Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Κοριτσια μου εμένα μου απάντησε 1 το βράδι ο γιατρός. Μου λέει μην ανησυχείς θα τα τα έχεις αυτά τώρα στην αρχή. Αίμα κόκκινο δεν θέλουμε. Ίσως πάω σήμερα να με δει αντί για Δευτέρα για να ηρεμήσω.

Ξύπνησα κορίτσια και φοβάμαι να πάω τουαλέτα, τι θα δω! Πφφφ

Αυτό το μωράκι ήρθε με πολύ κόπο μετά από εξωσωματική και δεν θα το αντέξω να πάει κάτι στραβά.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας όλες. 

@Papaki@.  Μπράβο κορίτσι μου. Θετικό το ότι ηρέμησαν τα καφέ..ξύπνησες και εσύ αξημερωτα από την αγωνία;

Εγώ λίγα πονακια τα έχω. Όχι έντονα όμως. Τόλμησα να πάω τώρα τουαλέτα καφέ βλέννες έχω απαλες.. Φοβάμαι μην εξελιχθεί σε αίμα και αν έχει πάει κάτι στραβά πιο πολύ γιατί έχω τα πονάκια. 

• Μου αρέσει 3

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

@Papaki@ & @Hope.2019 Καλημέρα κορίτσια, Φαντάζομαι πως θα βγάλατε το βράδυ! όλο αυτόν τον καιρό ζούμε με την αγωνία να μη χάσουμε το μικρό μας, το όνειρό μας!Θέλω να προσπαθήσουμε σκεφτόμαστε όλες θετικά, να είμαστε όσο μπορούμε ήρεμες και χαλαρές, όσο μας αφήνουν φυσικά οι καταστάσεις,  με την ελπίδα να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το σποράκι Κάποια στιγμή στην αγκαλιά μας. 

Χωρίς να σας ξέρω, σας νοιάζομαι, γιατί είμαστε συνταξιδιώτες σε όλο αυτό!

Την καλημέρα μου και ελπίζω αυτή η νέα μέρα να είναι ήρεμη για όλες μας...

@Balloo μου δεν σε ξέχασα! Εσύ περνάς δύσκολο κομμάτι με καθημερινούς πόνους! Απορώ πως αντέχεις τόσους πόνους! Πάρε όποιον γιατρό βρεις για να σου δώσει μια απάντηση, για το τι πρέπει να κάνεις! 
Περαστικά σου κοπέλα μου! 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 2

KerXp3.png

πρίν από 20 λεπτά , Balloo είπε:

Καλό αυτό.. Να δεις που όλα είναι καλά, όπως στα κορίτσια. Πότε έχεις υπέρηχο?

Την άλλη Πέμπτη το βράδυ 2/7

Just now, Renaki80 είπε:

@Papaki@ & @Hope.2019 Καλημέρα κορίτσια, Φαντάζομαι πως θα βγάλατε το βράδυ! όλο αυτόν τον καιρό ζούμε με την αγωνία να μη χάσουμε το μικρό μας, το όνειρό μας!Θέλω να προσπαθήσουμε σκεφτόμαστε όλες θετικά, να είμαστε όσο μπορούμε ήρεμες και χαλαρές, όσο μας αφήνουν φυσικά οι καταστάσεις,  με την ελπίδα να μπορέσουμε να κρατήσουμε αυτό το σποράκι Κάποια στιγμή στην αγκαλιά μας. 

Χωρίς να σας ξέρω, σας νοιάζομαι, γιατί είμαστε συνταξιδιώτες σε όλο αυτό!

Την καλημέρα μου και ελπίζω αυτή η νέα μέρα να είναι ήρεμη για όλες μας...

@Balloo μου δεν σε ξέχασα! Εσύ περνάς δύσκολο κομμάτι με καθημερινούς πόνους! Απορώ πως αντέχεις τόσους πόνους! Πάρε όποιον γιατρό βρεις για να σου δώσει μια απάντηση, για το τι πρέπει να κάνεις! 
Περαστικά σου κοπέλα μου! 

