Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Καλημέρα!! 

Μπράβο κορίτσια!!! Αντε με το καλό να μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας!! 

Εγώ σήμερα 17 ακριβώς και σε 1 εβδομάδα μπαίνω στον 5ο. Αντε να περάσει ο καιρός.... 

@Geo Jo μαζί είμαστε!! 

• Μου αρέσει 1

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ioanna27 είπε:

Καλημέρα!! 

Εγώ σήμερα 17 ακριβώς και σε 1 εβδομάδα μπαίνω στον 5ο. Αντε να περάσει ο καιρός.... 

@Geo Jo μαζί είμαστε!! 

Mε το καλό και εσύ κορίτσι μου!!! Πότε σου έδωσε τελευταία ημερομηνία τοκετού? Εμένα 16 Φεβρουαρίου!

• Μου αρέσει 1

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!! Και το δικό μου χθες όλο τούμπες έκανε!

πλακα εχουν! ολα καλα!! μου λεει ο γιατρος αν το συνεχισει ετσι θα το μετραμε μιση ωρα! :)

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Efinikolaou είπε:

Όλα καλά θα είναι !! Εγώ σκέψου δεν πάω στον γιατρό μου για αυτούς τους υπέρηχους.. τους κάνω εκεί που εκαβα Αυχενική 

Ας ελπίσουμε λοιπόν να πάνε όλα καλά!!

Kατάλαβα... Εμένα ο γιατρός μου είναι πιστοποιημένος και έκανα εκεί την αυχενική , όπως λογικά και την Β'επιπέδου. 

Αντε λιγες ωρες εμειναν να δω το μωρό. Εχω πολύ αγωνία! Μου αρέσει που λέγαμε ότι μετά την αυχενική θα ηρεμήσουμε!! Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Kατάλαβα... Εμένα ο γιατρός μου είναι πιστοποιημένος και έκανα εκεί την αυχενική , όπως λογικά και την Β'επιπέδου. 

Αντε λιγες ωρες εμειναν να δω το μωρό. Εχω πολύ αγωνία! Μου αρέσει που λέγαμε ότι μετά την αυχενική θα ηρεμήσουμε!! Χαχαχα

λίγο έμεινε κορίτσι κάνε υπομονή....εγώ πιστεύω ότι όταν αρχίσουμε να το νιώθουμε θα ηρεμήσουμε αρκετά...τώρα είναι και η αγωνία που έχουμε να το δούμε, να δούμε πώς μεγάλωσε, τι κάνει εκεί μέσα...περιμένουμε τα νέα σου :)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Κοριτσια μου γυρισα πριν λιγο απ τον υπερηχο!!! Ειναι κοριτσακι! 200 γρ στα κιλα! Ολα καλα! Μ εκραξε για τα κιλα μου, πηρα 4... κλεισαμε και για β' επιπεδου τον αλλο μηνα και θα κανω μαζι με τις αιματολογικες και την μικρη καμπυλη σακχαρου

Tέλεια κορίτσι μου...

Κι εγώ έχω πάρει 4 κιλά. Στις διακοπές ξέφυγα η αλήθεια είναι για καμμία εβδομαδα. Τώρα προσέχω. Αλλά γενικά τα τσιμπάω εύκολα τα κιλά.

kJQgp2.png

Just now, ioanna27 είπε:

Καλημέρα!! 

@Geo Jo μαζί είμαστε!! 

αααχ εγώ μπαίνω μεθαύριο στην 17η...περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα να νιώσω τον μπέμπη μου:wub: είναι στην αρχή αυτό που λένε σαν φουσκαλίτσες ή πεταλουδίτσες που είναι μέσα στην κοιλία? κάτι τέτοιο έχω διαβάσει..δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, mommytobe είπε:

λίγο έμεινε κορίτσι κάνε υπομονή....εγώ πιστεύω ότι όταν αρχίσουμε να το νιώθουμε θα ηρεμήσουμε αρκετά...τώρα είναι και η αγωνία που έχουμε να το δούμε, να δούμε πώς μεγάλωσε, τι κάνει εκεί μέσα...περιμένουμε τα νέα σου :)

Ναι είναι βασικό κι αυτό. Εάν το νοιώθαμε ίσως ήμασταν πιο ήρεμες.

Ευχαριστώ κορίτσι μου, μακάρι να είναι όλα καλά σήμερα.

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Ναι είναι βασικό κι αυτό. Εάν το νοιώθαμε ίσως ήμασταν πιο ήρεμες.

Ευχαριστώ κορίτσι μου, μακάρι να είναι όλα καλά σήμερα.

