Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, mommytobe είπε:

συμφωνω με @Geo Jo..μια απο τα ιδια...δεν εχω καθολου ορεξη για δουλεια...θα προτιμουσα να καθομαι σπιτι στον καναπε μου..κατσε και απολαυσε το...εγω πηρα σημερα ενα βιβλιο που θα ξεκινησω το βραδυ.." η βιβλος της εγκυμοσυνης"...ανυπομονω να το διαβασω 

Πήρα και γω ένα παρόμοιο βιβλίο...δεν το διάβασα όλο γιατί βαρέθηκα! αχαχχαχα πουθενά δεν μου το βρίσκεις...όπως μου λέει και η αδερφή μου που γέννησε πέρυσι, ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!
Δεδομένου ότι η ίδια σταμάτησε από την δουλειά από τον 2ο μήνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Πήρα και γω ένα παρόμοιο βιβλίο...δεν το διάβασα όλο γιατί βαρέθηκα! αχαχχαχα πουθενά δεν μου το βρίσκεις...όπως μου λέει και η αδερφή μου που γέννησε πέρυσι, ΕΙΣΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ! ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!!!

χχαχαχα ωραια...ευχομαι να γραφει ενδιαφερον πραγματα μεσα και να το διαβασω ολο...κριμα ειναι χχαχα...καλα δεν το συζηταω..καλυτερα στην δουλεια να περναει και η μερα παρα ολη μερα σπιτι..αλλα και οταν πας για δουλεια θα ηθελες να εισαι σπιτι....αστο ενα δραμα..χαχαχα..

• Μου αρέσει 2

Just now, Geo Jo είπε:

Γιατι μεσα στο σπιτι καλέ?Κι εγω σταματησα τη δουλειά αλλα τωρα σε λιγακι θα περασουν να με παρουν για καφε οι φιλες να παμε εδω κοντα με τα ποδια για καφεδακι να ξεσκασω.

Κανενα καφεδακι,σουπερ,μαγειρεμα,καμια βόλτα το βραδακι με το συζυγο,περνούν ευχαριστα οι μέρες!

Έστω ενας μικρός περίπατος,δεν παλεύεται συνέχεια μέσα.

Εκτος αν ο γιατρος το εχει απαγορευσει τελειως,αλλιως δεν υπαρχει λογος.

hKYcp3.png

Just now, Ani!! είπε:

Καλημερα κοριτσια! Σας πιανει κ εσας μια απιστευτη βαρεμαρα οσες πρεπει να ειστε σπιτι κ λιωνετε στις τηλεορασεις ή μονο εμενα;;; για αλαγη εφτιαξα λιγο καφε κ παλευω να διαβασω ενα βιβλιο για αρχη!

Καλημέρα!!!! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!! Έχω μάθει όλο το πρόγραμμα της τηλεόρασης απ' έξω!

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Καλημέρα ! 
Και εγώ δεν την παλεύω στο σπίτι και οι 4 μέρες που έκατσα μετά την αμνιο ήταν δραμα (ευτυχώς τις 2 δούλεψα από το σπίτι όποτε πέρασε η ώρα.
Εμένα μ αρέσει που έρχομαι δουλειά απλά θα ήθελα αν μπορούσα να μη γυρνάω 6 αλλά 3-4 ιδανικά ... αλλά δεν παραπονιέμαι :) 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Γιατι μεσα στο σπιτι καλέ?Κι εγω σταματησα τη δουλειά αλλα τωρα σε λιγακι θα περασουν να με παρουν για καφε οι φιλες να παμε εδω κοντα με τα ποδια για καφεδακι να ξεσκασω.

Κανενα καφεδακι,σουπερ,μαγειρεμα,καμια βόλτα το βραδακι με το συζυγο,περνούν ευχαριστα οι μέρες!

Όταν δουλεύουν όλοι με ποιον να βγεις; Μόνος δεν έχει το ίδιο γούστο. Εμενα όλες οι φίλες μου δουλεύουν. Εγώ που έχω άδεια ευπαθους και παιρνω και ψιλοδουλεια σπίτι και βαρέθηκα απεριποιητη μέσα στο σπίτι το πρωί. Που έχω και μερα πάρα μέρα γιατρο.. Ειχα συνηθίσει με πολύ κόσμο στη δουλειά και μου φαίνεται κάπως.. 

• Μου αρέσει 3

Just now, Joka είπε:

Φυσικά αν είσαι καλά και μπορείς να κάνεις διάφορα πράγματα είναι διαφορετικά....

8 ώρες πρίν, Geonutr-mama είπε:

Ως διατροφολόγος έχω να πω τα εξής. Οι συμβουλές της εν λόγω κυρίας (συμπαθα με είναι κ γιατρός σου) είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΈΣ. 

Σε εγκυμονουσα γυναίκα δε δίνουμε επ ουδενί μισό φλιτζάνι λαδερο κ 30 γρ κρέας, θα σε μαζεύουμε απ τα πατώματα καλή μου. 

Ούτε διαβητικοί τέτοια διατροφή. 

