Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Κι εγώ το ίδιο πονάω λίγο όχι πολύ.. Κάτσε να δούμε τι θα μου πει ο γιατρός. Έχω ανησυχήσει κι εγώ.  Αύριο δεν θα πάω στη δουλειά..

Εννοείται! Ούτε εγώ θα πάω! Μίλησες μαζί του?

2rxqp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Katzei1982 είπε:

Να μην ανησυχείς κοριτσάκι μου. Αφού μίλησες με τον γιατρό και σου είπε έτσι άκουσε τον και ηρέμησε... Πως είσαι τώρα πονάς? Συνεχίζει το ροζ? Σε ποια βδομάδα είσαι? 

Κορίτσι μου παρε τον γιατρό να δούμε τι θα σου πει. Περιμένουμε νέα σου... 

Άφησα μήνυμα να με πάρει. Έχω πολύ αγωνία.. και να φανταστείς ήρθα σπίτι και σοκαριστικα γιατί δεν ποναγα. Τώρα όμως έχω κάτι πονακια ελαφρά. Αύριο θα πω ότι είμαι άρρωστη και δεν θα πάω δουλειά.  Δευτέρα θα πήγαινα για υπέρηχο που θα ήμουν 6 εβδομάδων. Νοιώθω πολύ χάλια αυτή τη στιγμή.

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Άφησα μήνυμα να με πάρει. Έχω πολύ αγωνία.. και να φανταστείς ήρθα σπίτι και σοκαριστικα γιατί δεν ποναγα. Τώρα όμως έχω κάτι πονακια ελαφρά. Αύριο θα πω ότι είμαι άρρωστη και δεν θα πάω δουλειά.  Δευτέρα θα πήγαινα για υπέρηχο που θα ήμουν 6 εβδομάδων. Νοιώθω πολύ χάλια αυτή τη στιγμή.

Οχι αγαπη μην στεναχωριέσαι καθόλου. Είδες και στα κορίτσια χθες που τελικά ήταν μια χαρά... Χαλάρωσε και σκέψου θετικά... Όλα θα πάνε τέλεια... Μόλις έχεις νέα ενημέρωσε μας. Θα περιμένουμε.. Το πιο πιθανόν αν παίρνεις και συ σαλοσπιρ να στο κόψει.... 

Ecjtp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Μου είπε στον υπέρηχο τώρα, του είπα μήπως να πάω πιο νωρίς γιατί έχουμε την άλλη Πέμπτη αλλά μου είπε δεν χρειάζεται, τι να πω... Για να είναι τόσο σίγουρος ελπίζω να είναι όλα καλα

Αυτο θελω να σου πω.Ο γιατρος μας που ξερει το ιστορικο της καθεμιας ακουγοντας τα συμπτωματα καταλαβαινει αν κατι ειναι επειγον.Εφοσον τον ακουσες σιγουρο ηρέμησε!!!!

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

@Joka @Renaki80 κορίτσια μου πως είστε σημερα? Σταμάτησαν τα καφέ ροζ υγρα? 

Ναι κοριτσι μου μια χαρα ειμαι σημερα.Καφε προς το κίτρινο ηταν θα έλεγα!Σορυ για την περιγραφη!Εσυ πως τα πας με τις αναγουλες?

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Ναι κοριτσι μου μια χαρα ειμαι σημερα.Καφε προς το κίτρινο ηταν θα έλεγα!Σορυ για την περιγραφη!Εσυ πως τα πας με τις αναγουλες?

Μία έρχονται μια φεύγουν και σήμερα προστέθηκε και η ζαλαδα... ... πονακια έχω το πρωί και έχω παρατηρήσει με ξαναπιάνουν πάλι μετά τις 8 το βραδυ... Ευτυχώς δεν κάνω εμετο μέχρι στιγμής τουλάχιστον γιατί έτσι έλεγα και πριν και τελικά ματιαστηκα χαχαχα

Ecjtp3.png

1 hour ago, Papaki@ είπε:

Κορίτσια μου... ξαφνικά νοιώθω το εσώρουχο μου μούσκεμα πάω τουαλέτα ροζ αίμα!!! Σκουπιζομαι πάλι σερβιετα έβαλα! Πήρα τον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ και να κόψω το Σαλοσπιρ του είπα να κλείσουμε πιο νωρίς ραντεβού γιατί έχω την άλλη Πέμπτη!! Και μου είπε ότι δεν χρειάζεται!! Τι να κάνω?? Ανησυχώ πάρα πολύ!

Αυτό πάθαμε και εμείς χθες! Πήρα αμέσως τον γιατρό και μου άλλαξε τα φάρμακα! Μην σε πιάνει πανικός (μιλάω και εγώ που τα χρειάστηκα) αλλά ξάπλα ηρεμία και μίλα με τον γιατρό σου! Πάρε και καμία αναρρωτική να χαλαρώσεις!

πρίν από 28 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Κορίτσι μου και εγώ το ίδιο μόλις γύρισα από τη δουλειά. Μου έχουν κοπεί τα πόδια. Θα πάρω κι εγώ το γιατρό.. εγώ έχω Δευτερα τον πρώτο υπέρηχο.. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Πονάς καθόλου;

Ρε γαμώτο τι έγινε πάλι σήμερα; Εύχομαι να είναι όλα καλά! Μιλήστε άμεσα με τον γιατρό σας, εμένα μου άλλαξε τα φάρμακα! Ενημερώστε μας για την εξέλιξη γιατί αγωνιούμε μαζί σας!!

