Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Nephelie είπε:

Οχι μονο δε βρεθηκε ,αλλα ηταν και ολα τελεια!Δηλαδη δε το περιμενα,και ειχα επιπλεον και 100% γαλακτοβακιλλοι που μαλλον δεν ειναι και πολυ συχνο..ηταν η μονη εξεταση  που ηθελε εκεινος να κανουμε..εκεινος πηρε δειγμα.

Και τλκα δεν έφταιγε τίποτα από όλα αυτά τα πιθανά που ψάχνουμε όλες . 

Απλα δεν τύχαινε.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

6 ώρες πρίν, νικηαντωνια81 είπε:

Και τλκα δεν έφταιγε τίποτα από όλα αυτά τα πιθανά που ψάχνουμε όλες . 

Απλα δεν τύχαινε.

Αντωνία μου αν μου επιτρέπεις να σου πω , οτι γυναίκες που έχουν κανει χειρουργεία οπως πχ μια καισαρική , έχουν πολυ περισσότερες πιθανότητες να έχουν αναπτύξει φλεγμονή και μικροβιωμα. Οποτε ειναι μοα εξέταση που θα έπρεπε να ψάξεις να την κανεις.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κορίτσια μου καλημέρα και καλο σαββατοκύριακο!! Επαναφέρω το θεμα πονακια λοιπόν!! Λογω εντερου ειχα εντοπισει πονακια αλλα δεξια κ αριστερά χαμηλα στην κοιλια, χθες ομως ειχα κάποια τσιμπηματα έντονα  κατω απο τον ομφαλο..  Εκει ξερω ειναι η μητρα..  Έχει τύχει σε καμία;; 

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα και καλο σαββατοκύριακο!! Επαναφέρω το θεμα πονακια λοιπόν!! Λογω εντερου ειχα εντοπισει πονακια αλλα δεξια κ αριστερά χαμηλα στην κοιλια, χθες ομως ειχα κάποια τσιμπηματα έντονα  κατω απο τον ομφαλο..  Εκει ξερω ειναι η μητρα..  Έχει τύχει σε καμία;; 

Καλημέρα! Εγω είχα πόνους δεξιά αριστερά κ κάτω από τον αφαλό αλλά κ πετρώματα από τις συσπάσεις όμως. Δεν ήταν κάτι κακο αλλά ήταν πολύ δυσάρεστο, με μαγνήσιο κ προγεστερόνη μου πέρασαν σε 4-5 μέρες. Σε είδε πρόσφατα ο γιατρός σου ε; Κάνε του ένα τηλέφωνο αν είναι.

@valentina23 εύχομαι κ πιστεύω πως θα είναι καλά τα αποτελέσματα σου, η αυχενική σου ήταν πολύ καλή κ το papp a κάνει λάθος συχνά..

Βρε κορίτσια με έχει πιάσει φαγούρα στην κοιλιά ψηλά φαντάζομαι επειδή μεγαλώνει κ τραβάει λίγο το δέρμα. Βάζετε κάποια κρεμουλα η λαδακι; Έχω πάρει ένα γνωστό λάδι κ μια κρέμα για να δω ποια μου ταιριάζει αλλά θέλω κ τη γνώμη σας!

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Katerina 11 είπε:

Καλημέρα! Εγω είχα πόνους δεξιά αριστερά κ κάτω από τον αφαλό αλλά κ πετρώματα από τις συσπάσεις όμως. Δεν ήταν κάτι κακο αλλά ήταν πολύ δυσάρεστο, με μαγνήσιο κ προγεστερόνη μου πέρασαν σε 4-5 μέρες. Σε είδε πρόσφατα ο γιατρός σου ε; Κάνε του ένα τηλέφωνο αν είναι.

@valentina23 εύχομαι κ πιστεύω πως θα είναι καλά τα αποτελέσματα σου, η αυχενική σου ήταν πολύ καλή κ το papp a κάνει λάθος συχνά..

Βρε κορίτσια με έχει πιάσει φαγούρα στην κοιλιά ψηλά φαντάζομαι επειδή μεγαλώνει κ τραβάει λίγο το δέρμα. Βάζετε κάποια κρεμουλα η λαδακι; Έχω πάρει ένα γνωστό λάδι κ μια κρέμα για να δω ποια μου ταιριάζει αλλά θέλω κ τη γνώμη σας!

