Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Ani!! είπε:

τελειος ο μουσακας! με τα ολα του! εχε σοδα διπλασου!

να σου πω την αληθεια 100% ποτε μου δεν καταλαβα παρολο που ειχα κ εχω συνεχεια κ εγω.  ξεκουραση αρκετη κ οτι σου ειπε ο γιατρος προοτινω!

Καλά αυτό εννοείται!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια κι από μένα!! Εγώ Σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατουλες!! Τρώω συχνά κόκκινο κρέας λόγω αιματοκριτη(έχω στιγμα και έχει πάει 29).πονακια και γω έχω και τσιμπηματακια. Τώρα τελευταία μ έχει πιάσει και η μέση μου. Από κρέμες δεν βάζω τίποτα. Στην πρώτη εγκυμοσυνη παστωνομουν και ραγάδες έκανα ένα σωρό. Αν θα βάλω στη συνέχεια θα προτιμήσω αμυγδαλελαιο, λάδι καρύδας, λάδι αβοκαντο(τα έχω στο ντουλάπι γιατί έκανα μάσκες στα μαλλιά με αυτά τα λάδια) η κεραλοιφη ίσως. 

1 ώρα πρίν, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλο σαββατοκύριακο!! Επαναφέρω το θεμα πονακια λοιπόν!! Λογω εντερου ειχα εντοπισει πονακια αλλα δεξια κ αριστερά χαμηλα στην κοιλια, χθες ομως ειχα κάποια τσιμπηματα έντονα  κατω απο τον ομφαλο..  Εκει ξερω ειναι η μητρα..  Έχει τύχει σε καμία;; 

Καλημερα κοριτσι!Εγω εχω σταματησει ν ασχολουμαι.Πονακια,σουβλιες,τσιμπηματα έχω σε διαφορα μέρη της κοιλιάς.Τον τελευταιο καιρό πολύ χαμηλά κυρίως,γυρω απο την ηβική περιοχη αλλα και διασπαρτα,οπως και εκει που περιγραφεις.

Γνωμη μου...μη δινεις σημασια.

Just now, valentina23 είπε:

Γειά σας κορίτσια κι από μένα!! Εγώ Σήμερα έφτιαξα μοσχαράκι κοκκινιστό με πατατουλες!! Τρώω συχνά κόκκινο κρέας λόγω αιματοκριτη(έχω στιγμα και έχει πάει 29).πονακια και γω έχω και τσιμπηματακια. Τώρα τελευταία μ έχει πιάσει και η μέση μου. Από κρέμες δεν βάζω τίποτα. Στην πρώτη εγκυμοσυνη παστωνομουν και ραγάδες έκανα ένα σωρό. Αν θα βάλω στη συνέχεια θα προτιμήσω αμυγδαλελαιο, λάδι καρύδας, λάδι αβοκαντο(τα έχω στο ντουλάπι γιατί έκανα μάσκες στα μαλλιά με αυτά τα λάδια) η κεραλοιφη ίσως. 

Παρομοιως με στιγμα,αιματοκριτης εφτασε 30 και ξαναεκανα σημερα γενικη αιματος να δουμε που βρισκομαστε.Παιρνω μόνο φιλισιν.

Το ιδιο σκεφτομαι κι εγω για ραγαδες,ειναι πρωτιστως θεμα δερματος.Δε βαζω τιποτα ακομη,δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα στην κοιλιτσα.Αργοτερα,θα δω.

Γενικα δεν πολυφοραω κρεμες παρα μονο καμια ενυδατικη σώματος,το καλοκαιρι κυριως.Ευτυχως εχω καλό δέρμα,ειμαι 42 και φαινομαι καμια δεκαετια πιο κάτω...:-P

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Καλημερα κοριτσι!Εγω εχω σταματησει ν ασχολουμαι.Πονακια,σουβλιες,τσιμπηματα έχω σε διαφορα μέρη της κοιλιάς.Τον τελευταιο καιρό πολύ χαμηλά κυρίως,γυρω απο την ηβική περιοχη αλλα και διασπαρτα,οπως και εκει που περιγραφεις.

Γνωμη μου...μη δινεις σημασια.

Παρομοιως με στιγμα,αιματοκριτης εφτασε 30 και ξαναεκανα σημερα γενικη αιματος να δουμε που βρισκομαστε.Παιρνω μόνο φιλισιν.

