Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Vasiliki10 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου και από εμένα,προχτές είχαμε ραντεβού με τον αιματολόγο και μου έκανε θρομβοβλαστογραμμα και τελικά μου σταμάτησε το Σαλοσπίρ γτ δεν με καλύπτει και ξεκίνησα από χτες τις IVOR κόντεψα να πεθάνω από την ένεση, μιλάμε για πολύ πόνο.

Εχω κανει ιβορ μετα απο καποια ετ και ποναγε πολυ το φαρμακο και μαυριζει και η περιοχη.δεν τις αντεχα και η αιματολογος μου εδωσε σε αλλη ετ clexane 0,4 οι οποιες δεν πονανε καθολου και κανουν ελαχιστες μελανιες.πες του το να στις αλλαξει..νομιζω οτι γινεται,δυσκολο με ιβορ εως τελους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

12 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Μόλις γύρισαμε, όλα μια χαρά μεγαλώνει τέλεια το μικρό μου! Τι ωραίο συναίσθημα που βλέπεις ότι μια ψυχούλα μεγαλώνει μέσα από εσένα! Ένα όνειρο! Για μένα,  γιατί για τον άντρα μου μόλις ξεκίνησε ο εφιάλτης χαχαχα ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΗ.....Βέβαια μας είπαν να περιμένουμε μέχρι Β επιπέδου για να το σιγουρέψουμε αλλά εκεί τείνει! Έπρεπε να ήσασταν από μία μεριά να βλέπατε τον άντρα μου και χάρηκε ο χαζομπαμπάς που έχει κόρη αλλά έλεγε και στον γιατρό «αααα δεν μου τα λέτε καλά!! Έσφαξα κόκορα» Πολύ γέλιο με τον χαζούλη! ΕΕΕ από εκείνη την ώρα όλο για την κοράκλα του λέει, του πέρασε, χαχαχα 

Ας ελπίσουμε να μην αλλάξει πάλι το φύλο....θα τρελαθώ.....:P

ΑΥΤΟ που μετράει είναι όλα καλά και η μαμά και το μωρό!!!

ΑΑΑΑΑΑ και το καλύτερο σταμάτησα τις IVOR!!! Επιτέλους! (Βέβαια θα παίρνω ασπιρίνη, αλλά μπροστά σ’ αυτό τον πόνο, δεν είναι τίποτα!!!)

καληνύχτα σας φιλώ

Υπέροχα τα νέα σου! Απόλαυσε τώρα την εγκυμοσυνη σου και με το καλό να κρατήσεις στην αγκαλιά σου την μπουμπού σας!!!

Just now, pharmacy είπε:

Μπράβο βρε κορίτσια..βλέπω περισσότερες μπουμπούδες θ έχουμε τον Μαρτίο....νύφες για τα αγόρια μας.χαχα..

Αυτά με τις αντιπηκτικής είναι ένα θέμα..όχι υγείας αλλά κυρίως φόβου μαμάς.αν κ φαρμακοποιός σωριάζομαι στην όψη της σύριγγας όσο μικρή κι αν είναι.μπραβο σας είστε ηρωίδες..εγώ έχω υπέρηχο τώρα 16 του μήνα.κ 27 έκλεισα β επιπέδου ανυπομονώ..τα φιλιά μου

Με το καλό ο υπέρηχος και η β επιπέδου!!! Καλά αποτελέσματα  να έχεις.  Και εγώ περιμένω πως και πως την ερχόμενη Παρασκευή,  11/9  να πάω για υπέρηχο 

15 ώρες πρίν, valentina23 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Γράφω και στις μανούλες Μαρτίου αλλά μπαίνω καμία φορά και δω. Σύμφωνα με τον υπερυχο σήμερα μου έδωσαν ΠΗΤ 1-3-2021 οπωτε επειδή ειμαι με καισαρική μάλλον και γω Φεβρουάριο θα γεννήσω. Είναι καμιά κοπέλα που είμαστε κοντά; 

Να γράφεις και στην όμορφη παρέα μας.  Είμαστε πολύ κοντά.  Εγώ έχω ΠΗΤ 27-2-2021. Οπότε να τα λέμε πιο συχνά!!! Τα φιλιά μου 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Ladybag20 σ ευχαριστώ και με το καλό το μωράκι σου. Αγοράκι η κοριτσάκι; εμένα μου είπαν στην αυχενική μάλλον κοριτσάκι αλλά δεν με νοιάζει είναι η αλήθεια! Γερό να είναι! Είμαι σε αναμονή για τα αποτελέσματα της νιπτ και έχω αρκετό άγχος :neutral:Εσύ το πρώτο περιμένεις; εγώ έχω έναν γιο 11,5 χρονων

