Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Εγώ βρε κορίτσια το πρώτο τρίμηνο δεν έτρωγα πολλά και τώρα το μόνο που έχει μείνει εκτός είναι το αυγό! Το οποίο λάτρευα προ εγκυμοσύνης! 

Επίσης άσχετο αλλά έκλεισα β επιπέδου 1/10!

• Μου αρέσει 4

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου καλησπέρα και καλό μήνα να έχουμε!

@natassaki2006  μου γλυκό ήσουν και θα  παραμείνεις στη σκέψη όλων μας.  Αυτή να είναι η τελευταία δυσκολία που πέρασες.  Είσαι πολύ θετικός άνθρωπος,  στο έχω ξαναπεί,  αλλά και ο τρόπος που το αντιμετωπίζεις δείχνει πόση δύναμη έχεις μέσα σου. Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα διαβάσουμε τα ευχαριστα νέα σου!!!

@chris79  όλη μου η θετική ενέργεια και σκέψη είναι μαζί σου . Θα βγουν καλά τα αποτελέσματα,  θα το δεις 

@Nephelie  μπραβοοο!!!  Απόλαυσε τώρα την εγκυμοσυνη σου,  τα μωράκια σου είναι σούπερ!!!

• Ευχαριστώ 2

1 hour ago, Katerina 11 είπε:

Εγώ βρε κορίτσια το πρώτο τρίμηνο δεν έτρωγα πολλά και τώρα το μόνο που έχει μείνει εκτός είναι το αυγό! Το οποίο λάτρευα προ εγκυμοσύνης! 

Επίσης άσχετο αλλά έκλεισα β επιπέδου 1/10!

Θα παρω κι εγω να κλεισω την πρωτη βδομαδα του Οκτώβρη στη Σούκα.Η γιατρός μου χτες μου ξαναειπε οτι είναι μια απο τις καλυτερες στη χωρα στον τομέα της.

Τραχηλο δε μου μέτρησε,μου εξηγησε οτι μονο η Σουκα ειναι πιστοποιημενη για να το κανει σωστα αυτό,οποτε μετρηση τραχηλου στη β επιπεδου κι εκει θα φανει το πράγμα,τωρα ειναι παρα πολυ νωρις είπε.

Επισης,μετα το 1ο τριμηνο,δε μετραμε μηκος ούτε βάρος,οπως μου ειπε.Κάτι άλλα μετρησε...

Παντως ειπε οτι τον βλεπει μια χαρα και τον πλακουντα.

Ευτυχως χθες,μετα απο 1 μηνα,ολα καλα τα ειδε.

Εγω συνεχιζω να μην εχω καθολου ορεξη για φαι,οπως στο πρωτο τριμηνο,με μικρη παρένθεση στις διακοπές,σιγουρα βέβαια και λογω ζεστης.

Απο σημερα κι επισημως σε αδεια μεχρι να γεννησω,επισης.

3 ώρες πρίν, chris79 είπε:

Καλημέρα και καλό μήνα !! 
Το Σάββατο έχω αμνιοπαρακέντηση και η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο. Σκέφτομαι ότι όλα καλά θα πάνε και απασχολουμαι με τη δουλειά και το αγοράκι μου ... 1η δημοτικού φέτος και έχω συγκινηθεί απίστευτα! Του φτιάξαμε και το δωμάτιο με το γραφειάκι του και έχει κι αυτός την αγωνία του! 
Να μας γράφεις τα νέα σου !!! 
Σε φιλώ !! :) 

Χαχα κι εγω μετα απο 20 χρονια σημερα για πρωτη φορά δεν πήγα σχολείο και κάπως μου φάνηκε.Χαίρομαι ομως γιατι θα ειναι μια πάρα πολύ δυσκολη χρονιά για όλους.

Καλή αρχή στο μικρό σου και να σκεφτεσαι θετικά όσο μπορείς για την άμνιο..

