Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Ani!! είπε:

Μεγαλο θεμα ανοιγεις! ο γιατρος μου ειναι κατηγορηματικος στο ΟΧΙ.. σιγουρα για το πρωτο 3μηνο.. εν τω μεταξυ κ αυτος ο δολιος αντρας μου περιμενει κ περιμενει και πιασαμε κ το σπορο με μονο 1 ΦΟΡΑ! δεν προλαβε να το ευχαριστηθει

@Τουτουνι υπεροχα τα νεα σου και τελειος συνδιασμος!! ωραια ξεκινησες την εβδομαδα μας! 

Eγώ σήμερα θα ρωτήσω...οι απόψεις διίστανται...κάποιοι γιατροί επιτρέπουν κάποιοι άλλοι όχι...ειδικά αν έχεις ιστορικό με αποβολές είναι κατηγορηματικοί στο ΟΧΙ....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Eγώ σήμερα θα ρωτήσω...οι απόψεις διίστανται...κάποιοι γιατροί επιτρέπουν κάποιοι άλλοι όχι...ειδικά αν έχεις ιστορικό με αποβολές είναι κατηγορηματικοί στο ΟΧΙ....

και εγω θα ρωτησω αυριο που εχω ραντεβου.. για να δουμε..

@Τουτουνι τέλεια τα νέα από τα μωράκια σου! 

@Geo Jo καλή επιτυχία και περιμένουμε νέα σου!

καλή επιτυχία με ευχάριστα νέα και στις κοπέλες που έχουν αυτή την εβδομάδα υπέρηχο!

Μετά από 17 εβδομάδες χωρίς επαφές, επιτέλους μας το επέτρεψε....εντάξει ξσναγνώρισα τον άντρα μου, σε soft εκδοχή όμως! οι ορμόνες έκαναν πάρτυ όταν άκουσαν το «ελεύθερα» του γιατρού :P

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

KerXp3.png

3 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!! Σήμερα πήγαμε για τον υπέρηχο μας!!! Τα μωράκια μας είναι μια χαρά και μεγαλώνουν!!! Το ένα είναι σίγουρα αγόρι και το άλλο μάλλον κοριτσάκι!!!

Τι τέλεια!!! Ένα και ένα.  Υπέροχα τα νέα σου Τουτουνι μου 

3 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σήμερα το απόγευμα έχω υπέρηχο....Έχω τρελή αγωνία. Αισίως είμαι στην 17η εβδομάδα!

@Τουτουνι μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα τέλεια!!!

Καλή επιτυχία σήμερα στον υπέρηχο.  Με το καλό να δεις το μωράκι σου ξανά!!!

Βλέπω έχουμε πολλές υπέρηχο αυτή την εβδομάδα. Να συνεχίσουμε κορίτσια με ευχάριστα νέα,  έτσι όμορφα,  όπως ξεκίνησε η εβδομάδα αυτή !!!

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

Αχ εγώ εχω να πάω από 11 Αυγούστου και έχω πολύ αγωνία.. Ελπίζω να είναι όλα καλά..

Όλα καλά θα είναι !! Εγώ σκέψου δεν πάω στον γιατρό μου για αυτούς τους υπέρηχους.. τους κάνω εκεί που εκαβα Αυχενική 

3 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα ακόμα. 
Οι ενδείξεις σίγουρα δεν ήταν λάθος αφού ακόμη το ρινικό οστό στο κορίτσι είναι μικρό. 

Ας ελπίσουμε λοιπόν να πάνε όλα καλά!!

5qPop3.png

Καλησπέρα!!! 

Εγώ ελπίζω να πάω την άλλη εβδομάδα για υπέρηχο!! 

Κορίτσια εδώ και 3 μέρες πια νιώθω κανονικά τη μπέμπα μου. Μη φανταστείτε καμία δυνατή κλωτσιά αλλά την ένιωσε και ο άντρας μου. Απλά είναι υπέροχο!! Θέλω συνέχεια να την αισθάνομαι!! 

• Μου αρέσει 4

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Κοριτσια μου γυρισα πριν λιγο απ τον υπερηχο!!! Ειναι κοριτσακι! 200 γρ στα κιλα! Ολα καλα! Μ εκραξε για τα κιλα μου, πηρα 4... κλεισαμε και για β' επιπεδου τον αλλο μηνα και θα κανω μαζι με τις αιματολογικες και την μικρη καμπυλη σακχαρου

• Μου αρέσει 13

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα!!! 

Κορίτσια εδώ και 3 μέρες πια νιώθω κανονικά τη μπέμπα μου. Μη φανταστείτε καμία δυνατή κλωτσιά αλλά την ένιωσε και ο άντρας μου. Απλά είναι υπέροχο!! Θέλω συνέχεια να την αισθάνομαι!! 

Αααχ τι όμορφα.. Ανυπομονώ και εγώ.. Πόσο είσαι τώρα? 

Just now, Geo Jo είπε:

Κοριτσια μου γυρισα πριν λιγο απ τον υπερηχο!!! Ειναι κοριτσακι! 200 γρ στα κιλα! Ολα καλα! Μ εκραξε για τα κιλα μου, πηρα 4... κλεισαμε και για β' επιπεδου τον αλλο μηνα και θα κανω μαζι με τις αιματολογικες και την μικρη καμπυλη σακχαρου

Υπέροχα νέα.. Πως μεγαλώνουν εκεί μέσα ε? Δεν είναι απίστευτο? Αντε σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά την μπεμπούλα σου:) 

• Μου αρέσει 1

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα!!! 

Αχ κορίτσι μου μπράβο σου!!!! Τι ωραία!!! Κι εγώ ανυπομονώ να το νιώσω!!!!

Just now, Geo Jo είπε:

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Με το καλό το κοριτσάκι σας!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

τι ωραια νεα! μπραβο μπραβο! ποσων εβδομαδων εισαι τωρα κοριτσι μου;;;

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani!! είπε:

Ειμαι 17 εβδομαδων!

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ κορίτσι μου μπράβο σου!!!! Τι ωραία!!! Κι εγώ ανυπομονώ να το νιώσω!!!!

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιι!!! Με το καλό το κοριτσάκι σας!!!!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,!!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

Καλημέρα! Σήμερα είμαι ακριβώς 17 εβδομάδων. Ο γιατρός μου είπε ότι από την 18η-20η θ'αρχίσω να το νιώθω!

7 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

Αααχ τι όμορφα.. Ανυπομονώ και εγώ.. Πόσο είσαι τώρα? 

Υπέροχα νέα.. Πως μεγαλώνουν εκεί μέσα ε? Δεν είναι απίστευτο? Αντε σε λίγους μήνες θα κρατάς αγκαλιά την μπεμπούλα σου:) 

Καλημέρα! Είμαι 17 εβδομάδων!!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Ειμαι 17 εβδομαδων!

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου,!!!

Καλημερα κοριτσια! μολις εκανα υπερηχο και περιμενω να ερθει ο γιατρος.. ειμαι 13 +4d και δεν το προλαβαινανε να το πιασουνε το ζουζουνι μου..ολο ετρεχε παλι.. 

• Μου αρέσει 6

Just now, Ani!! είπε:

Καλημερα κοριτσια! μολις εκανα υπερηχο και περιμενω να ερθει ο γιατρος.. ειμαι 13 +4d και δεν το προλαβαινανε να το πιασουνε το ζουζουνι μου..ολο ετρεχε παλι.. 

Καλημέρα!!!! Μπράβο κορίτσι μου!!!! Και το δικό μου χθες όλο τούμπες έκανε!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...