Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Katerina 11 είπε:

Εμένα είναι 225 γρ!! Έχουμε γενικά ιστορικό μεγάλων μωρών στην οικογένεια.. Σκέψου εγώ γεννήθηκα 4200 κ η αδερφή μου 4 κιλα!

Δε νομιζω οτι παει στανταρ ετσι.Ειναι ο συνδυασμος του dna του ζευγαριού που παιζει ρόλο,το οικ.ιστορικο του συζυγου αλλα επισης νομιζω οτι κατα τη διαρκεια της κυησης αυτο μπορει να μεταβληθεί.

Επισης,παλια γεννιομασταν σχεδον ολοι φυσιολογικα οποτε ημασταν μεγαλυτερα ενω τωρα τα περισσοτερα τα καημενα τα παιρνουν νωρίς και μικρότερα.

Εγω δεν εχω ιδεα για γραμμαρια,ηταν μικρουλι στην αυχενική,στα φυσιολογικα όρια βεβαια,ενω εγω ημουν μεγαλο μωρο.Ο αντρας μου κανονικό.

Το εχουμε αφησει 1 μηνα στην ησυχια του,εχουμε να το δουμε από τελος Ιουλίου στην αυχενική.

Συνολικα εχω κανει 3 υπερηχους και την αυχενική.

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια, εσείς έχετε κάνει ακόμα κοιλίτσα??? Εγώ όχι και πολύ!!

Η κοιλιά απο τη 15η βδομάδα εχει πεταχτεί για τα καλά.Το πρωί ξεκινάει μικρότερη αλλα ξεχωριζει αρκετά και μέχρι το βράδυ εχει διπλασιαστεί!!!

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλησπέρα, τελικά μετά τον έρωτα και τον βήχα, δεν κρύβεται ούτε η κοιλιά :P

Θέλω να το κρύψω και όλοι αυτό με ρωτάνε!!!
Και είναι μόνο η αρχή!
Βέβαια τώρα καταλαβαίνουμε ότι έχουμε ένα/ δύο μωράκι/α μέσα σας! Ας το απολαύσουμε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

KerXp3.png

πρίν από 22 λεπτά , Katerina 11 είπε:

Εμένα είναι 225 γρ!! Έχουμε γενικά ιστορικό μεγάλων μωρών στην οικογένεια.. Σκέψου εγώ γεννήθηκα 4200 κ η αδερφή μου 4 κιλα!

Ουυυυυυυυ μεγάλα μωράκια!!! 

πρίν από 1 λεπτό , Τουτουνι είπε:

Εγώ ναι !!

5qPop3.png

1 ώρα πρίν, Τουτουνι είπε:

Εμενα κατι πετάει, αλλα σκεψου με φορεματακι ελαφρως φαρδυ,  δεν φαίνεται τίποτα.. Κ βέβαια εχει να κανει κ με τη μερα κ την ωρα,  αν ειμαι μετα απο φαγητο ή εχω πρηξιμο γενικα

Just now, Paris.33 είπε:

Εμενα κατι πετάει, αλλα σκεψου με φορεματακι ελαφρως φαρδυ,  δεν φαίνεται τίποτα.. Κ βέβαια εχει να κανει κ με τη μερα κ την ωρα,  αν ειμαι μετα απο φαγητο ή εχω πρηξιμο γενικα

Α με φαρδια εννοειται.Εμενα ομως ολα μου τα ρουχα ειναι εφαρμοστα αρα πεταει φουλ!!!

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!! 

Και εγώ πλέον νομίζω τη καταλαβαίνω τη μπέμπα μου!! Ειδικά τις τελευταίες 2 μέρες! 15+5 σήμερα και πλέον η κοιλίτσα φαίνεται. Είμαι αρκετά αδύνατη και έχω πάρει 2 κιλά! 

Αχ ανυπομονώ να περάσει ο καιρός.. Να κουνιέται φουλ η κοιλιά από τη κλωτσιά... Χάχα 

• Μου αρέσει 5

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

2 ώρες πρίν, Joka είπε:

Δε νομιζω οτι παει στανταρ ετσι.Ειναι ο συνδυασμος του dna του ζευγαριού που παιζει ρόλο,το οικ.ιστορικο του συζυγου αλλα επισης νομιζω οτι κατα τη διαρκεια της κυησης αυτο μπορει να μεταβληθεί.

