Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Σας ευχαριστώ. Η αλήθεια είναι ότι μου  έχετε δώσει πολύ κουράγιο γιατί προς το παρόν την εγκυμοσύνη μου την χαρακτηρίζει η ναυτία και ο εμετός! Και πραγματικά χαίρομαι που υπάρχουν κορίτσια που το απολαμβάνουν. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Και εγώ στο πρώτο μου παιδάκι τα είχα όλα από αδέρφια δικά μου ή του άντρα μου και συναδέλφους...όλα όμως ... και δε με ένοιαζε καν ... ακόμη και ρούχα μέχρι σήμερα έχω πάρει ελάχιστα. Είναι πράγματα που χρησιμοποιούνται για τόσο μικρό χρονικό διάστημα που είναι κρίμα... 

Εννοείται,συμφωνω απόλυτα!Περιττά έξοδα ειναι στην ουσία.

hKYcp3.png

6 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

Πητ έχω 18/02...μακαρι να μπορούσα να κάτσω από τώρα σπίτι αλλά είμαι αυτοαπασχολουμενη και δυστυχώς δεν δικαιουμαι ούτε επιδόματα ούτε άδειες.. Για αυτό θα πρέπει σίγουρα να δουλέψω μέχρι τέλος του χρόνου γιατί μόνο με τον μισθό του άντρα μου δεν γίνεται.. Θα ζήσουμε έτσι ήδη τους πρώτους 2 μήνες που θα γεννηθεί το μωρό οπότε και εγώ όσο αντέξω... 

Εδώ έτερη αυτοαπασχολουμενη!! Έχεις απόλυτο δίκιο, για εμάς δυστυχώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα.. Δικαιούμαστε 150€/μήνα για 4 μήνες και για ένα χρόνο μειωμένες εισφορές κατά 50%. Όσο για τον έναν μισθό που θα μπαίνει σπίτι είναι σίγουρα μεγάλο ζήτημα.. κ εγώ θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ. Με Πητ 4/2 λογικά μέχρι Χριστούγεννα.

Efh1p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Εδώ έτερη αυτοαπασχολουμενη!! Έχεις απόλυτο δίκιο, για εμάς δυστυχώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη μέριμνα.. Δικαιούμαστε 150€/μήνα για 4 μήνες και για ένα χρόνο μειωμένες εισφορές κατά 50%. Όσο για τον έναν μισθό που θα μπαίνει σπίτι είναι σίγουρα μεγάλο ζήτημα.. κ εγώ θα δουλέψω όσο περισσότερο μπορώ. Με Πητ 4/2 λογικά μέχρι Χριστούγεννα.

Γερες να είμαστε να δουλέψουμε όσο μπορούμε.. Τι να πω.. Κουράγιο και υπομονή.. Και πάλι καλά που θα πάρουμε και αυτά για τους 4 μήνες.. Από το τίποτα κάτι είναι και αυτό... Ο γιατρός μου εντομεταξυ κάθε φορά μου λέει ότι θέλεις από αναρρωτική να στο γράψω και κάθε φορά του θυμίζω ότι είμαι αυτοαπασχολουμενη και το μόνο που λέει είναι.. Μην μου κουράζεσαι και πρώτα το μωρό... Υπομονηηη.. Για τις μειωμένες εισφορές πρέπει να απευθυνθούμε στο εφκα? Γιατί για το "επίδομα" των 4 μηνών θα κάνω αίτηση στο ταμείο μου.. Εισφορές πληρώνω στον εφκα όμως... Ξέρεις κάτι? 

Διαφημίσεις

Just now, mommytobe είπε:

Γερες να είμαστε να δουλέψουμε όσο μπορούμε.. Τι να πω.. Κουράγιο και υπομονή.. Και πάλι καλά που θα πάρουμε και αυτά για τους 4 μήνες.. Από το τίποτα κάτι είναι και αυτό... Ο γιατρός μου εντομεταξυ κάθε φορά μου λέει ότι θέλεις από αναρρωτική να στο γράψω και κάθε φορά του θυμίζω ότι είμαι αυτοαπασχολουμενη και το μόνο που λέει είναι.. Μην μου κουράζεσαι και πρώτα το μωρό... Υπομονηηη.. Για τις μειωμένες εισφορές πρέπει να απευθυνθούμε στο εφκα? Γιατί για το "επίδομα" των 4 μηνών θα κάνω αίτηση στο ταμείο μου.. Εισφορές πληρώνω στον εφκα όμως... Ξέρεις κάτι? 

Ναι για εισφορές στο εφκα μετά τον τοκετό με ληξιαρχική πράξη γέννησης κ κάποια ακόμη δικαιολογητικά, μπορείς να τα δεις online.. Καλό κουράγιο! Στο εφκα μπορεί να πάει κ ο μπαμπάς!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Ναι για εισφορές στο εφκα μετά τον τοκετό με ληξιαρχική πράξη γέννησης κ κάποια ακόμη δικαιολογητικά, μπορείς να τα δεις online.. Καλό κουράγιο! Στο εφκα μπορεί να πάει κ ο μπαμπάς!

