Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Renaki80 είπε:

Μου είχαν βρει πριν την ΕΜΒΡΥΟμεΤΑΦΟΡΑ (2 μήνες) μια μικρή ινσουλινοαντίσταση και έπαιρνα για λίγους μήνες glugophage! Στο 3 μηνο μου το έκοψε γιατί ήταν όλα φυσιολογικά! ΙΣΩΣ φοβάται ΟΤΙ έχω την τάση! Τι να πω;;

ΣΤΕΛΝΩ ενδεικτικά την διατροφή! 

πρωινο: γάλα ή γιαούρτι 2% ΜΟΝΟ + 2 φρυγανιές σικάλεως ΜΟΝΟ!!

10:00 1 φρούτο 

13:00.  1/2 φλ τσαι λαδερό σουρωμενο, ή ΨΑΡΙ με 1 φλ τσάι ΣΑΛΑΤΑ , ή 30 γραμ κρέας ή  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ( 30 γραμ ΤΡΩΩ να δω ΕΑΝ ψήθηκε το ΦΑΓΗΤΟ :D ) ή 30 ΓΡ ΤΥΡΙ! ή 1/2 φλ τσάι ΡΥΖΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ κλπ

17:00 γιαουρτι

20:00 ΟΠΩΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! 

22:00 ΓΑΛΑ

Λογικά θα γίνω κορμάρα :P

Ποπό....πολύ δύσκολη διατροφή...σίγουρα θα γίνεις κορμάρα!!!

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια μου, εσείς έχετε αρχίσει να παίρνετε πραγματάκια για τα μωράκια σας????

Εγώ ήδη παρήγγειλα τα επιπλάκια για το δωμάτιο και παίρνω σιγά σιγά μαζί με την μητέρα μου και την αδερφή μου διάφορα, όπως κουβερτάκια, φορμάκια κλπ

Θα περιμένω να περάσει η β επιπέδου και τοτε ισως κοιταξω!! Πιο πριν για κανενα λογο..  Προς το παρον το μονο που σκέφτομαι να παρω ειναι ενα τζιν εγκυμοσύνης :wink:

• Μου αρέσει 2

Just now, Vasiliki10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και από εμένα μου βγήκαν σήμερα τα απότελεσματα από το νιπτ τελικά όλα καλά!!!! Μάθαμε και το φύλο και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ!!!!! Και εγώ εχω αύριο στο ενδοκρινολόγο ραντεβού και με έχει βάλει να μετράω το ζάχαρο μέχρι και αύριο που θα του τα πάω.

Μπράβο κορίτσι μου!!! Συγχαρητήρια με το καλό το κοριτσάκι σου!!!!!

• Ευχαριστώ 2

bCX6p3.png

Just now, Paris.33 είπε:

Θα περιμένω να περάσει η β επιπέδου και τοτε ισως κοιταξω!! Πιο πριν για κανενα λογο..  Προς το παρον το μονο που σκέφτομαι να παρω ειναι ενα τζιν εγκυμοσύνης :wink:

Μια απο τα ιδια.Κι εγω ενα τζην εγκυμοσυνης αγορασα μόνο.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια μου, εσείς έχετε αρχίσει να παίρνετε πραγματάκια για τα μωράκια σας????

Εγώ ήδη παρήγγειλα τα επιπλάκια για το δωμάτιο και παίρνω σιγά σιγά μαζί με την μητέρα μου και την αδερφή μου διάφορα, όπως κουβερτάκια, φορμάκια κλπ

Εγω οχι ακομα. Δεν ξερουμε 100% το φυλο κιολας. Εσυ το ξερεις σιγουρα; 

Παντως θα ειναι πολυ ομορφη διαδικασια αυτα τα μωρουδιστικα ψωνια! <3 

Το καλο ειναι πως την κουνια θα μας την παρουν οι γονεις μου! :p 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , Renaki80 είπε:

Βρε κορίτσια, μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και τα έχω βάψει μαύρα! Με ξέχεσε με το φαγητό, αν και έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό! Μου έδωσε διατροφή που δεν έκανα ΟΥΤΕ στα 20 που ήθελα κορμαρα! Τι να κάνω; ΞΕΡΩ ότι είναι το σωστό και ότι πρέπει να προσέχω αλλά την θεωρώ υπερβολική πχ της είπα ότι το πρωί τρώω δημητριακά ολικής Με φρούτα( fitness)  και Βάζω και λίγα αμύγδαλα και Μου λέει όχι μόνο γάλα με 2 φρυγανιές!!!! Της λέω πίνω 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι λεει ΟΧΙ οι χυμοί έχουν ζάχαρη, μόνο φρούτα! 
Πρώτη φορά ακούω στην εγκυμοσύνη ΟΧΙ στον ΧΥΜΟ πορτοκάλι!!!:roll: Όλες όσες ήξερα χυμό έπιναν! 