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

@natassaki2006 κορίτσι μου δεν μπορώ να σου πω τίποτα παρά μόνο ότι υπομονή και ο χρόνος είναι γιατρός! Κορίτσι μου γλυκό θα έρθει το ουράνιο τόξο μετά τη καταιγίδα.. Έτσι λέγονται τα μωρά που έρχονται μετά από αποβολή.

Κοριτσια μου θέλω να περάσει ο καιρός.... Φουσκώνει η κοιλίτσα και εγώ τρελενομαιιιιιι

• Μου αρέσει 1

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

@natassaki2006 κορίτσι μου δεν μπορώ να σου πω τίποτα παρά μόνο ότι υπομονή και ο χρόνος είναι γιατρός! Κορίτσι μου γλυκό θα έρθει το ουράνιο τόξο μετά τη καταιγίδα.. Έτσι λέγονται τα μωρά που έρχονται μετά από αποβολή.

Κοριτσια μου θέλω να περάσει ο καιρός.... Φουσκώνει η κοιλίτσα και εγώ τρελενομαιιιιιι

Χαχα εγώ πάλι αρχίζω να νιώθω σα φούσκα!!!:rolleyes:

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

@natassaki2006Κοπέλα μου εγώ δεν ανήκω σε αυτή την ομάδα  αλλά στην ομάδα Μαρτίου αλλά πότε πότε μπαίνω και διαβάζω για να δω νέα από κοπέλες που βρίσκονται σε πιο προχωρημένη κύηση. Πρόσεξα ότι δεν εμφανίστηκες από τη μέρα που θα πηγαινες για υπέρηχο και ήλπιζα να μην έγινε κάτι κακό. Να ξέρεις διαβάζοντας τώρα το νέα σου έκλαψα. Είναι πολύ δύσκολο και ψυχοφθόρο αυτό που πέρασες και περνάς. Εγώ έτυχε να έχω εξωμήτριο πριν ένα χρόνο μετά από χρόνια προσπάθειας και ήταν από τις χειρότερες εμπειρίες. Πραγματικά εύχομαι σύντομα να έρθει νέα τελειόμηνη εγκυμοσύνη.Σου το εύχομαι από καρδιάς. Και λένε ότι μετά από αποβολή οι πιθανότητες σύλληψης είναι πολύ μεγάλες. Κουράγιο ,πίστη και υπομονή και σύντομα θα έχουμε καλά νέα από εσένα.Θα δεις. Τα φιλιά μου και την  αγάπη μου 

Καλημερα κοριτσια. Πως ειστε σημερα; Ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα παιρνει αναρρωτικη αδεια. Εγω θα παιρνω συνεχομενες πλεον γιατι εγινε ενα ααχημο συμβαν με την εργοδοτρια μου και δεν θελω να ξανα παω στη δουλεια. Οποτε αποφασισα να λειπω με αδειες. Ξερετε πως πληρωνομαστε απο το ΙΚΑ ; Αν παιρνουμε κανονικα τον μισθο μας και καθε ποτε; 

16 hours ago, Joka said:

Θα παρω κι εγω να κλεισω την πρωτη βδομαδα του Οκτώβρη στη Σούκα.Η γιατρός μου χτες μου ξαναειπε οτι είναι μια απο τις καλυτερες στη χωρα στον τομέα της.

Τραχηλο δε μου μέτρησε,μου εξηγησε οτι μονο η Σουκα ειναι πιστοποιημενη για να το κανει σωστα αυτό,οποτε μετρηση τραχηλου στη β επιπεδου κι εκει θα φανει το πράγμα,τωρα ειναι παρα πολυ νωρις είπε.

Επισης,μετα το 1ο τριμηνο,δε μετραμε μηκος ούτε βάρος,οπως μου ειπε.Κάτι άλλα μετρησε...

Παντως ειπε οτι τον βλεπει μια χαρα και τον πλακουντα.

Ευτυχως χθες,μετα απο 1 μηνα,ολα καλα τα ειδε.

Εγω συνεχιζω να μην εχω καθολου ορεξη για φαι,οπως στο πρωτο τριμηνο,με μικρη παρένθεση στις διακοπές,σιγουρα βέβαια και λογω ζεστης.

