Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

5 ώρες πρίν, Vasiliki10 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου και από εμένα,προχτές είχαμε ραντεβού με τον αιματολόγο και μου έκανε θρομβοβλαστογραμμα και τελικά μου σταμάτησε το Σαλοσπίρ γτ δεν με καλύπτει και ξεκίνησα από χτες τις IVOR κόντεψα να πεθάνω από την ένεση, μιλάμε για πολύ πόνο.

Μετά από 4,5 μήνες ενέσεις IVOR  θα σου πω δυο τρια πραγματάκια που έκανα και έκανε τον πόνο λιγότερο, όσο μπορουσε δηλαδή! 1) είσαι καθιστή και όχι όρθια ή ξαπλωμένη, 2) βάζεις οινόπνευμα να καθαρίσεις την επιφάνεια που θα κάνεις την ένεση! Προσοχή να το αφήνεις να στεγνώσει γιατί τσούζει διπλά εάν έχει οινόπνευμα 3) Κάνεις μία μέρα αριστερά, μία δεξιά, 3 δάκτυλά μακρυά από αφαλό, 4) Να είναι σαν ένα Χαμόγελο μικρό μην ανεβαίνεις πάνω από τα μισά του αφαλού, θα υποφέρεις, 5) να είναι διαγώνια η ένεση 40 μοίρες με την επιφάνεια της κοιλιάς, 6) Να ανασηκώνεις το δέρμα με τον δείκτη και τον αντίχειρα

μετά από όλα αυτά πιστεύω ότι έχω κάνει διδακτορικό στο πως κάνω την IVOR ! 
Πολύ πόνο και σε σκέφτομαι! Υπομονή θα περάσει αυτό το διάστημα και μετά θα χαίρεσαι! 

Στο πόδι δεν έκανα γιατί φοβόμουν περισσότερο, άσε που ένιωθα σαν να έκαναν σε άλογο...βέβαια 1,60 δεν με λες και άλογο....ίσως για πόνυ :P χαχαχα

Ελπίζω να βοήθησα

Just now, Stavroulaki είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!Σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα της άμνιο, περιμένουμε ένα υγιές κοριτσάκι!!!!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα για τα μωράκια σας!!!!:wub:

Μπράβο βρε κοπελιά! Με το καλό

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, Ladybag20 είπε:

Να το χαίρεσαι το αγόρι σου . Γερό και καλοτυχο να είναι.  Εννοείται πάνω απ' όλα να είναι γερά τα μωράκια μας.  Εμάς στην αυχενικη για αγοράκι μας είπε και θα είναι το πρώτο μου με την βοήθεια του Θεού!!! Αθήνα είσαι? Δουλεύεις? Σόρρυ για τις ερωτήσεις,  να σε γνωρίσουμε καλύτερα 

Με το καλό το παιδάκι σου. Γερό να είναι ότι κι αν είναι. Επαρχία μένω αλλά θα γεννήσω Αθήνα στο Ρέα. Όχι δεν δουλεύω. Τώρα είμαι 14εβδ+2 με βάση την αυχενική. Απ ότι βλέπω οι περισσότερες εδώ ετοιμάζονται για β επιπέδου. Εγώ απέχω ακόμα πολύ αν και ο χρόνος τρέχει γρήγορα. Πόσο χρονών είσαι; εγώ 37.Εσυ Αθήνα θα γεννήσεις; 

@Stavroulaki συγχαρητήρια για την αμνιοπαρακεντηση; Νομίζω ότι τώρα θα είσαι αρκετά ήρεμη να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Γιατί την έκανες; λόγω ηλικίας η αυχενικής; 

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Joka είπε:

Μην ανησυχείς,έχει γινει πολύ.της μόδας η θρομβοφιλία αλλά ελαχιστες γυναικες έχουν.Οι εξωσωματιστες τις δινουν τις αντιπηκτικες ψωμοτυρι,σε όλες.

Ποσο ειναι ο τραχηλος σου τωρα κοριτσι?

4,5 ο τραχηλος τωρα ειδα τα χαρτια, καλύτερα κ απο την αυχενικη..  

Κορίτσια μου,  εύχομαι απο την καρδια μου,  ολα μας τα αγχη και οι αγωνιες να αντικατασταθουνε σε λιγους μηνες απο την μεγαλύτερη χαρα! Να ειμαστε ολες καλα, να έχουμε δυναμη και κουραγιο να πορευομαστε δυναμικα! :wub:

• Μου αρέσει 3

@valentina23, ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πρώτη φορά που μπορώ να χαρώ πραγματικά!!Η γιατρός μου επέμενε λόγω ηλικίας (40). Μετά τα 35 το επιβάλλει. Η αυχενική μου ήταν πολύ καλή για την ηλικία μου. 

