Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.. Καλό σκ εύχομαι:) εγώ είμαι ήδη στην δουλειά.. 

Πήγαμε χθες στον γιατρό και όλα τέλεια με το μωράκι μας.. Μεγαλώνει κανονικά.. Έχει φτάσει πλέον τα 135γρ το μικρό μας.. Μου έφυγε όλο το άγχος και η αγωνία και ηρεμησα.. Μου είπε και ο γιατρός ότι μάλλον σε 2 βδομάδες περίπου θα αρχίσω να το νιώθω.. Και το μόνο που είπε να προσέχω είναι με βάρος και να μην κουράζομαι γιατί ο πλακούντα είναι πάρα πολύ χαμηλά αλλά δεν τον ανησυχεί προς το παρόν γιατί λέει θα ανέβει στην πορεία.. Αυτά τα νέα μου:) 

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα! Έχω εξαντληθεί τελείως απ' τους πολλούς εμετους...είχα και το δόντι μου, φρονιμίτης και ήμουν να με Κλάιν και οι ρέγγες...πότε θα περάσουν όλα αυτά ??? Τη Δευτέρα μπαίνω στην 15η βδομάδα...

Α! Μήπως ξέρετε πως να αλλάξω το τικερακι μου να με δείχνει στις σωστές μέρες;

• Λυπημένη/-ος 2

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Κορίτσια καλημέρα! Έχω εξαντληθεί τελείως απ' τους πολλούς εμετους...είχα και το δόντι μου, φρονιμίτης και ήμουν να με Κλάιν και οι ρέγγες...πότε θα περάσουν όλα αυτά ??? Τη Δευτέρα μπαίνω στην 15η βδομάδα...

Περαστικά σου.

Το τικεράκι γιατι να το αλλάξεις; Αν το λες βάση υπερήχου συνεχεια θα στο αλλάζει ο γιατρος κι εμενα ο  μπεμπης φαίνεται μια εβδομαδα μεγαλύτερος τωρα. Οπως και να εχει πρεπει να το φτιαξεις απο την αρχη.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ωχ μωρέ πολύ σε σκεφτομαι με τους εμετούς γιατί κ εγώ υπέφερα.. Δεν έχουν ούτε μείωση;; 

Efh1p3.png

Just now, Καντι είπε:

Περαστικά σου.

Το τικεράκι γιατι να το αλλάξεις; Αν το λες βάση υπερήχου συνεχεια θα στο αλλάζει ο γιατρος κι εμενα ο  μπεμπης φαίνεται μια εβδομαδα μεγαλύτερος τωρα. Οπως και να εχει πρεπει να το φτιαξεις απο την αρχη.

Γιατί στην αυχενική τα μωρά μετρήθηκαν 13 εβδομάδων και όχι 12+4....και μου είπε ο γιατρός ότι πάμε βάση των μωρων.!

Just now, Katerina 11 είπε:

Ωχ μωρέ πολύ σε σκεφτομαι με τους εμετούς γιατί κ εγώ υπέφερα.. Δεν έχουν ούτε μείωση;; 

Όχι...εκεί που έκανα δύο κάθε απόγευμα έχω φτάσει στους 5...άντε να δω πότε θα περάσουν...

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Τουτουνι είπε:

Γιατί στην αυχενική τα μωρά μετρήθηκαν 13 εβδομάδων και όχι 12+4....και μου είπε ο γιατρός ότι πάμε βάση των μωρων.!

Όχι...εκεί που έκανα δύο κάθε απόγευμα έχω φτάσει στους 5...άντε να δω πότε θα περάσουν...

Τουτουνάκι το πέρασα και εγώ και σερνόμουν από τους εμετούς, να φανταστείς ότι πόναγα γιατί δεν είχα τι άλλο να βγάλω! Δεν έτρωγα καθόλου, παρά ελάχιστα και συγκεκριμένα πράγματα (μακαρόνια και τοστ Ααααα και τυρόπιτες :D, ) θα περάσει κοριτσάρα, θα περάσει και δεν θα σου φτάνει το ψυγείο! Όλη την μέρα νιώθω ότι κάτι θέλω να φάω και σας μην πεινάω. Είμαι 16η και τώρα ξεκίνησα φρούτα, λαχανικά & γάλα, γιαούρτια μέχρι τώρα δεν έτρωγα τίποτα, απορώ πως μεγάλωνε το σκατούλι! Τώρα προσπαθώ βιταμίνες και υγιεινά γιατί το ξέσκισα με την παρακμή (τυρόπιτες, τοστ, κλπ) 

υπομονή λίγο ακόμα :wub:

• Μου αρέσει 2

KerXp3.png

Just now, Renaki80 είπε:

