Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Kathrin17 είπε:

Δν ειναι κατι φοβερό..πήγαινε η πεθερά μου..εγω δν πήγαινα γτ ο γιατρός έγραφε ότι πρεπει να'μαι κλινηρης.με τον υπέρηχο απ'τον γιατρό..καμις έγκυος απο ίσο ξέρω δεν πάει..Στις κυησεις δν υπάρχει περιπτωση να κόψουν την άδεια.. Κανεις δν παιρνει τέτοιο ρίσκο, γτ αν συμβεί κάτι αρνητικό, την έχουν πατήσει... Τυπικη διαδικασία είναι..βκεπουν με τον υπέρηχο ότι όντως υπάρχει κυηση.. Τίποτα άλλο δν μπορουν να δουν απ'τον υπέρηχο.. 

Καλά που τα αναφέρετε κορίτσια γιατί κι εγώ δεν ήξερα τι θα κάνω. Επειδή πρέπει να πω από τώρα ότι είμαι έγκυος στη δουλειά ότι κι αν συμβεί στη πορεία μου είπε ο γιατρός θα μου γράψει λογικά επαπειλούμενη. Άρα επιτροπή μπορεί να πάει ο άντρας σου ε; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία; 

Κορίτσια μου εγώ πήρα σήμερα την δεύτερη χοριακη και βγήκε 265! Στην αρχή ανησύχησα αλλά μίλησα με τον γιατρό και μου είπε πως ανά 72 ώρες θέλουμε διπλασιασμό και πάμε καλά για την ώρα! Θα ξανά πάω Τρίτη πάλι που είναι κανονικά η μέρα την 1ης μου χοριακης γιατί τις δύο προηγούμενες πήγα από μόνη μου 🤭

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Τουτουνι είπε:

Κι εγώ που είχα χάσει 6 κιλά με το που σταμάτησαν οι εμετοί πήγα αμέσως τα 3...

Εγώ πεινάω συνέχεια...δεν μπορώ να κόψω τα φρούτα, πως θα πηγαίνω τουαλέτα χωρίς αυτά??

Αφού θα πάρουμε που θα πάρουμε κιλά,...

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Βρε κορίτσι μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και τα έχω βάψει μαύρα! Με ξέχεσε με το φαγητό, αν και έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό! Μου έδωσε διατροφή που δεν έκανα ΟΥΤΕ στα 20 που ήθελα κορμαρα! Τι να κάνω; ΞΕΡΩ ότι είναι το σωστό και ότι πρέπει να προσέχω αλλά την θεωρώ υπερβολική πχ της είπα ότι το πρωί τρώω δημητριακά ολικής Με φρούτα και Βάζω και λίγα αμύγδαλα και Μου λέει όχι γάλα με 2 φρυγανιές!!!! Της λέω πίνω 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι λεει ΟΧΙ οι χυμοί έχουν ζάχαρη, μόνο φρούτα! 
Πρώτη φορά ακούω στην αγκυμοσύνη ΟΧΙ στον ΧΥΜΟ πορτοκάλι!!!:roll: 

Δεν τόλμησα να πω ότι τρώω τυρόπιτες, νόμιζα πως θα με μαστίγωνε :P

Αααα και το κσλύτερο! Τελικά ΕΙΜΑΙ αλλεργική στην σοκολάτα!!!  

Καλέ έχεις πάρει μόνο 1,5 κιλό και σε ξέχεσε; Υπερβολική τη βρίσκω. Κι εγώ προσέχω πολύ τώρα γιατί από τον Αύγουστο ξέφυγα με τις διακοπές και εχω πάρει 4μιση κιλά. Αλλά εγώ πήρα πολλά και προσέχω τώρα πολύ. Εσύ μια χαρά είσαι πιστεύω. 

Μα αλλεργία στην σοκολάτα; Κρίμα..

• Χαχα 1

kJQgp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Εγώ πεινάω συνέχεια...δεν μπορώ να κόψω τα φρούτα, πως θα πηγαίνω τουαλέτα χωρίς αυτά??

