Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Renaki80 είπε:

Καλημέρα, να σου θυμίσω τι έλεγε ο γιατρός μου για τους εμετούς «Εσύ θα υποφέρεις και εγώ θα χαίρομαι, γιατί δείχνει ότι είναι όλα καλά» 

Επίσης για να σου δώσω κουράγιο κάνω και εγώ που και που κανέναν, έτσι για να μην ξεχνιέμαι! 

Δυστυχώς φάση είναι, θα την περάσεις κοριτσάρα μου, υπομονή! 

Ας πάνε όλα.καλα Ρενακι μου και χαλάλι !!! Απλά μερικές φορές με πιάνει η γκρίνια μου....

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Άστα...εγώ δεν έχω όρεξη καθόλου, όπως καταλαβαίνετε.... Ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ ακόμα..

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι Παρ όλους τους εμετούς έχω πάρει 1.5 κιλό...πως το πήρα βρε κορίτσια...θα σκάσω...

Σούζι και ψεύδεσαι και τρως :P:D Χαχαχα πλάκα κάνω

KerXp3.png

@Τουτουνι υπομονη κοριτσι μου και θα περασουν και οι εμετοι..

@Efinikolaou σημερα 16εβδ. και εγω ακομα τιποτα..ο γιατρος μου ειπε οτι την αλλη βδομαδα ισως αρχισω να νιωθω κατι και περιμενω σαν τρελη...θα συμφωνησω για τον υπερηχο στο σπιτι χαχαχαχα ποσες φορες το σκεφτηκα....

εμενα κοριτσια το μονο που με κανει και ηρεμω ειναι οτι εχω μεσα στην μερα ακομα πονακια..οποτε λεω ολα καλα...τωρα περιμενω να ερθει τελος του μηνα να παμε παλι για υπερηχο..μια βδομαδα περασε απο τον τελευταιο και ειναι λες και περασε 1 χρονος...

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, Τουτουνι said:

Χαχαχαχχαχα εγώ δεν έχω νιώσει απολύτως τίποτα αλλά νομίζω είναι λογικό γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!! Σε 2-3 βδομάδες φαντάζομαι κάτι θα καταλάβουμε!!!!

Λιγη υπομονή και σ αυτό ... εγώ σήμερα 17w και 3-4 μέρες τα καταλαβαινω κανονικά. Και είναι αστείο επειδη είναι 2 και το ένα χτυπάει από τη μια και το άλλο από την άλλη ... όποτε ξέρω ποιο χαιρετάει :) :) φαντάζομαι αργότερα θα γίνεται πάρτυ !!! 

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 1

Just now, Efinikolaou είπε:

Το κιλό που έχεις πάρει, ίσως είναι τα μωράκια σου... υγρό, πλάκουντες κλπ!!

Ρε κορίτσια μου να ρωτήσω κατι ?? 

Έχετε κανένα σύμπτωμα από άποψη αν αισθάνεστε τα μωρά ?? Δεν νιώθω τίποτα και όλο είμαι μέσα στην ανησυχία!!! 

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΠΙΤΙΟΥΥΥ

Επίσης και εγώ δεν θέλω να τρώω πολλά πολλά... Έχω βέβαια ένα κόλλημα τώρα τελευταία με τις σούπες

Κόλληματα τρώω και εγώ, πχ αυτή την εβδομάδα λαδερά φασολάκια, γεμιστά φακές, φασολάδα ναι ναι μέσα στο κατακαλόκαιρο τρεεεελαααα! Τον έχω τσακίσει τον άντρα μου, ευτυχώς δεν έχω φτιάξει ακόμα μπάμιες :P

Να σου πω τον υπέρηχο τον έχω σκεφτεί και εγώ.....

Just now, chris79 είπε:

Λιγη υπομονή και σ αυτό ... εγώ σήμερα 17w και 3-4 μέρες τα καταλαβαινω κανονικά. Και είναι αστείο επειδη είναι 2 και το ένα χτυπάει από τη μια και το άλλο από την άλλη ... όποτε ξέρω ποιο χαιρετάει :) :) φαντάζομαι αργότερα θα γίνεται πάρτυ !!! 

Σε λίγο δεν θα καταλαβαίνεις από που σου έρχονται τα κλωτσομπούκετα :P 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 6

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα έχω υπέρηχο! Άντε να δούμε τι μωράκι έχουμε, είχαν πει για αγόρι αλλά σήμερα θα δείξει στάνταρ! Όχι τίποτα άλλο ο άντρας μου το έδεσε και είναι έτοιμος να σφάξει τον κόκορα για τον υιό....κάτι μου λέει ότι τον βλέπω απαρηγόρητο.....:razz: 

• Μου αρέσει 3

KerXp3.png

Just now, mommytobe είπε:

@Efinikolaou σημερα 16εβδ. και εγω ακομα τιποτα..ο γιατρος μου ειπε οτι την αλλη βδομαδα ισως αρχισω να νιωθω κατι και περιμενω σαν τρελη...θα συμφωνησω για τον υπερηχο στο σπιτι χαχαχαχα ποσες φορες το σκεφτηκα....

εμενα κοριτσια το μονο που με κανει και ηρεμω ειναι οτι εχω μεσα στην μερα ακομα πονακια..οποτε λεω ολα καλα...τωρα περιμενω να ερθει τελος του μηνα να παμε παλι για υπερηχο..μια βδομαδα περασε απο τον τελευταιο και ειναι λες και περασε 1 χρονος...

