Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κορίτσια πως είστε σήμερα??? Εδώ δυστυχώς ακόμα με εμετούς....

Αχ βρε γλυκο τουτουνακι μου,  σε επιασαν για τα καλα ετσι;; δεν βρηκες κατι να σε βοηθαει;; εμενα με βοηθουσαν τα ωμα αμύγδαλα για τις ναυτιες και να τσιμπαω συνέχεια κατι να μην μένω ωρα νηστικη

Just now, Paris.33 είπε:

Αχ βρε γλυκο τουτουνακι μου,  σε επιασαν για τα καλα ετσι;; δεν βρηκες κατι να σε βοηθαει;; εμενα με βοηθουσαν τα ωμα αμύγδαλα για τις ναυτιες και να τσιμπαω συνέχεια κατι να μην μένω ωρα νηστικη

Νομίζω ότι όταν παίρνω αντιεμετικα είμαι χειρότερα! Είμαι σαν να έχω ένα κόμπο που με πνίγει! Άστα....ελπίζω να μην είμαι στην κατηγορία που περνούν οι εμετοί στον 5ο....

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Ακόμα κάνεις εμετούς; Εγώ το μόνο που έχω είναι κούραση και πολύ όρεξη για φαγητό.

Είμαι 16w 3d

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα κοριτσάκι μου! Ακόμα κάνεις εμετούς; Εγώ το μόνο που έχω είναι κούραση και πολύ όρεξη για φαγητό.

Είμαι 16w 3d

Άστα...εγώ δεν έχω όρεξη καθόλου, όπως καταλαβαίνετε.... Ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ ακόμα..

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι Παρ όλους τους εμετούς έχω πάρει 1.5 κιλό...πως το πήρα βρε κορίτσια...θα σκάσω...

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Άστα...εγώ δεν έχω όρεξη καθόλου, όπως καταλαβαίνετε.... Ελπίζω να μην κρατήσει για πολύ ακόμα..

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι Παρ όλους τους εμετούς έχω πάρει 1.5 κιλό...πως το πήρα βρε κορίτσια...θα σκάσω...

Ειναι κ το πρηξιμο βρε και σιγα σιγα κ τα μωρακια! Εσυ τα εχεις κ 2!

• Μου αρέσει 1

Just now, Τουτουνι said:

Νομίζω ότι όταν παίρνω αντιεμετικα είμαι χειρότερα! Είμαι σαν να έχω ένα κόμπο που με πνίγει! Άστα....ελπίζω να μην είμαι στην κατηγορία που περνούν οι εμετοί στον 5ο....

Καλημέρα !! Γιατί όχι ; Κοντεύει ο 5ος δρν κοντεύει ;; 
Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρείσαι πολύ και πολύ καιρό τώρα... το μόνο θετικό ότι θα βγεις μοντέλο από αυτή την εγκυμοσύνη! 
Τι να πούμε κι εμείς ... υπομονή λίγο ακόμη.. κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσεις σε λίγο 

• Μου αρέσει 1

On 31/8/2020 at 5:26 ΜΜ, Paris.33 είπε:

Συμφωνω απολυτα!!!! Τουλάχιστον να ειναι κιλα απο υγιεινή διατροφή και οχι απο γλυκα και χαζομαρες που δεν προσφέρουν τιποτα στα μωρακια! Εγω σκέφτομαι οτι δεν θα μπορω να κινηθώ κ πολυ να τα καψω οπότε πρέπει να προσεχω δίπλα. Άσε που έχουμε κ δρόμο μπροστά μας! 

Με διδυμακια και 6 κιλα πιο κατω;;;  στυλακι σε βρίσκω! :) 

Άργησα αλλά απαντώ!!! Ναι είδες??? Όταν σταμάτησα να τρώω αηδίες λόγω ζάχαρου, τα έχασα όλα!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Διδυμάκια δεν έχεις αν θυμάμαι καλά???Εγώ τι να πω που έχω πάρει 4!!!!! Κάνε λίγο υπομονή...πιστεύω θα σταματήσουν σύντομα οι εμετοί...

