Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Lila86 είπε:

Στην αρχή μου κόπηκαν τα πόδια αλλά ευτυχώς όλα καλά! 🙏🏼σε ευχαριστώ πολύ!!! Εμένα μου είπαν πρώτη χοριακη να κάνω την Τρίτη 14η μερα και πήγα 8η μέρα προχθές! Νομίζω θα ξυπνήσεις ένα πρωινό και θα πεις τώρα θα κάνω το τάδε! Έτσι ξύπνησα κι εγώ και έκανα τεστ φαρμακείου!

βλαστοκυστες δεν έβαλες? και σου είπε να πας 14η μέρα? Νομίζω 1η φορά στη ζωή μου αλλά θα το κάνω αυτό το τεστ του φαρμακείου! Άλλο 3 λεπτά αναμονή, άλλο ωρες

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Joka είπε:

Στον 5ο εγώ,τιποτα απολυτως.Αλλα εγω εξαρχής δεν είχα και πολλά.Με.αιματοκριτη 30 βεβαια εννοειται οτι κουραζομαι ευκολα.

στους 3,5 μηνες που ειμαι εγω εχω ακομα πονακια οταν βγαινω να περπαταω εξω δεν αντεχω καθολου τον ηλιο και με πιανει ευκολα κοπωση και λαχανισμα..οποτε ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι και οι δραστηριοτητες μου ειναι συμμαζεμα σπιτιου σε δοσεις και απασχοληση με τον μικρο μου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ani!! είπε:

στους 3,5 μηνες που ειμαι εγω εχω ακομα πονακια οταν βγαινω να περπαταω εξω δεν αντεχω καθολου τον ηλιο και με πιανει ευκολα κοπωση και λαχανισμα..οποτε ειμαι ολη μερα μεσα στο σπιτι και οι δραστηριοτητες μου ειναι συμμαζεμα σπιτιου σε δοσεις και απασχοληση με τον μικρο μου. 

Α εγω και διακοπες 3 βδομαδες πηγα και καθε πρωι παραλια,βραδυ βολτα και τωρα σχεδον καθε μερα καφεδακια με φιλες.Με αιματοκριτη σταθερα 30 απ την αρχη και καμία βοηθεια.

Σε πονακια,τραβηγματα,σουβλιες και κουραση δε δινω σημασια.

Με.εξαιρεση λιγες μερες στην αρχη,καθε μερα εξω,δραστηρια!

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Α εγω και διακοπες 3 βδομαδες πηγα και καθε πρωι παραλια,βραδυ βολτα και τωρα σχεδον καθε μερα καφεδακια με φιλες.Με αιματοκριτη σταθερα 30 απ την αρχη και καμία βοηθεια.

Μπραβο σου εισαι απο τις τυχερες!!! 

@Joka μου θύμισες τον εαυτό μου στη πρώτη εγκυμοσυνη. Δεν χαμπαριαζα τίποτα. Συνέχεια βόλτες με φίλες, μπάνια στη θάλασσα και οδηγούσα και μηχανάκι. Ήμουν και 25 βέβαια τότε. Τώρα στη δεύτερη εγκυμοσυνη δεν ξέρω δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Αναγούλες, κόπωση ψυχολογικά πεσμένη. Τι έγινε; γέρασα; χαχαχα. Πάντως καμία σχέση οι δύο εγκυμοσύνες. Τώρα είμαι 37

• Μου αρέσει 2

Just now, valentina23 είπε:

@Joka μου θύμισες τον εαυτό μου στη πρώτη εγκυμοσυνη. Δεν χαμπαριαζα τίποτα. Συνέχεια βόλτες με φίλες, μπάνια στη θάλασσα και οδηγούσα και μηχανάκι. Ήμουν και 25 βέβαια τότε. Τώρα στη δεύτερη εγκυμοσυνη δεν ξέρω δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου. Αναγούλες, κόπωση ψυχολογικά πεσμένη. Τι έγινε; γέρασα; χαχαχα. Πάντως καμία σχέση οι δύο εγκυμοσύνες. Τώρα είμαι 37

Εγω κοριτσι ειμαι 42!Και παλευα 7 χρονια για παιδι!