Για να μην αναφέρω ότι μπορεί κάλλιστα να της γίνει καταγγελία γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να δίνει διατροφή μιας κ δεν είναι διατροφολόγος. Δεν είναι ειδικός στη διατροφή και κάνει μπαμ! 

Οι σωστοί ειδικοί συνεργάζονται με τους αρμόδιους ειδικούς των άλλων κλάδων. Καλό θα ήταν να πας κ σε άλλο γιατρό. 

Τι το θελα κ το διάβασα, συγχιστηκα πάλι. :mad:

Τους απεχθάνεσαι; ε να αποχωρώ σιγά σιγά... :-D

Χαχαχα Θα γίνω πιό συγκεκριμένη, απεχθάνομαι τους διατροφολόγους-διαιτολόγους που νομίζουν ότι με καρότα και αγγούρια μπορεί να ζήσει κάποιος! Ελπίζω να το έσωσα Ε;;;:P 

Εχεις απόλυτο δίκιο, μάλιστα επειδή το συζήτηςα και με άλλους μου είπαν Υπερβολή το να μετριέμαι ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ για ζάχαρο, από την στιγμή που οι εξετάσεις μου δεν δείχνουν κάτι!

Τι να πω;; Θα δείξει! 
Πάντως εγώ χθες χτύπησα τις λαδερές φακούλες μου, με ψωμάκι, φέτα και ελιές και ας πάει και το παλιάμπελο που λένε στο χωριό μου :D

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

KerXp3.png

11 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

κοριτσια επειδη μολις τωρα ανοιγω ενα γραφειο και γραφομαι αυτες τις μερες στο εφκα.. περνουμε πριν απο τον τοκετο και καποιο αλλο επιδομα ή ισχυουν τα μετα που ειπατε;;;

Όλα μετά γιατί θέλουν ληξιαρχική πράξη γέννησης.. Ως εγκυμονουσες για το κράτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες μάλλον δεν έχουμε καμία ανάγκη!

Καλορίζικο το γραφείο σου!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Just now, Ani!! είπε:

Καλημερα κοριτσια! Σας πιανει κ εσας μια απιστευτη βαρεμαρα οσες πρεπει να ειστε σπιτι κ λιωνετε στις τηλεορασεις ή μονο εμενα;;; για αλαγη εφτιαξα λιγο καφε κ παλευω να διαβασω ενα βιβλιο για αρχη!

Δουλεύω-βαρεμάρα, κάθομαι-βαρεμάρα, τηλεόραση-βαρεμάρα, Βιβλίο-βαρεμάρα! Το μόνο που με ικανοποιεί είναι να καθαρίζω το σπίτι και να μαγειρεύω!  :huh: 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Ειμαι απο τις περιπτωσεις που δεν μπορω να κανω βολτες...αντε κανενα τετραγωνο το σκυλο.. με πιανουν πονακια κ κοπωση οποτε επειδη το βραδακι παιζω με το μικρο μου μεχρι τις 12 που κοιμαται, θελω να εχω ενεργεια... Τα πρωινα τον εχουν οι γιαγιαδες.. Οσο για τις φιλες εχουν δουλειες μωρα κτλ οποτε δυσκολα βρισκομαστς για βολτες! Χαιρομαι ομως που αρκετες απο εαας απολαμβανετε ετσι την εγκυμοσυνη σας! :)

Just now, Renaki80 είπε:

Δουλεύω-βαρεμάρα, κάθομαι-βαρεμάρα, τηλεόραση-βαρεμάρα, Βιβλίο-βαρεμάρα! Το μόνο που με ικανοποιεί είναι να καθαρίζω το σπίτι και να μαγειρεύω!  :huh: 

αχ ναι κ εγω στο μαγειρεμα βρισκω μονο χαρα!! 

Just now, Katerina 11 είπε:

Όλα μετά γιατί θέλουν ληξιαρχική πράξη γέννησης.. Ως εγκυμονουσες για το κράτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες μάλλον δεν έχουμε καμία ανάγκη!

Καλορίζικο το γραφείο σου!

οκ! σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

Just now, Renaki80 είπε:

Χαχαχα Θα γίνω πιό συγκεκριμένη, απεχθάνομαι τους διατροφολόγους-διαιτολόγους που νομίζουν ότι με καρότα και αγγούρια μπορεί να ζήσει κάποιος! Ελπίζω να το έσωσα Ε;;;:P 

Εχεις απόλυτο δίκιο, μάλιστα επειδή το συζήτηςα και με άλλους μου είπαν Υπερβολή το να μετριέμαι ΠΡΩΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΒΡΑΔΥ για ζάχαρο, από την στιγμή που οι εξετάσεις μου δεν δείχνουν κάτι!