• Μου αρέσει 2

Just now, Stavroulaki είπε:

@valentina23, ευχαριστώ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ! Πρώτη φορά που μπορώ να χαρώ πραγματικά!!Η γιατρός μου επέμενε λόγω ηλικίας (40). Μετά τα 35 το επιβάλλει. Η αυχενική μου ήταν πολύ καλή για την ηλικία μου. 

Μπράβο ρε κορίτσι!! Περιμένω και γω αποτελέσματα της Νιπτ και καταλαβαίνω την ανακούφιση σου!! Εγώ βέβαια αν και είχα πολύ καλή αυχενική και μετρήσεις πολύ καλές δεν βγήκε καλό το papp a. Μου κόπηκαν τα πόδια. Περιμένω και γω να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας... Ευελπιστώ.. :roll:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Μετά από 4,5 μήνες ενέσεις IVOR  θα σου πω δυο τρια πραγματάκια που έκανα και έκανε τον πόνο λιγότερο, όσο μπορουσε δηλαδή! 1) είσαι καθιστή και όχι όρθια ή ξαπλωμένη, 2) βάζεις οινόπνευμα να καθαρίσεις την επιφάνεια που θα κάνεις την ένεση! Προσοχή να το αφήνεις να στεγνώσει γιατί τσούζει διπλά εάν έχει οινόπνευμα 3) Κάνεις μία μέρα αριστερά, μία δεξιά, 3 δάκτυλά μακρυά από αφαλό, 4) Να είναι σαν ένα Χαμόγελο μικρό μην ανεβαίνεις πάνω από τα μισά του αφαλού, θα υποφέρεις, 5) να είναι διαγώνια η ένεση 40 μοίρες με την επιφάνεια της κοιλιάς, 6) Να ανασηκώνεις το δέρμα με τον δείκτη και τον αντίχειρα

μετά από όλα αυτά πιστεύω ότι έχω κάνει διδακτορικό στο πως κάνω την IVOR ! 
Πολύ πόνο και σε σκέφτομαι! Υπομονή θα περάσει αυτό το διάστημα και μετά θα χαίρεσαι! 

Στο πόδι δεν έκανα γιατί φοβόμουν περισσότερο, άσε που ένιωθα σαν να έκαναν σε άλογο...βέβαια 1,60 δεν με λες και άλογο....ίσως για πόνυ :P χαχαχα

Ελπίζω να βοήθησα

Μπράβο βρε κοπελιά! Με το καλό

Ευχαριστω κορίτσι μου πολύ για τις συμβουλές σου.τελικα κορίτσια την έκανα στο μπούτι επάνω,  με οδηγίες από την μαία με βιντεοκλήση. Και σωθηκαααααα τελικά από εδώ και πέρα θα την κάνω εκεί,με έτσουξε λίγο το φάρμακο τελικά όλα καλά. Σας το συνιστώ 

• Μου αρέσει 2

Just now, valentina23 είπε:

Με το καλό το παιδάκι σου. Γερό να είναι ότι κι αν είναι. Επαρχία μένω αλλά θα γεννήσω Αθήνα στο Ρέα. Όχι δεν δουλεύω. Τώρα είμαι 14εβδ+2 με βάση την αυχενική. Απ ότι βλέπω οι περισσότερες εδώ ετοιμάζονται για β επιπέδου. Εγώ απέχω ακόμα πολύ αν και ο χρόνος τρέχει γρήγορα. Πόσο χρονών είσαι; εγώ 37.Εσυ Αθήνα θα γεννήσεις; 

@Stavroulaki συγχαρητήρια για την αμνιοπαρακεντηση; Νομίζω ότι τώρα θα είσαι αρκετά ήρεμη να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου. Γιατί την έκανες; λόγω ηλικίας η αυχενικής; 

Ναι Αθήνα είμαι, για την γέννα δεν έχω συζητήσει τίποτα ακόμη με το γιατρό,  το θεωρώ πολύ νωρίς.  Ξέρω όμως ότι με το Ιασώ συνεργάζεται .  Εγώ είμαι 45 και είμαι με δανεικά.  Ήθελα να σε ρωτήσω γιατί έκανες νιπτ,  είσαι μικρή,  αλλά μόλις είδα πιο κάτω την ανάρτηση σου.  Καλά αποτελέσματα να έχεις,  όλα καλά θα είναι. Ποτε με το καλό περιμένεις να βγει;

1 hour ago, Nephelie είπε:

Ναι,Ειναι το λεγομενο νιπτ που γινεται προληπτικα με την αυχενικη αν καποιος θελει να κανει κατι εξτρα για να αποκλεισει τυχον ανωμαλιες και συνδρομα χωρις να φτασει πχ στην αμνιο ή τροφοβλαστη.Απλα υπαρχουν πολλες εταιριες.εγω εκανα της συγκεκριμενης(παει ιταλια) γιατί υποτιθεται ειναι εξελιγμενη η μεθοδος.Υπαρχει και αλλη ας πουμε που στελνουν τοδειγμα αμερικη(harmony)και αλλες..

