Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, valentina23 είπε:

Καλησπέρα σας και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας!! Είμαι από τις μανούλες Μαρτίου απλά μπαίνω καμία φορά κι εδώ και σας διαβάζω που είστε σε μεγαλύτερες εβδομάδες. Χτες έκανα την εξέταση Νιπτ. Είδα ότι κι άλλες το κάνατε; εγώ είχα υψηλό κίνδυνο για down 1/193, λόγω ηλικίας 1/207 και βιοχημικων 1/107. Υπερυχογραφικα ήταν μια χαρά. 1,4 πάχος αυχεν διαφάνειας. Εσείς γιατί την κάνατε; είναι αξιόπιστη; έχω πολύ άγχος. Είμαι 37 ετών επίσης. Σας ευχαριστώ πολυ

Το τελικο ποσοστό μετραει,οχι το στατιστικο της ηλικιας.Εγω ειμαι 42 και χθες που το συζητησα παλι με τη γιατρό μου μου ειπε οτι τα ποσοστα μου για το ιστορικο μου ειναι τα καλυτερα που θα μπορούσαν να βγουν.

Τελικο για down,1/877.

Aν ηταν ετσι θα το εκαναν ολες οι κοπελες ανω των 35....

Όπως και άμνιο...

Just now, chris79 είπε:

Όχι στην αυχενική δε μου μέτρησε τράχηλο ο εμβρυολογος. 
Πριν και μετά με μέτρησε ο γυναικολόγος μου και απ όσο τον ξέρω έχει σκοπό να το κάνει κάθε φορά (μην τυχόν και χάσω την απόλαυση του κολπικού υπερήχου !! ;) ) 

Ετσι έκανε αν θυμάμαι καλά και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.. 

Κοριτσι κι ομως,επειδη το εψαξα,εγκυρη και αξιοπιστη θεωρείται η μετρηση τραχήλου των πιστοποιημενων γιατρων στους μεγαλους υπερηχους.

Οι γυναικολογοι μετρανε "ανεπίσημα"...κι οτι καταλαβα,με αμφιβολα αποτελεσματα.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka said:

Το τελικο ποσοστό μετραει,οχι το στατιστικο της ηλικιας.Εγω ειμαι 42 και χθες που το συζητησα παλι με τη γιατρό μου μου ειπε οτι τα ποσοστα μου για το ιστορικο μου ειναι τα καλυτερα που θα μπορούσαν να βγουν.

Τελικο για down,1/877.

Aν ηταν ετσι θα το εκαναν ολες οι κοπελες ανω των 35....

Όπως και άμνιο...

Κοριτσι κι ομως,επειδη το εψαξα,εγκυρη και αξιοπιστη θεωρείται η μετρηση τραχήλου των πιστοποιημενων γιατρων στους μεγαλους υπερηχους.

Οι γυναικολογοι μετρανε "ανεπίσημα"...

Επισης,μου ειπε οτι οποτε θελω μπορω να παω να μου τον μετρησει η άλλη.γιατρος.

Διόρθωση: 

στην αυχενική μου έκανε κολπικο υπέρηχο αλλά δε θυμαμαι να μέτρησε τράχηλο 

Anyway ο καθένας με τον τρόπο του... 

Just now, Katerina 11 είπε:

Κ εμένα στον υπέρηχο που είχα πριν λίγες μέρες μου έκανε και κολπική εξέταση και έλεγξε τον τράχηλο.

Κοριτσια η ταλαιπωρία μου συνεχίζεται.. ξεκίνησα αντιβίωση γιατί στην καλλιέργεια κολπικού υγρού βρέθηκε ουρεοπλασμα.. 

Σου τον μέτρησε δηλαδή?Πόσο τον έβγαλε?Η Σουκα ποσο στον ειχε μετρησει?

Ουρεοπλασμα??Εγω της ζητησα μονη μου να μου γραψει καλλιεργεια λογω διακοπων,μην τσιμπησα τίποτα,εκεινη μου ελεγε οτι δεν ειναι απαραιτητο γιατι μονο λεει προβιοτικα μπορουν να δωσουν τωρα.

