Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ ανυπομονώ να σταματήσω τη δουλειά να κάτσω σπίτι. Εχω ΠΗΤ 16/2 υπολογιζω το πρώτο δεκαημερο του Δεκεμβριου να κολλησω και την κανονικη μου αδεια και να σταματησω

Αληθεια ξερει καμμια σας ποτε πρεπει να παμε στο ΙΚΑ και τι χρειαζεται για να βγουμε σε αδεια μητροτητας; Νομιζω ειναι 56 μερες πριν και 63 μετα στον ιδιωτικο τομεα. Εγω θα παρω μετα και το εξαμηνο του ΟΑΕΔ.

Μαζί είμαστε...και γω 16/2 ΠΗΤ....Σταματάω 21 Δεκέμβρη μου είπε ο γιατρός. Σου δίνει ένα χαρτί που γράφει την ΠΗΤ και το πας στο ΙΚΑ. Το πας αφού σταματήσεις. Πρέπει να έχεις μαζί σου βιβλιάριο, ταυτότητα, βεβαίωση από τον εργοδότη ότι σταματάς. Νομίζω αυτά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mommytobe είπε:

Πητ έχω 18/02...μακαρι να μπορούσα να κάτσω από τώρα σπίτι αλλά είμαι αυτοαπασχολουμενη και δυστυχώς δεν δικαιουμαι ούτε επιδόματα ούτε άδειες.. Για αυτό θα πρέπει σίγουρα να δουλέψω μέχρι τέλος του χρόνου γιατί μόνο με τον μισθό του άντρα μου δεν γίνεται.. Θα ζήσουμε έτσι ήδη τους πρώτους 2 μήνες που θα γεννηθεί το μωρό οπότε και εγώ όσο αντέξω... 

Απο οικογένεια ελεύθερων επαγγελματιων και με ανδρα στον ιδιο κλαδο σε καταλαβαίνω απολυτα!! Ειναι κ το οικονομικό ειναι και οι πελατες που δεν ειναι να τους αφηνεις πολυ..  Ειναι και οι καιροι δύσκολοι.  Σου εύχομαι μεχρι τοτε να εχεις το κουραγιο και τη δύναμη να μπορέσεις να ανταπεξελθεις! Να σου ερθουν ολα ευκολα! :x

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Απο οικογένεια ελεύθερων επαγγελματιων και με ανδρα στον ιδιο κλαδο σε καταλαβαίνω απολυτα!! Ειναι κ το οικονομικό ειναι και οι πελατες που δεν ειναι να τους αφηνεις πολυ..  Ειναι και οι καιροι δύσκολοι.  Σου εύχομαι μεχρι τοτε να εχεις το κουραγιο και τη δύναμη να μπορέσεις να ανταπεξελθεις! Να σου ερθουν ολα ευκολα! :x

Κοριτσια και εγω γινομαι ελευθερος επαγγελματιας συντομα και υποψιαζομαι πως θα εχω το μωρουδελι μου στο γραφειο ολη μερα αν με παιρνει.Ο μεγαλος λογικα στις γιαγιαδες για αρχη

Μια απορια εχω επισης...η ΠΗΤ εξαρταται απο την αυχενικη ή Β επιπεδου σργοτερα ή απο την τελευταια περιοδο;;;

Just now, Ani!! είπε:

Κοριτσια και εγω γινομαι ελευθερος επαγγελματιας συντομα και υποψιαζομαι πως θα εχω το μωρουδελι μου στο γραφειο ολη μερα αν με παιρνει.Ο μεγαλος λογικα στις γιαγιαδες για αρχη

Μια απορια εχω επισης...η ΠΗΤ εξαρταται απο την αυχενικη ή Β επιπεδου σργοτερα ή απο την τελευταια περιοδο;;;

Εμένα ίδια Πητ μου είπαν και την αρχή και στην αυχενική!

bCX6p3.png

Just now, Paris.33 είπε:

Είναι πάρα πολλά.. Το χειρότερο για μένα είναι ότι με το που 40ραντισω θα γυρίσω πίσω στην δουλειά και θα αφησω το μωρό μου στο σπίτι... Αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολα και ειδικά αυτό το διάστημα.. Και εγώ αυτό ελπίζω.. Να είμαι καλά, να έχω το κουράγιο να αντέξω.. Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και εύχομαι να μείνει έτσι... Εύχομαι και εγώ ότι καλύτερο:x

Just now, Ani!! είπε:

Νομίζω από την τελευταία περίοδο.. Και εμένα το ίδιο με την @Τουτουνι ίδια ΠΗΤ μου είπε ο γιατρός στον πρώτο υπέρηχο και ίδια ΠΗΤ μου είπε ο γιατρός στην αυχενική.. Υποψιάζομαι πως και στην Β επιπεδου το ίδιο θα μου πουν.. 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, mommytobe είπε:

Είναι πάρα πολλά.. Το χειρότερο για μένα είναι ότι με το που 40ραντισω θα γυρίσω πίσω στην δουλειά και θα αφησω το μωρό μου στο σπίτι... Αλλά πραγματικά είναι πολύ δύσκολα και ειδικά αυτό το διάστημα.. Και εγώ αυτό ελπίζω.. Να είμαι καλά, να έχω το κουράγιο να αντέξω.. Μέχρι στιγμής έχω μια πολύ καλή εγκυμοσύνη και εύχομαι να μείνει έτσι... Εύχομαι και εγώ ότι καλύτερο:x

Νομίζω από την τελευταία περίοδο.. Και εμένα το ίδιο με την @Τουτουνι ίδια ΠΗΤ μου είπε ο γιατρός στον πρώτο υπέρηχο και ίδια ΠΗΤ μου είπε ο γιατρός στην αυχενική.. Υποψιάζομαι πως και στην Β επιπεδου το ίδιο θα μου πουν.. 

Ναι η ΠΗΤ δεν αλλάζει υπερηχογραφικά.Το τι δειχνουν οι υπερηχοι ή η αυχενική δεν την επηρεάζει.

9/2 εμένα μου εδωσαν εξαρχής.

Ούτε και το τικεράκι μας φυσικά!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Μαζί είμαστε...και γω 16/2 ΠΗΤ....Σταματάω 21 Δεκέμβρη μου είπε ο γιατρός. Σου δίνει ένα χαρτί που γράφει την ΠΗΤ και το πας στο ΙΚΑ. Το πας αφού σταματήσεις. Πρέπει να έχεις μαζί σου βιβλιάριο, ταυτότητα, βεβαίωση από τον εργοδότη ότι σταματάς. Νομίζω αυτά...

Ευχαριστώ! Aυτά μόνο? Λογικά πρεπει να μας δωσει το χαρτια γιατρος συμβεβλημμενος ΕΟΠΥΥ. Νομιζα οτι ηθελε κατι πιο πολυπλοκο.

Λεω να παω και τον Νοεμβρη μια βολτα απο το ΙΚΑ να ρωτήσω.

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Ευχαριστώ! Aυτά μόνο? Λογικά πρεπει να μας δωσει το χαρτια γιατρος συμβεβλημμενος ΕΟΠΥΥ. Νομιζα οτι ηθελε κατι πιο πολυπλοκο.

Λεω να παω και τον Νοεμβρη μια βολτα απο το ΙΚΑ να ρωτήσω.

Η αδερφη μου που γεννησε περυσι δεν πηγε σε καποιον συμβεβλημενο ιατρό....καλυτερα να πας στο ΙΚΑ της περιοχής σου γιατί ο καθένας ζητάει ότι θέλει!

Just now, Ani!! είπε:

Εγω βάση περιόδου έχω Πητ 8-3 αλλά μετά την αυχενική μου έδωσε Πητ 1-3 και μου είπε ότι η τελευταία ισχύει. :?Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί. Στις βδομάδες έχω και μια εφαρμογή που βάση τελευταία περίοδο με βγάζει 14+3 ενώ στην αυχενική είμαι 15+3.