Χθες ημουν γιατρο..  2 φορες το ενιωσα,  μια μεσημέρι κ μια βραδακι, σαν πονο καψιμο μεσα μεσα,  για να δούμε το παρακολουθω! Εγω οπως εχω ξαναπει μεχρι στιγμης βαζω κεραλοιφη, αλλα ειμαι αναμεσα σε μια της mustela και μια της elancyl

• Ευχαριστώ 1

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ δεν έχω πινάκια καμία φορά μόνο όταν φτερνιζομαι χαμηλά! Αλλά.λογικα δεν είναι τίποτα!!

Just now, Ani!! είπε:

Καλημέρα κοριτσια! πως ξυπνησατε;;; τι σκεφτεστε να μαγειρεψετε σημερα;;;

Καλημέρα!!! Εγώ σήμερα θα φτιάξω γιουβέτσι!!!! Έφτιαξα χθες το κρέας και σήμερα θα ρίξω το κριθαράκι!!! 

Το έκανα μισό μισό για να.κην κουραστω!!! Εσύ τι σκέφτεσαι να φτιάξεις?

bCX6p3.png

Καλημέρα κορίτσια!! 

Και εγώ έχω αυτά τα πονακια δεξιά και αριστερά που λέτε. Είτε είναι από το έντερο ή επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Ξεκίνησα και σίδηρο, ασβέστιο με βιταμίνη d  και μαγνήσιο.. Πολύ χάπι!! 

Εγώ κρεμουλα είχα πάρει φυτική του κορρε αλλά με ενοχλούσε πολύ η μυρωδιά. Τώρα βάζω μια βρεφική χάχα 

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Just now, ioanna27 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Και εγώ έχω αυτά τα πονακια δεξιά και αριστερά που λέτε. Είτε είναι από το έντερο ή επειδή μεγαλώνει η μήτρα. Ξεκίνησα και σίδηρο, ασβέστιο με βιταμίνη d  και μαγνήσιο.. Πολύ χάπι!! 

Εγώ κρεμουλα είχα πάρει φυτική του κορρε αλλά με ενοχλούσε πολύ η μυρωδιά. Τώρα βάζω μια βρεφική χάχα 

Εγώ κορίτσια ακόμα δεν βάζω καμία κρεμουλα, όταν ειναι θα πάρω μια της φρεζιντερμ που είναι για εγκύους!

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ δεν έχω πινάκια καμία φορά μόνο όταν φτερνιζομαι χαμηλά! Αλλά.λογικα δεν είναι τίποτα!!

Καλημέρα!!! Εγώ σήμερα θα φτιάξω γιουβέτσι!!!! Έφτιαξα χθες το κρέας και σήμερα θα ρίξω το κριθαράκι!!! 

Το έκανα μισό μισό για να.κην κουραστω!!! Εσύ τι σκέφτεσαι να φτιάξεις?

α πολυ ωραιο! εμεις λεμε να φαμε φασολακια και να φτιαξω με το μικρο μου τυροπιτακια! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Katerina 11 είπε:

Καλημέρα,με καθησύχαζε η ενυδατική ΝΙVEA,το babyoil και το παιδικό τάλκ! 

πρίν από 16 λεπτά , Paris.33 είπε:

Καλημέρα, άστα από πονους άλλο τίποτα, όμως σε εμένα είναι το έντερο, γιατί υπέφερα και πήγα για υπέρηχο και το μωρό ήταν μια χαρά και ας πόναγα πάνω κάτω αριστερά δεξιά, παντού!!! Ήταν έντερο! Πάρε όμως τον γιατρό σου ένα τηλ γιατί η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική

πρίν από 16 λεπτά , Ani!! είπε:

Καλημέρα κοριτσια! πως ξυπνησατε;;; τι σκεφτεστε να μαγειρεψετε σημερα;;;

Καλημέρα, σήμερα θα μαγειρέψει η πεθερά μου μουσακά! Μεβλέπω να βελάζω σήμερα γιατί μ’ αρέσει πολυ, αλλά είναι βαρϋ φαγητο, Και νόστιμο το άτιμο!

χθες έφαγα έξω σε εστιατόριο, πρωτοφανές αλλά έτρεχα όλη μέρα σε δουλείες και ήμασταν χιλιόμετρα μακρυά και τι ζήλεψα να φάω;;; Μελιτζάνες ιμάμ!! 
Ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα έχω Τρέλα με τα λαδερά! 