Το ιδιο σκεφτομαι κι εγω για ραγαδες,ειναι πρωτιστως θεμα δερματος.Δε βαζω τιποτα ακομη,δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα στην κοιλιτσα.Αργοτερα,θα δω.

Γενικα δεν πολυφοραω κρεμες παρα μονο καμια ενυδατικη σώματος,το καλοκαιρι κυριως.Ευτυχως εχω καλό δέρμα,ειμαι 42 και φαινομαι καμια δεκαετια πιο κάτω...:-P

Η αλήθεια ειναι πως και εγω εφοσον συνεβει μονο 2 φορες χθες, λεω να μην ασχοληθω περαιτέρω...  Θα τρελαθουμε αλλιως δεν γίνεται! 

Just now, Paris.33 είπε:

Η αλήθεια ειναι πως και εγω εφοσον συνεβει μονο 2 φορες χθες, λεω να μην ασχοληθω περαιτέρω...  Θα τρελαθουμε αλλιως δεν γίνεται! 

Ο τραχηλος σου ειναι σουπερ!!!!!

Κοριτσι,ξεχνα τα πονακια.Μην ασχολεισαι λεμεεεε!Ολα πανε μια χαρά!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Ani!! είπε:

Καλημέρα κοριτσια! πως ξυπνησατε;;; τι σκεφτεστε να μαγειρεψετε σημερα;;;

Καλημέρα! Εμείς μόλις γυρίσαμε από σ μάρκετ και θα βγούμε αργότερα βολτούλα και για φαγητό!!! Κρεμα ακόμη ουτε εγώ έχω πάρει. Καλό Σ/Κ κορίτσια να έχουμε. 

Αλήθεια σήμερα δεν είναι να κάνει την αμνιο η @chris79 ;  Κοπέλα μου καλή σου επιτυχία,  καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Περιμένουμε νέα σου 

• Μου αρέσει 2

@Joka σιδηρο δεν παίρνεις; εμένα μου έδωσε τα hemafer fol έχουν και φολικό μέσα. 2 φορές τη μέρα. Παρεμπιπτόντως σιδηρο, φεριτινη είναι μια χαρά. Εγώ ξεκίνησα με 34 αιματοκρίτη. Θα ξανακάνω σε 10 μέρες εξέταση κι αν έχει πέσει θα μου αλλάξει σιδηρο. Κόκκινο κρέας και φρέσκο χυμοί πορτοκαλί. Και πράσινα απλά αποροφιεται καλύτερα απ τα ζωικά.

Ούτε εγώ φοράω κρέμες. Άμα δεν το χεις ρε παιδί μου.. 

• Μου αρέσει 1

@Joka σιδηρο δεν παίρνεις; εμένα μου έδωσε τα hemafer fol έχουν και φολικό μέσα. 2 φορές τη μέρα. Παρεμπιπτόντως σιδηρο, φεριτινη είναι μια χαρά. Εγώ ξεκίνησα με 34 αιματοκρίτη. Θα ξανακάνω σε 10 μέρες εξέταση κι αν έχει πέσει θα μου αλλάξει σιδηρο. Κόκκινο κρέας και φρέσκο χυμοί πορτοκαλί. Και πράσινα απλά αποροφιεται καλύτερα απ τα ζωικά.

Ούτε εγώ φοράω κρέμες. Άμα δεν το χεις ρε παιδί μου.. 

Εμενα μου ειπε οτι στο στιγμα εχεις καλο σιδηρο και χαμηλη φεριτινη.Αρα παιρνεις μονο φιλισιν.Τόσο εχω παντα κι εγω,34-35.

Χυμο πορτοκαλι δεν πινω γενικα γιατι μ ενοχλει στο στομαχι.

hKYcp3.png

τι ωραια! για πες μας καμια μασκα με αμυγδαλελαιο;;; αχ κ εμενα με πιανει η μεση μου απο χθες.. κ λεω απο τωρα;;; καηκαμε!

Just now, Ladybag20 said:

Καλημέρα! Εμείς μόλις γυρίσαμε από σ μάρκετ και θα βγούμε αργότερα βολτούλα και για φαγητό!!! Κρεμα ακόμη ουτε εγώ έχω πάρει. Καλό Σ/Κ κορίτσια να έχουμε. 

