Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

Αντεεεε βρε κορίτσι μου και περίμενα νέα σου!! Για κάποιο λόγο όμως είχα καλό προαίσθημα! Ποια μέρα ήταν να κάνεις τη χοριακη και εσύ πότε πηγές? Δεν έχω αποφασίσει ακόμη πότε να πάω, αν θα κάνω και τεστ πριν... 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Μισο λεπτο κοριτσι.

Τωρα,στην εγκυμοσυνη,δεν έκανες μετρηση ζαχαρου?Αν ηταν φυσιολογικο η γιατρος είναι τουλάχιστον υπερβολικη.

Εγω προσωπικα απεχθανομαι τους φοβικους γιατρους,ιδιως απεναντι σε εγκυους.

Κάνω κάθε μήνα τιμές ζαχάρου προ φαγητού και μετά ( κάθομαι 1 ΩΡΑ στο ιατρικό) όλες οι τιμες βγαίνουν φυσιολογικές! 

Εγώ απεχθάνομαι τους διατροφολόγους - διαιτολόγους! 
Τώρα όμως αυτή είναι η ειδικός και ξέρει!!! 
τι να πω;; Θα ρωτήσω και τον γιατρό μου!  Πάντως ΕΑΝ μια μέρα θέλω σουβλάκι θα το φάω, έτσι για να είμαι ειλικρινής 

• Μπερδεμένη/-ος 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Κάνω κάθε μήνα τιμές ζαχάρου προ φαγητού και μετά ( κάθομαι 1 ΩΡΑ στο ιατρικό) όλες οι τιμες βγαίνουν φυσιολογικές! 

Ε κορίτσι,τότε ναι ειναι παραλογη.

Μη μπεις σε τετοια διαδικασια κοπελα μου,αν θες να σου συστησω τη δικη μου ενδοκρινολόγο η οποια ειναι πολύ cool και καθυσηχαστική.Κι εχει εξαιρετική φήμη επίσης.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Ε κορίτσι,τότε ναι ειναι παραλογη.

Μη μπεις σε τετοια διαδικασια κοπελα μου,αν θες να σου συστησω τη δικη μου η οποια ειναι πολύ cool και καθυσηχαστική.Κι εχει εξαιρετική φήμη επίσης.

Στείλε τα στοιχεία της σε μνμ και άμα δω τα σκούρα θα την πάρω! Ευχαριστωωω

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Στείλε τα στοιχεία της σε μνμ και άμα δω τα σκούρα θα την πάρω! Ευχαριστωωω

Εξειδικευεται στο διαβητη κυησης και ειναι πολύ γλυκος ανθρωπος.

Επίσης είναι πολύ ήρεμη και δε δινει φάρμακα παρα μονο όταν χρειαζονται πραγματικα.

Οταν εκανα εξωσωματικές αρνουνταν να μου δωσει gluco που δίνανε άλλοι σαν καραμέλες.

Θα σου στείλω πμ.

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Just now, Vasiliki10 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και από εμένα μου βγήκαν σήμερα τα απότελεσματα από το νιπτ τελικά όλα καλά!!!! Μάθαμε και το φύλο και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ!!!!! Και εγώ εχω αύριο στο ενδοκρινολόγο ραντεβού και με έχει βάλει να μετράω το ζάχαρο μέχρι και αύριο που θα του τα πάω.

Μπράβο Βασιλική!! Συγχαρητήρια!! Και γω πήρα τα αποτελέσματα της νιπτ πριν λίγες μέρες και ήταν όλα τέλεια. Καταλαβαίνω το άγχος που πέρασες!! Εμένα η αυχενική ήταν πολύ καλά αλλά η papp a όχι. Δόξα το Θεό όλα καλά!! Αν επιτρέπεται εσύ γιατί έκανες νιπτ; 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, valentina23 είπε:

Μπράβο Βασιλική!! Συγχαρητήρια!! Και γω πήρα τα αποτελέσματα της νιπτ πριν λίγες μέρες και ήταν όλα τέλεια. Καταλαβαίνω το άγχος που πέρασες!! Εμένα η αυχενική ήταν πολύ καλά αλλά η papp a όχι. Δόξα το Θεό όλα καλά!! Αν επιτρέπεται εσύ γιατί έκανες νιπτ; 

Βγηκανε κοριτσι μου!; Νομιζα σημερα αυριο! Συγχαρητηρια !! Να πανε ολα καλα!! Ποτέ ξανα τετοια αγχη!

