Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Renaki80 είπε:

Το όλες σε μία πλατεία μου αρέσει καλύτερα....χαχαχα μας φαντάζεσαι τις τρελαμένες;;;

Κανε μας εικόνα!

Just now, Τουτουνι είπε:

Α.... Εντάξει...εμένα είναι ο απλός υπέρηχος!!

Ναι ο κλασσικός ρου γιατρού στο ιατρείο 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Εάν μας κάτσει το αντίθετο, αλλάζουμε; :P μπας και βρούμε την ηρεμία μας γιατί με έχει τρελάνει!!!

Χαχαχαχαχα μια ανταλλαγή μπαμ μπαμ κανένας δεν θα το καταλάβει χαχσχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Κορίτσια μου εγώ το νιώθω το μωρό μου από τη 17 εβδομάδα και πλέον στη 18 σίγουρα μεσημέρια κ βράδια καμιά ώρα μετά το φαγητό.. όταν δε τρώω νεκταρίνι γίνεται χαμός! Δεν είναι όμως κανονας, παίζουν πολλά ρόλο, το μέγεθος, το επίπεδο δραστηριότητας του, η θέση του πλακούντα, το βάρος της μητέρας και βέβαια αν είναι το πρώτο η όχι. 

Όσο για το μηχάνημα υπερήχων η Doppler που διαβάζω, ταπεινή μου γνώμη είναι να μην το αγορασετε! Από την άποψη πως όταν έχουμε μια ανησυχία προφανώς ζητάμε μια συνεχή επιβεβαίωση αλλά η ανακούφιση είναι προσωρινή μόνο. Μετά η ανησυχία αυξάνεται και ζητάμε όλο και πιο συχνά επιβεβαίωση και κάπου εκεί όλη η σκέψη γυρίζει γύρω από την ανησυχία κ χάνουμε το τώρα..

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Efh1p3.png

1 hour ago, Katerina 11 είπε:

Κορίτσια μου εγώ το νιώθω το μωρό μου από τη 17 εβδομάδα και πλέον στη 18 σίγουρα μεσημέρια κ βράδια καμιά ώρα μετά το φαγητό.. όταν δε τρώω νεκταρίνι γίνεται χαμός! Δεν είναι όμως κανονας, παίζουν πολλά ρόλο, το μέγεθος, το επίπεδο δραστηριότητας του, η θέση του πλακούντα, το βάρος της μητέρας και βέβαια αν είναι το πρώτο η όχι. 

Όσο για το μηχάνημα υπερήχων η Doppler που διαβάζω, ταπεινή μου γνώμη είναι να μην το αγορασετε! Από την άποψη πως όταν έχουμε μια ανησυχία προφανώς ζητάμε μια συνεχή επιβεβαίωση αλλά η ανακούφιση είναι προσωρινή μόνο. Μετά η ανησυχία αυξάνεται και ζητάμε όλο και πιο συχνά επιβεβαίωση και κάπου εκεί όλη η σκέψη γυρίζει γύρω από την ανησυχία κ χάνουμε το τώρα..

Συμφωνω και πάλι απολυτα ψυχολόγε μας!Ακριβως το ίδιο ισχυε και για τους συχνούς υπερήχους.

Δεν ειναι τυχαια τα διαστηματα που οριζουν οι γιατροι κι εμεις για το καλο των μωρων μας αλλα και το δικό μας,οφειλουμε να είμαστε ψυχραιμες,λογικές και ήρεμες!!

3 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Εμένα δεν με αφήνει ο γιατρός μου να πηγαίνω συνέχεια!! Δεν υπάρχει λόγος λέει.. τώρα έχω στις 15...άντε τώρα πείτε μου, ποιος περιμένει ως της 15....

Δηλαδή όταν θα σου πει στον 1 μήνα,τι θα κάνεις??Χαχχαχαα.

4 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Λιγη υπομονή και σ αυτό ... εγώ σήμερα 17w και 3-4 μέρες τα καταλαβαινω κανονικά. Και είναι αστείο επειδη είναι 2 και το ένα χτυπάει από τη μια και το άλλο από την άλλη ... όποτε ξέρω ποιο χαιρετάει :) :) φαντάζομαι αργότερα θα γίνεται πάρτυ !!! 

