Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

• Ευχή 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Καλημέρα Νατασσάκι μου!

Πήγα χθες όλα τέλεια. Ουσιαστικά κάναμε μια μίνι Β'επιπέδου.

Β επιπέδου κλείσαμε για 8/10.

Τελειο ήταν το μωράκι μου, κουνιόταν κι όλας πολύ. Μετρήσαμε τα πάντα και είδαμε και τα οργανάκια του. Όλα φυσιολογικά. Τώρα θα πάω ξανά για την Β επιπέδου.

Εχω τελικά με σιγουριά αγοράκι. Ότι είχαμε πει και στην αυχενική

Κορίτσια εμένα μου είπε επιτεπονται τώρα οι επαφές εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να μου το απαγορεύει.

Επίσης μου είπε ότι σε περίπου 2 εβδομαδες θα αρχίχω να το αισθάνομαι. Αλλά στην αρχή μου είπε ειδικά εμείς οι πρωτότοκες μπορεί να το μπερδεύουμε με το έντερο. Είναι πολύ πιθανό αυτό που νοιώθω να είναι το μωρό. 

Κι αυτό το ρώτησα χθες γιατι εχω συχνα και μου ειπε απολυτα φυσιολογικό γιατι μεγαλωνει η μητρα.

μπραβο σου αγαπη μου!!τελεια τα νεα σου...αχ ερχεται η αγαπη της ζωης σου η παντοτινη...!!ο μεγαλος ερωτας....!!ο γιος μου στα 15 πλεον μου ψυθιριζει ακομα στο αυτι...σε αγαπαω μαμα μου!!!στο αυτι τωρα πια αλλα ακομα μου το λεει...τρελαινομαι!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, natassaki2006 είπε:

μπραβο σου αγαπη μου!!τελεια τα νεα σου...αχ ερχεται η αγαπη της ζωης σου η παντοτινη...!!ο μεγαλος ερωτας....!!ο γιος μου στα 15 πλεον μου ψυθιριζει ακομα στο αυτι...σε αγαπαω μαμα μου!!!στο αυτι τωρα πια αλλα ακομα μου το λεει...τρελαινομαι!!

Αχ, πόσο ανυπομονώ να το γνωρίσω! Τι γλυκό αυτό που μου γράφεις με το αγοράκι σου:wub:

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Αχ, πόσο ανυπομονώ να το γνωρίσω! Τι γλυκό αυτό που μου γράφεις με το αγοράκι σου:wub:

θα το ζησεις κουκλα μου κ θα ειναι οτι πιο ομορφο εχεις ζησει μεχριτωρα στη ζωη σου!!ερχεται....

• Μου αρέσει 2

Just now, Katerina 11 είπε:

Ίσως σου γράψει κ καμία καλλιέργεια κολπικού υγρού για να είσαι σίγουρη αν δεν περάσει με όσα σου είπε ήδη..

@Paris.33 του αμνιακού θα είναι οι μπουρμπουληθρες που ίσως αισθανόμαστε αρχικά.. εγώ βρε κορίτσια καταλαβαίνω κ κλωτσιές κ γυρίσματα!

Εγώ 18η βδομάδα  ούτε μπουρμπουληθρες ούτε τίποτα.

Για τις περισσότερες γυναίκες ειπε μετα τις 20 βδομάδες η γιατρός μου οπότε έχω μέλλον.

Κατ αλλα κορίτσια εγώ ήσυχα,σπιτάκι σε αδεια μετά απο 20 χρόνια δουλειάς αναμένοντας....

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

20 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Εγώ κορίτσια νομίζω ότι μέχρι να τα πάρω αγκαλιά θα εχω άγχος!!!

Ρενακι μου, σαν αλλεργία μου ακούγεται αυτό!!! Να μη φας άλλη σοκολάτα!!! Μετά τη γέννα τώρα!!!

Κ εγώ!!

20 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

ωχ σαν εφιαλτης ακουστηκε αυτο το μετα τη γεννα...ελπιζω να μην εφταιγε η σοκολατα η δολια

συγχαρητηρια! σε συνολο εχεις παρει 4 κιλα;;;;; γιατι δεν μου φαινονται κ πολλα.. ειστε ολες και πιο προχωρημενες απο εμενα..

Για μένα λες αν έχω πάρει 4 κιλά??

Εγώ έχω χάσει 6 για την ακρίβεια!

11 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια εσείς πονοκέφαλο έχετε??? Σήμερα το κεφάλι μου πήγε να σπάσει...μόλις πήρα ένα ντεπον γιατί δεν άντεχα άλλο...

Έχω σχεδόν κάθε μέρα...

18 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά και με τη βία βλέπω τι γράφω ... βγήκαν αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν έχουν down τα μωράκια μου !! Είναι καλά !! 
Σε 2 βδομαδες θα πάρω τα τελικά αλλά αυτό που φοβόμασταν περισσότερο πέρασε ... 

Αχ είδες??? Ήμουν τόσο σίγουρη!!!!!

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια τραβήγματα σ'ην κοιλιά έχετε??? Εγώ έχω κάθε μεσημέρι και βράδυ...

Εγώ νιώθω στο σημείο εφηβαιου με αφαλόυ μερικές φορές και όταν πιάνω το σημείο είναι φουσκωμένη η μητρα..

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Νατασσάκι μου!

Πήγα χθες όλα τέλεια. Ουσιαστικά κάναμε μια μίνι Β'επιπέδου.

Β επιπέδου κλείσαμε για 8/10.

Τελειο ήταν το μωράκι μου, κουνιόταν κι όλας πολύ. Μετρήσαμε τα πάντα και είδαμε και τα οργανάκια του. Όλα φυσιολογικά. Τώρα θα πάω ξανά για την Β επιπέδου.