Ρενακι έχεις απόλυτο δίκιο, μαζί το περνάμε όλο αυτό και κανένας άλλος δεν καταλαβαίνει την αγωνία μας! Μακάρι να πάνε όλα καλά για όλες μας, κι εγώ έχω ταλαιπωρηθεί πολύ για να φτάσω σε αυτό το σημείο τα μικρουλια μου είναι με δανεικά ωάρια,  ελπίζω να είναι δυνατά 

@Hope 2019 Πώς είσαι κορίτσι μου εσύ; Αφού οι γιατροί μας είπαν και τις 2 να μην ανησυχούμε ας προσπαθήσουμε, να μας πεις αν πας για υπέρηχο... εγώ πως θα αντέξω!

Θα ξαναπάς δουλειά? Εμένα ο άντρας μου χτες μου είπε μέχρι τον υπέρηχο να μην πάω και μετά βλέπουμε 

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! 
Ανοιξα λίγο να χαζέψω πριν φύγω για δουλειά και έχω ανησυχήσει ...

@Hope2019και @Papaki@ ελπιζω να ήταν κάτι περαστικό και άνευ σημασίας όλο αυτό και για τις 2. 
Απ ότι έχω καταλάβει είναι συνηθισμένο στην αρχή της εγκυμοσύνης αλλά καταλαβαίνω απόλυτα ποσό πολύ ανησυχήσατε.! Ευχομαι να πάει καλύτερα η σημερινή μέρα! Ξεκούραση και ψυχραιμία! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Hope.2019 είπε:

Κοριτσια μου εμένα μου απάντησε 1 το βράδι ο γιατρός. Μου λέει μην ανησυχείς θα τα τα έχεις αυτά τώρα στην αρχή. Αίμα κόκκινο δεν θέλουμε. Ίσως πάω σήμερα να με δει αντί για Δευτέρα για να ηρεμήσω.

Ξύπνησα κορίτσια και φοβάμαι να πάω τουαλέτα, τι θα δω! Πφφφ

Αυτό το μωράκι ήρθε με πολύ κόπο μετά από εξωσωματική και δεν θα το αντέξω να πάει κάτι στραβά.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας όλες. 

@Papaki@.  Μπράβο κορίτσι μου. Θετικό το ότι ηρέμησαν τα καφέ..ξύπνησες και εσύ αξημερωτα από την αγωνία;

Εγώ λίγα πονακια τα έχω. Όχι έντονα όμως. Τόλμησα να πάω τώρα τουαλέτα καφέ βλέννες έχω απαλες.. Φοβάμαι μην εξελιχθεί σε αίμα και αν έχει πάει κάτι στραβά πιο πολύ γιατί έχω τα πονάκια. 

Καλημερα!Τις ιδιες σκεψεις έκανα κι εγω όμως πρέπει να ακουσουμε το γιατρο μαςΑν αυτός δε θορυβηθεί πρεπει να παραμείνουμε ηρεμες!Κι εμενα το αίμα με πανικοβαλλει ισως ομως το συνηθισουμε τελικα.Εγω σκεψου πονουσα παρα πολυ,πρωτη φορά τόσο!Ομως ολα πηγαν καλα.Ηρεμια και ξεκουραση κοριτσι μου.

6 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Αυτό πάθαμε και εμείς χθες! Πήρα αμέσως τον γιατρό και μου άλλαξε τα φάρμακα! Μην σε πιάνει πανικός (μιλάω και εγώ που τα χρειάστηκα) αλλά ξάπλα ηρεμία και μίλα με τον γιατρό σου! Πάρε και καμία αναρρωτική να χαλαρώσεις!

Ρε γαμώτο τι έγινε πάλι σήμερα; Εύχομαι να είναι όλα καλά! Μιλήστε άμεσα με τον γιατρό σας, εμένα μου άλλαξε τα φάρμακα! Ενημερώστε μας για την εξέλιξη γιατί αγωνιούμε μαζί σας!!

