Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Paris.33 είπε:

Κοιλια δεν εχω, γραμμη δεν εχω,  η μανταμ δεν ειμαι σίγουρη οτι κάνει εμφανιση,  ευτυχως εχω κανενα πονακι να θυμαμαι οτι ειμαι εγκυος :-P

Ε καλα μην ανησυχεις εγω μονο λιγη κοιλια εχω και τη γραμμούλα.

Τίποτα άλλο απολύτως!Ουτε κινησεις εχω νιωσει.B)

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια, εσάς η κοιλίτσα σας έχει κανει εκείνη την γραμμή απ' τον αφαλό και κάτω...εμένα όχι ακόμα!

Ούτε σε μένα φαίνεται! Ούτε το ακούω! Υπομονή όλα θα γίνουν

• Μου αρέσει 3

KerXp3.png

Just now, Τουτουνι said:

Κορίτσια, εσάς η κοιλίτσα σας έχει κανει εκείνη την γραμμή απ' τον αφαλό και κάτω...εμένα όχι ακόμα!

Και εμένα όχι και μου λείπει να σου πω γιατί στην πρώτη εγκυμοσύνη ειχα :) 

• Μου αρέσει 3

Just now, Renaki80 είπε:

Ούτε σε μένα φαίνεται! Ούτε το ακούω! Υπομονή όλα θα γίνουν

Θα έρθει κι αυτή η ώρα που θα πάει...!!!!

Just now, Paris.33 είπε:

18+2 κ το μονο που εχω ειναι οι τριχουλες μιας και σταματησα το λειζερ :?

Τριχουλες έχω κι εγώ !!! χαχχαχαχαχαχαχ

Just now, Ani!! είπε:

ναι εμενα αχνοφαινεται! 

Γιατί βγαίνει αυτή η γραμμουλα???

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι said:

Θα έρθει κι αυτή η ώρα που θα πάει...!!!!

Τριχουλες έχω κι εγώ !!! χαχχαχαχαχαχαχ

Γιατί βγαίνει αυτή η γραμμουλα???

Καταρχήν δεν είναι απαραίτητο να βγει 

δε βγαίνει σε όλες 

νομιζω είναι ορμονικό όμως. Λίγο μετά που γέννησα έφυγε όπως ήρθε :) 

Κορίτσια με μια γρήγορη ματιά που έριξα γιατί είμαι και στην δουλειά και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα ως το τέλος... Συγγνώμη εγώ που έχω βάλει σχεδόν 6 κιλά θα με πυροβολούσε? Τι να πω.. Εγώ όσο προσπαθώ να προσέξω άλλο τόσο πεινάω και τρώω... Τι να κάνουμε.. Ας φάμε τώρα που μπορούμε.. Και για τα ψώνια έχω πάρει κάποια πραγματάκια τύπου αποστηροτες, μπουκαλάκια και έτσι.. Ρουχαλάκια δεν τολμώ ακόμα να πάρω γιατί με τόσα που έχω ακούσει περιμένω την β επιπέδου για το φύλλο 100%... Για επιπλακια για το δωμάτιο δεν είδαμε ακόμα ούτε για καρότσι αλλά θέλω από τον άλλο μήνα να αρχίσω να τα παίρνω σιγά σιγά γιατί θέλουν και λεφτά και μαζεύονται μετά πολλά.. 

Just now, Paris.33 είπε:

Κοιλια δεν εχω, γραμμη δεν εχω,  η μανταμ δεν ειμαι σίγουρη οτι κάνει εμφανιση,  ευτυχως εχω κανενα πονακι να θυμαμαι οτι ειμαι εγκυος :-P

Πω πω ακριβώς τα ίδια χαχαχα σε νιώθω απόλυτα πραγματικά

• Μου αρέσει 1

Just now, Sofi8 είπε:

Εγω οχι ακομα. Δεν ξερουμε 100% το φυλο κιολας. Εσυ το ξερεις σιγουρα; 

Παντως θα ειναι πολυ ομορφη διαδικασια αυτα τα μωρουδιστικα ψωνια! <3 

Το καλο ειναι πως την κουνια θα μας την παρουν οι γονεις μου! :p 

Ναι το ξερουμε το φυλο, ειναι κοριτσακι!! Βεβαια επιπλακια κ.χρωμα δωματιου, θα ειναι ουδετερα σε χρωμα!

