Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου...

Κι εγώ μαζί την @Andri23εχω β επιπέδου στις 8/10... Έχω πολύ αγωνία...

Τις τελευταίες μέρες εχω αρχίσει και νοιώθω ξεκάθαρα τον μικρούλη μου και είναι τόσο μαγικό συναίσθημα.. στην αρχή δεν ήμουν σίγουρη ότι είναι αυτό αλλά πια νοιώθω κανονικά χτυπηματακια.. είναι τρέλα:)

• Μου αρέσει 6

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 31 λεπτά , Ani!! είπε:

τωρα εγω παρολο που εφαγα μια απροσμενη τυροπιτα που ηρθε σπιτι μου στις 12 ειμαι γουρουνα που φτιαχνω και κοκκινιστο μοσχαρι με μακαρονια;; μου καρφωθηκε στο μυαλο παρολο που δεν πολυσυμπαθω το κρεας.. :):)

Ομολογώ ότι ζήλεψα και για τα δύο! Εγω κλείνω σε λίγο τον 5ο κ ακόμα έχω ανακατοσουρες κ εμετούς. Οπότε δεν μπορώ να φάω όσο κ ότι θα ήθελα! Κορίτσια όσες μπορείτε φάτε και για εμάς! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Mari@nna είπε:

Ομολογώ ότι ζήλεψα και για τα δύο! Εγω κλείνω σε λίγο τον 5ο κ ακόμα έχω ανακατοσουρες κ εμετούς. Οπότε δεν μπορώ να φάω όσο κ ότι θα ήθελα! Κορίτσια όσες μπορείτε φάτε και για εμάς! 

σε καταλαβαινω μεχρι τον 3ο δεν μπορουσα να φαω και εγω οτι ηθελα και τωρα καν  ατασταλιες που και που.. ευχομαι να σου περασουν συντομα..

• Ευχαριστώ 1

Just now, mommytobe είπε:

Εγω πριν λίγο έφαγα μια βαφλα με μπουενο και μπισκότο αν σε παρηγορεί χαχαχα

Συμπάσχω... Λοιπόν και εγώ πριν μείνω έγκυος έκανα πολλά τσιγάρα... Με το που έμαθα για την εγκυμοσύνη τα ελλατωσα στα 5..ο γιατρός είπε να μην καπνίζω καθόλου εγώ όμως δεν μπορώ.. Το πρωί με τον καφέ μου το θέλω και μετά την δουλειά.. Μετά για ένα διάστημα έκανα 2..ενα πρωί και ένα το βράδυ.. Ήρθαν οι διακοπές που έκανα πάλι 5 την μέρα.. Μετά πάλι 2 η 3..μετα βγήκα μια φορά έκανα 5..γενικα όπως καταλαβαίνεις έχω αναιβοκατεβασματα... Πάντως προσπαθώ και εγώ να κάνω 1 η 2..καποιες μέρες τα καταφέρνω κάποιες όχι.. Έχω τύψεις πολλές φορές ομολογώ.. Ο γιατρός πλέον λέει αφού δεν μπορώ να το κόψω τελείως να κάνω ένα με τον καφέ και κάποιες μέρες και 2 αλλά οχι κάθε μερα

Εμενα μου είπε ότι κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη αλλά επειδή ξέρει ότι είναι δύσκολο μέχρι 5 την μέρα. Στην αρχή τα μέτρα γα 5, τώρα κάνω 3 και καμιά φορά μπορεί και 4ο.Πιστευω να το πάω στα 2 και μετά να το κόψω τελείως. Έτσι έκανα και στο γιο μου γιατί ήθελα να θηλασω κιόλας κι όντως έτσι έκανα.. Παρ όλα αυτά μετά από κάνα χρόνο το ξανά ξεκίνησα. Άτιμο τσιγάρο... 

• Χαχα 1

Just now, Paris.33 είπε:

Μαζι ειμαστε την επόμενη Τετάρτη λοιπόν η δικη μας β επιπέδου! Για να πεις εισαι 5 μηνων πρέπει να εχεις παρεις 10 15 μερες απο τον 5ο να εισαι δλδ 4 μηνων και 2 εβδομάδων πχ. Αρα εισαι 5 μηνών 

Τουτουνακι μ δεν εισαι 5,5 εισαι 4,5 δηλαδή εισαι 5 μηνων! Βρε ειναι σαν τα γενέθλια.  Κλεινεις πχ Δεκέμβριο τα 34 και μπαινεις στα 35, ιουνιο εισαι 34,5 αρα λες 35 χρονων, μολις τα κλεισεις τον Δεκέμβριο τα 35 εχεις μπει στα 36 δεν λες κατευθείαν ειμαι 36.  Αν ησουν 5,5 θα έπρεπε να ειχες κλεισει τον 5ο και να ειχες παρει 2 εβδομάδες του 6ο!