Εμένα σταμάτησαν από χθες τα καφέ αλλά πονάκια τα έχω ακόμα και τα έχω έντονα! ξεπρήστηκε το στήθος, έχω κάποιες αλλαγές πχ δεν έχω τόση αναγοϋλα αλλά πήρα 3 ημέρες αναρρωτική και δεν το έχω κουνήσει ρούπι από το κρεββάτι! Αύριο Εχω υπέρηχο και έχω χάσει 10 χρόνια από την ζωή μου από την αγωνία!!

Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι κάνω εμετούς....αλλά και πάλι δεν μπορώ  να ξέρω τι γίνεται εκεί μεσα!!!

Δεν ξερεις πόσο σε νιώθω!!Και δεν εχω ουτε εμετους,μονο που και που καμια ζαλάδα.Α και το στηθος ειναι σταθερα πλεον ελαφρα πρησμενο,πολύ ελαφρά.Καθε φορα που νιωθω υγρα κοιταζω να δω μην ειναι αιμα η καφε.Δράμα!!!!!Πρεπει να κανουμε υπομονή γιατι μάλλον καπως ετσι θα παει μεχρι να συμπληρωθει το 1ο τριμηνο.Καλη δυναμη σε όλες μας!:x

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

@Hope 2019 @Papaki@ τα ίδια θα πω με τα κορίτσια πιο πάνω, όλα καλά θα πάνε, προσπαθήστε όσο μπορείτε να απασχολησετε με κάτι το μυαλό σας, κάποια σειρά, κανένα βιβλίο, επειδή το άγχος μάλλον το παντρευτηκαμε πλέον! Να μας κρατάτε ενήμερες, σας στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια.

• Ευχαριστώ 1

Efh1p3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Ελπίζω εσείς που ταλαιπωρηθηκατε να νιώθετε καλύτερα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή Τριτοτεταρτη κι από δω και πέρα θα λέμε μόνο χαζά για να γελάμε ❤️

@Renaki80 πήρα το οκ και από τους δύο γιατρούς. Μάλιστα ο εξωσωματικός μου απόρησε γιατί έκανα υπομονή 8 μέρες. Τώρα ψάχνω ραντεβού. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως γίνει κάτι κακό, όμως δεν υπάρχει επιστροφή πια γιατί έχει ξεκινήσει να πρήζεται το μάγουλό μου. Η μόνη οδηγία που έχω είναι, οκ με αναισθησία και αντιβίωση (αν χρειαστεί), όχι αντιφλεγμονώδη. Σήμερα μπήκα στον τρίτο. Ελπίζω το σπορακι μου να είναι πολύ δυνατό και να ξεπεράσουμε κι αυτήν τη ταλαιπωρία.

• Μου αρέσει 5

MU8lp3.png

Just now, Balloo είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου! Ελπίζω εσείς που ταλαιπωρηθηκατε να νιώθετε καλύτερα. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν απλά μια κακή Τριτοτεταρτη κι από δω και πέρα θα λέμε μόνο χαζά για να γελάμε ❤️

@Renaki80 πήρα το οκ και από τους δύο γιατρούς. Μάλιστα ο εξωσωματικός μου απόρησε γιατί έκανα υπομονή 8 μέρες. Τώρα ψάχνω ραντεβού. Φοβάμαι πάρα πολύ μήπως γίνει κάτι κακό, όμως δεν υπάρχει επιστροφή πια γιατί έχει ξεκινήσει να πρήζεται το μάγουλό μου. Η μόνη οδηγία που έχω είναι, οκ με αναισθησία και αντιβίωση (αν χρειαστεί), όχι αντιφλεγμονώδη. Σήμερα μπήκα στον τρίτο. Ελπίζω το σπορακι μου να είναι πολύ δυνατό και να ξεπεράσουμε κι αυτήν τη ταλαιπωρία.