Απο σημερα κι επισημως σε αδεια μεχρι να γεννησω,επισης.

Χαχα κι εγω μετα απο 20 χρονια σημερα για πρωτη φορά δεν πήγα σχολείο και κάπως μου φάνηκε.Χαίρομαι ομως γιατι θα ειναι μια πάρα πολύ δυσκολη χρονιά για όλους.

Καλή αρχή στο μικρό σου και να σκεφτεσαι θετικά όσο μπορείς για την άμνιο..

Κορίτσι αυτό με τον τράχηλο δεν το καταλαβαίνω. Αν δεις και ιστορίες γυναικών με προβλήματα στον τράχηλο από την ομάδα θα καταλάβεις ότι νωρίς δεν είναι.. μου κάνει δε φοβερή εντύπωση γιατί η σωστή μέτρηση τραχήλου γίνεται μόνο κολπικά (εμβρυολογος μου το είπε) και συνήθως το κάνει ο γυναικολόγος σου. 

Εμένα με μέτρησε και πριν την αυχενική και την προηγούμενη εβδομάδα που ειχα ραντεβού αφού κάναμε κοιλιακό υπέρηχο για τα μωρά μέτρησε κολπικά και τον τράχηλο πάλι. 

Just now, Sofi8 είπε:

Καλημερα κοριτσια. Πως ειστε σημερα; Ηθελα να ρωτησω αν καποια κοπελα παιρνει αναρρωτικη αδεια. Εγω θα παιρνω συνεχομενες πλεον γιατι εγινε ενα ααχημο συμβαν με την εργοδοτρια μου και δεν θελω να ξανα παω στη δουλεια. Οποτε αποφασισα να λειπω με αδειες. Ξερετε πως πληρωνομαστε απο το ΙΚΑ ; Αν παιρνουμε κανονικα τον μισθο μας και καθε ποτε; 

Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν γνωρίζω από αυτά.. Θα ήθελα και εγώ να έχω την ευκαιρία να πάρω αναρρωτική αλλά σαν ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορώ.. Άλλο ένα θέμα που με φοβίζει λίγο διότι και από το ταμείο μας δεν θα πάρουμε τίποτα..το οποίο σημαίνει θα δουλεύω μέχρι λίγες μέρες πριν γεννήσω και θα πρέπει να κάνω γρήγορη επιστροφή στην εργασία μου.. Δεν θα χαρώ καθόλου το μωράκι μου όσο θα ήθελα.. 

• Λυπημένη/-ος 2

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Κορίτσι αυτό με τον τράχηλο δεν το καταλαβαίνω. Αν δεις και ιστορίες γυναικών με προβλήματα στον τράχηλο από την ομάδα θα καταλάβεις ότι νωρίς δεν είναι.. μου κάνει δε φοβερή εντύπωση γιατί η σωστή μέτρηση τραχήλου γίνεται μόνο κολπικά (εμβρυολογος μου το είπε) και συνήθως το κάνει ο γυναικολόγος σου. 

Εμένα με μέτρησε και πριν την αυχενική και την προηγούμενη εβδομάδα που ειχα ραντεβού αφού κάναμε κοιλιακό υπέρηχο για τα μωρά μέτρησε κολπικά και τον τράχηλο πάλι. 

Κ εμένα στον υπέρηχο που είχα πριν λίγες μέρες μου έκανε και κολπική εξέταση και έλεγξε τον τράχηλο.

Κοριτσια η ταλαιπωρία μου συνεχίζεται.. ξεκίνησα αντιβίωση γιατί στην καλλιέργεια κολπικού υγρού βρέθηκε ουρεοπλασμα.. 

• Λυπημένη/-ος 2

Efh1p3.png

Just now, mommytobe είπε:

Δυστυχώς εγω δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν γνωρίζω από αυτά.. Θα ήθελα και εγώ να έχω την ευκαιρία να πάρω αναρρωτική αλλά σαν ελεύθερος επαγγελματίας δεν μπορώ.. Άλλο ένα θέμα που με φοβίζει λίγο διότι και από το ταμείο μας δεν θα πάρουμε τίποτα..το οποίο σημαίνει θα δουλεύω μέχρι λίγες μέρες πριν γεννήσω και θα πρέπει να κάνω γρήγορη επιστροφή στην εργασία μου.. Δεν θα χαρώ καθόλου το μωράκι μου όσο θα ήθελα.. 

