Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα & από μένα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 16 εβδομάδων. Από κιλά πως τα πάτε? Εγώ ξεκίνησα 64.500 & τώρα είμαι 68.500. Νομίζω ότι πήρα αρκετά

Καλημέρα!Έχουμε 1 βδομάδα διαφορά ακριβώς!Στη 17η εγω.Κι εγω στις διακοπές πηρα 2 κιλάκια.

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Joka είπε:

Καλημέρα!Έχουμε 1 βδομάδα διαφορά ακριβώς!Στη 17η εγω.Κι εγω στις διακοπές πηρα 2 κιλάκια.

Καλημέρα! Από την αρχή της εγκυμοσύνης σου πήρες 2? Μια χαρά είσαι εσύ!!

Just now, mommytobe είπε:

Και εγώ πλέον 15+4 και μέσα σε μια βδομάδα πετάχτηκε η κοιλίτσα.. Κάτι ψιλοφαινοταν πριν όμως τώρα φαίνεται.. Σκέψου την προηγούμενη βδομάδα έβαλα ένα παντελόνι που ήταν άνετο και χθες που το έβαλα το έβγαλα αμέσως γιατί μπήκε και αυτό στη λίστα με το "θα τα ξανά βάλω όταν γεννήσω" χαχαχαχα

Ε ναι,τώρα πλεον!Κι εγω απο τη 15η περιπου σταματησα να φοραω πολλα ρουχα μου λογω του οτι ειναι εφαρμοστα και με πιεζανε στην κοιλια.

Τώρα στη 17η μου κανουνε ελαχιστα,παρ οτι 2 κιλα εχω παρει μονο αλλα δε μπορω να με πιεζουν.

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Από την αρχή της εγκυμοσύνης σου πήρες 2? Μια χαρά είσαι εσύ!!

Ναι.Ως τωρα 2 συνολικα αλλα τα ρουχα μου δε μπορω να τα φορεσω πια.Με πιεζουν στην κοιλια τα περισσοτερα.Βασικα το πρωι η κοιλια ξεκιναει οκ,αλλα.μεχρι το βραδυ εχει γινει διπλασια!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα & από μένα κορίτσια μου! Τι κάνετε? Εγώ σήμερα είμαι ακριβώς 16 εβδομάδων. Από κιλά πως τα πάτε? Εγώ ξεκίνησα 64.500 & τώρα είμαι 68.500. Νομίζω ότι πήρα αρκετά

Καλημέρα κ απο μενα..  Δευτέρα μερα ζυγισματος,  ειχα πει ότι μεχρι να κλεισω τον 4ο δεν θελω να παρω ούτε γραμμαριο,  αλλα μπαινω 18η την Πέμπτη κ σήμερα ειδα 700γραμμαρια πανω..  Πάντως λενε απο εδω κ περα παίρνεις 0,5 με 1 κιλο την εβδομάδα.. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Paris.33 είπε:

Καλημέρα κ απο μενα..  Δευτέρα μερα ζυγισματος,  ειχα πει ότι μεχρι να κλεισω τον 4ο δεν θελω να παρω ούτε γραμμαριο,  αλλα μπαινω 18η την Πέμπτη κ σήμερα ειδα 700γραμμαρια πανω..  Πάντως λενε απο εδω κ περα παίρνεις 0,5 με 1 κιλο την εβδομάδα.. 

Καλημέρα! Μια χαρά είσαι τότε! Μόνο 700 gr? Τίποτα δεν είναι!!!

Διαφημίσεις

Just now, Geo Jo είπε:

Καλημέρα! Μια χαρά είσαι τότε! Μόνο 700 gr? Τίποτα δεν είναι!!!

Για μένα είναι νωρίς ακόμα να μιλάω για κιλά αλλά δεν έχω πάρει καθόλου!!! Είμαι ακόμα στα -6

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Καλησπέρα κ από μένα! Εγώ είχα χάσει 4 στο πρώτο 3μηνο και τώρα στη 18η έχω πάρει τα 2! Η κοιλίτσα σίγουρα έχει πεταχτεί για τα καλά και ναι όσο βραδιάζει είναι πιο μεγάλη!