Just now, Paris.33 είπε:

Ειναι κ το πρηξιμο βρε και σιγα σιγα κ τα μωρακια! Εσυ τα εχεις κ 2!

Λες να ειναι τα μωράκια μου??? Τέλειο!!!!

Just now, chris79 είπε:

Καλημέρα !! Γιατί όχι ; Κοντεύει ο 5ος δρν κοντεύει ;; 
Η αλήθεια είναι ότι ταλαιπωρείσαι πολύ και πολύ καιρό τώρα... το μόνο θετικό ότι θα βγεις μοντέλο από αυτή την εγκυμοσύνη! 
Τι να πούμε κι εμείς ... υπομονή λίγο ακόμη.. κ εγώ θέλω να πιστεύω ότι θα στρώσεις σε λίγο 

Χαχαχαχχαχαχαχαχα μανεκεν!!!! Ας πάνε όλα καλά και δεν πειράζει!!!!

Just now, Geo Jo είπε:

Διδυμάκια δεν έχεις αν θυμάμαι καλά???Εγώ τι να πω που έχω πάρει 4!!!!! Κάνε λίγο υπομονή...πιστεύω θα σταματήσουν σύντομα οι εμετοί...

Διδυμακια ναι!!!! Για να δούμε!!! 4 κιλά ε? Ας είναι καλά τα παιδάκια μας και χαλάλι τα κιλά και οι ταλαιπωρίες!!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Το κιλό που έχεις πάρει, ίσως είναι τα μωράκια σου... υγρό, πλάκουντες κλπ!!

Ρε κορίτσια μου να ρωτήσω κατι ?? 

Έχετε κανένα σύμπτωμα από άποψη αν αισθάνεστε τα μωρά ?? Δεν νιώθω τίποτα και όλο είμαι μέσα στην ανησυχία!!! 

ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΣΠΙΤΙΟΥΥΥ

Just now, Τουτουνι είπε:

Επίσης και εγώ δεν θέλω να τρώω πολλά πολλά... Έχω βέβαια ένα κόλλημα τώρα τελευταία με τις σούπες

• Μου αρέσει 2

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Έχετε κανένα σύμπτωμα από άποψη αν αισθάνεστε τα μωρά ?? Δεν νιώθω τίποτα και όλο είμαι μέσα στην ανησυχία!!! 

Επίσης και εγώ δεν θέλω να τρώω πολλά πολλά... Έχω βέβαια ένα κόλλημα τώρα τελευταία με τις σούπες

Χαχαχαχχαχα εγώ δεν έχω νιώσει απολύτως τίποτα αλλά νομίζω είναι λογικό γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα!!!! Σε 2-3 βδομάδες φαντάζομαι κάτι θα καταλάβουμε!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Καλημέρα εφακι! Αν ειναι να νιωσουμε κατι υποθετω θα ειναι στο κεντρο καπως αναμεσα απο οφαλο κ λεκανη που ειναι η μητρα.  Η αλήθεια ειναι εδω κ λιγες μερες κατι τακ τακ νιωθω, αλλα....ποιος ξέρει τι μπορεί να είναι;;  εγω ομως σήμερα μπαινω στην 18η! Οπότε υπομονή ;)

• Μου αρέσει 1

Ούτε εγώ νιώθω κάτι....αν και η συνάδελφός μου που είναι και αυτή έγκυος ένιωσε από την 13 εβδομάδα! Αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο!

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα, να σου θυμίσω τι έλεγε ο γιατρός μου για τους εμετούς «Εσύ θα υποφέρεις και εγώ θα χαίρομαι, γιατί δείχνει ότι είναι όλα καλά» 

Επίσης για να σου δώσω κουράγιο κάνω και εγώ που και που κανέναν, έτσι για να μην ξεχνιέμαι! 

Δυστυχώς φάση είναι, θα την περάσεις κοριτσάρα μου, υπομονή! 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...