• Μου αρέσει 3

Just now, valentina23 είπε:

@Ladybag20 σ ευχαριστώ και με το καλό το μωράκι σου. Αγοράκι η κοριτσάκι; εμένα μου είπαν στην αυχενική μάλλον κοριτσάκι αλλά δεν με νοιάζει είναι η αλήθεια! Γερό να είναι! Είμαι σε αναμονή για τα αποτελέσματα της νιπτ και έχω αρκετό άγχος :neutral:Εσύ το πρώτο περιμένεις; εγώ έχω έναν γιο 11,5 χρονων

Να το χαίρεσαι το αγόρι σου . Γερό και καλοτυχο να είναι.  Εννοείται πάνω απ' όλα να είναι γερά τα μωράκια μας.  Εμάς στην αυχενικη για αγοράκι μας είπε και θα είναι το πρώτο μου με την βοήθεια του Θεού!!! Αθήνα είσαι? Δουλεύεις? Σόρρυ για τις ερωτήσεις,  να σε γνωρίσουμε καλύτερα 

Just now, Nephelie είπε:

Εχω κανει ιβορ μετα απο καποια ετ και ποναγε πολυ το φαρμακο και μαυριζει και η περιοχη.δεν τις αντεχα και η αιματολογος μου εδωσε σε αλλη ετ clexane 0,4 οι οποιες δεν πονανε καθολου και κανουν ελαχιστες μελανιες.πες του το να στις αλλαξει..νομιζω οτι γινεται,δυσκολο με ιβορ εως τελους!

Κι εγώ τις κλαξεν κάνω και δεν πονάνε σχεδόν καθόλου!!!! Και θα τις κάνω ως το τέλος!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Κι εγώ τις κλαξεν κάνω και δεν πονάνε σχεδόν καθόλου!!!! Και θα τις κάνω ως το τέλος!

Μπραβο,τελεια !ευτυχως!και εγω εως τελους λογω ηλικιας και διδυμων.τις κανω σε ενα δευτερολεπτο, ασε σωθηκαμε. δε μπορεις να καταλαβεις οι ιβορ ποσο χαλια ειναι,δηλαδη δεν βγαινει με τιποτα!!Δε γινεται!πολυ πονος

• Λυπημένη/-ος 2

πρίν από 46 λεπτά , Vasiliki10 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου και από εμένα,προχτές είχαμε ραντεβού με τον αιματολόγο και μου έκανε θρομβοβλαστογραμμα και τελικά μου σταμάτησε το Σαλοσπίρ γτ δεν με καλύπτει και ξεκίνησα από χτες τις IVOR κόντεψα να πεθάνω από την ένεση, μιλάμε για πολύ πόνο.

Καλημέρα! Τι ειναι αυτη η εξεταση;;  σκέφτομαι προληπτικα να ξεσκονισω οτι εξεταση μ ερχεται κατα νου 

Αχ βρε τα κορίτσια μας με τις καθημερινές ενεσεις!!! Ναι μεν για καλο αλλα και ο πονος..  Υπομονή κορίτσια μου γλυκα!!! 

Εμεις σήμερα ειχαμε υπερηχο στην εμβρυολογο που μας εκανε κ την αυχενικη να ξανατσεκαρουμε τον τραχηλο! Και μ εκανε μια εξονυχιστικη εξεταση η γυναίκα, μια μινι β επιπέδου..  Εεε κ επεσε το ματι μου βρε κορίτσια, δεν είμαι στραβή, κοριτσακι κ εμεις:x  μου το επιβεβαίωσε και η γιατρος.. Ραντεβού σε 3 εβδομάδες τωρα! 

• Μου αρέσει 8

Κοριτσια,επειδη παιδευομουνα 7 χρονια να κανω παιδι κι εχω γυρισει τους απειρους γιατρους διαφορων ειδικοτητων,η θρομβοφιλια δεν αξιολογείται στην κύηση.

Το "παιρνω λογω ηλικιας αντιπηκτικες" επισης δεν ειναι επιστημονικη οδηγια.Οτιδηποτε πρεπει να παρουμε ακολουθει εξετασεις και συγκεκριμενες τιμες.

