Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Λοιπόν σε άλλα ένα κορίτσια μου πήγαμε ανδρολόγο σήμερα. Το σπερμα είναι μια χαρά απλά μας είπε πως καλό ειναι εφόσον φαίνεται πως τα ωάρια δεν είναι βέλτιστης δυναμικής να φέρουμε κ το σπερμα σε ακόμα καλύτερη κατάσταση ώστε να μη χρειάζεται το ωάριο να το «διορθώσει».», ειδικά ένα ωάριο ήδη κουρασμένο.  Μας είπε πως το βακτήριο που υπάρχει κ δε φεύγει σίγουρα κουράζει το σπερμα οπότε δεν είναι στο 100% της δυναμικής του. Δεν ισχύει αυτό που λένε στα κέντρα δλδ πώς το βακτήριο δεν επηρεάζει .Θα κάνει πάλι σπερμοδιάγραμμα, θα παρακολουθούμε αν οι βιταμίνες που παίρνει έχουν αποτέλεσμα και θα παίρνει αντιβίωση κάθε φορά πριν την ωοληψια. Γενικά το βακτήριο στο σπερμα δύσκολα φεύγει δια παντός.

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Nephelie είπε:

Ποτε τα περιμενεις κοριτσι μου;σου ευχομαι να ειναι ολα καλά και να μη χρειαστεις!!!

Σε ευχαριστω πολύ! ξαναστείλαμε  νέο δείγμα γιατί δεν ήταν επαρκής η ποσότητα οπότε τωρα σε 7 - 10 μερες. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, bcd18 είπε:

Σε ευχαριστω πολύ! ξαναστείλαμε  νέο δείγμα γιατί δεν ήταν επαρκής η ποσότητα οπότε τωρα σε 7 - 10 μερες. 

Ααα καταλαβα...μαλλον το ιδιο καναμε prenatal karyo.

Επεξεργάστηκαν by Nephelie
  • Μου αρέσει 1

Just now, νικηαντωνια81 said:

Πως να μην συγκινηθεις!!!!

Νιωθω το συναίσθημά σου αυτό του φόβου. Μακαρι να δικαιωθείτε και να είναι και το αγόρι υγιές. 

Δεν ξέρω μάλλον τα έγραψα ανάποδα και μετά το διόρθωσα ... το κορίτσι είναι που έχει το θέμα ... 

1 ώρα πρίν, valentina23 είπε:

Α έχω παρά πολλές. Είχα φάει κόλλημα κάποτε με τα μαλλιά. Θα σου πω μερικές 

1κσ έλαιο καρύδας, 1 κσ καστορελαιο και 1κσ αμυγδαλελαιο. Ζεσταίνουμε σε Μπεν μαρί, όχι να το κάψουμε ίσα ίσα, απλώνουμε στο κεφάλι κάνοντας μασάζ 5 λεπτά. Τυλιγιυμε με σκουφάκι για καμιά ώρα. 

Αμυγδαλελαιο. Βαζουμε λίγη ποσοτητα. Σταγόνες σε όλο το κεφάλι κάνοντας μασάζ και αφήνουμε 30 λεπτά. Προσοχή όταν ξεπλενουμε τα μαλλιά βάζουμε πρώτα σαμπουάν και μετά νερό αλλιώς θα ναι λαδωμενα. 

Και μια άλλη που έκανα συχνά είναι 2κσ ελαιόλαδο, 1κσ μέλι και 1 κρόκο αυγού. 30 λεπτά την κρατάμε και μετά ξεπλενουμε. 

Έχω κι άλλες αλλά πρέπει να γράφω καμποσο:-PΤο καστορελαιο επίσης σκουραινει λίγο τη τρίχα αν το βάζεις συχνά και είσαι ξανθιά.. 

Όσο για τη μέση γενικά έχω ένα θέματα κι με φαντάζομαι σε λίγους μηνες

τελεια σε ευχαρισρω πολυ! θα εφαρμοσω την Δευτερη αμεσα! κουραγιο στους πονους μας! τουλαχιατον θα εχουμε ωραια μαλλια, :)

Just now, chris79 είπε:

Ευχαριστω για τις ευχες ! 
Στην αυχενική το ένα μωρό είχε πολύ καλά ποσοστά για down και το άλλο πολύ άσχημα (1:1305 το ένα και 1:13 το άλλο). Το νιπτ στα δίδυμα δεν είναι τόσο αξιόπιστο όσο σε μόνες κυήσεις. 
 Έπρεπε να κάνω αμνιο και αφού μπηκα στη διαδικασία είπαμε να ελέγξουμε και τα 2 μωρά.
Το κόστος τσουχτερό για μοριακό καρυοτυπο (1400€) αλλά τώρα θα ξέρουμε... 

ευχομαι οτι καλυτερο στη επομενη σου εξεταση..