Εγώ δηλαδή που με.ρωτανε λάθος κάνω και του λεω 5; 4.5 πρέπει να λέω?

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ δηλαδή που με.ρωτανε λάθος κάνω και του λεω 5; 4.5 πρέπει να λέω?

Ειτε πεις 4,5 είτε 5 ειναι το ιδιο! Απλα οχιιι 5,5! Εχουμε δρομο ακομη.. Λιγουλακι κ φτανουμε :wink:

• Χαχα 2

Just now, valentina23 είπε:

Εμενα μου είπε ότι κανονικά απαγορεύεται στην εγκυμοσύνη αλλά επειδή ξέρει ότι είναι δύσκολο μέχρι 5 την μέρα. Στην αρχή τα μέτρα γα 5, τώρα κάνω 3 και καμιά φορά μπορεί και 4ο.Πιστευω να το πάω στα 2 και μετά να το κόψω τελείως. Έτσι έκανα και στο γιο μου γιατί ήθελα να θηλασω κιόλας κι όντως έτσι έκανα.. Παρ όλα αυτά μετά από κάνα χρόνο το ξανά ξεκίνησα. Άτιμο τσιγάρο... 

Το καλύτερο είναι να το κόψουμε τελείως.. Κάνουμε κακό και σε μας και στο καημένο το μωρακι μας που δεν φταίει σε τίποτα.. Έχω πλήρης συνείδηση για αυτό και εχω πραγματικά τύψεις... Εγω ευελπιστώ να είναι από τα τελευταία μου τσιγάρα αυτά που κάνω.. Πιστεύω και όταν φουσκωσω λίγο ακόμα θα δυσκολεύομαι και θα το σταματήσω...ουτε ένα ούτε δύο ούτε τρία.. Κανενα...και εγώ θέλω να θυλασω και έχω βάλει στόχο να το κόψω..

• Μου αρέσει 1

Λοιπόν κορίτσια μου εγώ σήμερα μπήκα στον 6ο και αύριο έχω β επιπέδου! Θα σας ενημερώσω τι βραδάκι! Ο γιατρός μου είπε οπωσδήποτε να κάνω το εμβόλιο γρίπης όπως και ο σύντροφός μου ο οποίος εργάζεται κ αυτός ως ψυχολόγος σε σχολείο.. Πέρασα την η1ν1 πριν 4 χρόνια κ ήταν σκέτος εφιάλτης, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι μπορεί να την ξαναπεράσω και πολύ περισσότερο ως εγκυμονούσα η θηλάζουσα! 

• Μου αρέσει 10

Efh1p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Λοιπόν κορίτσια μου εγώ σήμερα μπήκα στον 6ο και αύριο έχω β επιπέδου! Θα σας ενημερώσω τι βραδάκι! Ο γιατρός μου είπε οπωσδήποτε να κάνω το εμβόλιο γρίπης όπως και ο σύντροφός μου ο οποίος εργάζεται κ αυτός ως ψυχολόγος σε σχολείο.. Πέρασα την η1ν1 πριν 4 χρόνια κ ήταν σκέτος εφιάλτης, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι μπορεί να την ξαναπεράσω και πολύ περισσότερο ως εγκυμονούσα η θηλάζουσα! 