• Χαχα 1

KerXp3.png

Just now, Ani!! είπε:

α πολυ ωραιο! εμεις λεμε να φαμε φασολακια και να φτιαξω με το μικρο μου τυροπιτακια! 

Μ !!!! Ωραία επιλογή!!!!

Βρε κορίτσια να σας πω τι παθαίνω εγω! Μερικές φορές η κοιλιά μου σκληραίνει κάτω απ' το αφαλό εκεί που έχει το φουσκοματακι!! Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω μαγνήσιο! Αυτό είναι που λέμε συσπάσεις????

bCX6p3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα,με καθησύχαζε η ενυδατική ΝΙVEA,το babyoil και το παιδικό τάλκ! 

Καλημέρα, άστα από πονους άλλο τίποτα, όμως σε εμένα είναι το έντερο, γιατί υπέφερα και πήγα για υπέρηχο και το μωρό ήταν μια χαρά και ας πόναγα πάνω κάτω αριστερά δεξιά, παντού!!! Ήταν έντερο! Πάρε όμως τον γιατρό σου ένα τηλ γιατί η κάθε κοπέλα είναι διαφορετική

Καλημέρα, σήμερα θα μαγειρέψει η πεθερά μου μουσακά! Μεβλέπω να βελάζω σήμερα γιατί μ’ αρέσει πολυ, αλλά είναι βαρϋ φαγητο, Και νόστιμο το άτιμο!

χθες έφαγα έξω σε εστιατόριο, πρωτοφανές αλλά έτρεχα όλη μέρα σε δουλείες και ήμασταν χιλιόμετρα μακρυά και τι ζήλεψα να φάω;;; Μελιτζάνες ιμάμ!! 
Ξαφνικά την τελευταία εβδομάδα έχω Τρέλα με τα λαδερά! 

τελειος ο μουσακας! με τα ολα του! εχε σοδα διπλασου!

Just now, Τουτουνι είπε:

Μ !!!! Ωραία επιλογή!!!!

Βρε κορίτσια να σας πω τι παθαίνω εγω! Μερικές φορές η κοιλιά μου σκληραίνει κάτω απ' το αφαλό εκεί που έχει το φουσκοματακι!! Ο γιατρός μου είπε να ξεκινήσω μαγνήσιο! Αυτό είναι που λέμε συσπάσεις????

να σου πω την αληθεια 100% ποτε μου δεν καταλαβα παρολο που ειχα κ εχω συνεχεια κ εγω.  ξεκουραση αρκετη κ οτι σου ειπε ο γιατρος προοτινω!

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Καντι είπε:

Αντωνία μου αν μου επιτρέπεις να σου πω , οτι γυναίκες που έχουν κανει χειρουργεία οπως πχ μια καισαρική , έχουν πολυ περισσότερες πιθανότητες να έχουν αναπτύξει φλεγμονή και μικροβιωμα. Οποτε ειναι μοα εξέταση που θα έπρεπε να ψάξεις να την κανεις.

Καντι μου σ ευχαριστω κ εννοείται ότι δέχομαι τις απόψεις κ συμβουλεσ σας. 

Το σκέφτομαι σοβαρά και θα το συζητήσω με τον γιατρό μου αλλά είμαι σίγουρη ότι θα μου πει ότι δεν χρειάζεται.

Απο την άλλη όμως αν αποτύχει και αυτή η ετ(έχω 2 κατεψυγμένα) οικονομικά άμεσα τουλάχιστον δεν θα μπορώ να προχωρήσω σε 3η.

ugAHp3.png

jfV0p3.png

πρίν από 6 λεπτά , Katerina 11 είπε:

Σε αυτη την εγκυμοσυνη μου εχω συχνα πονους οταν κανω λιγες δουλειες ή περπαταω εξω για ωρα.. πονους ψηλα, χαμηλα τα παντα ολα! φυσικα μολις ξαπλωνω μετα απο ωρα υποχωρουν. επισης παιρνω κ εγω τα ιδια χαπακια με εσενα...οσο για λαδακια ειχα το γνωστο λαδακι που λες.. και τωρα εχω αμυγδαλελαιο μιας κ το ειχα σπιτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...