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Joka είπε:

Ειναι οντως πολυ λίγες οι πιθανοτητες αλλά δεν το ρισκαρεις φυσικά.

Εγω για το μονο λογο που θα εκανα το νιπτ θα ηταν για ν αποκλεισω και το ποσοστο για down.που ξεφευγει απ την αυχενική,διοτι,υπαρχει περιπτωση να μη δώσει καμια υπερηχογραφικη ενδειξη.

Αμνιο θα κανω μονο αν το επιβάλλει η β επιπεδου,δεδομένου οτι εφόσον θα εχω αποκλεισει με το νιπτ τα πιο βασικά,τα υπόλοιπα πολυ σπανια συνδρομα,δεν εχουν να κανουν με την ηλικία.

hKYcp3.png

Κορίτσια καλημέρα.. Τι κάνετε? Καλή Κυριακή σε όλες.. Εμείς ετοιμαζόμαστε για μονοήμερη απόδραση για ένα από τα τελευταία μπάνια μας.. Ξύπνησα όμως πολύ ταραγμένη.. Είδα στον ύπνο μου ότι πήγα τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα αίμα πολύ.. Τρελή ροή.. Εφιάλτης κανονικός και από την ταραχή που είχα στο όνειρο εκείνη την στιγμή ξύπνησα και δεν μπορώ να συνέλθω πραγματικά 

Just now, mommytobe είπε:

Κορίτσια καλημέρα.. Τι κάνετε? Καλή Κυριακή σε όλες.. Εμείς ετοιμαζόμαστε για μονοήμερη απόδραση για ένα από τα τελευταία μπάνια μας.. Ξύπνησα όμως πολύ ταραγμένη.. Είδα στον ύπνο μου ότι πήγα τουαλέτα και στο σκούπισμα είχα αίμα πολύ.. Τρελή ροή.. Εφιάλτης κανονικός και από την ταραχή που είχα στο όνειρο εκείνη την στιγμή ξύπνησα και δεν μπορώ να συνέλθω πραγματικά 

Καλημερα.. ο χειροτρρος εφιαλτης ειναι απο την ανησυχια και το αγχος σου..ολα στο μυαλο μας ειναι.. παρε κατι σοκολατενιο για το δρομο κ θα τα ξεχασεις ολα! καλα να περασετε!!

Λιγο οι φοβιες μας λιγο οι ορμονες..  Να βγείτε μια βολτουλα να τα ξεχασεις ολα! Καλή Κυριακή να έχουμε!! 

• Μου αρέσει 1

@Ani!! @Paris.33 αχ κορίτσια πραγματικά ήταν τόσο αληθινό..ναι μάλλον ενώ λέω ότι είμαι γενικά ήρεμη και σκέφτομαι θετικά υποσυνείδητα έχω φόβιες και πολύ άγχος.. Πρέπει να το δουλέψω γιατί πραγματικά αν είναι να βλέπω τέτοια όνειρα θα περάσω δύσκολα.. Ευχαριστώ πολύ:) 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

18 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Καλησπέρα!

Ναι σήμερα την έκανα το πρωί.  Όλα καλά πήγανε. Με ένα τσίμπημα πήρε δείγμα και από τα 2 μωρά. Τους έκανε και έναν πολύ μεγάλο υπέρηχο πριν. Όλα φαίνονταν οκ και τώρα ξεκούραση και αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα τα πρώτα αποτελέσματα και σε 2 εβδομάδες τα τελικά. 
Στον καναπέ με αναμμένα κάρβουνα από κάτω λοιπόν ... ;) 

Καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι μου!!!

• Ευχαριστώ 1

@Ani!! @Paris.33 αχ κορίτσια πραγματικά ήταν τόσο αληθινό..ναι μάλλον ενώ λέω ότι είμαι γενικά ήρεμη και σκέφτομαι θετικά υποσυνείδητα έχω φόβιες και πολύ άγχος.. Πρέπει να το δουλέψω γιατί πραγματικά αν είναι να βλέπω τέτοια όνειρα θα περάσω δύσκολα.. Ευχαριστώ πολύ:) 

θυμαμαι πως ειχα δει κ εγω στον υπνο μου πως γενναω και το ειχα ζησει τοσο εντονα! βεβαια η πραγματικοτητα απηχε πολυ απο το ονειρο..υπομονη κ θετικες σκεψεις μονο! 

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια και καλή βδομάδα.. Ελπίζω να περάσατε όλες μια όμορφη Κυριακή.. Σήμερα ξύπνησα με τελείως διαφορετική ψυχολογία αφού δεν είδα κανένα όνειρο χθες χαχαχα

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα! Σήμερα το απόγευμα έχω υπέρηχο....Έχω τρελή αγωνία. Αισίως είμαι στην 17η εβδομάδα!

@Τουτουνι μπράβο κορίτσι μου!!! Όλα τέλεια!!!

• Μου αρέσει 7

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...