Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Τουτουνι είπε:

Όλα θα είναι καλά να μην ανησυχείς!!! Το μωράκι σου είναι εκεί και κάνει βόλτες στην κοιλίτσα σου!!!!

Εγώ κορίτσια μου επιτρέπει δεν επιτρέπει ο γιατρός δεν έχω καμία όρεξη!!! Μέχρι χθες είχα εμετούς...από χθες με τραβάει η κοιλίτσα μου, που όρεξη για έρωτες... χαχαχχαχαχαχαχα

Ούτε εγώ έχω όρεξη....άλλος όμως έχει....αχαχαχχαχ

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Ρε κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι...σεξουαλικές επαφές σας επιτρέπει να έχετε ο γιατρός σας?Εγώ σήμερα θα ρωτήσω

εμάς από την αρχή δεν μας το απαγόρευσε..είπε να έχουμε επαφές αλλά όχι ελεύθερες και απλά να είμαστε πιο προσεκτικοί...τώρα μας τα απαγόρευσε όμως λόγω του χαμηλού πλακούντα που έχω και είπε ότι αν ανέβει θα μπορούμε να έχουμε πάλι επαφές...εμείς κορίτσια είχαμε πάντως αρκετές..έγκυες είμαστε, όχι άρρωστες και κατά την γνώμη μου κρίμα είναι και για τους άντρες μας..όχι απλά μας έκαναν το μπεμπέ και τώρα τίποτα, γιατί πριν λίγο καιρό μέχρι και τις μέρες μετρούσαμε για τις επαφές..ταπεινή μου άποψη και χωρίς να θέλω να περεξηγηθώ 

• Μου αρέσει 3

Just now, Τουτουνι είπε:

Όλα θα είναι καλά να μην ανησυχείς!!! Το μωράκι σου είναι εκεί και κάνει βόλτες στην κοιλίτσα σου!!!!

Εγώ κορίτσια μου επιτρέπει δεν επιτρέπει ο γιατρός δεν έχω καμία όρεξη!!! Μέχρι χθες είχα εμετούς...από χθες με τραβάει η κοιλίτσα μου, που όρεξη για έρωτες... χαχαχχαχαχαχαχα

Κι εγώ θα το ρωτήσω αύριο. Πρώτα ο Θεός να είναι όλα καλά με το μωρό βέβαια.. 

Εμένα πάντως επειδή ίσως είμαι καλά και δεν πέρασα καθόλου ναυτίες από την αρχή μου είχε αυξηθεί πολύ η διάθεση για επαφή.. Οι ορμόνες κάνουν πάρτι χαχαχα.

Αλλά στο πρώτο τρίμηνο δεν επιτρπόταν από τον γιατρό μου. Τώρα θα ρωτήσω αύριο..

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Εμενα λογω ιστορικου και λογω περιδεσης δεν μ επιτρεπεται, αν και ορεξη εχω,  ωστόσο ο ανδρας μου δηλωσε οτι δεν θα με πλησιαζε σε καθε περίπτωση :P

Ποσα κορίτσια μας εχουν καταλαβει τα μωρακια τους και σε ποιο σημείο της κοιλιτσας;;;;; 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Εμενα λογω ιστορικου και λογω περιδεσης δεν μ επιτρεπεται, αν και ορεξη εχω,  ωστόσο ο ανδρας μου δηλωσε οτι δεν θα με πλησιαζε σε καθε περίπτωση :P

Ποσα κορίτσια μας εχουν καταλαβει τα μωρακια τους και σε ποιο σημείο της κοιλιτσας;;;;; 

Eγώ δεν είμαι σίγουρη αλλά κάποιες φορές το έχω καταλάβει βράδυ κυρίως όταν ξαπλώνω περίπου κάτω από τον αφαλό σε αυτό το ημικύκλιο. Νοιώθω κάτι πολύ απαλό. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν όντως είναι το μωρό ή το έντερο..

kJQgp2.png

Just now, Paris.33 είπε:

τίποτα ακόμα...ελπίζω όμως στο επόμενο 10ήμερο να νιώσω κάτι αφού ο γιατρός όπως έχω πει είπε θα το νιώσω νωρίς..τότε είχε πει " σε 2 με 3 βδομάδες" και από τότε πέρασαν 10 μέρες...άντε να δούμε..

Εννοείται μας επέτρεψε επαφές από το πρωτο τρίμηνο αλλά "μαλακά".

Μπαινω επισημως στον 5ο μηνα αυτη την εβδομαδα,(18η βδομάδα) και νιωθω οτι δεν εχω στερηθει γενικά σχεδόν τίποτα.

