Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Vasiliki10 είπε:

Το καλό είναι ότι δεν άφησε μελάνια,θα δοκιμάσω σήμερα μια και στο πόδι μου αλλιώς θα των πάρω τηλ αν δεν μπορώ και εκεί.

Ναι οκ δεν αφησε αλλα θα αφηνει μετα να ξερεις σιγουρα θα μαυρισει ολη η κοιλια! φαντασου οτι τις εκανα μονο 14 μερες απο την ετ και μετα (μεχρι χοριακη) και ειχα πεθανει..Δε τη παλευα αλλο! Μα γιατί στο ποδι; ας σου δωσει τις αλλες τις κλεξαν ειναι και πιο καλες ποιοτικα και ιδια δουλεια κανουνε.αυτο μου ειπε τουλαχιστον η δικη μου αιματολογος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka είπε:

Μην ανησυχείς,έχει γινει πολύ.της μόδας η θρομβοφιλία αλλά ελαχιστες γυναικες έχουν.Οι εξωσωματιστες τις δινουν τις αντιπηκτικες ψωμοτυρι,σε όλες.

Ποσο ειναι ο τραχηλος σου τωρα κοριτσι?

Να σου πω ουτε που θυμάμαι :-P αλλα μου είπε πολύ καλος κ ψηλος, αυτο κρατησα, μεχρι και το ραμμα φαινοταν στην εξεταση.. Τελικά οσα μαθαινουμε τοσο τρελαινομαστε ετσι;! 

Just now, Paris.33 είπε:

Να σου πω ουτε που θυμάμαι :-P αλλα μου είπε πολύ καλος κ ψηλος, αυτο κρατησα, μεχρι και το ραμμα φαινοταν στην εξεταση.. Τελικά οσα μαθαινουμε τοσο τρελαινομαστε ετσι;! 

Αυτο ακριβώς!!Κι εγω στην αρχή της εγκυμοσύνης μ όσα διάβαζα εδω για τραχηλους,θρομβοφιλίες,νιπτ,συσπάσεις κλπ ήμουν σε μια συνεχη κατασταση φοβου,μην παθω το ένα,μην πάθω το άλλο.

Ε μετα απο λιγο καιρο,οχι οτι δεν εχω ακομα άγχος και ανησυχίες αλλα εχω ισορροπήσει πολυ!Θέλω πάση θυσία να είμαι ήρεμη για αυτο το μωρό!Να μην του μεταδιδω συνεχως αρνητικα συναισθηματα αγχους,πανικου και φόβου ωστε κι αυτο να είναι ήρεμο.

Σα να με ηρεμεί και να με καθησυχάζει το μωράκι μου,ένα πράγμα!:x

Επίσης,με βοηθαει πάρα πολύ κι η γιατρός μου σ αυτό.Μεγαλη υποθεση η απόλυτη εμπιστοσυνη στο γιατρό!!

• Μου αρέσει 3

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,επειδη παιδευομουνα 7 χρονια να κανω παιδι κι εχω γυρισει τους απειρους γιατρους διαφορων ειδικοτητων,η θρομβοφιλια δεν αξιολογείται στην κύηση.

Το "παιρνω λογω ηλικιας αντιπηκτικες" επισης δεν ειναι επιστημονικη οδηγια.Οτιδηποτε πρεπει να παρουμε ακολουθει εξετασεις και συγκεκριμενες τιμες.

Κανενα φαρμακο δεν το παιρνουμε έτσι,"προληπτικά".

Το θρομβοελαστογραμμα δεν εχει καν τιμες αναφορας για την κυηση.

Ολες αυτες οι εξετάσεις πρεπει να γινονται εκτος κύησης για να ειναι εγκυρες οι τιμες.

Παραθέτω κι αυτό.

Τέλος, είναι σκόπιμο να αναφερθεί και το θρομβοελαστόγραμμα (ή θρομβοελαστογράφημα ή θρομβοελαστογραφία ή TEG/ROTEM) που συχνά συνιστάται σε γυναίκες που προβληματίζονται σχετικά με τη θρομβοφιλία. Αυτή η εξέταση, εκτός του ότι έχει ένδειξη σε εντελώς διαφορετικές περιστάσεις (διαχείριση μεταγγίσεων κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, στη διαχείριση αιμορραγιών σε επείγοντα περιστατικά κλπ) , δεν έχει καν τιμές αναφοράς κατά την εγκυμοσύνη . Η χρήση της για τη διάγνωση της θρομβοφιλίας, συνεπώς, εκτός του ότι είναι καταχρηστική δε μπορεί και να δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα.