Τέλεια.. Σε ευχαριστώ πολύ.. Στην ουσία με την ίδια διαδικασία που θα κάνω και στο ταμείο μου για το τετράμηνο.. Ευχαριστώ πολύ:) 

κοριτσια επειδη μολις τωρα ανοιγω ενα γραφειο και γραφομαι αυτες τις μερες στο εφκα.. περνουμε πριν απο τον τοκετο και καποιο αλλο επιδομα ή ισχυουν τα μετα που ειπατε;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani!! είπε:

κοριτσια επειδη μολις τωρα ανοιγω ενα γραφειο και γραφομαι αυτες τις μερες στο εφκα.. περνουμε πριν απο τον τοκετο και καποιο αλλο επιδομα ή ισχυουν τα μετα που ειπατε;;;

Καλές δουλειές εύχομαι κοπέλα μου... Όχι πριν τον τοκετο δεν περνουνε τίποτα δυστυχώς.. Ας με διορθώσει κάποια αν ξέρει κάτι άλλο, αλλά επειδή το έψαξα έχω αυτές τις πληροφορίες 

Διαφημίσεις

Just now, mommytobe είπε:

Καλές δουλειές εύχομαι κοπέλα μου... Όχι πριν τον τοκετο δεν περνουνε τίποτα δυστυχώς.. Ας με διορθώσει κάποια αν ξέρει κάτι άλλο, αλλά επειδή το έψαξα έχω αυτές τις πληροφορίες 

οκ σε ευχαριστω πολυ πολυ!!

5 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Μου είχαν βρει πριν την ΕΜΒΡΥΟμεΤΑΦΟΡΑ (2 μήνες) μια μικρή ινσουλινοαντίσταση και έπαιρνα για λίγους μήνες glugophage! Στο 3 μηνο μου το έκοψε γιατί ήταν όλα φυσιολογικά! ΙΣΩΣ φοβάται ΟΤΙ έχω την τάση! Τι να πω;;

ΣΤΕΛΝΩ ενδεικτικά την διατροφή! 

πρωινο: γάλα ή γιαούρτι 2% ΜΟΝΟ + 2 φρυγανιές σικάλεως ΜΟΝΟ!!

10:00 1 φρούτο 

13:00.  1/2 φλ τσαι λαδερό σουρωμενο, ή ΨΑΡΙ με 1 φλ τσάι ΣΑΛΑΤΑ , ή 30 γραμ κρέας ή  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ( 30 γραμ ΤΡΩΩ να δω ΕΑΝ ψήθηκε το ΦΑΓΗΤΟ :D ) ή 30 ΓΡ ΤΥΡΙ! ή 1/2 φλ τσάι ΡΥΖΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ κλπ

17:00 γιαουρτι

20:00 ΟΠΩΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! 

22:00 ΓΑΛΑ

Λογικά θα γίνω κορμάρα :P

Ως διατροφολόγος έχω να πω τα εξής. Οι συμβουλές της εν λόγω κυρίας (συμπαθα με είναι κ γιατρός σου) είναι το λιγότερο ΤΡΑΓΙΚΈΣ. 

Σε εγκυμονουσα γυναίκα δε δίνουμε επ ουδενί μισό φλιτζάνι λαδερο κ 30 γρ κρέας, θα σε μαζεύουμε απ τα πατώματα καλή μου. 

Ούτε διαβητικοί τέτοια διατροφή. 

Για να μην αναφέρω ότι μπορεί κάλλιστα να της γίνει καταγγελία γιατί ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να δίνει διατροφή μιας κ δεν είναι διατροφολόγος. Δεν είναι ειδικός στη διατροφή και κάνει μπαμ! 

Οι σωστοί ειδικοί συνεργάζονται με τους αρμόδιους ειδικούς των άλλων κλάδων. Καλό θα ήταν να πας κ σε άλλο γιατρό. 

Τι το θελα κ το διάβασα, συγχιστηκα πάλι. :mad:

5 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Κάνω κάθε μήνα τιμές ζαχάρου προ φαγητού και μετά ( κάθομαι 1 ΩΡΑ στο ιατρικό) όλες οι τιμες βγαίνουν φυσιολογικές! 

Εγώ απεχθάνομαι τους διατροφολόγους - διαιτολόγους! 
Τώρα όμως αυτή είναι η ειδικός και ξέρει!!! 
τι να πω;; Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου!  Πάντως ΕΑΝ μια μέρα θέλω σουβλάκι θα το φάω, έτσι για να είμαι ειλικρινής 

Τους απεχθάνεσαι; ε να αποχωρώ σιγά σιγά... :-D

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 3

mij0p3.png

Καλημερα κοριτσια! Σας πιανει κ εσας μια απιστευτη βαρεμαρα οσες πρεπει να ειστε σπιτι κ λιωνετε στις τηλεορασεις ή μονο εμενα;;; για αλαγη εφτιαξα λιγο καφε κ παλευω να διαβασω ενα βιβλιο για αρχη!

• Μου αρέσει 2

Just now, Ani!! είπε:

Καλημερα κοριτσια! Σας πιανει κ εσας μια απιστευτη βαρεμαρα οσες πρεπει να ειστε σπιτι κ λιωνετε στις τηλεορασεις ή μονο εμενα;;; για αλαγη εφτιαξα λιγο καφε κ παλευω να διαβασω ενα βιβλιο για αρχη!

Καλημέρα! Εμένα με πιάνει βαρεμάρα τώρα που δουλεύω ακόμα....ίσως επειδή δεν έχω πολλά να κάνω εδώ στο γραφείο λόγω της κατάστασής μου....και ανυπομονώ να σταματήσω με άδεια.! όλοι μου λένε ευχαριστήσου τώρα που μπορείς γιατί μετά θα τρέχω!!! Οπότε και εσύ αυτό να κάνεις...δες καμία ταινία, διάβασε βιβλία...

• Μου αρέσει 2

Just now, Ani!! είπε:

συμφωνω με @Geo Jo..μια απο τα ιδια...δεν εχω καθολου ορεξη για δουλεια...θα προτιμουσα να καθομαι σπιτι στον καναπε μου..κατσε και απολαυσε το...εγω πηρα σημερα ενα βιβλιο που θα ξεκινησω το βραδυ.." η βιβλος της εγκυμοσυνης"...ανυπομονω να το διαβασω 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...