Πηγα και σουπερμάρκετ,κουβάλησα με ανεση 2 σακουλες,στο σκούτερ του άντρα μου ανεβαίνω κανονικά για βολτουλες και γενικά όλα κανονικά!!

Το μωρο όπως μου ειπε η γιατρος μου μετα την 20η βδομάδα θ αρχίσω να το νιώθω.

Κατα τα άλλα αδειούλα και καφεδάκια με φίλες να περνάει η μέρα!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Eγώ δεν είμαι σίγουρη αλλά κάποιες φορές το έχω καταλάβει βράδυ κυρίως όταν ξαπλώνω περίπου κάτω από τον αφαλό σε αυτό το ημικύκλιο. Νοιώθω κάτι πολύ απαλό. Αλλά δεν είμαι σίγουρη αν όντως είναι το μωρό ή το έντερο..

Εγω 17+5 κ εκει θα ελεγα κάτω απο τον ομφαλο κατι, αλλα νομίζω ειναι αρκετα ψηλα να ειναι το μωροοο

Just now, Paris.33 είπε:

Εγω 17+5 κ εκει θα ελεγα κάτω απο τον ομφαλο κατι, αλλα νομίζω ειναι αρκετα ψηλα να ειναι το μωροοο

Καπου διαβασα οτι αυτες τις μερες η μητρα καπου εκει εχει ανεβει. Κατω απο τον αφαλο.

Θα δω αυριο που θα παω για υπερηχο που θα βαλει τον υπερηχο ο γιατρος μηπως καταλαβω. Θα τον ρωτησω κι ολας. Αλλα οι γιατροι λενε ειδικα στην 1η εγκυμοσυνη μετα την 20η εβδομαδα ισως τα νοιωσουμε.

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Καπου διαβασα οτι αυτες τις μερες η μητρα καπου εκει εχει ανεβει. Κατω απο τον αφαλο.

Θα δω αυριο που θα παω για υπερηχο που θα βαλει τον υπερηχο ο γιατρος μηπως καταλαβω. Θα τον ρωτησω κι ολας. Αλλα οι γιατροι λενε ειδικα στην 1η εγκυμοσυνη μετα την 20η εβδομαδα ισως τα νοιωσουμε.

Επειδή εκανα την προηγουμενη βδομαδα,οταν ημουν στη 17η,τον υπερηχο ακομα τον βαζει πολυ χαμηλα,όπως στην αυχενικη.Εκει κάτω είναι τα μωρουλια ακόμη σ αυτό σταδιο.Ειναι πολυ μικρούλια ακόμη.

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Επειδή εκανα την προηγουμενη βδομαδα,οταν ημουν στη 17η,τον υπερηχο ακομα τον βαζει πολυ χαμηλα,όπως στην αυχενικη.Εκει κάτω είναι τα μωρουλια ακόμη σ αυτό σταδιο.Ειναι πολυ μικρούλια ακόμη.

A καταλαβα! Αρα μάλλον κατι αλλο ειναι αυτο που νοιωθουμε.. Λογικα μετα την 20η εβδομαδα θα τα νοιωσουμε..

kJQgp2.png

1 hour ago, Τουτουνι said:

Καλημέρα κοριτσια!!!! Σήμερα πήγαμε για τον υπέρηχο μας!!! Τα μωράκια μας είναι μια χαρά και μεγαλώνουν!!! Το ένα είναι σίγουρα αγόρι και το άλλο μάλλον κοριτσάκι!!!

Οοοο τι ωραια νεα!! Παμε για τουτουνι μπλε και τουτουνι ροζ!! :wub:

Καλη και ηρεμη εβδομαδα σε ολες! 

• Μου αρέσει 3

A καταλαβα! Αρα μάλλον κατι αλλο ειναι αυτο που νοιωθουμε.. Λογικα μετα την 20η εβδομαδα θα τα νοιωσουμε..

Ναι,οι περισσότερες πρωτότοκες μετά την 20η βδομάδα...

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Ρε κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι...σεξουαλικές επαφές σας επιτρέπει να έχετε ο γιατρός σας?Εγώ σήμερα θα ρωτήσω

Μεγαλο θεμα ανοιγεις! ο γιατρος μου ειναι κατηγορηματικος στο ΟΧΙ.. σιγουρα για το πρωτο 3μηνο.. εν τω μεταξυ κ αυτος ο δολιος αντρας μου περιμενει κ περιμενει και πιασαμε κ το σπορο με μονο 1 ΦΟΡΑ! δεν προλαβε να το ευχαριστηθει

@Τουτουνι υπεροχα τα νεα σου και τελειος συνδιασμος!! ωραια ξεκινησες την εβδομαδα μας! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...