Ε.τωρα που τα καταφερα θα το χαρω οσο δεν παει!Μπηκα στον 5ο μηνα κι ακομα ανεβαινω στο σκουτερ του αντρα μου για βολτες.

Η καλη ψυχολογια είναι το παν,για όλα όμως!!

Εννοειται οτι σαν πρωταρα εχω ενα σωρο άγχη και φόβους,δεν αφηνω ομως να με.καταβαλλουν.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Εγω κοριτσι ειμαι 42!Και παλευα 7 χρονια για παιδι!

Ε.τωρα που τα καταφερα θα το χαρω οσο δεν παει!Μπηκα στον 5ο μηνα κι ακομα ανεβαινω στο σκουτερ του αντρα μου για βολτες.

Η καλη ψυχολογια είναι το παν,για όλα.όμως!!

Μπράβο ρε κορίτσι!! Έτσι είναι!! Πρέπει να χαιρόμαστε τη κάθε στιγμή γι αυτό που τόσο λαχταρουσαμε!! Και μεις 10 χρόνια προσπαθούσα με για δεύτερο αλλά τίποτα.. Και όταν πια αγανάκτησα και σταμάτησα να μετράω γόνιμες και επαφές τσουπ να σου!!! Αφού φαντάσου ότι νόμιζα ότι κάτι άλλο έχω και δεν μου ρχοταν περίοδος. Στις 10 μέρες καθυστέρησης έκανα το τεστ με σταθερή περίοδο.. Άργησα πολύ να το συνειδητοποίησω.. Δεν το πίστευα.. Με κατέβαλε το άγχος και οι φοβίες!! Νόμιζα ότι κάτι θα πάει λάθος, ότι θα ξυπνήσω απ το όνειρο. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Joka είπε:

Θελωωω και εγω καφεδακια με τις φιλες!!! :ph34r: περιμενω ποτε θα γυρισει ο ανδρας μ απο τη δουλειά να με βγαλει κέντρο και φυσικά μετα να ερθει να με παραλάβει.. Δεν οδηγω,  δεν πολυπερπαταω και νιωθω απολυτα εγκλωβισμενη..  Να μην πω που οι μισοι με τον φοβο του κορωνοιου δεν με πλησιαζουν

6 ώρες πρίν, Σοφκα7 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Τη συμπτώματα έχετε τώρα στο 4ο μήνα βρε κορίτσια? Εγώ έχω πόνο στο στομάχι κάνω εμετό νοιώθω κουρασμένη Κ χθες είχα Κ πονοκέφαλο. Έχει καμιά σας αυτά τα συμπτώματα???

Εγω κάτι τραβήγματα χαμηλά και ψιλοπονακια.. Δεν είχα όμως κανένα σύμπτωμα από την αρχή..απολυτος τίποτα και έτσι έμεινε ευτυχώς μέχρι σήμερα..αυριο μπαίνω στην 17η βδομάδα... 

• Μου αρέσει 2

7 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Θελωωω και εγω καφεδακια με τις φιλες!!! :ph34r: περιμενω ποτε θα γυρισει ο ανδρας μ απο τη δουλειά να με βγαλει κέντρο και φυσικά μετα να ερθει να με παραλάβει.. Δεν οδηγω,  δεν πολυπερπαταω και νιωθω απολυτα εγκλωβισμενη..  Να μην πω που οι μισοι με τον φοβο του κορωνοιου δεν με πλησιαζουν

εμεις συμπασχουμε σε ολα οσα ειπες.. απλα ενω εχω ολη τη θετικη ενεργεια και την χαρα της απροσμενης εγκυμοσυνης μου δεν εχω το κουραγιο να περπαταω κ να παιρνω τους δρομους λογω πονων που με πιανουν κ κοπωσης οποτε δεν το παιρνω εγωιστικα και καθομαι στα αυγα μου.. Στο προηγουμενο μωρουδελι μου δεν εδινα σημασια στα ιδια πονακια και τελικα γεννησα 1 μηνα νωριτερα.. Δεν θελω να παθω παλι το ιδιο γιατι παιδευτηκα λιγο με τα κιλα του κ με το θηλασμο του.