όλα θα είναι τέεελειααα θα το δεις....αααχ και για τα κιλά..άλλο και αυτό χαχαχ...εγώ μεχρι πριν δέκα μέρες που πήγα στον γιατρό είχα πάρει 5 κιλά..σίγουρα πήρα κανένα ακόμα από τότε...από την μια λεω ρε κορίτσι μου φτάνει πως θα τα χάσεις μετά, αλλά από την άλλη λεω μετά..αν δεν φαω τώρα, πότε θα φάω χωρίς δικαιολογίες και τύψεις χαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

αααχ εγώ μπαίνω μεθαύριο στην 17η...περιμένω και εγώ από μέρα σε μέρα να νιώσω τον μπέμπη μου:wub: είναι στην αρχή αυτό που λένε σαν φουσκαλίτσες ή πεταλουδίτσες που είναι μέσα στην κοιλία? κάτι τέτοιο έχω διαβάσει..δεν ξέρω αν κατάλαβες τι εννοώ χαχαχα

Εγώ κορίτσια αυτό που λες mommytobe το εχω νοιωσει κάποια βράδια. Δεν ξέρω αν είναι το μωρό ή το έντερο όμως. Σαν φουσκαλίτσες κατι τέτοιο..

όλα θα είναι τέεελειααα θα το δεις....αααχ και για τα κιλά..άλλο και αυτό χαχαχ...εγώ μεχρι πριν δέκα μέρες που πήγα στον γιατρό είχα πάρει 5 κιλά..σίγουρα πήρα κανένα ακόμα από τότε...από την μια λεω ρε κορίτσι μου φτάνει πως θα τα χάσεις μετά, αλλά από την άλλη λεω μετά..αν δεν φαω τώρα, πότε θα φάω χωρίς δικαιολογίες και τύψεις χαχαχαχα

Εντάξει είναι και στο σωματότυπο να παίρνες εύκολα πιστεύω. Εγώ τρώω κανονικά το φαγητό μου, τα φρούτα μου, το γάλα μου και γενικά αποφευγω τα ανθυγηινά όσο μπορώ αλλά πήρα απότομα κιλά. Αν πω ότι ενα βράδυ δεν φάω βραδυνό την άλλη μέρα ζαλίζομαι. Ετσι ενα βραδυ εκανα και την αλλη μερα γλυστρισα στη σκαλα. Οχι , αν ειναι ετσι προτιμω να παρω κιλα απο το να ζαλιζομαι.

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ κορίτσια αυτό που λες mommytobe το εχω νοιωσει κάποια βράδια. Δεν ξέρω αν είναι το μωρό ή το έντερο όμως. Σαν φουσκαλίτσες κατι τέτοιο..

έχω διαβάσει από κάποιες κοπέλες ότι έτσι πρωτονιώσαν το μωρό..δεν μου έχει συμβεί τίποτα ακόμα...οπότε δεν ξέρω..

• Μου αρέσει 1

έχω διαβάσει από κάποιες κοπέλες ότι έτσι πρωτονιώσαν το μωρό..δεν μου έχει συμβεί τίποτα ακόμα...οπότε δεν ξέρω..

Θα ρωτήσω σήμερα το γιατρό αν το θυμηθώ...

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Αχ κορίτσια σήμερα με πονάει πολύ η μέση μου και δεν ξέρω γιατί, νιώθω και ένα φούσκωμα λες και έχω φάει ολόκληρο γουρουνόπουλο...πήγα και για εξετάσεις αίματος και ούρων που κάνω κάθε μήνα..και γενικά θέλω να παω σπίτι μου να πιάσω καναπέ και να μην κάνω τίποτα...

Εγώ προσωπικά έχω καταλάβει ότι δεν θα ηρεμήσω ποτέ μέχρι να αρχίσω να τα νιώθω...

Αν αρχίσω να τα νιώθω, εκεί θα ξεκινήσει η εγκυμοσύνη που λένε ότι πρέπει να την απολαύσεις χαχαχα

• Μου αρέσει 3

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Εγώ προσωπικά έχω καταλάβει ότι δεν θα ηρεμήσω ποτέ μέχρι να αρχίσω να τα νιώθω...

Αν αρχίσω να τα νιώθω, εκεί θα ξεκινήσει η εγκυμοσύνη που λένε ότι πρέπει να την απολαύσεις χαχαχα

Μπα ουτε τότε.... γιατι θα περνάνε ωρες που δεν θα τα νιώθεις κι εκεί να δεις ανησυχία !

• Μου αρέσει 2

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...