Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Katerina 11 είπε:

Καλώς ήρθες! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Εγώ έχω Πητ 4/2 οπότε είμαστε μακριά κ ίσως τελικά να βρεθώ κ εγώ στις Μανουλες Ιανουαρίου! Θα δούμε!

εγω απο την αυχενικη εξεταση εχω Πητ 9/3 μα επειδη το πρωτο μου παιδακι γεννηθηκε ακριβως 1 μηνα νωριτερα..22 Φεβρουαριου.. ο γιατρος μου ειπε πως κ το 2ο μαλλον θα γεννηθει νωριτερα..οποτε ισως να ειμαι κοντα σου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

On 1/9/2020 at 4:14 ΜΜ, Nephelie είπε:

Γεια σου Σοφκα 12+3 και 11+5 εκανα 2 αυχενικες σε 2 διαφορετικους ,εγω γιατι ειμαι της υπερβολης χαχα.Τωρα ειμαι 13+5 και σημερα βγηκε το νιπτ μου κοριτσια μου μολις με πηρε ο γιατρος ολα ειναι καλά λεει αφου στο ελεγα απο την αρχη.που τα ξερει αυτος δηλαδη και τα ελεγε με σιγουρια απο την αρχη.μυστηρια πραγματα..σε αλλα που τον ρωταγα ουτε απανταγε..τι να πω..τεσπα!Λοιπον γραφει:Δίδυμη κύηση 12 εβδομάδων και 3 ημερών κατά την αιμοληψία.
Μέθοδος:Μαζικά παράλληλη αλληλούχιση με τεχνολογία αλληλούχισης επόμενης γενιάς (Next Generation Sequencing, NGS).
Αποτέλεσμα:Το αποτέλεσμα του ανωτέρου ελέγχου είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ.
Από την ανάλυση του γονιδιώματος του δείγματος προς εξέταση δεν ανιχνεύθηκαν προσθήκες ή ελλείψεις χρωμοσωμικού υλικού, ενδεικτικές για χρωμοσωμικές ανευπλοειδίες, υπομικροσκοπικούς διπλασιασμούς ή ελλείψεις ≥10 Mb.Φύλο εμβρύων: Ανιχνεύθηκαν αλληλουχίες του χρωμοσώματος Υ..
Κλάσμα εμβρυϊκού DNA: 8%Η ανάλυση πραγματοποιήθηκε στο εργαστήριο Genoma στην Ιταλία ,μετα γραφει και αλλα πολλα πιο αναλυτικα για τη μεθοδο κλπ

Δες @Egina mama :-)

Just now, Renaki80 είπε:

Μόλις γύρισαμε, όλα μια χαρά μεγαλώνει τέλεια το μικρό μου! Τι ωραίο συναίσθημα που βλέπεις ότι μια ψυχούλα μεγαλώνει μέσα από εσένα! Ένα όνειρο! Για μένα,  γιατί για τον άντρα μου μόλις ξεκίνησε ο εφιάλτης χαχαχα ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΗ.....Βέβαια μας είπαν να περιμένουμε μέχρι Β επιπέδου για να το σιγουρέψουμε αλλά εκεί τείνει! Έπρεπε να ήσασταν από μία μεριά να βλέπατε τον άντρα μου και χάρηκε ο χαζομπαμπάς που έχει κόρη αλλά έλεγε και στον γιατρό «αααα δεν μου τα λέτε καλά!! Έσφαξα κόκορα» Πολύ γέλιο με τον χαζούλη! ΕΕΕ από εκείνη την ώρα όλο για την κοράκλα του λέει, του πέρασε, χαχαχα 

Ας ελπίσουμε να μην αλλάξει πάλι το φύλο....θα τρελαθώ.....:P

ΑΥΤΟ που μετράει είναι όλα καλά και η μαμά και το μωρό!!!

ΑΑΑΑΑΑ και το καλύτερο σταμάτησα τις IVOR!!! Επιτέλους! (Βέβαια θα παίρνω ασπιρίνη, αλλά μπροστά σ’ αυτό τον πόνο, δεν είναι τίποτα!!!)

καληνύχτα σας φιλώ

Τελεια!!! :-)) Καληνυχτα!!