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Στην αυχενική έκανες ενδοκολπικο υπερηχο εκτός απο τον κοιλιακό?

Εμενα μου εκανε η γιατρος εκεινη γι αυτο το λογο.

Αυτο που μου ειπε η γιατρός μου χθες ειναι πιστοποιημενοι για εγκυρη μετρηση τραχηλου ειναι μονο οι γιατροι που κανουν τους μεγαλους υπερηχους κι αμα θελω να παω να μου τον μετρησει η άλλη γιατρος.Αυτο ειναι το σωστό πρωτοκολλο κοριτσι.

Μου ειπε επισης,επειδη τη ρωτησα επιμονα οτι ειναι πολύ σπανια τα προβληματα με τον τραχηλο στη βδομαδα που ειμαι,μου ξαναανεφερε το ποσοστο 1/100 που μας είπε και το κοριτσι μας εδω με,την περιδεση και οτι στη β επιπεδου αποφασιζεται συνηθως αν θα κριθεί προβληματικός και αν πρεπει να γινουν παρεμβασεις.

Απ οσα εχω διαβασει νομιζω ότι αυτά ισχυουν.

Θα συμφωνησω μαζι σου! Στην αυχενικη μπορεί να φανει ο τραχηλος αν εχει καποιο θεμα με το μηκος εξ αρχης δηλαδή να ηταν πάντα αυτο το μηκος του,  η επόμενη μέτρηση γίνεται στη β επιπέδου.  Εμενα ο γιατρος μου, μου ειπε οτι δεν γίνεται καθε 15 μερες να με σκαλιζει απο κατω, και επειδή με ειδε αγχωμενη αν και μου ειδε τον τραχηλο κοιλιακα,  μου ειπε οτι ειναι καλος αλλα για να ησυχασω να παω για μια σωστή μετρηση στη γιατρο που εκανα την α επιπέδου! Βέβαια ο γιατρος της @chris79 μπορεί να εχει το καταλληλο μηχάνημα!  

• Μου αρέσει 1

Just now, chris79 είπε:

Διόρθωση: 

στην αυχενική μου έκανε κολπικο υπέρηχο αλλά δε θυμαμαι να μέτρησε τράχηλο 

Anyway ο καθένας με τον τρόπο του... 

Εμενα γραφει μηκος στην αυχενικη.Προφανως η γιατρος μου δε θελει να μπαινει στα χωραφια της αλλης γιατρου.

Σημασια εχει να πηγαινουν όλα καλά...

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Σου τον μέτρησε δηλαδή?Πόσο τον έβγαλε?Η Σουκα ποσο στον ειχε μετρησει?

Ουρεοπλασμα??Εγω της ζητησα μονη μου να μου γραψει καλλιεργεια λογω διακοπωνμμην τσιμπησα τίποτα,εκεινη μου ελεγε οτι δεν ειναι απαραιτητο γιατι μονο λεει προβιοτικα μπορουν να δωσουν τωρα.

Η Σούκα μου τον είχε βγάλει 32. Τώρα ο γιατρός μου είπε μόνο ότι το μήκος είναι καλό και είναι εντελώς κλειστός πράγμα επισης καλό. 

Τώρα ως προς τις εξετάσεις μου έγραψε τις κλασικές αιματολογικές (γενική, για βιταμίνες, τοξόπλασμα, κυτταρομεγαλοιο) , ούρων και καλλιέργεια κολπικού υγρού την οποία μου είπε πρέπει να την κάνουμε μετά τις 16 εβδομάδες. Κ ευτυχώς δηλαδή γιατι βρήκαμε το βακτήριο. Μου είπε να πάρω αζιθρομυκινη η οποία έχει level 0 επικινδυνότητας μαζί με προβιοτικα. Επίσης πάντα γίνεται σύγκριση κόστους οφέλους σε σχέση με τα φάρμακα στην εγκυμοσύνη εκτός βέβαια από αυτά που απαγορεύονται εντελώς.

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Η Σούκα μου τον είχε βγάλει 32. Τώρα ο γιατρός μου είπε μόνο ότι το μήκος είναι καλό και είναι εντελώς κλειστός πράγμα επισης καλό. 