Κορίτσια αυτό με τον υπέρηχο το σκέφτομαι κι εγώ και υπάρχουν μηχανηματα οικονομικα για το σπίτι, αλλά ο άντρας μου δεν με.αφηνει να το πάρω γιατί λέει αν κάνω κάτι λάθος θα αγχωθω!!!!

Just now, Geo Jo είπε:

Bρε κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Κάνατε την αίτηση για το επίδομα εξωσωματικής?Εγώ την έκανα στις 9 Ιουλίου αλλά ακόμα δεν μπήκε το επίδομα στον λογαριασμό!

Εγώ δεν την έκανα!!! Νομίζω δεν την δικαιουμε!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Renaki80 said:

Κόλληματα τρώω και εγώ, πχ αυτή την εβδομάδα λαδερά φασολάκια, γεμιστά φακές, φασολάδα ναι ναι μέσα στο κατακαλόκαιρο τρεεεελαααα! Τον έχω τσακίσει τον άντρα μου, ευτυχώς δεν έχω φτιάξει ακόμα μπάμιες :P

Ναι ναι κάπως έτσι !! Χαχαχαχα

Just now, Geo Jo είπε:

Bρε κορίτσια μου, να σας ρωτήσω κάτι? Κάνατε την αίτηση για το επίδομα εξωσωματικής?Εγώ την έκανα στις 9 Ιουλίου αλλά ακόμα δεν μπήκε το επίδομα στον λογαριασμό!

Πιθανόν λόγω αδειών να μην υπήρχε προσωπικό ώστε να βγουν τα ποσά! (Το ίδιο έπαθα και εγώ με το δικό μου ταμείο που είναι άλλο)

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια αυτό με τον υπέρηχο το σκέφτομαι κι εγώ και υπάρχουν μηχανηματα οικονομικα για το σπίτι, αλλά ο άντρας μου δεν με.αφηνει να το πάρω γιατί λέει αν κάνω κάτι λάθος θα αγχωθω!!!!

Εγώ δεν την έκανα!!! Νομίζω δεν την δικαιουμε!!

Ποτέ δεν ΞΕΡΕΙΣ.....

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renaki80 είπε:

Σήμερα έχω υπέρηχο! Άντε να δούμε τι μωράκι έχουμε, είχαν πει για αγόρι αλλά σήμερα θα δείξει στάνταρ! Όχι τίποτα άλλο ο άντρας μου το έδεσε και είναι έτοιμος να σφάξει τον κόκορα για τον υιό....κάτι μου λέει ότι τον βλέπω απαρηγόρητο.....:razz: 

Με το καλό ο υπέρηχος και περιμένουμε νέα σου!!!!! Μακάρι να είναι αγοράκι και να μην πάει χαμένος ο κόκορας!!! Χαχχαχαχαχαχαχα

• Χαχα 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι said:

Νομιζω έχει δίκιο ο άντρας σου ... άσε που δεν ξέρω αν τα εμπιστεύομαι ιδιαίτερα αυτά τα οικονομικά ...

Just now, Renaki80 είπε:

αχ αντε με το καλο κοριτσι...εμας παλι μας ειπαν αγορι και επιμενει οτι πρεπει να περιμενουμε μεχρι την β επιπεδου γιατι λεει ξερει οτι ειναι κοριτσι χαχαχαχα..τρεεεελλααα...και του λεω μας εδειξαν και το πουλακι του ομως αυτος επιμενει..έει δεν πιστευω τιποτα χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

Just now, Geo Jo said:

Εγώ την έκανα μέσα στον Ιούνιο αν θυμαμαι καλά και μπήκαν σε 20 μέρες.. δεν τους κανείς κανένα τηλέφωνο ;

• Μου αρέσει 2

Just now, Τουτουνι είπε:

Χαχαχαχχαχα εγώ δεν έχω νιώσει απολύτως τίποτα αλλά νομίζω είναι λογικό γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!! Σε 2-3 βδομάδες φαντάζομαι κάτι θα καταλάβουμε!!!!

Ναι εκεί πιστεύω και εγώ!! Αργούν ομωωως

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα εφακι! Αν ειναι να νιωσουμε κατι υποθετω θα ειναι στο κεντρο καπως αναμεσα απο οφαλο κ λεκανη που ειναι η μητρα.  Η αλήθεια ειναι εδω κ λιγες μερες κατι τακ τακ νιωθω, αλλα....ποιος ξέρει τι μπορεί να είναι;;  εγω ομως σήμερα μπαινω στην 18η! Οπότε υπομονή ;)

Ααααα εσένα μπορεί να είναι!!!! Ο γιατρός μου είπε όταν του είπα ότι ένιωθα ολόκληρη μέρα κάτι να κινείται ενδιάμεσα αφαλόυ και εφηβαιου, ότι είναι νωρίς αλλά δεν αποκλείεται!!! Καλημέρα!!

Just now, Geo Jo είπε:

Ούτε εγώ νιώθω κάτι....αν και η συνάδελφός μου που είναι και αυτή έγκυος ένιωσε από την 13 εβδομάδα! Αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο!

Στην 13η λογικά είναι το έντερο εκτός αν έχει βιονικο μωρό :-P

Just now, mommytobe είπε:

Καλε Εγώ έχω καταντήσει να κάνω κάθε βδομάδα υπέρηχο .. το έχω πάει σε άλλο επίπεδο!

Just now, Renaki80 είπε:

Νομίζω ότι όλες λίγο πολύ το έχουμε σκεφτεί..μετά σκέφτηκα αυτό το φορτηγό ντομπλερ που έχει κάνα 80αρι ευρώ αλλά μπορεί να ακούς και τις αρτηρίες εκεί κάτω Κ Όχι την καρδιά!!

• Χαχα 1

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...