Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Ευχαριστώ κορίτσι μου! 
Νομίζω σε έχω δει στην ομάδα του Οκτωβρίου ;; Με το καλό το μωράκι σου !! 

Ναι ναι.. Εκεί είμαι η άτιμη.. Μα μπήκα και στην ομάδα Νοεμβρίου γιατί είναι όλα καταπληκτικά κορίτσια.. Και ενθαρρυντικά και με συμπόνοια και κατανόηση.. Χαχα 

Να σαι καλά ευχαριστώ

Ευχομαι χαρές από δω κ περα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Katerina 11 είπε:

@chris79 πόσο ευχάριστα τα νέα σου!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!

Κορίτσια δεν είναι στάνταρ το πότε θα νιώσει η καθεμία το μωρό της, δεν ξέρω γιατί κάποιοι γιατροί λένε 20 εβδομάδες.. Αυτό ποικίλει στην καθεμία.. Φίλη μου στο πρώτο καταλάβαινε από 16η κ σε μένα ήταν ξεκάθαρο στις 17 κ 5..

Επαφές μας είπε όχι στο πρώτο τρίμηνο κ στο δεύτερο λάιτ πράγματα με προφύλαξη κ κατά προτίμηση στο πλάι! Αφού όμως είχα τις συσπάσεις μου είπε καθόλου επαφές..

@toutouni τέλεια ένα κ ένα τα μωράκια σου! Να σου πάνε όλα καλά!!

Αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει αυτο που νιωθουμε στην αρχη ειναι το αμνιακο υγρο, καθως κινείται το μωρακι στην κοιλια! Λενε μαλλον μετα την 20η γιατί τοτε σκληραινουν αρκετα τα κοκαλακια του ωστε να ριχνει γερες κλωτσιες..  17+2 που πηγα για υπερηχο, εβλεπα στην οθονη να τρωω κατι περιποιημενες,  οπως ειπε κ η γιατρος αλλα δεν κατάλαβα και κατι

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

4 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Αν δεν κανω λαθος ειχα διαβασει αυτο που νιωθουμε στην αρχη ειναι το αμνιακο υγρο, καθως κινείται το μωρακι στην κοιλια! Λενε μαλλον μετα την 20η γιατί τοτε σκληραινουν αρκετα τα κοκαλακια του ωστε να ριχνει γερες κλωτσιες..  17+2 που πηγα για υπερηχο, εβλεπα στην οθονη να τρωω κατι περιποιημενες,  οπως ειπε κ η γιατρος αλλα δεν κατάλαβα και κατι

Μποξέρ θα βγει το μωρό:-D:-D

• Χαχα 1

6 ώρες πρίν, Geonutr-mama είπε:

Από χθες πάει να σπάσει.. Δεν άντεξα σήμερα και πήρα ντεπον... 

Αχ βρε κορίτσια είναι συχνό φαινόμενο δηλαδή... Εγώ νόμιζα ότι μόνο εμένα με έπιασε....

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

16 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά και με τη βία βλέπω τι γράφω ... βγήκαν αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν έχουν down τα μωράκια μου !! Είναι καλά !! 
Σε 2 βδομαδες θα πάρω τα τελικά αλλά αυτό που φοβόμασταν περισσότερο πέρασε ... 

Καλημερα κοριτσακι μου..ποσο χαρηκα με τα νεα σου..ετσι επρεπε να γινει και εγινε...!!τωρα κοιτα να απολαυσεις αυτο το υπεροχο θαυμα..!!να εισαι καλα αγαπη μου και να προσεχεισ πανω απο ολα τον εαυτο σου και φυσικα τα μωρακια σου!!!

σε φιλω!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? Και εμένα με πιάνει πονοκέφαλος αρκετά συχνά αλλά πίνοντας ντεπόν με αφήνει...Από χθες, έχω φαγούρα εσωτερικά στον κόλπο. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να κάνω πλύσεις με χαμομηλόνερο και σόδα και να πάρω και μία κρέμα για να βάζω. Σας έχει τυχεί αυτή την περίοδο? Γενικά έκανα μπάνια την προηγούμενη βδομάδα σε καθαρά νερά. Τώρα γιατί μ' έπιασε κάτι τέτοιο δεν ξέρω....

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? Και εμένα με πιάνει πονοκέφαλος αρκετά συχνά αλλά πίνοντας ντεπόν με αφήνει...Από χθες, έχω φαγούρα εσωτερικά στον κόλπο. Πήρα τον γιατρό και μου είπε να κάνω πλύσεις με χαμομηλόνερο και σόδα και να πάρω και μία κρέμα για να βάζω. Σας έχει τυχεί αυτή την περίοδο? Γενικά έκανα μπάνια την προηγούμενη βδομάδα σε καθαρά νερά. Τώρα γιατί μ' έπιασε κάτι τέτοιο δεν ξέρω....