Πωπω, δυσκολο να αποχωριστεις το ψυχουλακι τοσο νωρις... Με τι ασχολεισαι αν επιτρεπεται;

Καλησπέρα σας και με το καλό να κρατήσετε στην αγκαλιά σας τα μωράκια σας!! Είμαι από τις μανούλες Μαρτίου απλά μπαίνω καμία φορά κι εδώ και σας διαβάζω που είστε σε μεγαλύτερες εβδομάδες. Χτες έκανα την εξέταση Νιπτ. Είδα ότι κι άλλες το κάνατε; εγώ είχα υψηλό κίνδυνο για down 1/193, λόγω ηλικίας 1/207 και βιοχημικων 1/107. Υπερυχογραφικα ήταν μια χαρά. 1,4 πάχος αυχεν διαφάνειας. Εσείς γιατί την κάνατε; είναι αξιόπιστη; έχω πολύ άγχος. Είμαι 37 ετών επίσης. Σας ευχαριστώ πολυ

Just now, chris79 είπε:

Στην αυχενική έκανες ενδοκολπικο υπερηχο εκτός απο τον κοιλιακό?

Εμενα μου εκανε η γιατρος εκεινη γι αυτο το λογο.

Αυτο που μου ειπε η γιατρός μου χθες ότι ειναι πιστοποιημενοι για εγκυρη μετρηση τραχηλου ειναι μονο οι γιατροι που κανουν τους μεγαλους υπερηχους κι αμα θελω να παω να μου τον μετρησει η άλλη γιατρος.Αυτο ειναι το σωστό πρωτοκολλο κοριτσι.

Μου ειπε επισης,επειδη τη ρωτησα επιμονα οτι ειναι πολύ σπανια τα προβληματα με τον τραχηλο στη βδομαδα που ειμαι,μου ξαναανεφερε το ποσοστο 1/100 που μας είπε και το κοριτσι μας εδω με,την περιδεση και οτι στη β επιπεδου αποφασιζεται συνηθως αν θα κριθεί προβληματικός και αν πρεπει να γινουν παρεμβασεις.

Απ οσα εχω διαβασει νομιζω ότι αυτά ισχυουν.

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Στην αυχενική έκανες ενδοκολπικο υπερηχο εκτός απο τον κοιλιακό?

Εμενα μου εκανε η γιατρος εκεινη γι αυτο το λογο.

Αυτο που μου ειπε η γιατρός μου χθες ειναι πιστοποιημενοι για εγκυρη μετρηση τραχηλου ειναι μονο οι γιατροι που κανουν τους μγαλους υπερηχους κι αμα θελω να παω να μου τον μετρησει η άλλη γιατρος.Αυτο ειναι το σωστό πρωτοκολλο κοριτσι.

Μου ειπε επισης,επειδη τη ρωτησα επιμονα οτι ειναι πολύ σπανια τα προβληματα με τον τραχηλο στη βδομαδα που ειμαι,μου ξαναανεφερε το ποσοστο 1/100 που μας είπε και το κοριτσι μας εδω με,την περιδεση και οτι στη β επιπεδου αποφασιζεται συνηθως αν θα κριθεί προβληματικός και αν πρεπει να γινουν παρεμβασεις.

Απ οσα εχω διαβασει νομιζω ότι αυτά ισχυουν.

Όχι στην αυχενική δε μου μέτρησε τράχηλο ο εμβρυολογος. 
Πριν και μετά με μέτρησε ο γυναικολόγος μου και απ όσο τον ξέρω έχει σκοπό να το κάνει κάθε φορά (μην τυχόν και χάσω την απόλαυση του κολπικού υπερήχου !! ;) ) 

Ετσι έκανε αν θυμάμαι καλά και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...