Just now, Ani!! είπε:

εμεις συμπασχουμε σε ολα οσα ειπες.. απλα ενω εχω ολη τη θετικη ενεργεια και την χαρα της απροσμενης εγκυμοσυνης μου δεν εχω το κουραγιο να περπαταω κ να παιρνω τους δρομους λογω πονων που με πιανουν κ κοπωσης οποτε δεν το παιρνω εγωιστικα και καθομαι στα αυγα μου.. Στο προηγουμενο μωρουδελι μου δεν εδινα σημασια στα ιδια πονακια και τελικα γεννησα 1 μηνα νωριτερα.. Δεν θελω να παθω παλι το ιδιο γιατι παιδευτηκα λιγο με τα κιλα του κ με το θηλασμο του.

Μωρε εμένα δεν με αφηνει ο γιατρος λογω της περιδεσης,  ουτε να βγω κ εκτος πολης με το αυτοκίνητο, λεω αντε να πιασει χειμωνας να μην μου κακοφαινεται τοσοοο..  Εχω λιωσει στο μπαλκόνι, ενω εχουμε παραθαλασσιο εξοχικο,  φοβερο;; :P αλλα να πανε ολα καλα!!! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Μωρε εμένα δεν με αφηνει ο γιατρος λογω της περιδεσης,  ουτε να βγω κ εκτος πολης με το αυτοκίνητο, λεω αντε να πιασει χειμωνας να μην μου κακοφαινεται τοσοοο..  Εχω λιωσει στο μπαλκόνι, ενω εχουμε παραθαλασσιο εξοχικο,  φοβερο;; :P αλλα να πανε ολα καλα!!! 

ναι καταλαβαινω..εσυ εισαι σε πιο δυσκολη θέση! οντως το χειμωνα θα αισθανεσαι καλυτερα και θα χουχουλιαζεις!

• Μου αρέσει 1

Εγώ κορίτσια πάντως περιμένω πως και πως να έρθει ο χειμώνας να κάτσω λίγο σπίτι.. Υπολογίζω τέλος του χρόνου να σταματήσω από την δουλειά και να κάτσω από αρχές του χρόνου σπίτι.. Σαν τρελή περιμένω να έρθει ο καιρός χαχαχα

Just now, mommytobe είπε:

Εγώ κορίτσια πάντως περιμένω πως και πως να έρθει ο χειμώνας να κάτσω λίγο σπίτι.. Υπολογίζω τέλος του χρόνου να σταματήσω από την δουλειά και να κάτσω από αρχές του χρόνου σπίτι.. Σαν τρελή περιμένω να έρθει ο καιρός χαχαχα

Πητ ποτε εχεις;;;  κ νωρίτερα αν μπορουσες να σταματησεις δεν θα ήταν κ ασχημα!! 

Καλημέρα κορίτσια. Κι εγώ ανυπομονώ να σταματήσω τη δουλειά να κάτσω σπίτι. Εχω ΠΗΤ 16/2 υπολογιζω το πρώτο δεκαημερο του Δεκεμβριου να κολλησω και την κανονικη μου αδεια και να σταματησω

Αληθεια ξερει καμμια σας ποτε πρεπει να παμε στο ΙΚΑ και τι χρειαζεται για να βγουμε σε αδεια μητροτητας; Νομιζω ειναι 56 μερες πριν και 63 μετα στον ιδιωτικο τομεα. Εγω θα παρω μετα και το εξαμηνο του ΟΑΕΔ.

kJQgp2.png

Just now, Paris.33 είπε:

Πητ ποτε εχεις;;;  κ νωρίτερα αν μπορουσες να σταματησεις δεν θα ήταν κ ασχημα!! 

Πητ έχω 18/02...μακαρι να μπορούσα να κάτσω από τώρα σπίτι αλλά είμαι αυτοαπασχολουμενη και δυστυχώς δεν δικαιουμαι ούτε επιδόματα ούτε άδειες.. Για αυτό θα πρέπει σίγουρα να δουλέψω μέχρι τέλος του χρόνου γιατί μόνο με τον μισθό του άντρα μου δεν γίνεται.. Θα ζήσουμε έτσι ήδη τους πρώτους 2 μήνες που θα γεννηθεί το μωρό οπότε και εγώ όσο αντέξω... 

• Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...