Τι να πω;; Θα δείξει! 
Πάντως εγώ χθες χτύπησα τις λαδερές φακούλες μου, με ψωμάκι, φέτα και ελιές και ας πάει και το παλιάμπελο που λένε στο χωριό μου :D

και πολυ καλα εκανες! κ εγω πιστευω πως δεν ζει ανθρωπος ετσι...κ απο γνωστες μου εχω δει πως οσες εχουν κοψει μαχαιρι μακαρονια ψωμια λαδια κτλ... αδυνατιζουν 20 κιλα και μετα απο ενα συντομο χρονικο διαστημα που δεν αντεχουν αλλο τα ξαναπαιρνουν.. Με ορια και λιγη προσοχη μπορουμε να τα απολαμβανουμε ολα εχω να πω εγω! 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 47 λεπτά , Ani!! είπε:

Μην παιζεις με τον πονο μου..  Όλες οι φιλες μου δουλευουν το ίδιο και ο ανδρας μου μεχρι αργα το απόγευμα... Βαριες δουλειές δεν μ αφηνει ο γιατρος να κανω. Εχω διαβασει ηδη 5 βιβλία... Σήμερα εβαλα να κανω φακελους με 10.000 φωτογραφίες που εχω στο λαπτοπ :-P

• Χαχα 3

Just now, Paris.33 είπε:

Μην παιζεις με τον πονο μου..  Όλες οι φιλες μου δουλευουν το ίδιο και ο ανδρας μου μεχρι αργα το απόγευμα... Βαριες δουλειές δεν μ αφηνει ο γιατρος να κανω. Εχω διαβασει ηδη 5 βιβλία... Σήμερα εβαλα να κανω φακελους με 10.000 φωτογραφίες που εχω στο λαπτοπ :-P

χαχαχα οριστε ειμαστε πολλες λοιπον! κ εγω απο αυριο λεω να σταματησω το τεμπελιασμα κ να αρχισω την εκμαθηση κανενος σχεδιαστικου προγραμματος που θα μου χρειαστει αργοτερα.

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani!! είπε:

χαχαχα οριστε ειμαστε πολλες λοιπον! κ εγω απο αυριο λεω να σταματησω το τεμπελιασμα κ να αρχισω την εκμαθηση κανενος σχεδιαστικου προγραμματος που θα μου χρειαστει αργοτερα.

Περιμένω πως και πως να με αφήσει να βγουμε εκτος πολης με το αυτοκίνητο!! Να δω λιγο βουνο θάλασσα εξοχη!!! 

Αν και,  ολοι μα όλοι, ανδρας γονεις πεθερικα, εχουν πεσει απο πανω μου να μην κουνησω απο το σπιτι, αλλα κανεις δεν μπορει να καταλαβει!!!!!! Απορω που μενω και τοσο ψυχραιμη! :roll:

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, anoulious είπε:

Όταν δουλεύουν όλοι με ποιον να βγεις; Μόνος δεν έχει το ίδιο γούστο. Εμενα όλες οι φίλες μου δουλεύουν. Εγώ που έχω άδεια ευπαθους και παιρνω και ψιλοδουλεια σπίτι και βαρέθηκα απεριποιητη μέσα στο σπίτι το πρωί. Που έχω και μερα πάρα μέρα γιατρο.. Ειχα συνηθίσει με πολύ κόσμο στη δουλειά και μου φαίνεται κάπως.. 

Α εμενα και μονη μ αρεσει να βγαίνω να κανω περιπατους και απο την καραντινα το συνεχισα.

Με τις φιλες και με την αδερφη μου παμε απο το μεσημερι και μετα που τελειωνουν τη δουλεια.Ντυνομαι,βαφομαι και παω φρεσκια φρεσκια!Σημερα 5 κοριτσουδια μαζευτηκαμε,οι 2 εκ των οποιων εγκυμονουσες!

Αλλα και με τον αντρα μου παμε βολτιτσες.Αρνουμαι ακομα να μην ανεβαινω στο σκουτερ!!!Βεβαια,εμεις παντα ημασταν του εξω.

Τηλεοραση δε βλεπουμε,δεν την αντεχουμε καθολου.Μονο νετφλιξ και απο ιντερνετ.

Λεω άλλωστε να εκμεταλλευτω τον καλο καιρο γιατι μετα αναγκαστικα δε θα κυκλοφορω το ιδιο.

Just now, Paris.33 είπε:

Περιμένω πως και πως να με αφήσει να βγουμε εκτος πολης με το αυτοκίνητο!! Να δω λιγο βουνο θάλασσα εξοχη!!! 

Αν και,  ολοι μα όλοι, ανδρας γονεις πεθερικα, εχουν πεσει απο πανω μου να μην κουνησω απο το σπιτι, αλλα κανεις δεν μπορει να καταλαβει!!!!!! Απορω που μενω και τοσο ψυχραιμη! :roll:

Κοιτα οι υπερβολες δε βοηθουν.Εφοσον πλέον ο γιατρος σου επιτρεπει συντομες μετακινησεις αυτο να κανεις.

Εδω εγω που σχεδον ξεχναω οτι ειμαι εγκυος,οταν καθομαι σπιτι το μυαλο μου ολο περιστρεφεται σε φοβους και ανοησιες.Βγαινω εξω λοιπον και γυρνώ σπιτι ανανεωμένη!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...