Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

πρίν από 39 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Τι μήνα??? Εγώ μόλις μου σταμάτησαν οι εμετοί πήρα αμέσως 1.5 κιλό... Φαντάσου πως θα γίνω ως το τέλος!!! χαχχαχαχαχαχαχαχα

εμ πες τα χρυσοστομη μια απο τα ιδια...ειναι αντρες καλε δεν καταλαβαινουν χιχιχι

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, chris79 είπε:

Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες για τα καλά σας λόγια και τις ευχές !!! 

Όπως και η γλυκιά @Υβόννη .. Μπήκα και εγώ να δω αν όλα πηγαν καλά.. Με το καλό και μόνο χαρεσ στο σπίτι σας από δω και περα... 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Nina13 said:

Όπως και η γλυκιά @Υβόννη .. Μπήκα και εγώ να δω αν όλα πηγαν καλά.. Με το καλό και μόνο χαρεσ στο σπίτι σας από δω και περα... 

Ευχαριστώ κορίτσι μου! 
Νομίζω σε έχω δει στην ομάδα του Οκτωβρίου ;; Με το καλό το μωράκι σου !! 

3 hours ago, chris79 said:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά και με τη βία βλέπω τι γράφω ... βγήκαν αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν έχουν down τα μωράκια μου !! Είναι καλά !! 
Σε 2 βδομαδες θα πάρω τα τελικά αλλά αυτό που φοβόμασταν περισσότερο πέρασε ... 

Κοριτσιιιιι μου καλό!!!!! Μπήκα επίτηδες να δω αν είχες νέα!! Συγκινήθηκα!!!! Μπράβο κοπέλα μου όλα καλά από εδώ και πέρα όλα καλά κια μια τελειομηνη εγκυμοσύνη σ οι Υ εύχομαι!!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια εσείς πονοκέφαλο έχετε??? Σήμερα το κεφάλι μου πήγε να σπάσει...μόλις πήρα ένα ντεπον γιατί δεν άντεχα άλλο...

ναι μου ειχε τυχει και δεν περναγε με τιποτα...

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Κορίτσια μου κλαίω από χαρά και με τη βία βλέπω τι γράφω ... βγήκαν αρνητικά τα πρώτα αποτελέσματα. Δεν έχουν down τα μωράκια μου !! Είναι καλά !! 
Σε 2 βδομαδες θα πάρω τα τελικά αλλά αυτό που φοβόμασταν περισσότερο πέρασε ... 

Μπράβο βρε αγάπη! Δεν ξέρεις τι χαρά πήρα!!! Πω πω μεγάλη ανακούφιση! Μπράβο και τώρα ηρεμία γιατί αρκετά τα άγχωσες τα ζουζούνια!!!

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια εσείς πονοκέφαλο έχετε??? Σήμερα το κεφάλι μου πήγε να σπάσει...μόλις πήρα ένα ντεπον γιατί δεν άντεχα άλλο...

Με έπιασε μια φορά ημικρανία και έχανα τον κόσμο! Ξάπλωσα και κοιμήθηκα και ηρέμησα και μετά μου πέρασε! Καλά έκανες και ήπιες, σου πέρασε καθόλου;

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Και εμένα μου έτυχε 2 φορές και ρώτησα τον γιατρό και είπε ντεπον άφοβα.. Μην τα κάνουμε και καραμέλες αλλά επιτρέπετε.. Οπότε καλά έκανες και πήρες.. Περαστικά! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι said:

Όχι απλά πονοκέφαλο ημικρανία... 3 μέρες είμαι οφ.. Σήμερα το. Μεσημέρι άρχισα να συνερχομαι... Κουραγιοοο

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Εγω γενικώς υπέφερα από ημικρανίες! Ειδικά πριν την περίοδο η μετά. Τόσο πολύ που μπορεί να έκανα εμετό μετά. Δόξα το Θεό δεν μ έχει πιάσει μέχρι στιγμής, απλά λίγο το κεφάλι όχι πολλά πράγματα. Πάλι καλά γιατί ο γιατρός μου χει πει μόνο ντεπον, και μένα τι να με πιάσει... 

Just now, Τουτουνι said:

Ναι και εμένα με πιάνει καμία φορά. Δυο φορές ειχα πάρει ντεπόν αναβράζον για να περάσει ..

@chris79 πόσο ευχάριστα τα νέα σου!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!

Κορίτσια δεν είναι στάνταρ το πότε θα νιώσει η καθεμία το μωρό της, δεν ξέρω γιατί κάποιοι γιατροί λένε 20 εβδομάδες.. Αυτό ποικίλει στην καθεμία.. Φίλη μου στο πρώτο καταλάβαινε από 16η κ σε μένα ήταν ξεκάθαρο στις 17 κ 5..

Επαφές μας είπε όχι στο πρώτο τρίμηνο κ στο δεύτερο λάιτ πράγματα με προφύλαξη κ κατά προτίμηση στο πλάι! Αφού όμως είχα τις συσπάσεις μου είπε καθόλου επαφές..

@toutouni τέλεια ένα κ ένα τα μωράκια σου! Να σου πάνε όλα καλά!!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Μπράβο βρε αγάπη! Δεν ξέρεις τι χαρά πήρα!!! Πω πω μεγάλη ανακούφιση! Μπράβο και τώρα ηρεμία γιατί αρκετά τα άγχωσες τα ζουζούνια!!!

Με έπιασε μια φορά ημικρανία και έχανα τον κόσμο! Ξάπλωσα και κοιμήθηκα και ηρέμησα και μετά μου πέρασε! Καλά έκανες και ήπιες, σου πέρασε καθόλου;

Ευτυχώς ναι!!! Είμαι πολύ καλύτερα!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Από χθες πάει να σπάσει.. Δεν άντεξα σήμερα και πήρα ντεπον... 

• Μου αρέσει 1

mij0p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...