Αφού θα πάρουμε που θα πάρουμε κιλά,...

Εγώ δεν τρώω τίποτα παραπάνω απ' ότι έτρωγα πριν...άστα... Θα ήθελα να.μην ξεπεράσω τα 60 κιλά...

bCX6p3.png

Just now, Ani!! είπε:

εχω 1 εβδομαδα αποκληση απο την αυχενική σεμσχεση με την περιοδο.. αλλα οκ!

Κι εγώ αν και από εξωσωματική οπότε ξέρω ακριβώς τη σύλληψη έχω απόκλιση 6 ημερών. Στην αυχενική μου εβγαλε ΠΗΤ 16/2 νωρίτερα δηλαδή. Εμένα πάντως μου είπε ότι αυτή ισχύει, της αυχενικής δηλαδή.

kJQgp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγώ δεν τρώω τίποτα παραπάνω απ' ότι έτρωγα πριν...άστα... Θα ήθελα να.μην ξεπεράσω τα 60 κιλά...

Oύτε εγώ τρώω κάτι παραπάνω από πριν, απλά θεωρώ ότι τα παίρνουμε πιο εύκολα τα κιλά απ΄ ότι πριν...και γω έλεγα να μην ξεπεράσω τα 70...αχαχαχχαχαχ και κοντεύω να τα φτάσω

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Καλά σε ξεχεσε για το 1,5 κιλό;;; τι να πω :roll:Πανως οι φρεσκοστυμενοι χυμοί πορτοκαλί κάνουν καλό στην αναιμία και στη δυσκοιλιοτητα. Λίγο υπερβολική τη βρίσκω και γω... 

• Ευχαριστώ 1

Just now, Renaki80 said:

Βρε κορίτσια, μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και τα έχω βάψει μαύρα! Με ξέχεσε με το φαγητό, αν και έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό! Μου έδωσε διατροφή που δεν έκανα ΟΥΤΕ στα 20 που ήθελα κορμαρα! Τι να κάνω; ΞΕΡΩ ότι είναι το σωστό και ότι πρέπει να προσέχω αλλά την θεωρώ υπερβολική πχ της είπα ότι το πρωί τρώω δημητριακά ολικής Με φρούτα( fitness)  και Βάζω και λίγα αμύγδαλα και Μου λέει όχι μόνο γάλα με 2 φρυγανιές!!!! Της λέω πίνω 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι λεει ΟΧΙ οι χυμοί έχουν ζάχαρη, μόνο φρούτα! 
Πρώτη φορά ακούω στην εγκυμοσύνη ΟΧΙ στον ΧΥΜΟ πορτοκάλι!!!:roll: Όλες όσες ήξερα χυμό έπιναν! 

Αααα και το κσλύτερο! Να σουρώνω τα λαδερά! 

ΑΣΧΕΤΟ αλλά Τελικά ΕΙΜΑΙ αλλεργική στην σοκολάτα!!!  

Καλά συγνώμη έχεις κάποιο πρόβλημα ; Πχ ζάχαρο ; Μηπως έχεις εξαρχής πολλά κιλά ; 
Γιατί τόση πίεση ; 
Δεν κατάλαβα ... 

Το 1,5 κιλό είναι ΤΙΠΟΤΑ

• Μου αρέσει 3

Κορίτσια μου, εσείς έχετε αρχίσει να παίρνετε πραγματάκια για τα μωράκια σας????