Καλησπέρα ογιατρός μου (ο γυναικολογος)δεν μου έχει δώσει ποτέ κάτι προληπτικά, πολύ γιατροί τις δίνουν με το που κάνουν ετ. Εγώ από την ετ μέχρι και τώρα επερνα Σαλοσπίρ και κάναμε αυτήν την εξέταση είδε και την αυχενική ο αιματολόγος και ανάλογα και με τα κιλά μου και μου είπε ότι θα κάνω την ένεση . Τώρα αν με κορόιδεψε δεν ξέρω.δεν εχω θρομβοφιλια εχω κάνει την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη και βγήκε αρνητικό 

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα ογιατρός μου (ο γυναικολογος)δεν μου έχει δώσει ποτέ κάτι προληπτικά, πολύ γιατροί τις δίνουν με το που κάνουν ετ. Εγώ από την ετ μέχρι και τώρα επερνα Σαλοσπίρ και κάναμε αυτήν την εξέταση είδε και την αυχενική ο αιματολόγος και ανάλογα και με τα κιλά μου και μου είπε ότι θα κάνω την ένεση . Τώρα αν με κορόιδεψε δεν ξέρω.δεν εχω θρομβοφιλια εχω κάνει την εξέταση πριν την εγκυμοσύνη και βγήκε αρνητικό 

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην τις χρειαζεσαι και να ταλαιπωρεισαι τσαμπα με δαυτες...

Το οτι το θρομβοελαστογραμμα.δεν αξιολογείται στην κύηση είναι πάντως τσεκαρισμένο.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Ναι οκ δεν αφησε αλλα θα αφηνει μετα να ξερεις σιγουρα θα μαυρισει ολη η κοιλια! φαντασου οτι τις εκανα μονο 14 μερες απο την ετ και μετα (μεχρι χοριακη) και ειχα πεθανει..Δε τη παλευα αλλο! Μα γιατί στο ποδι; ας σου δωσει τις αλλες τις κλεξαν ειναι και πιο καλες ποιοτικα και ιδια δουλεια κανουνε.αυτο μου ειπε τουλαχιστον η δικη μου αιματολογος.

Πολλές κοπέλες την κάνουν και εκεί γτ δεν πονάει το σημείο.τι να πω δεν ξέρω. Θα δω σήμερα πως θα πάει το πράγμα 

Just now, Joka είπε:

Υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην τις χρειαζεσαι και να ταλαιπωρεισαι τσαμπα με δαυτες...

Το οτι το θρομβιελαστογραμμα.δεν αξιολογείται στην κύηση είναι πάντως τσεκαρισμένο.

Αφού στην εξέταση που είδα έλεγε ότι εχω μια ελαφριά πηκτικότητα στο αίμα, πως γίνεται να μου την έδωσε προληπτικά,είναι καλός γιατρός εδώ στην Αθήνα ο Α... τέλος πάντων εγώ θα τις κάνω αφού το έκρινε εκείνος δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου στην φάση που είμαστε .

Πολλές κοπέλες την κάνουν και εκεί γτ δεν πονάει το σημείο.τι να πω δεν ξέρω. Θα δω σήμερα πως θα πάει το πράγμα 

Α ενταξει !!μακαρι να ειναι πιο ευκολο..δεν το ηξερα ..ναι ναι για δες, να μας πεις !

Αφού στην εξέταση που είδα έλεγε ότι εχω μια ελαφριά πηκτικότητα στο αίμα, πως γίνεται να μου την έδωσε προληπτικά,είναι καλός γιατρός εδώ στην Αθήνα ο Α... τέλος πάντων εγώ θα τις κάνω αφού το έκρινε εκείνος δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου στην φάση που είμαστε .

Α ο Αν. καταλαβα,ετσι εξηγειται.Αυτος δινει αβερτα,μαζι με αλλους 1-2 αιματολογους γνωστά ονοματα.

Εννοείται δεν κάνουμε του κεφαλιού μας,απλα οι περισσότεροι αιματολογοι είναι κατα αυτής της προσεγγισης.Εγω ενημερωθηκα αρχικα απο τις αναρτησεις του αιματολογου του parents.org σχετικά...

Απο κει και πέρα,ας κάνει οτι νομιζει η καθεμία καλύτερο.

hKYcp3.png

Just now, Stavroulaki είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!Σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα της άμνιο, περιμένουμε ένα υγιές κοριτσάκι!!!!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα για τα μωράκια σας!!!!:wub:

Μπράβο κορίτσι μου με το καλό να πάρετε την κορούλα σας αγκαλίτσα!!!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Stavroulaki είπε:

Κορίτσια, καλησπέρα!!!