• Ευχαριστώ 1

Just now, valentina23 είπε:

Ευχαριστω πολύ .μου το πρότεινε ο γιατρός να το κάνουμε και το έκανα για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Το έκανα την ίδια μέρα με την αυχενική που ήταν πολύ καλή και αυτή μαζί με την Papp a.

Just now, Nephelie είπε:

Βγηκανε κοριτσι μου!; Νομιζα σημερα αυριο! Συγχαρητηρια !! Να πανε ολα καλα!! Ποτέ ξανα τετοια αγχη!

Να σαι καλά κούκλα μου!! Ναι βγήκαν την Τρίτη πιο νωρίς απ ότι περίμενα και γω. Όλα καλά ευτηχως!! Όπως είπες τέτοια αγωνία ποτέ πια

• Μου αρέσει 1

Just now, Renaki80 είπε:

Πιστεύω φοβάται γιατί έπαιρνα glugophage λόγω ινσουλινοαντίστασης! Μου είπε ότι θα ΑΡΧΙΣΩ να μετριέμαι σε 3 εβδομάδες (μετά τις 20 εβδομάδες κύησης). Όμως μου φάνηκε υπερβολική, εντάξει δεν είμαι αδύνατη αλλά κανονική! ΙΣΩΣ φοβάται για το μωρό! Τι να πω! Πάντως με βλέπω να τρωω το ψυγείο από την πείνα με αυτά που μου έχει γράψει! Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τα μισά και ΟΤΑΝ θα ΑΡΧΙΣΩ να μετριέμαι θα δω τότε πως θα πάει Και θα πράξω ανάλογως!!!

ευχαριστωωω

Μυθος: τώρα που είσαι έγκυος μπορείς να τρως για δύο :P

Αν έπαιρνες gloukophase και εχεις και αντίσταση στην ινσουλίνη , ολα κατα γράμμα να τα κανεις. Κακώς  δεν σου εδωσε μηχανάκι απο τωρα κι αν εισαι αρρυθμιστη; Ελπίζει οτι θα τα εφαρμόσεις ολα σ αυτο στηρίχθηκε και δεν στο εδωσε. Οταν αρχίσεις να μετριεσαι και δεις οτι υπάρχουν γεύματα που δεν σε ανεβάζουν πάνω απο 120 και μπορείς να φας και κατι ακομα.

Για δυο;;; Μάλλον για μισή!:)

Just now, chris79 είπε:

Εννοείται ... προσωπικά δεν προέτρεψα να κάνει κατι. Το πρώτο που ρωτάω είναι αν υπάρχει κάποιος λόγος γιατί όπως λες κι εσυ στις «κοινές θνητές» το 1,5 κιλό δεν είναι κάτι σοβαρό 

Όντως δεν προετρεψες. Αλλα οπως βλέπεις δεν ειναι το 1.5 κιλό το θεμα. Το Ρένακι μπορει να εχει δείκτη μάζας σώματος πολυ μικρότερο απ ολες μας, αλλα με την αντίσταση στην ινσουλίνη ανατρέπεται όλη η οπτική εικόνα.

• Χαχα 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Αν έπαιρνες gloukophase και εχεις και αντίσταση στην ινσουλίνη , ολα κατα γράμμα να τα κανεις. Κακώς  δεν σου εδωσε μηχανάκι απο τωρα κι αν εισαι αρρυθμιστη; Ελπίζει οτι θα τα εφαρμόσεις ολα σ αυτο στηρίχθηκε και δεν στο εδωσε. Οταν αρχίσεις να μετριεσαι και δεις οτι υπάρχουν γεύματα που δεν σε ανεβάζουν πάνω απο 120 και μπορείς να φας και κατι ακομα.

Για δυο;;; Μάλλον για μισή!:)

Προσωπικα καταλαβα πως οι γιατροι μας υπερβαλουν λιγο οταν ειμαστε εγκυες για να μη μην τρωμε οτι βρουμε μπροστα μας..ο γυναικολογος μου μου εβαζε χερι οταν πηρα σε συνολο 13 κιλα στο συνολο τις 1ης εγκυμοσυνης και οταν γεννουσα μου ελεγε ενταξει βρε Ανδριανη δεν πηρες και πολλα τελικα.. Παρολα αυτα δεν θυμαμαι να εκανα μεγαλες κρεπαλες αφου οταν γεννησα μου εμειναν 7 κιλα που μετα το εξαμηνο με εντατικα γυμναστηριο τα εχασα μεσα σε 1 χρονια σταδιακα και χωρις στερησεις.. φυσικα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα σου παραθετω την δικη μου εμπειρια. προσπαθησε λοιπον καιμεσυ να ακολουθησεις το προγραμμα της αλλα και σε καμια λιφουριτσα υπεκυψε! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