Εγώ ήδη παρήγγειλα τα επιπλάκια για το δωμάτιο και παίρνω σιγά σιγά μαζί με την μητέρα μου και την αδερφή μου διάφορα, όπως κουβερτάκια, φορμάκια κλπ

• Μου αρέσει 2

Just now, Renaki80 είπε:

Βρε κορίτσια, μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και τα έχω βάψει μαύρα! Με ξέχεσε με το φαγητό, αν και έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό! Μου έδωσε διατροφή που δεν έκανα ΟΥΤΕ στα 20 που ήθελα κορμαρα! Τι να κάνω; ΞΕΡΩ ότι είναι το σωστό και ότι πρέπει να προσέχω αλλά την θεωρώ υπερβολική πχ της είπα ότι το πρωί τρώω δημητριακά ολικής Με φρούτα( fitness)  και Βάζω και λίγα αμύγδαλα και Μου λέει όχι μόνο γάλα με 2 φρυγανιές!!!! Της λέω πίνω 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι λεει ΟΧΙ οι χυμοί έχουν ζάχαρη, μόνο φρούτα! 
Πρώτη φορά ακούω στην εγκυμοσύνη ΟΧΙ στον ΧΥΜΟ πορτοκάλι!!!:roll: Όλες όσες ήξερα χυμό έπιναν! 

Αααα και το κσλύτερο! Να σουρώνω τα λαδερά! 

ΑΣΧΕΤΟ αλλά Τελικά ΕΙΜΑΙ αλλεργική στην σοκολάτα!!!  

Θα σου πω οτι ειμαι στην ίδια φαση με σένα. Η ενδικρινολογος σου θελει να μην σου δώσει gloucophase και ινσουλίνη σε δέκα εβδομάδες. Εμενα οταν μου το εξήγησε ετσι εναρμονίστηκα πλήρως στην διατροφή που μου εδωσε.

εχεις μετρητή σακχάρου να μετριεσαι μετα τα γεύματα; Ποσο ειναι το πρωινό σου σάκχαρο και ποσο η γλυκοζυομενη σου;

Το πρόβλημα ειναι πέρα απο το κακό που μπορει να γίνει στο μωρο αν αναπτύξεις διαβήτη κύησης  σε πολλές γυναίκες παραμένει

και μετα τον τοκετό.

Φρούτα τρία την μερα μου επιτρέπει κι εμενα, η πορτοκαλάδα εκτοξεύει το σάκχαρο. Αν λοιπόν επιλέξεις να πιείς τρία στημένα πορτοκάλια δεν επιτρεπεται να φας κανένα αλλο φρούτο όλη την μερα.

Οι πίτες εννοειται ειναι απαγορευμένες.

Απο τα λαδερά δεν τρώμε το λάδι και οταν λέμε μια φέτα ψωμί εννοούμε των 30γρ οσο ειναι του τοστ. Και τα όσπρια να μην ειναι χυλωμενα. 

Μακαρονια και ρύζι μονο μαύρα φυσικα και ζυγισμενα.

Ολα αυτα για τα κοριτσια που έχουν προδιάθεση όχι για τις κοινές θνητές εγκύους. Συγκεκριμένα ήμουν με μια φιλη εγκυουλα που έπινε σοκολάτα ρόφημα. Και της λέω να σου κανω μια μέτρηση σακχάρου να δω ποσο σε ανέβασε εσενα; Και ειχε 85 που αν το έπινα εγω θα ηταν πάνω απο 140.

Στα καλα νεα υπάρχουν ζαχαροπλαστεία για διαβητικούς, όπου με αφήνει να τρώω ενα παγωτινι την μερα.

Just now, valentina23 είπε:

Καλά σε ξεχεσε για το 1,5 κιλό;;; τι να πω :roll:Πανως οι φρεσκοστυμενοι χυμοί πορτοκαλί κάνουν καλό στην αναιμία και στη δυσκοιλιοτητα. Λίγο υπερβολική τη βρίσκω και γω... 

Just now, chris79 είπε:

Καλά συγνώμη έχεις κάποιο πρόβλημα ; Πχ ζάχαρο ; Μηπως έχεις εξαρχής πολλά κιλά ; 
Γιατί τόση πίεση ; 
Δεν κατάλαβα ... 