Ήθελα να μοιραστώ τη χαρά μου μαζί σας!Σήμερα πήραμε τα αποτελέσματα της άμνιο, περιμένουμε ένα υγιές κοριτσάκι!!!!Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα για τα μωράκια σας!!!!:wub:

Μπραβοοοο τελειααααα!σουπερ νεααα!ηρεμια τωρα :-)) 

• Μου αρέσει 2

Just now, Nephelie είπε:

Δε ξερω ρε συ.καποια τα λεει με τοση σιγουρια και σε άλλα που ρωταγα πιο παλια μουγκα τελειως,δε μιλαγε..εγω παλι πιστευω 2 αγορια θα ειναι οπως γραφει το νιπτ, απο την αρχη αυτο πιστευα.Θα παω για μετρηση τραχηλου και απλο κοιλιακο σε εναν αλλο ειδικο γιατρο που κανει μονο αυτη τη δουλεια στο κεντρο,οποτε θεωρω θα φανει τωρα!το ngs ειναι η μεθοδος που γινεται η εξεταση.μεθοδος αλληλουχισης Dna νεας γενιας.πολυ εξελιγμενη και καλά ,δεν κανει λαθη.

Καλά ναι το θυμάμαι ότι από την αρχή πιστεύεις αγόρια!!! Μακαρι να είναι! 

Γινεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο ;

• Μου αρέσει 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

Just now, Joka είπε:

Αυτο ακριβώς!!Κι εγω στην αρχή της εγκυμοσύνης μ όσα διάβαζα εδω για τραχηλους,θρομβοφιλίες,νιπτ,συσπάσεις κλπ ήμουν σε μια συνεχη κατασταση φοβου,μην παθω το ένα,μην πάθω το άλλο.

Ε μετα απο λιγο καιρο,οχι οτι δεν εχω ακομα άγχος και ανησυχίες αλλα εχω ισορροπήσει πολυ!Θέλω πάση θυσία να είμαι ήρεμη για αυτο το μωρό!Να μην του μεταδιδω συνεχως αρνητικα συναισθηματα αγχους,πανικου και φόβου ωστε κι αυτο να είναι ήρεμο.

Σα να με ηρεμεί και να με καθησυχάζει το μωράκι μου,ένα πράγμα!:x

Επίσης,με βοηθαει πάρα πολύ κι η γιατρός μου σ αυτό.Μεγαλη υποθεση η απόλυτη εμπιστοσυνη στο γιατρό!!

Η αλήθεια ειναι σήμερα που πηγα στην εμβρυολογο και στο γιατρο και ειχαν τοση ηρεμια και τοση σιγουρια,  ηρεμησα στο επακρο..!! Ειδικα εκει που μ λεει ο γιατρος μου,  μπηκαμε στην τελικα ευθεια,  γελασα μεν,  αλλα λεω πως περναει ο καιρος.. Και που φτασαμε:wink:

• Μου αρέσει 2

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Καλά ναι το θυμάμαι ότι από την αρχή πιστεύεις αγόρια!!! Μακαρι να είναι! 

Γινεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο ;

Ναι,Ειναι το λεγομενο νιπτ που γινεται προληπτικα με την αυχενικη αν καποιος θελει να κανει κατι εξτρα για να αποκλεισει τυχον ανωμαλιες και συνδρομα χωρις να φτασει πχ στην αμνιο ή τροφοβλαστη.Απλα υπαρχουν πολλες εταιριες.εγω εκανα της συγκεκριμενης(παει ιταλια) γιατί υποτιθεται ειναι εξελιγμενη η μεθοδος.Υπαρχει και αλλη ας πουμε που στελνουν τοδειγμα αμερικη(harmony)και αλλες..

Just now, Paris.33 είπε:

Η αλήθεια ειναι σήμερα που πηγα στην εμβρυολογο και στο γιατρο και ειχαν τοση ηρεμια και τοση σιγουρια,  ηρεμησα στο επακρο..!! Ειδικα εκει που μ λεει ο γιατρος μου,  μπηκαμε στην τελικα ευθεια,  γελασα μεν,  αλλα λεω πως περναει ο καιρος.. Και που φτασαμε:wink:

Να ηρεμήσεις λοιπόν.Στην τελική ευθεία δε μπηκαμε βεβαια,είμαστε ακριβώς στη μέση αλλα δε σκεφτόμαστε το χειρότερο,ακούμε τους γιατρούς και συνεχίζουμε...

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...