• Μου αρέσει 1

Τέλεια τα νέα σας κορίτσια μου πολυ χαίρομαι :)

Εγώ έχει από το μεσημέρι που νιώθω μια απίστευτη πίεση στο στομάχι ψηλα αλλά και κάτω χαμηλά από τον αφαλό (εκεί αγχώθηκα) σαν να με τραβάει κάποιος.. Δεν το ξαναενιωσα μέχρι τώρα και γενικά στη ζωή μου.. Θα πάρω αύριο τη γιατρό αλλά λέτε να είναι κάτι ή απλά μετακινκυνται όλα εκεί μέσα..? Το έχει καμία είμαι 18η εβδομάδα! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Μόλις γύρισαμε, όλα μια χαρά μεγαλώνει τέλεια το μικρό μου! Τι ωραίο συναίσθημα που βλέπεις ότι μια ψυχούλα μεγαλώνει μέσα από εσένα! Ένα όνειρο! Για μένα,  γιατί για τον άντρα μου μόλις ξεκίνησε ο εφιάλτης χαχαχα ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΗ.....Βέβαια μας είπαν να περιμένουμε μέχρι Β επιπέδου για να το σιγουρέψουμε αλλά εκεί τείνει! Έπρεπε να ήσασταν από μία μεριά να βλέπατε τον άντρα μου και χάρηκε ο χαζομπαμπάς που έχει κόρη αλλά έλεγε και στον γιατρό «αααα δεν μου τα λέτε καλά!! Έσφαξα κόκορα» Πολύ γέλιο με τον χαζούλη! ΕΕΕ από εκείνη την ώρα όλο για την κοράκλα του λέει, του πέρασε, χαχαχα 

ΑΑΑΑΑΑ και το καλύτερο σταμάτησα τις IVOR!!! Επιτέλους! (Βέβαια θα παίρνω ασπιρίνη, αλλά μπροστά σ’ αυτό τον πόνο, δεν είναι τίποτα!!!)

καληνύχτα σας φιλώ

Τέλειααα τα νέα σου... Ε όλοι οι άντρες το ίδιο ειναι τελικά χαχαχα χαζομπαμπαδες χαχαχα

Just now, Νινι2019 είπε:

Εγώ έχει από το μεσημέρι που νιώθω μια απίστευτη πίεση στο στομάχι ψηλα αλλά και κάτω χαμηλά από τον αφαλό (εκεί αγχώθηκα) σαν να με τραβάει κάποιος.. Δεν το ξαναενιωσα μέχρι τώρα και γενικά στη ζωή μου.. Θα πάρω αύριο τη γιατρό αλλά λέτε να είναι κάτι ή απλά μετακινκυνται όλα εκεί μέσα..? Το έχει καμία είμαι 18η εβδομάδα! 

Και εγώ σήμερα έπαθα το ίδιο.. Είχα τραβήγματα ακριβώς κάτι από τον αφαλό.. Μήπως είναι τα νινακι μας που ξεκινάμε να τα νιώθουμε σιγά σιγά? Βέβαια εγώ είμαι στην 16η εβδομάδα αλλά ο γιατρός είχε πει θα αρχίσω να το νιώθω νωρίς.. 

• Χαχα 1

Just now, Νινι2019 είπε:

Μήπως εννοείς τραβηγματα σαν να εχεις κανει κοιλιακους στο γυμναστήριο;;;:roll:  γιατι εγω ημουν σε τετοια φαση πριν 1 2 εβδομάδες, αλλα νομίζω οσο μεγαλώνει η κοιλιτσα θα τα έχουμε αυτα

Just now, mommytobe said:

Τέλειααα τα νέα σου... Ε όλοι οι άντρες το ίδιο ειναι τελικά χαχαχα χαζομπαμπαδες χαχαχα

Και εγώ σήμερα έπαθα το ίδιο.. Είχα τραβήγματα ακριβώς κάτι από τον αφαλό.. Μήπως είναι τα νινακι μας που ξεκινάμε να τα νιώθουμε σιγά σιγά? Βέβαια εγώ είμαι στην 16η εβδομάδα αλλά ο γιατρός είχε πει θα αρχίσω να το νιώθω νωρίς.. 