Το 1,5 κιλό είναι ΤΙΠΟΤΑ

Κοριτσια μου δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα, αν δεν εχετε την εικόνα που εχει η γιατρος μπροστά της και ολα τα στοιχεία, μην προτρέπετε καποια να κανει οτι και οι ίδιες, γιατι η πορτοκαλάδα που μπορει να ειναι ακίνδυνη για μια κοπελα μια αλλη να την βάλει σε αγωγή ινσουλίνης.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Θα σου πω οτι ειμαι στην ίδια φαση με σένα. Η ενδικρινολογος σου θελει να μην σου δώσει gloucophase και ινσουλίνη σε δέκα εβδομάδες. Εμενα οταν μου το εξήγησε ετσι εναρμονίστηκα πλήρως στην διατροφή που μου εδωσε.

εχεις μετρητή σακχάρου να μετριεσαι μετα τα γεύματα; Ποσο ειναι το πρωινό σου σάκχαρο και ποσο η γλυκοζυομενη σου;

Το πρόβλημα ειναι πέρα απο το κακό που μπορει να γίνει στο μωρο αν αναπτύξεις διαβήτη κύησης  σε πολλές γυναίκες παραμένει

και μετα τον τοκετό.

Φρούτα τρία την μερα μου επιτρέπει κι εμενα, η πορτοκαλάδα εκτοξεύει το σάκχαρο. Αν λοιπόν επιλέξεις να πιείς τρία στημένα πορτοκάλια δεν επιτρεπεται να φας κανένα αλλο φρούτο όλη την μερα.

Απο τα λαδερά δεν τρώμε το λάδι και οταν λέμε μια φέτα ψωμί εννοούμε των 30γρ οσο ειναι του τοστ. Και τα όσπρια να μην ειναι χυλωμενα. 

Ολα αυτα για τα κοριτσια που έχουν προδιάθεση όχι για τις κοινές θνητές εγκύους. Συγκεκριμένα ήμουν με μια φιλη εγκυουλα που έπινε σοκολάτα ρόφημα. Και της λέω να σου κανω μια μέτρηση σακχάρου να δω ποσο σε ανέβασε εσενα; Και ειχε 85 που αν το έπινα εγω θα ηταν πάνω απο 140.

Στα καλα νεα υπάρχουν ζαχαροπλαστεία για διαβητικούς, όπου με αφήνει να τρώω ενα παγωτινι την μερα.

Κοριτσια μου δεν ειναι τοσο απλα τα πράγματα, αν δεν εχετε την εικόνα που εχει η γιατρος μπροστά της και ολα τα στοιχεία, μην προτρέπετε καποια να κανει οτι και οι ίδιες, γιατι η πορτοκαλάδα που μπορει να ειναι ακίνδυνη για μια κοπελα μια αλλη να την βάλει σε αγωγή ινσουλίνης.

Πιστεύω φοβάται γιατί έπαιρνα glugophage λόγω ινσουλινοαντίστασης! Μου είπε ότι θα ΑΡΧΙΣΩ να μετριέμαι σε 3 εβδομάδες (μετά τις 20 εβδομάδες κύησης). Όμως μου φάνηκε υπερβολική, εντάξει δεν είμαι αδύνατη αλλά κανονική! ΙΣΩΣ φοβάται για το μωρό! Τι να πω! Πάντως με βλέπω να τρωω το ψυγείο από την πείνα με αυτά που μου έχει γράψει! Θα προσπαθήσω να ακολουθήσω τα μισά και ΟΤΑΝ θα ΑΡΧΙΣΩ να μετριέμαι θα δω τότε πως θα πάει Και θα πράξω ανάλογως!!!

ευχαριστωωω

Μυθος: τώρα που είσαι έγκυος μπορείς να τρως για δύο :P

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι said:

και μετα τον τοκετό.

Εννοείται ... προσωπικά δεν προέτρεψα να κάνει κατι. Το πρώτο που ρωτάω είναι αν υπάρχει κάποιος λόγος γιατί όπως λες κι εσυ στις «κοινές θνητές» το 1,5 κιλό δεν είναι κάτι σοβαρό 

Just now, chris79 είπε:

Γιατί τόση πίεση ; 
Δεν κατάλαβα ... 

