Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

@Τουτουνι τι τελειααα...αντε θα ειναι και ενα και ενα:) γερα να ειναι τα μωρακια σου κοριτσι μ

@Geo Jo αντε λιγη υπομονη ακομα..ηρθε η μεγαλη μερα..σε λιγες ωριτσες θα δεις το νινι σου...εγω σε περιπου 3 βδομαδες θα παω παλι και δεν ξερω πως θα αντεξω παλι...

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σήμερα το απόγευμα έχω υπέρηχο....Έχω τρελή αγωνία. Αισίως είμαι στην 17η εβδομάδα!

@Τουτουνι μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα τέλεια!!!

Το ωραία!!! Με το καλό περιμένουμε νέα σου!!!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Kαλημέρα  και καλή εβδομάδα κορίτσια. Είχα μέρες να σας γράψω γιατί εχω γυρίσει δουλειά και γινόταν πανικός.

@Τουτουνι μπράβο κορίτσι μου, τελεια τα νέα σου. Ένα και ένα λοιπόν μάλλον..

Εγώ έχω αύριο στις 3 υπέρηχο και έχω πολύ αγωνία γιατί έχω να πάω 1 μήνα. τελευταία φορά είχα πάει στην αυχενική. Δεν τα νοιώθουμε ακόμα και σκέφτομαι να είναι καλά; Αντε μια μέρα έμεινε.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που έχουν υπερήχους!

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σήμερα το απόγευμα έχω υπέρηχο....Έχω τρελή αγωνία. Αισίως είμαι στην 17η εβδομάδα!

@Τουτουνι μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα τέλεια!!!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, όλα τέλεια θα είναι.. Πιο πολύ να δεις ξανά το μωράκι σου πάλι να το χαρείς..

@chris79 Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου, εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι υγιές και το δεύτερο μωράκι σου.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!! Σήμερα πήγαμε για τον υπέρηχο μας!!! Τα μωράκια μας είναι μια χαρά και μεγαλώνουν!!! Το ένα είναι σίγουρα αγόρι και το άλλο μάλλον κοριτσάκι!!!

Άντε μωρεεεεε !!!! Πολύ χάρηκα!!

On 5/9/2020 at 9:13 ΜΜ, chris79 είπε:

Ευχαριστω για τις ευχες ! 
Στην αυχενική το ένα μωρό είχε πολύ καλά ποσοστά για down και το άλλο πολύ άσχημα (1:1305 το ένα και 1:13 το άλλο). Το νιπτ στα δίδυμα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο σε μόνες κυήσεις. 
 Έπρεπε να κάνω αμνιο και αφού μπηκα στη διαδικασία είπαμε να ελέγξουμε και τα 2 μωρά.
Το κόστος τσουχτερό για μοριακό καρυοτυπο (1400€) αλλά τώρα θα ξέρουμε... 

Κρις μου τι έγινε  ? Έχεις κάποιο νέο. ??

Just now, Hope.2019 είπε:

Kαλημέρα  και καλή εβδομάδα κορίτσια. Είχα μέρες να σας γράψω γιατί εχω γυρίσει δουλειά και γινόταν πανικός.

@Τουτουνι μπράβο κορίτσι μου, τελεια τα νέα σου. Ένα και ένα λοιπόν μάλλον..

Εγώ έχω αύριο στις 3 υπέρηχο και έχω πολύ αγωνία γιατί έχω να πάω 1 μήνα. τελευταία φορά είχα πάει στην αυχενική. Δεν τα νοιώθουμε ακόμα και σκέφτομαι να είναι καλά; Αντε μια μέρα έμεινε.

Καλή επιτυχία στα κορίτσια που έχουν υπερήχους!

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, όλα τέλεια θα είναι.. Πιο πολύ να δεις ξανά το μωράκι σου πάλι να το χαρείς..

@chris79 Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου, εύχομαι και πιστεύω ότι θα είναι υγιές και το δεύτερο μωράκι σου.

Καλημέρα!!!! Και εγώ έχω ραντεβού Τετάρτη και ανυπομονώ!