Ίσως σου γράψει κ καμία καλλιέργεια κολπικού υγρού για να είσαι σίγουρη αν δεν περάσει με όσα σου είπε ήδη..

@Paris.33 του αμνιακού θα είναι οι μπουρμπουληθρες που ίσως αισθανόμαστε αρχικά.. εγώ βρε κορίτσια καταλαβαίνω κ κλωτσιές κ γυρίσματα!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

17 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά και με τη βία βλέπω τι γράφω ... βγήκαν αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν έχουν down τα μωράκια μου !! Είναι καλά !! 
Σε 2 βδομαδες θα πάρω τα τελικά αλλά αυτό που φοβόμασταν περισσότερο πέρασε ... 

Μπράβο κορίτσι μου. Το καλύτερο νέο που θα μπορούσαμε να έχουμε! Από δω και πέρα να χαρείς τα μωράκια σου και τα δύο!

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Μπράβο κορίτσι μου. Το καλύτερο νέο που θα μπορούσαμε να έχουμε! Από δω και πέρα να χαρείς τα μωράκια σου και τα δύο!

κοριτσι μου εσυ τι εγινε με τον υπερηχο δεν μας ειπες??που ειχεσ αγωνια...ολα καλα να υποθεσω ετσι??

9 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια εσείς πονοκέφαλο έχετε??? Σήμερα το κεφάλι μου πήγε να σπάσει...μόλις πήρα ένα ντεπον γιατί δεν άντεχα άλλο...

Εγώ Τουτουνάκι μου έχω που και που, ευτυχώς όχι συχνά.. Καλά έκανες και πήρες ντεπόν. Το ντεπόν επιτρέπεται. Κι εγώ παίρνω αλλά προσπαθώ όχι συχνά και όταν είμαι πολύ χάλια

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έχει τύχει!!! Λογικά θέλει καλλιέργεια!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου. Εμενα έτυχε, μου είπε ο γιατρός και έβαλα κρέμα κατάλληλη για την εγκυμοσύνη και πέρασε.. Μην ανησυχείς...

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Geo Jo είπε:

Αχ εμενα οχι αλλα δεν εκανα κ μπανακια φετος..  Καλύτερα να βαλεις την κρεμα που σ ειπε ο γιατρος σου αλλα και να το παρακολουθείς μήπως οντως χρειαστεί καποια κολπικη καλλιέργεια.. 

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια τραβήγματα σ'ην κοιλιά έχετε??? Εγώ έχω κάθε μεσημέρι και βράδυ...

Εγω εχω σουβλιτσες και στο κεντρο πλεον ενω μεχρι πρόσφατα ειχα πιο πολυ στα πλαινα

• Μου αρέσει 1

Just now, natassaki2006 είπε:

κοριτσι μου εσυ τι εγινε με τον υπερηχο δεν μας ειπες??που ειχεσ αγωνια...ολα καλα να υποθεσω ετσι??

Καλημέρα Νατασσάκι μου!

Πήγα χθες όλα τέλεια. Ουσιαστικά κάναμε μια μίνι Β'επιπέδου.

Β επιπέδου κλείσαμε για 8/10.

Τελειο ήταν το μωράκι μου, κουνιόταν κι όλας πολύ. Μετρήσαμε τα πάντα και είδαμε και τα οργανάκια του. Όλα φυσιολογικά. Τώρα θα πάω ξανά για την Β επιπέδου.

Εχω τελικά με σιγουριά αγοράκι. Ότι είχαμε πει και στην αυχενική

Κορίτσια εμένα μου είπε επιτεπονται τώρα οι επαφές εφόσον δεν έχω κάποιο πρόβλημα που να μου το απαγορεύει.

Επίσης μου είπε ότι σε περίπου 2 εβδομαδες θα αρχίχω να το αισθάνομαι. Αλλά στην αρχή μου είπε ειδικά εμείς οι πρωτότοκες μπορεί να το μπερδεύουμε με το έντερο. Είναι πολύ πιθανό αυτό που νοιώθω να είναι το μωρό. 

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια τραβήγματα σ'ην κοιλιά έχετε??? Εγώ έχω κάθε μεσημέρι και βράδυ...

Κι αυτό το ρώτησα χθες γιατι εχω συχνα και μου ειπε απολυτα φυσιολογικό γιατι μεγαλωνει η μητρα.

• Μου αρέσει 5

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...