Just now, mommytobe είπε:

Κορίτσια με μια γρήγορη ματιά που έριξα γιατί είμαι και στην δουλειά και δεν πρόλαβα να διαβάσω όλα τα νέα ως το τέλος... Συγγνώμη εγώ που έχω βάλει σχεδόν 6 κιλά θα με πυροβολούσε? Τι να πω.. Εγώ όσο προσπαθώ να προσέξω άλλο τόσο πεινάω και τρώω... Τι να κάνουμε.. Ας φάμε τώρα που μπορούμε.. Και για τα ψώνια έχω πάρει κάποια πραγματάκια τύπου αποστηροτες, μπουκαλάκια και έτσι.. Ρουχαλάκια δεν τολμώ ακόμα να πάρω γιατί με τόσα που έχω ακούσει περιμένω την β επιπέδου για το φύλλο 100%... Για επιπλακια για το δωμάτιο δεν είδαμε ακόμα ούτε για καρότσι αλλά θέλω από τον άλλο μήνα να αρχίσω να τα παίρνω σιγά σιγά γιατί θέλουν και λεφτά και μαζεύονται μετά πολλά.. 

Ακριβως επειδη ειναι πολλα τα λεφτα εχω ξεκινησει απο τωρα...

• Μου αρέσει 1

Just now, mommytobe είπε:

Ακριβώς μαζεύονται πολλά! Αλλά μετά τη β επιπέδου σιγά σιγά νομίζω είναι μια χαρά!!!

• Μου αρέσει 4

bCX6p3.png

Ευτυχώς εγώ τα έχω όλα από φίλες! ΚΣΙ όταν λέμε όλα όλα! Κουνιεσ, αλλαξιερες, πορτ μπεμπέ & καρότσι, καθίσματα φαγητού, αυτοκινήτου, προίκα, ρούχα! Τρέλααα! Δεν με νοιάζει που είναι πιο παλιά, την ίδια χρήση κάνουν όλα! Αλλά παράγγειλα από το εξωτερικό τσάντα εξόδου και τον κάδο απορριμμάτων πάνας μαζί με ανταλλακτικά! Δεν είχα οπότε κάτι αγόρασα και εγώ! 
ευτυχώς που τελικά θα κάνω παιδάκι γιατί είχα αγχωθεί λίγο τι θα τα έκανα όλα αυτά :P

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Ευτυχώς εγώ τα έχω όλα από φίλες! ΚΣΙ όταν λέμε όλα όλα! Κουνιεσ, αλλαξιερες, πορτ μπεμπέ & καρότσι, καθίσματα φαγητού, αυτοκινήτου, προίκα, ρούχα! Τρέλααα! Δεν με νοιάζει που είναι πιο παλιά, την ίδια χρήση κάνουν όλα! Αλλά παράγγειλα από το εξωτερικό τσάντα εξόδου και τον κάδο απορριμμάτων πάνας μαζί με ανταλλακτικά! Δεν είχα οπότε κάτι αγόρασα και εγώ! 
ευτυχώς που τελικά θα κάνω παιδάκι γιατί είχα αγχωθεί λίγο τι θα τα έκανα όλα αυτά :P

Καλέ τι θα πει παλιά και καινούρια...όλα καλά είναι!!! Δεν καιρός για περιττά έξοδα!!!!

• Μου αρέσει 3

bCX6p3.png

Κορίτσια καλησπέρα! Αποφάσισα να εμφανιστώ και εγώ στην παρέα σας μιας και τις τελευταίες μερες παρακολουθώ τα νεα σας. Συχνά ταυτίζομαι με κάποιες από εσάς και έτσι σκέφτηκα γιατί όχι! Εγώ λοιπόν μπήκα αυτη την εβδομάδα στον 5ο είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και πιθανότατα είναι κορίτσι! 

• Μου αρέσει 11

Just now, Mari@nna είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Αποφάσισα να εμφανιστώ και εγώ στην παρέα σας μιας και τις τελευταίες μερες παρακολουθώ τα νεα σας. Συχνά ταυτίζομαι με κάποιες από εσάς και έτσι σκέφτηκα γιατί όχι! Εγώ λοιπόν μπήκα αυτη την εβδομάδα στον 5ο είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και πιθανότατα είναι κορίτσι! 

Καλώς μας ήρθες με τον καλό να κρατήσεις την.κορουλα σου αγκαλιά!!!

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Mari@nna είπε:

Καλως την!Μαζι παμε λοιπον σε όλα και επισης πιθανοτατα κοριτσι!Με το καλο!!

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Just now, Renaki80 said:

Και εγώ στο πρώτο μου παιδάκι τα είχα όλα από αδέρφια δικά μου ή του άντρα μου και συναδέλφους...όλα όμως ... και δε με ένοιαζε καν ... ακόμη και ρούχα μέχρι σήμερα έχω πάρει ελάχιστα. Είναι πράγματα που χρησιμοποιούνται για τόσο μικρό χρονικό διάστημα που είναι κρίμα... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...