Αλήθεια σήμερα δεν είναι να κάνει την αμνιο η @chris79 ;  Κοπέλα μου καλή σου επιτυχία,  καλά αποτελέσματα να έχεις!!! Περιμένουμε νέα σου 

Καλησπέρα!

Ναι σήμερα την έκανα το πρωί.  Όλα καλά πήγανε. Με ένα τσίμπημα πήρε δείγμα και από τα 2 μωρά. Τους έκανε και έναν πολύ μεγάλο υπέρηχο πριν. Όλα φαίνονταν οκ και τώρα ξεκούραση και αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα τα πρώτα αποτελέσματα και σε 2 εβδομάδες τα τελικά. 
Στον καναπέ με αναμμένα κάρβουνα από κάτω λοιπόν ... ;) 

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

Α έχω παρά πολλές. Είχα φάει κόλλημα κάποτε με τα μαλλιά. Θα σου πω μερικές 

1κσ έλαιο καρύδας, 1 κσ καστορελαιο και 1κσ αμυγδαλελαιο. Ζεσταίνουμε σε Μπεν μαρί, όχι να το κάψουμε ίσα ίσα, απλώνουμε στο κεφάλι κάνοντας μασάζ 5 λεπτά. Τυλιγιυμε με σκουφάκι για καμιά ώρα. 

Αμυγδαλελαιο. Βαζουμε λίγη ποσοτητα. Σταγόνες σε όλο το κεφάλι κάνοντας μασάζ και αφήνουμε 30 λεπτά. Προσοχή όταν ξεπλενουμε τα μαλλιά βάζουμε πρώτα σαμπουάν και μετά νερό αλλιώς θα ναι λαδωμενα. 

Και μια άλλη που έκανα συχνά είναι 2κσ ελαιόλαδο, 1κσ μέλι και 1 κρόκο αυγού. 30 λεπτά την κρατάμε και μετά ξεπλενουμε. 

Έχω κι άλλες αλλά πρέπει να γράφω καμποσο:-PΤο καστορελαιο επίσης σκουραινει λίγο τη τρίχα αν το βάζεις συχνά και είσαι ξανθιά.. 

Όσο για τη μέση γενικά έχω ένα θέματα κι με φαντάζομαι σε λίγους μηνες

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Καλησπέρα!

Ναι σήμερα την έκανα το πρωί.  Όλα καλά πήγανε. Με ένα τσίμπημα πήρε δείγμα και από τα 2 μωρά. Τους έκανε και έναν πολύ μεγάλο υπέρηχο πριν. Όλα φαίνονταν οκ και τώρα ξεκούραση και αναμονή. Μέσα στην εβδομάδα τα πρώτα αποτελέσματα και σε 2 εβδομάδες τα τελικά. 

Αμνιο έκανες;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, chris79 είπε:

Καλησπέρα!

Καλά αποτελέσματα να έχεις κορίτσι!!!Εύχομαι να βγουν όλα τέλεια που θα βγουν!! Υπομονή τώρα και ξεκούραση. Θα περάσουν γρήγορα οι μέρες. 

Καλησπέρα κορίτσι και από μένα.. 

Σχετικά με τα πονακια τα έχω και εγώ.. Και τσιμπήματα..τραβηγματα κάτω από τον αφαλό.. Θεωρώ ότι είναι απόλυτα φυσιολογικό.. Μπορεί να είναι η μήτρα η τα πρώτα σημάδια ότι θα νιώσουμε σε λίγο καιρό τα μωράκια μας.. 

Για τις κρέμες και εγώ μάλλον θα πάρω τις φρεζυντερμ που είναι για ραγάδες και εγκύους.. Είχα ρωτήσει τον γιατρό για αμυγδαλελαιο.. Είναι και πολύ πιο οικονομικό αλλά μου είπε καλύτερα όχι γιατί σε πολλές μελέτες έχει βρεθεί θα σχετίζεται με πρόωρο τοκετό.. Οπότε δεν μου το πρότεινε.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, chris79 είπε:

Καλησπέρα!

Καλα αποτελεσματα τωρα λοιπόν!!!Οσο μπορεις να σκεφτεσαι θετικά!!Εκανες και μοριακό καρυότυπο?

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...