Δεν τόλμησα να πω ότι τρώω τυρόπιτες, νόμιζα πως θα με μαστίγωνε :P

Αααα και το κσλύτερο! Να σουρώνω τα λαδερά! 

ΑΣΧΕΤΟ αλλά Τελικά ΕΙΜΑΙ αλλεργική στην σοκολάτα!!!  

Δεν ξερω τι ειναι χειρότερο;;  το πρόγραμμα που σου εβγαλε ή η αλλεργία στη σοκολάτα :-P λογικα δεν την πειραξε το 1,5 κιλακι, αλλα θα σκεφτεται το σακχαρο.. Ελπίζω να εχεις καλη εξέλιξη και να χαλαρωσει αργότερα! ❤️ 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Joka είπε:

Κατι για σουβενιρ ε?:x

Ναι κι εμεις οι αγορές μετά τη β επιπεδου.

Τα τελειως απαραιτητα,αν καταφερω να μην αγορασω και τιποτα και να μου δωσουν απ ολα οι φιλες που μεγαλωσανε τα παιδια τους ακομα καλυτερα.Ηδη μου χουν ταξει κουνια και καροτσι!

Ναι κι εμένα θα μου δώσουν!!! Ευτυχώς δεν έχω να αγοράσω και πολλά!!! 

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Καντι είπε:

Μα δεν νιώθω οτι στερούμαι κατι με τις μετρήσεις ξερω τι με ανεβάζει και το αποφεύγω απλα. Και τα σουβλάκια μου τα τρώω και δυο κομμάτια πίτσα θα φάω και τις μακαρονάδες μου μεχρι εκεί που δεν με ανεβάζουν. Εχω απαρνηθεί τις πίτες εντελώς , το κουλούρι Θεσσαλονίκης, το λευκό ψωμί. Σιγά ... το μωράκι να ειναι καλα.

εντακει τοτε ολα καλα!!

πρίν από 31 λεπτά , Geo Jo είπε:

Oύτε εγώ τρώω κάτι παραπάνω από πριν, απλά θεωρώ ότι τα παίρνουμε πιο εύκολα τα κιλά απ΄ ότι πριν...και γω έλεγα να μην ξεπεράσω τα 70...αχαχαχχαχαχ και κοντεύω να τα φτάσω

συμφωνω κ εγω πιατευω ετσι ερχοντσι αμεσως τα ατιμα

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 6 λεπτά , Geo Jo είπε:

Στο πρωτο παιδακι μου ειχα παρει σχεδον τα παντα απο νωρις και το 2οχα καταευχαριστηθει! ....τωρ και δεν ειμαστς σιγουροι γισ το φυλλο και εχω σχεδον τα παντα απο το 1ο! καλες αγορες!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια, εσάς η κοιλίτσα σας έχει κανει εκείνη την γραμμή απ' τον αφαλό και κάτω...εμένα όχι ακόμα!

18+2 κ το μονο που εχω ειναι οι τριχουλες μιας και σταματησα το λειζερ :?

• Χαχα 1

Just now, Paris.33 είπε:

18+2 κ το μονο που εχω ειναι οι τριχουλες μιας και σταματησα το λειζερ :?

Ααααα ακριβως το ιδιο είμαστε.Στη 1 μέρα διαφορά!Εμενα αυτη η γραμμη φαινεται,εδώ και μέρες!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Ααααα ακριβως το ιδιο είμαστε.Εμενα αυτη η γραμμη φαινεται,εδώ και μέρες!

Κοιλια δεν εχω, γραμμη δεν εχω,  η μανταμ δεν ειμαι σίγουρη οτι κάνει εμφανιση,  ευτυχως εχω κανενα πονακι να θυμαμαι οτι ειμαι εγκυος :-P

• Χαχα 2

Just now, Καντι said:

Αν έπαιρνες gloukophase και εχεις και αντίσταση στην ινσουλίνη , ολα κατα γράμμα να τα κανεις. Κακώς  δεν σου εδωσε μηχανάκι απο τωρα κι αν εισαι αρρυθμιστη; Ελπίζει οτι θα τα εφαρμόσεις ολα σ αυτο στηρίχθηκε και δεν στο εδωσε. Οταν αρχίσεις να μετριεσαι και δεις οτι υπάρχουν γεύματα που δεν σε ανεβάζουν πάνω απο 120 και μπορείς να φας και κατι ακομα.

Για δυο;;; Μάλλον για μισή!:)

Όντως δεν προετρεψες. Αλλα οπως βλέπεις δεν ειναι το 1.5 κιλό το θεμα. Το Ρένακι μπορει να εχει δείκτη μάζας σώματος πολυ μικρότερο απ ολες μας, αλλα με την αντίσταση στην ινσουλίνη ανατρέπεται όλη η οπτική εικόνα.

Ναι συμφωνώ. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλό θέμα. Με αυτό το δεδομένο όλα αλλάζουν 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...