Βρε κορίτσια, μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και τα έχω βάψει μαύρα! Με ξέχεσε με το φαγητό, αν και έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό! Μου έδωσε διατροφή που δεν έκανα ΟΥΤΕ στα 20 που ήθελα κορμαρα! Τι να κάνω; ΞΕΡΩ ότι είναι το σωστό και ότι πρέπει να προσέχω αλλά την θεωρώ υπερβολική πχ της είπα ότι το πρωί τρώω δημητριακά ολικής Με φρούτα( fitness)  και Βάζω και λίγα αμύγδαλα και Μου λέει όχι μόνο γάλα με 2 φρυγανιές!!!! Της λέω πίνω 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι λεει ΟΧΙ οι χυμοί έχουν ζάχαρη, μόνο φρούτα! 
Πρώτη φορά ακούω στην εγκυμοσύνη ΟΧΙ στον ΧΥΜΟ πορτοκάλι!!!:roll: Όλες όσες ήξερα χυμό έπιναν! 

Δεν τόλμησα να πω ότι τρώω τυρόπιτες, νόμιζα πως θα με μαστίγωνε :P

Αααα και το κσλύτερο! Να σουρώνω τα λαδερά! 

ΑΣΧΕΤΟ αλλά Τελικά ΕΙΜΑΙ αλλεργική στην σοκολάτα!!!  

• Μπερδεμένη/-ος 5

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Βρε κορίτσια, μόλις γύρισα από την ενδοκρινολόγο και τα έχω βάψει μαύρα! Με ξέχεσε με το φαγητό, αν και έχω πάρει μόνο 1,5 κιλό! Μου έδωσε διατροφή που δεν έκανα ΟΥΤΕ στα 20 που ήθελα κορμαρα! Τι να κάνω; ΞΕΡΩ ότι είναι το σωστό και ότι πρέπει να προσέχω αλλά την θεωρώ υπερβολική πχ της είπα ότι το πρωί τρώω δημητριακά ολικής Με φρούτα( fitness)  και Βάζω και λίγα αμύγδαλα και Μου λέει όχι μόνο γάλα με 2 φρυγανιές!!!! Της λέω πίνω 1/2 ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι λεει ΟΧΙ οι χυμοί έχουν ζάχαρη, μόνο φρούτα! 
Πρώτη φορά ακούω στην εγκυμοσύνη ΟΧΙ στον ΧΥΜΟ πορτοκάλι!!!:roll: Όλες όσες ήξερα χυμό έπιναν! 

Αν ξέχεσε εσένα για το 1,5 κιλό εμένα θα έπρεπε να με είχε σκοτώσει! Εγώ πηρα 4 κιλά και είμαι 4μηνών...με έκραξε και εμένα, μου είπε να μην τρώω πολλά φρούτα γιατί έχουν ζάχαρη και παχαίνουν!!! Έλα Χριστέ λέω....προχθές που πήγα στον γυναικολόγο μου είπε ότι είναι πολλά τα 4 κιλά και γενικά να προσέχω τις ποσότητες και τι τρώω αλλά με νορμάλ τρόπο...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Renaki80 είπε:

Καλε τι βασανιστηρια ειναι αυτα;;;;;  μηπως δεν ειδε καλες τις εξετασεις αιματος σου;;;;

Just now, Geo Jo είπε:

Αν ξέχεσε εσένα για το 1,5 κιλό εμένα θα έπρεπε να με είχε σκοτώσει! Εγώ πηρα 4 κιλά και είμαι 4μηνών...με έκραξε και εμένα, μου είπε να μην τρώω πολλά φρούτα γιατί έχουν ζάχαρη και παχαίνουν!!! Έλα Χριστέ λέω....προχθές που πήγα στον γυναικολόγο μου είπε ότι είναι πολλά τα 4 κιλά και γενικά να προσέχω τις ποσότητες και τι τρώω αλλά με νορμάλ τρόπο...

Κι εγώ που είχα χάσει 6 κιλά με το που σταμάτησαν οι εμετοί πήγα αμέσως τα 3...

• Μπερδεμένη/-ος 1

bCX6p3.png

Just now, Geo Jo είπε:

αν ειναι να μετραμε τα φρουτα καηκαμε πες του... 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...