Δεν έχω ιδεα με έπιασε ξαφνικά από το μεσημέρι και μετά νιώθω ένα βάρος πίεση ρε παιδί μου.. Η μικρούλα μου τεντωνεται τι να πω αχαχα

Just now, Paris.33 said:

Μήπως εννοείς τραβηγματα σαν να εχεις κανει κοιλιακους στο γυμναστήριο;;;:roll:  γιατι εγω ημουν σε τετοια φαση πριν 1 2 εβδομάδες, αλλα νομίζω οσο μεγαλώνει η κοιλιτσα θα τα έχουμε αυτα

Ναια θα μπορούσα να το παρομοίασω έτσι αλλά δεν ξέρω χαχαχ

Μήπως είναι τοο έντερο πάλι δεν ξέρω 

Just now, Renaki80 είπε:

καληνύχτα σας φιλώ

Μπράβο κορίτσι μου, αυτό είναι υπέροχο!!!! Με το καλό να κρατήσετε αγκαλιά την κορούλα σας!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Renaki80 είπε:

καληνύχτα σας φιλώ

τι υπεροχα τα νεα σου! μπραβο! ευχαριστησου την εγκυμοσυνη κ την απεραντη χαρα σας! κ εμενα για κορη μου ειπαν κ επισης χαιρομαι τοαο! κυριως ομως που ειναι καλα!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

καληνύχτα σας φιλώ

Καλημέρα!Μπράβο κοριτσάκι μου! Με το καλό ! Υπέροχα νέα!!!!

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κορίτσια μου και από εμένα,προχτές είχαμε ραντεβού με τον αιματολόγο και μου έκανε θρομβοβλαστογραμμα και τελικά μου σταμάτησε το Σαλοσπίρ γτ δεν με καλύπτει και ξεκίνησα από χτες τις IVOR κόντεψα να πεθάνω από την ένεση, μιλάμε για πολύ πόνο.

• Λυπημένη/-ος 1

Just now, Vasiliki10 είπε:

Καλημερα κορίτσια μου και από εμένα,προχτές είχαμε ραντεβού με τον αιματολόγο και μου έκανε θρομβοβλαστογραμμα και τελικά μου σταμάτησε το Σαλοσπίρ γτ δεν με καλύπτει και ξεκίνησα από χτες τις IVOR κόντεψα να πεθάνω από την ένεση, μιλάμε για πολύ πόνο.

Καλημέρα! Και γω κάνω ενέσεις, τις ΙNNOHEP όμως αλλά έχουν την ίδια λογική με τις IVOR. Το μυστικό είναι να εισχωρείς την ένεση στο δέρμα σου με κλίση 45 μοιρών και όχι οριζόντια! Και να πιάνεις μόνο δέρμα όχι και μυς...πιάσε με τα δάχτυλά σου πάνω πάνω το δέρμα στην κοιλιά πριν τρυπήσεις!

Μπράβο βρε κορίτσια..βλέπω περισσότερες μπουμπούδες θ έχουμε τον Μαρτίο....νύφες για τα αγόρια μας.χαχα..

Αυτά με τις αντιπηκτικής είναι ένα θέμα..όχι υγείας αλλά κυρίως φόβου μαμάς.αν κ φαρμακοποιός σωριάζομαι στην όψη της σύριγγας όσο μικρή κι αν είναι.μπραβο σας είστε ηρωίδες..εγώ έχω υπέρηχο τώρα 16 του μήνα.κ 27 έκλεισα β επιπέδου ανυπομονώ..τα φιλιά μου

• Μου αρέσει 2

Just now, Vasiliki10 είπε:

Ποπό...τόσο πολύ πονάει??? Για πόσο θα την κάνεις???

Just now, pharmacy είπε:

Μπράβο βρε κορίτσια..βλέπω περισσότερες μπουμπούδες θ έχουμε τον Μαρτίο....νύφες για τα αγόρια μας.χαχα..

Αυτά με τις αντιπηκτικής είναι ένα θέμα..όχι υγείας αλλά κυρίως φόβου μαμάς.αν κ φαρμακοποιός σωριάζομαι στην όψη της σύριγγας όσο μικρή κι αν είναι.μπραβο σας είστε ηρωίδες..εγώ έχω υπέρηχο τώρα 16 του μήνα.κ 27 έκλεισα β επιπέδου ανυπομονώ..τα φιλιά μου

Με το καλό και ο υπέρηχος και η β επιπέδου!!!

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...