Τουτουνάκι το πέρασα και εγώ και σερνόμουν από τους εμετούς, να φανταστείς ότι πόναγα γιατί δεν είχα τι άλλο να βγάλω! Δεν έτρωγα καθόλου, παρά ελάχιστα και συγκεκριμένα πράγματα (μακαρόνια και τοστ Ααααα και τυρόπιτες :D, ) θα περάσει κοριτσάρα, θα περάσει και δεν θα σου φτάνει το ψυγείο! Όλη την μέρα νιώθω ότι κάτι θέλω να φάω και σας μην πεινάω. Είμαι 16η και τώρα ξεκίνησα φρούτα, λαχανικά & γάλα, γιαούρτια μέχρι τώρα δεν έτρωγα τίποτα, απορώ πως μεγάλωνε το σκατούλι! Τώρα προσπαθώ βιταμίνες και υγιεινά γιατί το ξέσκισα με την παρακμή (τυρόπιτες, τοστ, κλπ) 

υπομονή λίγο ακόμα :wub:

Αχ, Ρενακι μου μακάρι να είναι έτσι!!!! Να περάσει να ησυχάσω!!!! Ας είναι καλά βέβαια τα μωράκια και δεν πειράζει!!!

• Μου αρέσει 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Ναι καλο μου και στην β επιπεδου πάλι διαφορετικά θα μετρηθούν κοκ. Σε φιλη μου την έβγαζαν στους τελευταίους υπερήχους οτι θα γεννήσει πριν δυο τρεις βδομάδες , αλλα μια χάρα γέννησε δυο μερες μετα την αρχική εκτίμηση. Απλα ηταν 4 κιλά το μωρο. Μην μπαίνεις σ αυτην την διαδικασία, ούτως η άλλως τα διδυμάκια τα παιρνουν τουλαχιστον δυο με τρεις εβδομάδες πριν. Εμενα τωρα μου τον έβγαλε 8 μερες μεγαλύτερο. 

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Κοριτσια,εγω πλεον ξεχναω οτι είμαι εγκυος.Οχι οτι ειχα πολλά,ουτε ναυτιες ουτε εμετους αλλα τωρα αρχιζω να παιρνω τα πανω μου με χαμηλη πιεση και χαμηλο αιματοκριτη.Τουλαχιστον δε νιωθω εκεινη την εξαντληση.

Σπευσατε κοριτσια h&m.Aγορασα σημερα το ακριβο το τζην των 39.98,8.99€!!

Κατενθουσιαστηκα!!!!!Εχουν ακομα αρκετα εκπτωτικα mom σε απιστευτες τιμές!

Κι ειναι και skinny,απίστευτα κομψα,μόνο η κοιλιτσα θα ξεχωριζει,διοτι εχω κι αυτο το θεμα.Βλεπω κατι φαρδια ρούχα και φρικαααρωωω!Απλα αρνουμαι!!Χαχχαχαα!!

Next time θα παρω αλλο 1 να βγαλω μ αυτα ολη την εγκυμοσυνη.Αντε και κανενα κολάν.

• Μου αρέσει 3

hKYcp3.png

πρίν από 44 λεπτά , Τουτουνι είπε:

Μια φιλη χθες μου ελεγε οτι στη 2η εγκυμοσυνη της ειχε εμετούς μεχρι τον 8ο ενώ στην πρώτη τίποτα απολύτως!

Υπομονη κοριτσι!Δε μπορει να γινει κατι άλλο!!

5 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

Καλημέρα κορίτσια.. Καλό σκ εύχομαι:) εγώ είμαι ήδη στην δουλειά.. 

Πήγαμε χθες στον γιατρό και όλα τέλεια με το μωράκι μας.. Μεγαλώνει κανονικά.. Έχει φτάσει πλέον τα 135γρ το μικρό μας.. Μου έφυγε όλο το άγχος και η αγωνία και ηρεμησα.. Μου είπε και ο γιατρός ότι μάλλον σε 2 βδομάδες περίπου θα αρχίσω να το νιώθω.. Και το μόνο που είπε να προσέχω είναι με βάρος και να μην κουράζομαι γιατί ο πλακούντα είναι πάρα πολύ χαμηλά αλλά δεν τον ανησυχεί προς το παρόν γιατί λέει θα ανέβει στην πορεία.. Αυτά τα νέα μου:) 

Συγχαρητήρια!Πόσο είσαι τώρα?

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Joka είπε:

Κοριτσια,εγω πλεον ξεχναω οτι είμαι εγκυος.Οχι οτι ειχα πολλά,ουτε ναυτιες ουτε εμετους αλλα τωρα αρχιζω να παιρνω τα πανω μου με χαμηλη πιεση και χαμηλο αιματοκριτη.Τουλαχιστον δε νιωθω εκεινη την εξαντληση.

