χειμώνας να είναι δε βλάπτει. Εγώ μένω και νότια και ελπίζω σε αυτές τις βολτιτσες στην παραλιακή!! 

Just now, Νινι2019 said:

Καλημέρα και καλά αποτελέσματα !! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Andri23 είπε:

Το μωράκι πάντως το νιώθω σε ολη την κοιλια... και μπορεί να το νιώσω στα δεξιά κσι μετα απο 2 δευτερόλεπτα στα αριστερά.. απο το υψος του αφαλου και κατω ομως... πραγματικα μετακινείται όμως λες και του χω βαλει μπαταρίες :lol:.. δεν σταματάει! 

Κορίτσια εμένα με ρωτάει συνέχεια ο άντρας μου, πως νιώθω τώρα που είμαι έγκυος, αν ακούω τα μωρά! 

Εγώ όμως δεν ξέρω αν τα ακούω...ίσως κάποιες φορές αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!! Αφού με λέει αναίσθητη!!! Χαχαχαχαχχαχα

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Andri23 είπε:

Τέλεια μαζί είμαστε!

Α έτσι χαμηλά το νιώθω και εγώ άρα μάλλον ακόμα εκει τα νοιώθουμε. Αλλά όντως μια από δω μια από κει χαχαχα.. Ησυχία δεν έχει χαχαχα:)

Κορίτσια παίρνει καμμία σας το calcioral D3 1000mg+20mg δεν το βρίσκω πουθενά Αθηνα,  μου λένε ότι έχει έλλειψη και δεν στέλνει η εταιρεία.. μάλλον την Πέμπτη θα πρέπει να μου το αλλάξει..

Just now, Νινι2019 είπε:

Καλά αποτελέσματα κοπέλα μου. Κι εγώ έτσι παντού το νοιώθω αλλα χαμηλά ακόμα..

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια εμένα με ρωτάει συνέχεια ο άντρας μου, πως νιώθω τώρα που είμαι έγκυος, αν ακούω τα μωρά! 

Εγώ όμως δεν ξέρω αν τα ακούω...ίσως κάποιες φορές αλλά δεν είμαι και σίγουρη!!! Αφού με λέει αναίσθητη!!! Χαχαχαχαχχαχα

Έτσι στην αρχή το ενοιωθα αλλά δεν ήμουν σίγουρη.. τώρα με ταράζει όταν το νοιώθω χαχαχα. Καταλαβαίνω κανονικά χτυπηματακια που άμα βάλει το χέρι του ο άντρας μου πλέον τα καταλαβαίνει και εκείνος. 

Έτσι ξαφνικά θα σου δυναμώσουν και μετά θα είσαι σίγουρη...

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Τέλεια μαζί είμαστε!

Α έτσι χαμηλά το νιώθω και εγώ άρα μάλλον ακόμα εκει τα νοιώθουμε. Αλλά όντως μια από δω μια από κει χαχαχα.. Ησυχία δεν έχει χαχαχα:)

Κορίτσια παίρνει καμμία σας το calcioral D3 1000mg+20mg δεν το βρίσκω πουθενά Αθηνα,  μου λένε ότι έχει έλλειψη και δεν στέλνει η εταιρεία.. μάλλον την Πέμπτη θα πρέπει να μου το αλλάξει..

Καλά αποτελέσματα κοπέλα μου. Κι εγώ έτσι παντού το νοιώθω αλλα χαμηλά ακόμα..

Έτσι στην αρχή το ενοιωθα αλλά δεν ήμουν σίγουρη.. τώρα με ταράζει όταν το νοιώθω χαχαχα. Καταλαβαίνω κανονικά χτυπηματακια που άμα βάλει το χέρι του ο άντρας μου πλέον τα καταλαβαίνει και εκείνος. 

Έτσι ξαφνικά θα σου δυναμώσουν και μετά θα είσαι σίγουρη...

Άρα δεν είμαι αναίσθητη!!!! Χαχαχχαχαχαχχαχαχαχα 

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου.

συνήθως το νιώθω απο την αριστερή πλευρά χαμηλά εγω..και ελάχιστες φορές το έχω νιώσει στην μέση...απο αριστερά νομίζω ποτέ...

Just now, Νινι2019 είπε:

καλη επιτυχια κορίτσι και περιμενουμε τα ευχαριστα νεα σου

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μουυυ !! Ποσο καιρο έχω να μπω Παναγία μου?? Τι νέα έχετε?? Εμείς τακτοποιηθηκαμε μόλις σήμερα... Από τις 26 που κάναμε την μετακόμιση!! Πώς πάνε οι κοιλιτσες σας ?? Εγώ γα νιώθω σχεδόν κάθε πρωί και πλέον τα νιώθω και στο χέρι όταν ακουμπάω και κλωτσάνε!!

• Μου αρέσει 4

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Κορίτσια μουυυ !! Ποσο καιρο έχω να μπω Παναγία μου?? Τι νέα έχετε?? Εμείς τακτοποιηθηκαμε μόλις σήμερα... Από τις 26 που κάναμε την μετακόμιση!! Πώς πάνε οι κοιλιτσες σας ?? Εγώ γα νιώθω σχεδό

Γεια σας κορίτσια σήμερα έχω κ εγώ να κάνω Β επιπέδου Κ έχω παρά πολύ άγχος Κ αγωνία!!!:( θα ήθελα να ρωτήσω κάποια που πήγε τώρα πρόσφατα αν χρειάστηκε να έχεις μαζί σου τις εξετάσεις που μπορεί να έχεις κάνει τελευταία ας πούμε ουρά ζάχαρο Κ τέτοια??? Κ αν σε ζυγίζουν Κ μετράνε πίεση??? Εύχομαι σε όλες όσες έχουν Β επιπέδου αυτές τις μέρες να είναι όλα τέλεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...