Επισης,παλια γεννιομασταν σχεδον ολοι φυσιολογικα οποτε ημασταν μεγαλυτερα ενω τωρα τα περισσοτερα τα καημενα τα παιρνουν νωρίς και μικρότερα.

Εγω δεν εχω ιδεα για γραμμαρια,ηταν μικρουλι στην αυχενική,στα φυσιολογικα όρια βεβαια,ενω εγω ημουν μεγαλο μωρο.Ο αντρας μου κανονικό.

Το εχουμε αφησει 1 μηνα στην ησυχια του,εχουμε να το δουμε από τελος Ιουλίου στην αυχενική.

Συνολικα εχω κανει 3 υπερηχους και την αυχενική.

Η κοιλιά απο τη 15η βδομάδα εχει πεταχτεί για τα καλά.Το πρωί ξεκινάει μικρότερη αλλα ξεχωριζει αρκετά και μέχρι το βράδυ εχει διπλασιαστεί!!!

Όποτε σε λιγάκι θα φαίνεται κι εμένα!!!! Τι καλά!!!!

bCX6p3.png

κορίτσια καλησπέρα και απο μενα!!!! Ανηκω k γω στο club σας mom to be february2021!!!Ευχομαι σε ολες μας τελειομηνη κ χωρις εμποδια εγκυμοσυνη!!!!Γενικα φανταζομαι 16 εβδομαδων θα ειστε???? οποτε ελπιζω σιγα σιγα να μας εγκαταλειψουν κ τα συμπτωματα της ναυτιας της ζαλαδας ,για οσες τα εχουμε!!!!!!Δεν ξερω αλλα το τριμηνο το πρωτο ηταν ζορικο για μενα!!!!!!πολλες ναυτιες................Ελπιζω να στρωσει η κατασταση....ολα καλα κ περαστικα!!!!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα σε όλα τα κορίτσια..
Μετά από ένα 3ήμερο διακοπών, αφού βούτηξα δειλά-δειλά στην θάλασσα..επιστροφή στην "πραγματικότητα"
Η κοιλίτσα πλέον είναι "εμφανής" δεν μπορούμε να το κρύψουμε παραπάνω...
Τα συμπτώματα έχουν τελειώσει, μόνο η όρεξη για φαγητό "αυξάνεται".
Αύριο έχουμε υπέρηχο να ρίξουμε μια ματιά τι γίνεται...:mrgreen:
Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη σε όλα τα κορίτσια

• Μου αρέσει 5

urI6p3.png

Just now, stroumfita123 είπε:

κορίτσια καλησπέρα και απο μενα!!!! Ανηκω k γω στο club σας mom to be february2021!!!Ευχομαι σε ολες μας τελειομηνη κ χωρις εμποδια εγκυμοσυνη!!!!Γενικα φανταζομαι 16 εβδομαδων θα ειστε???? οποτε ελπιζω σιγα σιγα να μας εγκαταλειψουν κ τα συμπτωματα της ναυτιας της ζαλαδας ,για οσες τα εχουμε!!!!!!Δεν ξερω αλλα το τριμηνο το πρωτο ηταν ζορικο για μενα!!!!!!πολλες ναυτιες................Ελπιζω να στρωσει η κατασταση....ολα καλα κ περαστικα!!!!!

Καλως ηρθες στην ομαδουλα! Μια ευχάριστη και τελειομηνη εγκυμοσύνη να έχουμε!!!

Just now, stroumfita123 είπε:

Καλώς μας ήρθες! Καλή τελειόμηνη εγκυμοσύνη 

KerXp3.png

16 ώρες πρίν, Τουτουνι είπε:

Και εγώ πλέον 15+4 και μέσα σε μια βδομάδα πετάχτηκε η κοιλίτσα.. Κάτι ψιλοφαινοταν πριν όμως τώρα φαίνεται.. Σκέψου την προηγούμενη βδομάδα έβαλα ένα παντελόνι που ήταν άνετο και χθες που το έβαλα το έβγαλα αμέσως γιατί μπήκε και αυτό στη λίστα με το "θα τα ξανά βάλω όταν γεννήσω" χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...