Τώρα ως προς τις εξετάσεις μου έγραψε τις κλασικές αιματολογικές (γενική, για βιταμίνες, τοξόπλασμα, κυτταρομεγαλοιο) , ούρων και καλλιέργεια κολπικού υγρού την οποία μου είπε πρέπει να την κάνουμε μετά τις 16 εβδομάδες. Κ ευτυχώς δηλαδή γιατι βρήκαμε το βακτήριο. Μου είπε να πάρω αζιθρομυκινη η οποία έχει level 0 επικινδυνότητας μαζί με προβιοτικα. Επίσης πάντα γίνεται σύγκριση κόστους οφέλους σε σχέση με τα φάρμακα στην εγκυμοσύνη εκτός βέβαια από αυτά που απαγορεύονται εντελώς.

Αρα δε στον μετρησε τωρα.Τα ιδια κι εμενα η γιατρος μου μου ειπε,χωρις κολπικο υπερηχο.Καλο τον βρηκαν κι οι 2.

Τωρα για την κολπικη καλλιεργεια,τι να πω,δεν ξερω τι ισχυει...Εμενα μου ειπε μονο προβιοτικα.

hKYcp3.png

Just now, Katerina 11 said:

Κι εμένα τις ίδιες εξετάσεις μου έγραψε πάντως + θυρεοειδή 

Just now, Joka said:

Εμενα γραφει μηκος στην αυχενικη.Προφανως η γιατρος μου δε θελει να μπαινει στα χωραφια της αλλης γιατρου.

Σημασια εχει να πηγαινουν όλα καλά...

Και επειδη δε θέλω να λέω ανακρίβειες κοίταξα την αυχενική και αναφέρει μήκος τραχήλου όποτε το μέτρησε και ο εμβρυολογος και δεν το πήρα χαμπάρι εγώ ... 

Just now, chris79 είπε:

Και επειδη δε θέλω να λέω ανακρίβειες κοίταξα την αυχενική και αναφέρει μήκος τραχήλου όποτε το μέτρησε και ο εμβρυολογος και δεν το πήρα χαμπάρι εγώ ... 

Ωραία κοριτσι,όλα καλά λοιπον...Καλα,εφοσον σου ειπε να κανεις και κολπικο υπέρηχο στην αυχενική γι αυτό γίνεται...

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka said:

Ωραία κοριτσι,όλα καλά λοιπον...Καλα,εφοσον σου ειπε να κανεις και κολπικο υπέρηχο στην αυχενική γι αυτό γίνεται...

Τον κολπικο στην αυχενική τον έκανε γιατί δεν έβλεπε το ίδιο καλά και τα 2 μωρά.
Για να καταλάβεις πρέπει να άλλαξε από κοιλιακό σε κολπικο και τούμπαλιν ίσα με 3 φορές για να πετύχει καλές λήψεις σε ότι ήθελε να δει ... εκεί κάπου εχασα τη μέτρηση του τραχήλου μάλλον 

Just now, chris79 είπε:

Τον κολπικο στην αυχενική τον έκανε γιατί δεν έβλεπε το ίδιο καλά και τα 2 μωρά.
Για να καταλάβεις πρέπει να άλλαξε από κοιλιακό σε κολπικο και τούμπαλιν ίσα με 3 φορές για να πετύχει καλές λήψεις σε ότι ήθελε να δει ... εκεί κάπου εχασα τη μέτρηση του τραχήλου μάλλον 

Α μαλιστα.Εχει να κανει με τη διδυμη κυηση δλδ.Εγω ξεμπερδεψα αμεσως στην αυχενικη με το μωρο και μετα μου ειπε για τον κολπικο υπερηχο που μου περιεγραψε πως βλεπει τραχηλο και πλακουντα και μετα το ειδα και γραπτως.

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Α μαλιστα.Εχει να κανει με τη διδυμη κυηση δλδ.Εγω ξεμπερδεψα αμεσως στην αυχενικη με το μωρο και μετα μου ειπε για τον κολπικο υπερηχο που μου περιεγραψε πως βλεπει τραχηλο και πλακουντα και μετα το ειδα και γραπτως.

Με είχε μέσα 55 λεπτά στην αυχενική ... 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...