Με το καλό κορίτσι μου!! Θα περιμένουμε νέα σου!! Αχ ποτέ θα φτάσει αυτή η μέρα και για μένα. Δεν ξέρεις πόσο ανυπομονώ! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 hours ago, valentina23 said:

Και γω συμπάσχω δυστυχώς. Κάπνιζα αρκετά και τώρα κάνω ένα την ημέρα ... Αναρωτιέμαι αν θα φτάσει η μέρα που δεν θα θέλω κανένα !!! Αισθάνομαι πολύ άσχημα αλλά με ανακουφίζει έστω και το ένα που καπνίζω 

Αύριο μπαινω στην 23η εβδομάδα και έχω και γω την β επιπέδου. :)

• Μου αρέσει 4

Καλημέρα κορίτσια.. Έφτασε και η παρασκευουλα επιτέλους.. Για τα κορίτσια που έχουν σήμερα την Β επιπέδου εύχομαι καλά αποτελέσματα και να απολαύσετε αυτήν την υπέροχη εξέταση... Περιμένουμε νέα σας:)

• Μου αρέσει 4

Μολις αλλαξα το ραντεβου για την β επιπεδου κοριτσια..απο 16 το πηγαμε 17/10 γιστι ο αντρας μου δουλευει οποτε δεν μας βολευε εκεινη την μερα...παντως ρωτησα αν επιτρεπεται συνοδος και μου ειπαν ενα ατομο, με μασκες και οι δυο και οχι παιδια...επομενως θα μπουμε μαζι με τον αντρουλι μου να δουμε τον μπεμπη

• Μου αρέσει 5

Just now, Demi Lou είπε:

Καλησπέρα σε όλες! 

Μόλις γύρισα από τη β επιπέδου. Ξεκινάω με τα πρακτικά ... πλήρωσα (στο Μητέρα) 98 €. Είχα την εντύπωση ότι θα στοιχίσει παραπάνω οπότε μου φάνηκαν καλά τα χρήματα. Με το πέρας της εξέτασης μου εδωσαν σε έντυπη μορφή όλες τις μετρήσεις και dvd με τις φωτογραφίες. 

Η εξέταση διήρκησε περίπου σαράντα λεπτά. Μέτρησε πολλά οστά σε ολόκληρο το έμβρυο και ήλεγξε δομή και λειτουργία σε όλα τα βασικά όργανα. Η εμβρυολογος ήταν λεπτομερής και αναλυτική, παρόντες στην εξέταση ήταν  και ο γιατρός και η μαία του. Δυστυχώς λόγω θέσης του πλακούντα και του λώρου δεν είχαμε πολύ καλές λήψεις και απεικονίσεις χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έγινε κάποια από τις μετρήσεις που ήθελε η γιατρός, απλώς δεν διαθέτω σπουδαίο φωτογραφικό υλικό. Ωστόσο, η καλύτερη απεικόνιση γίνεται είπε μεταξύ 26ης κ 28ης εβδομάδας... Συμπερασματικά βρήκε την ανάπτυξη του εμβρύου εξαιρετική σε όλα τα επίπεδα!!  Ρώτησα τέλος πότε θα νιώσω και γω επιτέλους τη μικρή και μου είπε ότι σε καμιά δεκαριά μέρες θα αρχίσω να αντιλαμβάνομαι κινήσεις...Άντε να δούμε !!

Ο σύντροφός μου δεν μπόρεσε να με συνοδεύσει στην εξέταση όπως άλλωστε δεν του είχε επιτραπεί και στην αυχενική. Προσωπικά δεν το βρίσκω παράλογο γιατί πράγματι έχει πολύ κόσμο στο νοσοκομείο κ θεωρώ ότι προέχει η ασφάλειά μας.. Θα χαζεψει το dvd για να πάρει μια γεύση από τη μπέμπα :P

Ο γιατρός μου ζήτησε να κάνω άμεσα το εμβόλιο της γρίπης παρόλο που είμαι σε άδεια γιατί εργάζομαι σε σχολείο. Στο φαρμακείο που ρώτησα μου είπαν ότι δεν είναι άμεσα διαθέσιμο και απαιτείται πλέον ηλεκτρονική συνταγογράφηση για να μπω στη λίστα. Το αναφέρω ώστε αν κάποια κοπέλα έχει ραντεβού με τον γιατρό και προτίθεται να το κάνει να ζητήσει να της το συνταγογραφήσει. 

Αυτά απο μένα !!! Εύχομαι καλά κ ευχάριστα αποτελέσματα σε όλες !! Φτάσαμε στη μέση της διαδρομής και αυτό είναι από μόνο του σπουδαίο. Εμένα επιτέλους μου έχει φύγει πολύ μεγάλο άγχος για την πορεία της εγκυμοσύνης 

Μπράβο κορίτσι μου, όλα πηγαν υπέροχα!!! Άντε σιγά σιγά να ξεκινήσεις τις αγορές και να χαρείς την υπόλοιπη εγκυμοσηνη σου!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...