Προσωπικα καταλαβα πως οι γιατροι μας υπερβαλουν λιγο οταν ειμαστε εγκυες για να μη μην τρωμε οτι βρουμε μπροστα μας..ο γυναικολογος μου μου εβαζε χερι οταν πηρα σε συνολο 13 κιλα στο συνολο τις 1ης εγκυμοσυνης και οταν γεννουσα μου ελεγε ενταξει βρε Ανδριανη δεν πηρες και πολλα τελικα.. Παρολα αυτα δεν θυμαμαι να εκανα μεγαλες κρεπαλες αφου οταν γεννησα μου εμειναν 7 κιλα που μετα το εξαμηνο με εντατικα γυμναστηριο τα εχασα μεσα σε 1 χρονια σταδιακα και χωρις στερησεις.. φυσικα ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος αλλα σου παραθετω την δικη μου εμπειρια. προσπαθησε λοιπον καιμεσυ να ακολουθησεις το προγραμμα της αλλα και σε καμια λιφουριτσα υπεκυψε! 

Καλα εμενα ειναι ακριβως το αντιθετο η γυναικολογος μου-αλλά και η ενδοκρινολόγος μου.

Δε μου απαγορευσε σχεδον τιποτα απο τροφες κι οταν με βρηκε 1 κιλό πανω πριν μια βδομαδα και το σχολίασα,μου απάντησε "σιγά,για ένα κιλό"?Βεβαια,με ξερει.Ειμαι στα ιδια σχεδον κιλα 20 χρονια τωρα,απ οταν πρωτογνωριστηκαμε.

Και μόλις μπηκα στον 5ο μήνα.

Το θεμα ειναι απο μονες μας να προσέχουμε τα κιλά.Κι εγω δε θέλω με τίποτα να πάρω πανω απο 7-10 κιλα κι αυτα πολλα μου φαινονται.Οχι τοσο για την εμφάνιση αλλα κυριως για λογους υγείας.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

πρίν από 6 λεπτά , Geo Jo είπε:

Oύτε εγώ τρώω κάτι παραπάνω από πριν, απλά θεωρώ ότι τα παίρνουμε πιο εύκολα τα κιλά απ΄ ότι πριν...και γω έλεγα να μην ξεπεράσω τα 70...αχαχαχχαχαχ και κοντεύω να τα φτάσω

Βρε την υγεία μας να έχουμε εμείς και τα μωρά μας.και χαλάλι τα κιλά!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Ani!! είπε:

Μα δεν νιώθω οτι στερούμαι κατι με τις μετρήσεις ξερω τι με ανεβάζει και το αποφεύγω απλα. Και τα σουβλάκια μου τα τρώω και δυο κομμάτια πίτσα θα φάω και τις μακαρονάδες μου μεχρι εκεί που δεν με ανεβάζουν. Εχω απαρνηθεί τις πίτες εντελώς , το κουλούρι Θεσσαλονίκης, το λευκό ψωμί. Σιγά ... το μωράκι να ειναι καλα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Κορίτσια μου, εσείς έχετε αρχίσει να παίρνετε πραγματάκια για τα μωράκια σας????

Εγώ ήδη παρήγγειλα τα επιπλάκια για το δωμάτιο και παίρνω σιγά σιγά μαζί με την μητέρα μου και την αδερφή μου διάφορα, όπως κουβερτάκια, φορμάκια κλπ

Λοιπόν θα σας πω για να γελάσουμε λίγο!!! Εμείς το μόνο που πήραμε ειναι 2 πιπίλες και δύο μπιμπερο!!! Τα υπόλοιπα λέμε σιγά σιγά μετά τη β επιπέδου!!!!!!

• Χαχα 3

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Λοιπόν θα σας πω για να γελάσουμε λίγο!!! Εμείς το μόνο που πήραμε ειναι 2 πιπίλες και δύο μπιμπερο!!! Τα υπόλοιπα λέμε σιγά σιγά μετά τη β επιπέδου!!!!!!

Κατι για σουβενιρ ε?:x

Ναι κι εμεις οι αγορές μετά τη β επιπεδου.

Τα τελειως απαραιτητα,αν καταφερω να μην αγορασω και τιποτα και να μου δωσουν απ ολα οι φιλες που μεγαλωσανε τα παιδια τους ακομα καλυτερα.Ηδη μου χουν ταξει κουνια και καροτσι!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...