Ναι το ξέρω αυτό μου τι είχες αναφέρει τις προάλλες . Απλά σε ρώτησα γιατί διάβασα  από μια κοπέλα που δεν εγκυμονεί για το ngs κ μπερδεύτηκα όποτε μάλλον κατάλαβα λάθος. 

Τεσπα!

ugAHp3.png

jfV0p3.png

@Ladybag20 είχα πολύ καλή αυχενική αλλά κακή papp a. Το ποσοστό μου βγήκε 1/193 για σύνδρομο  down:(. Είμαι 37 χρόνων. Σε 10 μέρες μου είπαν τα αποτελέσματα και μ έχει φάει η αγωνία αν και πιστεύω ότι άμα ήταν κάτι τέτοιο θα υπήρχαν και ευρήματα στο υπερηχογραφημα. 1,4 αυχενική, ρινικο οστό ορατό, τριγλωχινα φυσιολογικό και όλα τα υπόλοιπα.. Παρ όλα αυτά δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι ήρεμη.. Σ ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου και συ με το καλό το μωράκι σου

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Ναι το ξέρω αυτό μου τι είχες αναφέρει τις προάλλες . Απλά σε ρώτησα γιατί διάβασα  από μια κοπέλα που δεν εγκυμονεί για το ngs κ μπερδεύτηκα όποτε μάλλον κατάλαβα λάθος. 

Τεσπα!

Αααα αυτο που διαβασες σιγουρα ειναι ο μοριακος ελεγχος ενδομητριου με μεθοδο ngs λεγεται endometriome.it και το κανεις για να τσεκαρεις τη μητρα απο τυχον μικροβια κ φλεγμονες.το εκανα μετα απο τις 2 αποτυχημενες ετ για να αποκλεισω απο εκει θεμα κ γιατι δεν ειχα εμφυτευση

Just now, Nephelie είπε:

Αααα αυτο που διαβασες σιγουρα ειναι ο μοριακος ελεγχος ενδομητριου με μεθοδο ngs λεγεται endometriome.it και το κανεις για να τσεκαρεις τη μητρα απο τυχον μικροβια κ φλεγμονες.το εκανα μετα απο τις 2 αποτυχημενες ετ για να αποκλεισω απο εκει θεμα κ γιατι δεν ειχα εμφυτευση

Άι γεια σου!!!! Αυτό διάβασα!!!!

Κ τλκα αφού το έκανες δεν βρέθηκε κάτι ναι; Ποσό κόστισε σε εσένα αυτή η εξέταση; Την έκανε ο Π;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Άι γεια σου!!!! Αυτό διάβασα!!!!

Ναι ναι ειναι απλο.κοβει κοματι απο ενδομητριο το στελνει ιταλια 340€ και αποτελεσμα σε 10 μερες στο μαιλ σου κ σε παιρνει και τηλ ο γιατρος σου.και αν εχεις μικροβιο σου λεει και πιο ειναι ακριβως.ειναι πιστοποιημενο και σιγουρο..Γιατί αν εχεις μικροβια κλπ δεν εμφυτευεις..Η εμφυτευεις κ μετα ισως παλινδρομει κιολας;Δε ξερω καθολου για αυτο..κατι τετοιο διαβασα..αλλα εγω το εκανα λογω 2 μη εμφυτευσεις..

Just now, Nephelie είπε:

Ναι ναι ειναι απλο.κοβει κοματι απο ενδομητριο το στελνει ιταλια 340€ και αποτελεσμα σε 10 μερες στο μαιλ σου κ σε παιρνει και τηλ ο γιατρος σου.και αν εχεις μικροβιο σου λεει και πιο ειναι ακριβως.ειναι πιστοποιημενο και σιγουρο..Γιατί αν εχεις μικροβια κλπ δεν εμφυτευεις..Η εμφυτευεις κ μετα ισως παλινδρομει κιολας;δε ξερω..αλλα εγω το εκανα λογω 2 μη εμφυτευσεις..

Και δεν βρέθηκε κάτι σε εσένα ναι;;;

Ο Π..... στο πρότεινε να την κάνετε;;;;

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Και δεν βρέθηκε κάτι σε εσένα ναι;;;

Οχι μονο δε βρεθηκε ,αλλα ηταν και ολα τελεια!Δηλαδη δε το περιμενα,και ειχα επιπλεον και 100% γαλακτοβακιλλοι που μαλλον δεν ειναι και πολυ συχνο..ηταν η μονη εξεταση  που ηθελε εκεινος να κανουμε..εκεινος πηρε δειγμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...