Κανενα φαρμακο δεν το παιρνουμε έτσι,"προληπτικά".

Το θρομβοελαστογραμμα δεν εχει καν τιμες αναφορας για την κυηση.

Ολες αυτες οι εξετάσεις πρεπει να γινονται εκτος κύησης για να ειναι εγκυρες οι τιμες.

Παραθέτω κι αυτό.

Τέλος, είναι σκόπιμο να αναφερθεί και το θρομβοελαστόγραμμα (ή θρομβοελαστογράφημα ή θρομβοελαστογραφία ή TEG/ROTEM) που συχνά συνιστάται σε γυναίκες που προβληματίζονται σχετικά με τη θρομβοφιλία. Αυτή η εξέταση, εκτός του ότι έχει ένδειξη σε εντελώς διαφορετικές περιστάσεις (διαχείριση μεταγγίσεων κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, στη διαχείριση αιμορραγιών σε επείγοντα περιστατικά κλπ) , δεν έχει καν τιμές αναφοράς κατά την εγκυμοσύνη . Η χρήση της για τη διάγνωση της θρομβοφιλίας, συνεπώς, εκτός του ότι είναι καταχρηστική δε μπορεί και να δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,επειδη παιδευομουνα 7 χρονια να κανω παιδι κι εχω γυρισει τους απειρους γιατρους διαφορων νειδικοτητων,η θρομβοφιλια δεν αξιολογείται στην κύηση.

Το "παιρνω λογω ηλικιας αντιπηκτικες" επισης δεν ειναι επιστημονικη οδηγια.Οτιδηποτε πρεπει να παρουμε ακολουθει εξετασεις και συγκεκριμενες τιμες.

Κανενα φαρμακο δεν το παιρνουμε έτσι,"προληπτικά".

Το θρομβοελαστογραμμα δεν εχει καν τιμες αναφορας για την κυηση.

Ολες αυτες οι εξετάσεις πρεπει να γινονται εκτος κύησης για να ειναι εγκυρες οι τιμες.

Παραθέτω κι αυτό.

Τέλος, είναι σκόπιμο να αναφερθεί και το θρομβοελαστόγραμμα (ή θρομβοελαστογράφημα ή θρομβοελαστογραφία ή TEG/ROTEM) που συχνά συνιστάται σε γυναίκες που προβληματίζονται σχετικά με τη θρομβοφιλία. Αυτή η εξέταση, εκτός του ότι έχει ένδειξη σε εντελώς διαφορετικές περιστάσεις (διαχείριση μεταγγίσεων κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων, στη διαχείριση αιμορραγιών σε επείγοντα περιστατικά κλπ) , δεν έχει καν τιμές αναφοράς κατά την εγκυμοσύνη . Η χρήση της για τη διάγνωση της θρομβοφιλίας, συνεπώς, εκτός του ότι είναι καταχρηστική δε μπορεί και να δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα.

Αχ κ εμενα αυτο για την θρομβοφιλια μ το ειπε κ η μικροβιολογος οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ ηθελα να το τσεκαρω..  Ότι τωρα δεν θα είναι αληθες

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Αχ κ εμενα αυτο για την θρομβοφιλια μ το ειπε κ η μικροβιολογος οταν εμαθα οτι ειμαι εγκυος κ ηθελα να το τσεκαρω..  Ότι τωρα δεν θα είναι αληθες

Μην ανησυχείς,έχει γινει πολύ.της μόδας η θρομβοφιλία αλλά ελαχιστες γυναικες έχουν.Οι εξωσωματιστες τις δινουν τις αντιπηκτικες ψωμοτυρι,σε όλες.

Ποσο ειναι ο τραχηλος σου τωρα κοριτσι?

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Nephelie είπε:

Μπραβο,τελεια !ευτυχως!και εγω εως τελους λογω ηλικιας και διδυμων.τις κανω σε ενα δευτερολεπτο, ασε σωθηκαμε. δε μπορεις να καταλαβεις οι ιβορ ποσο χαλια ειναι,δηλαδη δεν βγαινει με τιποτα!!Δε γινεται!πολυ πονος

Ποπό...ευτυχώς γιατί δεν θα το άντεχα μέχρι το τέλος!!!

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα! Τι ειναι αυτη η εξεταση;;  σκέφτομαι προληπτικα να ξεσκονισω οτι εξεταση μ ερχεται κατα νου 

Αχ βρε τα κορίτσια μας με τις καθημερινές ενεσεις!!! Ναι μεν για καλο αλλα και ο πονος..  Υπομονή κορίτσια μου γλυκα!!! 