Εγω ακομα δεν καταλαβαινω τιποτα κι οπως εγραψα,προχθες που το ειπα στη γιατρο μου με κοιταξε γελωντας και μου ειπε οτι βιαζομαι πολύ,μετά την 20η βδομαδα να περιμενω.

3 ώρες πρίν, Renaki80 είπε:

Σήμερα έχω υπέρηχο! Άντε να δούμε τι μωράκι έχουμε, είχαν πει για αγόρι αλλά σήμερα θα δείξει στάνταρ! Όχι τίποτα άλλο ο άντρας μου το έδεσε και είναι έτοιμος να σφάξει τον κόκορα για τον υιό....κάτι μου λέει ότι τον βλέπω απαρηγόρητο.....:razz: 

Εμάς ουτε στον τελευταιο υπερηχο των 17 βδομαδων μας ειπαν σιγουρα.

Στη Β επιπέδου θα ξερουμε.Έκλεισα για τις 10/10!!!

Just now, chris79 είπε:

Βρε κορίτσια είχαμε κανένα νέο από την @Balloo ? Έχει πολύ καιρό να φανεί ... 

Εχει χαθεί κι αυτή ενα μηνα τωρα,φοβαμαι ότι τη χασαμε απ την παρέα μας...

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Συμφωνω και πάλι απολυτα ψυχολόγε μας!Ακριβως το ίδιο ισχυε και για τους συχνούς υπερήχους.

Δεν ειναι τυχαια τα διαστηματα που οριζουν οι γιατροι κι εμεις για το καλο των μωρων μας αλλα και το δικό μας,οφειλουμε να είμαστε ψυχραιμες,λογικές και ήρεμες!!

Εγω ακομα δεν καταλαβαινω τιποτα κι οπως εγραψα,προχθες που το ειπα στη γιατρο μου με κοιταξε γελωντας και μου ειπε οτι βιαζομαι πολύ,μετά την 20η βδομαδα να περιμενω.

Όχι καλέ γιατί να τη χάσαμε τη Μπαλου...αφού όλα πήγαιναν καλά!! Καινή αυχενική της είχε βγει μια χαρά!!!

Μήπως μου διαφεύγει κάτι?

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Γεια σας εγκυουλες μου τι κανετε;; εμεις επιστρεψαμε απο την Κρητη αφου αραββωνιασα την κολλητη μου και πρωην συμφοιτητρια μου στα Χανια! η Εγκυμοσυνη εξελλισεται ομαλα και στις 8 του μηνα εχω τον καθιερωμενο υπερρηχο και ραντεβου. παραλληλα προαπαθουμε να ανοιξουμε ενα γραφειο ανακαινισεων με τον αντρα μου που ειμαστε κ οι 2 της ειδικοτητας επισης με καποιες δυσκολιες κ αγχη μιας κ πρωτη φορα γινομαστε ελευθεροι επαγγελματιες. Ελπιζω να καταφερω να παρ  κ κανενα επιδομα γεννας ή λοχειας με ολα αυτα! 

Ας παμε τωρα στα δικα σας απο τα δικα σας νεα @natassaki2006 λυπαμαι πραγματικα σαν να εισαι δικος μου ανθρωπος

@Τουτουνι υπομονη και κουραγιο στις μικρες δυσκολιες σου παρολο που νομιζεις πως θα εισαι εται για μεγαλο διαστημα..οπως κ εγω το ζουσα ετσι..

η @Balloo μας πραγματι χαθηκε. ευχομαι να κανει πολλες μερες διακοπουλες! Σας φιλω γλυκα! και αναμενω για τον επομενο υπερηχο μου οπως κ τον δικο σας!

• Μου αρέσει 2

Just now, Τουτουνι είπε:

Όχι καλέ γιατί να τη χάσαμε τη Μπαλου...αφού όλα πήγαιναν καλά!! Καινή αυχενική της είχε βγει μια χαρά!!!

Μήπως μου διαφεύγει κάτι?

Οχι,δεν εννοω αυτό,ολα μια χαρά ήταν,μήπως επειδη.ειχε πει οτι απ όταν εφυγαν τ αλλα κοριτσια δεν ειχε διαθεση να μπαινει..