• Μου αρέσει 3

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou said:

Καλημέρα ! 
Οχι και να σου πω δε νομίζω να έχω σήμερα ... είναι λίγο νωρίς. 
Ο γιατρός μου είχε πει ότι θέλουν 2-3 μέρες και το έκανα Σάββατο αρα πιστεύω στην καλύτερη αύριο... ίσως και Τετάρτη. 
Ο εμβρυολογος ήταν λιγότερο συγκεκριμένος .. μου είπε μέσα στην εβδομάδα... προφανώς επειδή το αποτέλεσμα εξαρτάται από το εργαστήριο δε θέλουν να πουν συγκεκριμένη ημερομηνία και να αργήσουν οι άλλοι

• Μου αρέσει 2

Just now, Efinikolaou είπε:

Tέλεια! Αντε να τα ξαναδεις κι εσυ τα μικρουλια σου!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα ! 
Οχι και να σου πω δε νομίζω να έχω σήμερα ... είναι λίγο νωρίς. 
Ο γιατρός μου είχε πει ότι θέλουν 2-3 μέρες και το έκανα Σάββατο αρα πιστεύω στην καλύτερη αύριο... ίσως και Τετάρτη. 
Ο εμβρυολογος ήταν λιγότερο συγκεκριμένος .. μου είπε μέσα στην εβδομάδα... προφανώς επειδή το αποτέλεσμα εξαρτάται από το εργαστήριο δε θέλουν να πουν συγκεκριμένη ημερομηνία και να αργήσουν οι άλλοι

Εύχομαι να ήταν λάθος το αποτέλεσμα...

Tέλεια! Αντε να τα ξαναδεις κι εσυ τα μικρουλια σου!

Εγώ κάθε 2 βδομάδες το πολύ τα βλέπω :-P

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Αχ εγώ εχω να πάω από 11 Αυγούστου και έχω πολύ αγωνία.. Ελπίζω να είναι όλα καλά..

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Efinikolaou said:

Δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα ακόμα. 
Οι ενδείξεις σίγουρα δεν ήταν λάθος αφού ακόμη το ρινικό οστό στο κορίτσι είναι μικρό. 

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια Καλή εβδομάδα!!! Κ εγώ την Τετάρτη έχω ραντεβού για υπέρηχο:D έχω ένα μήνα να δω το μπεμπέ μου από την Αυχενική!!! Ελπίζω να είναι όλα καλά... Κ σε εσάς εύχομαι τα καλύτερα!!!:)

• Μου αρέσει 6

Just now, chris79 είπε:

Δεν έχω κάποιο αποτέλεσμα ακόμα. 
Οι ενδείξεις σίγουρα δεν ήταν λάθος αφού ακόμη το ρινικό οστό στο κορίτσι είναι μικρό. 

Καρδουλίτσα όμορφη..... μακαρι να μην ισχύει Παναγία μου 

• Μου αρέσει 2

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 10 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κοριτσια!!!! Σήμερα πήγαμε για τον υπέρηχο μας!!! Τα μωράκια μας είναι μια χαρά και μεγαλώνουν!!! Το ένα είναι σίγουρα αγόρι και το άλλο μάλλον κοριτσάκι!!!

Συγχαρητηρια πέτυχες τον καλύτερο συνδυασμό! Με το καλό 2 γερά μωρακια! 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Αχ εγώ εχω να πάω από 11 Αυγούστου και έχω πολύ αγωνία.. Ελπίζω να είναι όλα καλά..

Όλα θα είναι καλά να μην ανησυχείς!!! Το μωράκι σου είναι εκεί και κάνει βόλτες στην κοιλίτσα σου!!!!

Just now, Geo Jo είπε:

Ρε κορίτσια μου να σας ρωτήσω κάτι...σεξουαλικές επαφές σας επιτρέπει να έχετε ο γιατρός σας?Εγώ σήμερα θα ρωτήσω

Εγώ κορίτσια μου επιτρέπει δεν επιτρέπει ο γιατρός δεν έχω καμία όρεξη!!! Μέχρι χθες είχα εμετούς...από χθες με τραβάει η κοιλίτσα μου, που όρεξη για έρωτες... χαχαχχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...