Εμεις σήμερα ειχαμε υπερηχο στην εμβρυολογο που μας εκανε κ την αυχενικη να ξανατσεκαρουμε τον τραχηλο! Και μ εκανε μια εξονυχιστικη εξεταση η γυναίκα, μια μινι β επιπέδου..  Εεε κ επεσε το ματι μου βρε κορίτσια, δεν είμαι στραβή, κοριτσακι κ εμεις:x  μου το επιβεβαίωσε και η γιατρος.. Ραντεβού σε 3 εβδομάδες τωρα! 

Αχ!!! Με το καλό το κοριτσάκι σας!!!!! Μπράβο!!!

• Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

On 1/9/2020 at 4:30 ΜΜ, Nephelie είπε:

Ναι αυτο ειναι το Υ δειχνει αγορια,αλλα οταν τον ρωτησα το γιατρό ειναι σιγουρο;διοτι το μικρο δε φαίνεται..μου ειπε μη το δενεις κιολας διοτι πιο πολυ φαινεται απλά αυτο το χρωμοσωμα τωρα στο αιμα..τι να πω..ευχομαι καλή τυχη κοπελα μου και σε σενα..πιστευω πραγματικα κ δε στο λεω ετσι. οτι ολα καλά θα ειναι..

Έλα αγορομάνα φίλη μου!!! Συγχαρητηρια!!!!!

αυτος ο ντοκ μάντης είναι; Το ngs που γράφει δεν κατάλαβα το σχέση έχει. Είμαι κ άσχετη βλέπεις. 

• Ευχαριστώ 1

ugAHp3.png

jfV0p3.png

2 ώρες πρίν, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Και γω κάνω ενέσεις, τις ΙNNOHEP όμως αλλά έχουν την ίδια λογική με τις IVOR. Το μυστικό είναι να εισχωρείς την ένεση στο δέρμα σου με κλίση 45 μοιρών και όχι οριζόντια! Και να πιάνεις μόνο δέρμα όχι και μυς...πιάσε με τα δάχτυλά σου πάνω πάνω το δέρμα στην κοιλιά πριν τρυπήσεις!

Ευχαριστω παρά πολύ για τις συμβουλές σου,πήρα τηλ στον γιατρό και θα κάνω μια προσπάθεια σήμερα στο πόδι μου που είναι ποιο καλά μου είπαν γτ άμα τις κάνω στην κοιλιά θα φοβάμαι ποιο πολύ όταν θα φουσκώνει και θα νομίζω ότι κάνω κακό στο μωρό.

1 ώρα πρίν, Τουτουνι είπε:

Ποπό...τόσο πολύ πονάει??? Για πόσο θα την κάνεις???

Με το καλό και ο υπέρηχος και η β επιπέδου!!!

Ναι κορίτσι μου παρά πολύ. Μέχρι και την β επιπέδου σίγουρα και μετά θα ξανά κάνω το θρομβοβλαστογραμμα και εκεί θα αποφάσησει ο γιατρός αν θα τις συνεχίσω 

Just now, νικηαντωνια81 είπε:

Έλα αγορομάνα φίλη μου!!! Συγχαρητηρια!!!!!

αυτος ο ντοκ μάντης είναι; Το ngs που γράφει δεν κατάλαβα το σχέση έχει. Είμαι κ άσχετη βλέπεις. 

Δε ξερω ρε συ.καποια τα λεει με τοση σιγουρια και σε άλλα που ρωταγα πιο παλια μουγκα τελειως,δε μιλαγε..εγω παλι πιστευω 2 αγορια θα ειναι οπως γραφει το νιπτ, απο την αρχη αυτο πιστευα.Θα παω για μετρηση τραχηλου και απλο κοιλιακο σε εναν αλλο ειδικο γιατρο που κανει μονο αυτη τη δουλεια στο κεντρο,οποτε θεωρω θα φανει τωρα!το ngs ειναι η μεθοδος που γινεται η εξεταση.μεθοδος αλληλουχισης Dna νεας γενιας.πολυ εξελιγμενη και καλά ,δεν κανει λαθη.

πρίν από 23 λεπτά , Nephelie είπε:

Το καλό είναι ότι δεν άφησε μελάνια,θα δοκιμάσω σήμερα μια και στο πόδι μου αλλιώς θα των πάρω τηλ αν δεν μπορώ και εκεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...