Το 1,5 κιλό είναι ΤΙΠΟΤΑ

Μου είχαν βρει πριν την ΕΜΒΡΥΟμεΤΑΦΟΡΑ (2 μήνες) μια μικρή ινσουλινοαντίσταση και έπαιρνα για λίγους μήνες glugophage! Στο 3 μηνο μου το έκοψε γιατί ήταν όλα φυσιολογικά! ΙΣΩΣ φοβάται ΟΤΙ έχω την τάση! Τι να πω;;

ΣΤΕΛΝΩ ενδεικτικά την διατροφή! 

πρωινο: γάλα ή γιαούρτι 2% ΜΟΝΟ + 2 φρυγανιές σικάλεως ΜΟΝΟ!!

10:00 1 φρούτο 

13:00.  1/2 φλ τσαι λαδερό σουρωμενο, ή ΨΑΡΙ με 1 φλ τσάι ΣΑΛΑΤΑ , ή 30 γραμ κρέας ή  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ( 30 γραμ ΤΡΩΩ να δω ΕΑΝ ψήθηκε το ΦΑΓΗΤΟ :D ) ή 30 ΓΡ ΤΥΡΙ! ή 1/2 φλ τσάι ΡΥΖΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ κλπ

17:00 γιαουρτι

20:00 ΟΠΩΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! 

22:00 ΓΑΛΑ

Λογικά θα γίνω κορμάρα :P

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Μου είχαν βρει πριν την ΕΜΒΡΥΟμεΤΑΦΟΡΑ (2 μήνες) μια μικρή ινσουλινοαντίσταση και έπαιρνα για λίγους μήνες glugophage! Στο 3 μηνο μου το έκοψε γιατί ήταν όλα φυσιολογικά! ΙΣΩΣ φοβάται ΟΤΙ έχω την τάση! Τι να πω;;

Μισο λεπτο κοριτσι.

Τωρα,στην εγκυμοσυνη,δεν έκανες μετρηση ζαχαρου?Αν ηταν φυσιολογικο η γιατρος είναι τουλάχιστον υπερβολικη.

Εγω προσωπικα απεχθανομαι τους φοβικους γιατρους,ιδιως απεναντι σε εγκυους.

Τι σημαινει σε ξεχεσε που πηρες 1.5 κιλό και σου τα κοψε όλα?

Δεν πάμε καλα.Μηπως να την άλλαζες??

hKYcp3.png

Just now, Renaki80 said:

ΣΤΕΛΝΩ ενδεικτικά την διατροφή! 

πρωινο: γάλα ή γιαούρτι 2% ΜΟΝΟ + 2 φρυγανιές σικάλεως ΜΟΝΟ!!

10:00 1 φρούτο 

13:00.  1/2 φλ τσαι λαδερό σουρωμενο, ή ΨΑΡΙ με 1 φλ τσάι ΣΑΛΑΤΑ , ή 30 γραμ κρέας ή  ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ  ( 30 γραμ ΤΡΩΩ να δω ΕΑΝ ψήθηκε το ΦΑΓΗΤΟ :D ) ή 30 ΓΡ ΤΥΡΙ! ή 1/2 φλ τσάι ΡΥΖΙ, ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ κλπ

17:00 γιαουρτι

20:00 ΟΠΩΣ ΜΕΣΗΜΕΡΙ! 

22:00 ΓΑΛΑ

Τότε ναι, ίσως γι αυτό είναι τόσο αυστηρή...

Καλα το πρόγραμμα δεν το σχολιάζω ... μόνο που το διάβασα πείνασα ;) 

• Χαχα 1

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου και από εμένα μου βγήκαν σήμερα τα απότελεσματα από το νιπτ τελικά όλα καλά!!!! Μάθαμε και το φύλο και είναι ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΙΙ!!!!! Και εγώ εχω αύριο στο ενδοκρινολόγο ραντεβού και με έχει βάλει να μετράω το ζάχαρο μέχρι και αύριο που θα του τα πάω.

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...