@Joka @Renaki80 κορίτσια μου πως είστε σημερα? Σταμάτησαν τα καφέ ροζ υγρα? 

Εμένα σταμάτησαν από χθες τα καφέ αλλά πονάκια τα έχω ακόμα και τα έχω έντονα! ξεπρήστηκε το στήθος, έχω κάποιες αλλαγές πχ δεν έχω τόση αναγοϋλα αλλά πήρα 3 ημέρες αναρρωτική και δεν το έχω κουνήσει ρούπι από το κρεββάτι! Αύριο Εχω υπέρηχο και έχω χάσει 10 χρόνια από την ζωή μου από την αγωνία!!

Το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι κάνω εμετούς....αλλά και πάλι δεν μπορώ  να ξέρω τι γίνεται εκεί μεσα!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Αυτό πάθαμε και εμείς χθες! Πήρα αμέσως τον γιατρό και μου άλλαξε τα φάρμακα! Μην σε πιάνει πανικός (μιλάω και εγώ που τα χρειάστηκα) αλλά ξάπλα ηρεμία και μίλα με τον γιατρό σου! Πάρε και καμία αναρρωτική να χαλαρώσεις!

Ρε γαμώτο τι έγινε πάλι σήμερα; Εύχομαι να είναι όλα καλά! Μιλήστε άμεσα με τον γιατρό σας, εμένα μου άλλαξε τα φάρμακα! Ενημερώστε μας για την εξέλιξη γιατί αγωνιούμε μαζί σας!!

Εμένα σταμάτησαν από χθες τα καφέ αλλά πονάκια τα έχω ακόμα και τα έχω έντονα! ξεπρήστηκε το στήθος, έχω κάποιες αλλαγές πχ δεν έχω τόση αναγοϋλα αλλά πήρα 3 ημέρες αναρρωτική και δεν το έχω κουνήσει ρούπι από το κρεββάτι! Αύριο Εχω υπέρηχο και έχω χάσει 10 χρόνια από την ζωή μου από την αγωνία!!

Όλα καλά θα ναι κορίτσι μου.... Θα περιμένουμε νέα σου. Σκέψου θετικά και χαϊδευε την κοιλίτσα σου ❤️

@Papaki@ @Hope 2019 πως είστε κορίτσια μου? Περιμένουμε νέα σας❤️

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Όλα καλά θα ναι κορίτσι μου.... Θα περιμένουμε νέα σου. Σκέψου θετικά και χαϊδευε την κοιλίτσα σου ❤️

Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει! Απλά απορώ τι μας έπιασε όλες μαζί ξαφνικά!!! Έλα Χριστέ και Παναγία μου! Ας μας βοηθήσουν να το ξεπεράσουμε, γιατί έχουμε δρόμο μπροστά μας και είναι ανηφορικός!

@Hope.2019 & @Papaki@ περιμένουμε νέα σας το πρωί!!!

@Balloo βρήκες οδοντίατρο; 

• Μου αρέσει 1

KerXp3.png

Πονάω ρε κορίτσια. Ελπίζω τουλάχιστον να κοιμηθώ απόψε. Τηλεφωνησα στη γιατρό, όμως είχε τοκετό και δε με πήρε ποτέ πίσω. Αύριο το πρωί θα πάρω τον εξωσωματικό μου. Η αλήθεια είναι ότι έκανα χαζομάρα που δεν τον πήρα σήμερα, διότι μόνο αυτόν εμπιστεύομαι σε σοβαρά θέματα. Ευτυχώς στη τελευταία μας συνομιλία μου είχε δώσει το κινητό του. Τελοσπαντων, ελπίζω αύριο να τελειώσει αυτό το μαρτύριο. 

Εντάξει, φοβερό αυτό που συμβαίνει στην ομάδα.. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι καλύτερα τώρα. @Renaki80 άντε να ξημερώσει να δεις το σποράκι σου και να ηρεμήσεις κορίτσι μου ❤️

• Μου αρέσει 2

MU8lp3.png

Κορίτσια μου, ήρθε χτες το βράδυ ένα κύμα σκούρο καφέ αίμα και από τότε μόνο αχνό καφέ κάθε φορά που σκουπιζομαι, σταμάτησε ο πόνος που είχα σαν σουβλιες, νομίζω ότι σταμάτησε... θα δω και μέσα στην ημέρα,

@Hope 2019 Πώς είσαι εσύ κοριτσάκι μου?

• Μου αρέσει 2

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Κορίτσια μου, ήρθε χτες το βράδυ ένα κύμα σκούρο καφέ αίμα και από τότε μόνο αχνό καφέ κάθε φορά που σκουπιζομαι, σταμάτησε ο πόνος που είχα σαν σουβλιες, νομίζω ότι σταμάτησε... θα δω και μέσα στην ημέρα,

@Hope 2019 Πώς είσαι εσύ κοριτσάκι μου?

Καλό αυτό.. Να δεις που όλα είναι καλά, όπως στα κορίτσια. Πότε έχεις υπέρηχο?

MU8lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...