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Εμ, αυτό λέω!!! Έχουν περάσει τρεις βδομάδες απ' την αυχενική, και ραντεβού έχω στις 15...ε, κάνω υπομονή...άλλο ότι θα ήθελα να είμαι εκεί κάθε 15 μέρες!!

Just now, Joka είπε:

Οχι,δεν εννοω αυτό,ολα μια χαρά ήταν,μήπως επειδη.ειχε πει οτι απ όταν εφυγαν τ αλλα κοριτσια δεν ειχε διαθεση να μπαινει..

Α... Ίσως ποιος ξέρει! Μπορεί να διαβάζει τις ιστορίες και να αγχώνεται... 

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Εμ, αυτό λέω!!! Έχουν περάσει τρεις βδομάδες απ' την αυχενική, και ραντεβού έχω στις 15...ε, κάνω υπομονή...άλλο ότι θα ήθελα να είμαι εκεί κάθε 15 μέρες!!

Αυτό εννοείται,ποιά δε θα ήθελε?

Για λόγους όμως ιατρικους και ψυχολογικούς,για το καλο το δικό μάς και των μωρών κανουμε υπομονη.

Κι εγω ζοριστηκα τωρα μεχρι να περασει 1 μηνας,ιδιως εφοσον κάποιες μερες ειχα πολύ δυνατους πονους σε ολη τη λεκανη και απο κάτω αλλα επιβληθηκα στους φόβους μου.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια! Γράφω και στις μανούλες Μαρτίου αλλά μπαίνω καμία φορά και δω. Σύμφωνα με τον υπερυχο σήμερα μου έδωσαν ΠΗΤ 1-3-2021 οπωτε επειδή ειμαι με καισαρική μάλλον και γω Φεβρουάριο θα γεννήσω. Είναι καμιά κοπέλα που είμαστε κοντά; 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου καλησπέρα!!! Δεν πολύ μπαίνω γιατί ψιλοσουλουπωνουμε λίγο το σπιτάκι μας και όλο κάποια υποχρέωση προκύπτει στο ενδιάμεσο και δεν μου περισσεύει χρόνος. Χαίρομαι που διαβασα όμορφα νέα και πάνε όλα καλά με τα μωρακια μας!!! Κι εμένα στον 1 μήνα μου είπε ο γιατρός θα με ξαναδεί και μου φάνηκε κάπως αλλά πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στα μικρουλάκια μας και να είμαστε ήρεμες!!!

• Μου αρέσει 5

1jUcp3.png

Just now, Joka είπε:

Αυτό εννοείται,ποιά δε θα ήθελε?

Για λόγους όμως ιατρικους και ψυχολογικούς,για το καλο το δικό μάς και των μωρών κανουμε υπομονη.

Κι εγω ζοριστηκα τωρα μεχρι να περασει 1 μηνας,ιδιως εφοσον κάποιες μερες ειχα πολύ δυνατους πονους σε ολη τη λεκανη και απο κάτω αλλα επιβληθηκα στους φόβους μου.

Κι εγώ θα κάνω υπομονή ... 2 βδομάδες έμειναν, θα περάσουν!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Και εγώ την έχω αισθανθεί 3-4 φορές.. Περιμένω πως και πως να γίνει καθημερινά!! 

Έχω πάρει 2 κιλά οπότε μια χαρά. Έχει ανοίξει η όρεξη γενικά βέβαια έχω ακόμα καούρες - αναγούλες ανά διαστήματα! 

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Just now, valentina23 είπε:

Γειά σας κορίτσια! Γράφω και στις μανούλες Μαρτίου αλλά μπαίνω καμία φορά και δω. Σύμφωνα με τον υπερυχο σήμερα μου έδωσαν ΠΗΤ 1-3-2021 οπωτε επειδή ειμαι με καισαρική μάλλον και γω Φεβρουάριο θα γεννήσω. Είναι καμιά κοπέλα που είμαστε κοντά; 

Καλώς ήρθες! Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά! Εγώ έχω Πητ 4/2 οπότε είμαστε μακριά κ ίσως τελικά να βρεθώ κ εγώ στις Μανουλες Ιανουαρίου! Θα δούμε!

• Μου αρέσει 2

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...