Αντε μπραβο βρε κοριτσι!!!Αφου στο λεγαμε βρε!!!!!Καθολου δε θα επηρεαστει το μωρακι,μη φοβασαι καθολου!!Αχ αντε να μπουμε και να ξεπεράσουμε τον 3ο Θεε μου!!Το θελω τόσο πολυ,για ολες μας!!:x

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Balloo είπε:

Μπράβο αγαπάκι μου. Αντε ντε τοσο καιρό τόση ταλαιπωρία... Όλα θα πάνε σούπερ μην αγχώνεσαι καθόλου. Θα περάσει ο πόνος και θα απολαύσεις το ζουζούνακι που χεις στην κοιλίτσα σου. Περιμένουμε νέα... :)

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Θα το κλείσουμε το τρίμηνο και θα είμαστε το μόνο γκρουπ που θα κάνει διαδικτυακό πάρτυ!

Just now, Katzei1982 είπε:

Μπράβο αγαπάκι μου. Αντε ντε τοσο καιρό τόση ταλαιπωρία... Όλα θα πάνε σούπερ μην αγχώνεσαι καθόλου. Θα περάσει ο πόνος και θα απολαύσεις το ζουζούνακι που χεις στην κοιλίτσα σου. Περιμένουμε νέα... :)

Αύριο καί υπέρηχος καί οδοντίατρος. Όλες οι χαρές μαζεμένες..χεχεχε

• Χαχα 5

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Balloo είπε:

Θα το κλείσουμε το τρίμηνο και θα είμαστε το μόνο γκρουπ που θα κάνει διαδικτυακό πάρτυ!

Αύριο καί υπέρηχος καί οδοντίατρος. Όλες οι χαρές μαζεμένες..χεχεχε

Μωρέ ας τα πάμε καλά και θα πιούμε και θα χορέψουμε χαχαχαχα

Just now, Balloo είπε:

Άντε μπράβο! Απορώ πως άντεξες και τόσες μερες! Μόνο ευχάριστα από δω και στο εξής! 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Just now, Balloo said:

Τέλεια !!! Είδες που άδικα υπέφερες τόσες μέρες ; 
Εφόσον σου έδωσαν το οκ μην το σκέφτεσαι καν! Αυτό θα έλειπε να μας αφήνουν να υποφέρουμε χωρίς καμία βοήθεια. 
Επιτέλους να ηρεμήσεις λίγο κι εσυ! 
Μια χαρά θα είναι το σποράκι αν η μανούλα είναι ήρεμη και δεν πονάει !! 

• Μου αρέσει 1

Και το μαρτύριο συνεχίζεται......πάλι καφέ κομμάτια εγώ και πονους! Σε 3 ώρες θα πάω στον γιατρό, στο προγραμματισμένο ραντεβού να δω τι στο καλό είναι όλο αυτό! Προσπαθώ να παραμείνω όσο μπορώ ψύχραιμη αλλά είναι δύσκολο! 

• Λυπημένη/-ος 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Και το μαρτύριο συνεχίζεται......πάλι καφέ κομμάτια εγώ και πονους! Σε 3 ώρες θα πάω στον γιατρό, στο προγραμματισμένο ραντεβού να δω τι στο καλό είναι όλο αυτό! Προσπαθώ να παραμείνω όσο μπορώ ψύχραιμη αλλά είναι δύσκολο! 

Κάνε υπομονή κοριτσάκι μου... Θα πας στον γιατρό και θα ηρεμήσεις... Θα περιμένουμε νέα σου. Μήπως τα κομμάτια είναι από τη vasclor? Βάζεις ακόμα? 

Ecjtp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Αχ ρε κορίτσι μου..τι περνάς κι εσύ.. Σου στέλνω την αγάπη μου και όλη μου τη θετική σκέψη.. Είμαι σίγουρη ότι ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. 

• Ευχαριστώ 1

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...