Εχω τελικά με σιγουριά αγοράκι. Ότι είχαμε πει και στην αυχενική

Κορίτσια εμένα μου είπε επιτεπονται τώρα οι επαφές εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να μου το απαγορεύει.

Επίσης μου είπε ότι σε περίπου 2 εβδομαδες θα αρχίχω να το αισθάνομαι. Αλλά στην αρχή μου είπε ειδικά εμείς οι πρωτότοκες μπορεί να το μπερδεύουμε με το έντερο. Είναι πολύ πιθανό αυτό που νοιώθω να είναι το μωρό. 

Κι αυτό το ρώτησα χθες γιατι εχω συχνα και μου ειπε απολυτα φυσιολογικό γιατι μεγαλωνει η μητρα.

Τέλεια!!!! 

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Μπραβο κορίτσια αυτά είναι υπέροχα νέα...ειδικά τα δίδυμα υγειη κ ένα κι ένα ότι καλύτερο...διπλή ευτυχία..εγώ έχω σε μια βδομάδα γιατρό.ανυπομονω..καλη σας μέρα πάω γ μπανάκι..

• Μου αρέσει 3

Γεια σας κορίτσια!!! Τη συμπτώματα έχετε τώρα στο 4ο μήνα βρε κορίτσια? Εγώ έχω πόνο στο στομάχι κάνω εμετό νοιώθω κουρασμένη Κ χθες είχα Κ πονοκέφαλο. Έχει καμιά σας αυτά τα συμπτώματα???

Just now, Σοφκα7 είπε:

Γεια σας κορίτσια!!! Τη συμπτώματα έχετε τώρα στο 4ο μήνα βρε κορίτσια? Εγώ έχω πόνο στο στομάχι κάνω εμετό νοιώθω κουρασμένη Κ χθες είχα Κ πονοκέφαλο. Έχει καμιά σας αυτά τα συμπτώματα???

Εγώ είχα.μονο χθες πολύ πολύ πονοκέφαλο! Κατά τα άλλα τραβήγματα στην κοιλιά χαμηλά και κάποιες φορές σκληραινει το σημείο κάτω απ' τον αφαλό!

• Μπερδεμένη/-ος 1

bCX6p3.png

Just now, Σοφκα7 είπε:

Γεια σου κορίτσι μου. Εγώ ξεκίνησα εδώ και δύο μέρες να έχω ενόχληση στο στομάχι , κυρίως μετά το φαγητό. Σαν πόνο θα το έλεγα κι εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη. Ξέχασα να ρωτήσω και το γιατρό. Πονοκέφαλο που και που έχω..

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σου κορίτσι μου. Εγώ ξεκίνησα εδώ και δύο μέρες να έχω ενόχληση στο στομάχι , κυρίως μετά το φαγητό. Σαν πόνο θα το έλεγα κι εγώ. Αλλά δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την εγκυμοσύνη. Ξέχασα να ρωτήσω και το γιατρό. Πονοκέφαλο που και που έχω..

Εγώ αυτά τα συμπτώματα τα είχα από το δεύτερο μήνα σχεδόν εκτός από τον πονοκέφαλο, αλλά περίμενα τώρα στο'4ο μήνα ότι θα περάσουν!!! Υπάρχουν μέρες που είμαι καλά αλλά Κ μέρες που είμαι χάλια:roll: θα ρωτήσω την γιατρό μου σήμερα που θα πάω για υπέρηχο!!! Ευχαριστώ πολύ:)

Just now, Σοφκα7 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!! Εγώ συνεχίζω που και που έχω Αναγούλες κια αισθάνομαι κόπωση. Επίσης ενώ νυστάζω κοιμάμαι το βράδυ και ξυπνάω κάτι περίεργες ώρες.. Και αντε πάλι μετράω προβατάκια να ξανακοιμηθω:tongue:Τραβήγματα και πονοι στη μέση. Πριν μια εβδομάδα ο αιματοκριτης είχε πάει 29 γι αυτό αισθάνομαι ίσως και κουρασμένη συνέχεια. Εγώ είμαι 15η εβδ

Just now, Σοφκα7 είπε:

Γεια σου! Πονοκέφαλο πολύ εγώ.  Το στομάχι μου 3 μέρες τώρα είναι περίεργο αλλά δεν κάνω εμετούς καθόλου από την αρχή! Μερικές φορές Επίσης φουσκώνει η μητρα μου από τον αφαλό Κ κάτω!

5qPop3.png

Just now, valentina23 είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!! Εγώ συνεχίζω που και που έχω Αναγούλες κια αισθάνομαι κόπωση. Επίσης ενώ νυστάζω κοιμάμαι το βράδυ και ξυπνάω κάτι περίεργες ώρες.. Και αντε πάλι μετράω προβατάκια να ξανακοιμηθω:tongue:Τραβήγματα και πονοι στη μέση. Πριν μια εβδομάδα ο αιματοκριτης είχε πάει 29 γι αυτό αισθάνομαι ίσως και κουρασμένη συνέχεια. Εγώ είμαι 15η εβδ

Εγώ είμαι στην 17+3 κ εγώ έχω αναγούλες Κ αυτά προκαλούν Κ τους εμετούς!!! Τι να πω ελπίζω να περάσουν σύντομα για όλες μας!!:)

• Ευχαριστώ 1

1 hour ago, Σοφκα7 είπε:

Στον 5ο εγώ,τιποτα απολυτως.Αλλα εγω εξαρχής δεν είχα και πολλά.Με.αιματοκριτη 30 βεβαια εννοειται οτι κουραζομαι ευκολα.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...