• Μου αρέσει 3

Efh1p3.png

Για να σας δώσω θάρρος κορίτσια και να δείτε ότι είστε μια χαρά.. Εγώ ξεκίνησα με 67,7 και τώρα είμαι 72,4..5 κιλακια πάνω... Αν συνεχίσω με αυτούς τους ρυθμούς δεν θα χωράω από τις πόρτες.. Αλλά τώρα άρχισα και προσέχω λίγο γιατί δεν με βλέπω καλά.. 

• Μου αρέσει 4

Just now, Katerina 11 είπε:

Καλησπέρα κ από μένα! Εγώ είχα χάσει 4 στο πρώτο 3μηνο και τώρα στη 18η έχω πάρει τα 2! Η κοιλίτσα σίγουρα έχει πεταχτεί για τα καλά και ναι όσο βραδιάζει είναι πιο μεγάλη!

Εντάξει!!! Δύο κιλά μια χαρά είναι νομίζω!!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

πρίν από 16 λεπτά , Geo Jo είπε:

Καλημέρα!!!! Εγώ ξεκίνησα 80 και είναι 74!! Έχω χάσει!! Τα μωράκια μου είναι 120γρ και 102 γρ αντίστοιχα!

• Μου αρέσει 3

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Efinikolaou είπε:

Καλημέρα!!!! Εγώ ξεκίνησα 80 και είναι 74!! Έχω χάσει!! Τα μωράκια μου είναι 120γρ και 102 γρ αντίστοιχα!

Αχ κορίτσια μου, ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι τους!!!!

• Μου αρέσει 2

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Αχ κορίτσια μου, ας είναι καλά τα μωράκια μας και χαλάλι τους!!!!

Αχ κοριτσι,οχι.Δε.λεω καλα να ειναι τα μωρακια αλλα για να ειναι κι αυτα κι εμεις καλα πρεπει να προσεχουμε το βαρος μας.

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Αχ κοριτσι,οχι.Δε.λεω καλα να ειναι τα μωρακια αλλα για να ειναι κι αυτα κι εμεις καλα πρεπει να προσεχουμε το βαρος μας.

Συμφωνω απολυτα!!!! Τουλάχιστον να ειναι κιλα απο υγιεινή διατροφή και οχι απο γλυκα και χαζομαρες που δεν προσφέρουν τιποτα στα μωρακια! Εγω σκέφτομαι οτι δεν θα μπορω να κινηθώ κ πολυ να τα καψω οπότε πρέπει να προσεχω δίπλα. Άσε που έχουμε κ δρόμο μπροστά μας! 

Just now, Efinikolaou είπε:

Με διδυμακια και 6 κιλα πιο κατω;;;  στυλακι σε βρίσκω! :) 

• Χαχα 1

Just now, Paris.33 είπε:

Συμφωνω απολυτα!!!! Τουλάχιστον να ειναι κιλα απο υγιεινή διατροφή και οχι απο γλυκα και χαζομαρες που δεν προσφέρουν τιποτα στα μωρακια! Εγω σκέφτομαι οτι δεν θα μπορω να κινηθώ κ πολυ να τα καψω οπότε πρέπει να προσεχω δίπλα. Άσε που έχουμε κ δρόμο μπροστά μας! 

Κοιτα κι εμεις εχουμε ψυχή και για να ειμαστε ήρεμες εμεις,αρα και τα μωρά,γιατί έτσι πάει,δε μπορούμε να ειμαστε τοσο καιρό μεσα στη στερηση.Ολα,με μετρο.Εγω ειμαι αυτης της αποψης.

Εγω ξεφυγα στις διακοπες,συνειδητα και πηρα 2 κιλά αλλα.τωρα το μαζευω σιγα σιγά...

Το πρωτο τριμηνο,χωρις εμετους και ναυτιες,μονο με.κομμενη ορεξη εχασα 1 κιλο.

Οχι μονο για τωρα.αυτό,αλλα και γενικοτερα....

• Μου αρέσει 2

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...