Σπευσατε κοριτσια h&m.Aγορασα σημερα το ακριβο το τζην των 39.98,8.99€!!

Κατενθουσιαστηκα!!!!!Εχουν ακομα αρκετα εκπτωτικα mom σε απιστευτες τιμές!

Κι ειναι και skinny,απίστευτα κομψα,μόνο η κοιλιτσα θα ξεχωριζει,διοτι εχω κι αυτο το θεμα.Βλεπω κατι φαρδια ρούχα και φρικαααρωωω!Απλα αρνουμαι!!Χαχχαχαα!!

Next time θα παρω αλλο 1 να βγαλω μ αυτα ολη την εγκυμοσυνη.Αντε και κανενα κολάν

Εμένα με έχει προμηθεύσει η αδερφή μου με ένα σωρό από τα γνωστά τζιν μια που είμαστε ίδιες σε ύψος κιλά! Ότι έχω βρει στα μαγαζιά πάντως δε μου αρέσει.. όλο μαύρο άσπρο μπεζ άντε και κανένα γκρι.! Ονλαιν έχω βρει πολύ ωραία αλλά είναι δύσκολο αν δεν τα δοκιμάσεις στην παρούσα φάση.. 

@toutouni συχνά στους υπερήχους φαίνονται μεγαλύτερα τα μωρά μας, εμένα τώρα δείχνει + 5 μέρες αλλά είναι μεγάλο μωρό γι αυτό. Παίζει κ από μηχάνημα σε μηχάνημα μου είπε ο γιατρός από χέρι σε χέρι παίζει ρολο..

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

πρίν από 26 λεπτά , Καντι είπε:

Ναι καλο μου και στην β επιπεδου πάλι διαφορετικά θα μετρηθούν κοκ. Σε φιλη μου την έβγαζαν στους τελευταίους υπερήχους οτι θα γεννήσει πριν δυο τρεις βδομάδες , αλλα μια χάρα γέννησε δυο μερες μετα την αρχική εκτίμηση. Απλα ηταν 4 κιλά το μωρο. Μην μπαίνεις σ αυτην την διαδικασία, ούτως η άλλως τα διδυμάκια τα παιρνουν τουλαχιστον δυο με τρεις εβδομάδες πριν. Εμενα τωρα μου τον έβγαλε 8 μερες μεγαλύτερο. 

Εγω πρώτα ο Θεός θα γεννήσω 22 Ιανουαρίου αντί 22 Φεβρουαρίου!!!!

Πάντως ο γιατρός μου έτσι μου είπε να μετράω...

Just now, Joka είπε:

Μια φιλη χθες μου ελεγε οτι στη 2η εγκυμοσυνη της ειχε εμετούς μεχρι τον 8ο ενώ στην πρώτη τίποτα απολύτως!

Υπομονη κοριτσι!Δε μπορει να γινει κατι άλλο!!

Συγχαρητήρια!Πόσο είσαι τώρα?

Ελπίζω να μην είμαι κι εγώ σε αυτή την κατηγορία...

bCX6p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

Εμένα με έχει προμηθεύσει η αδερφή μου με ένα σωρό από τα γνωστά τζιν μια που είμαστε ίδιες σε ύψος κιλά! Ότι έχω βρει στα μαγαζιά πάντως δε μου αρέσει.. όλο μαύρο άσπρο μπεζ άντε και κανένα γκρι.! Ονλαιν έχω βρει πολύ ωραία αλλά είναι δύσκολο αν δεν τα δοκιμάσεις στην παρούσα φάση.. 

@toutouni συχνά στους υπερήχους φαίνονται μεγαλύτερα τα μωρά μας, εμένα τώρα δείχνει + 5 μέρες αλλά είναι μεγάλο μωρό γι αυτό. Παίζει κ από μηχάνημα σε μηχάνημα μου είπε ο γιατρός από χέρι σε χέρι παίζει ρολο..

Εμενα στους υπερηχους αλλα και στην αυχενικη βγηκε ακριβως το μωρο οσο υπολογίζαμε απ την αρχη.

Εμενα βεβαια ειναι μικρουλι,53 εκ στην αυχενικη.ακριβως 12 βδ.

Just now, Τουτουνι είπε:

Ελπίζω να μην είμαι κι εγώ σε αυτή την κατηγορία...

Ενα μηνα νωρίτερα?Α λογω διδυμων σε παει υποχρεωτικα καισαρική ε?

Σους 8 μηνες δλδ αντι για 9??!!Τόσο πολύ?4 βδομαδες πριν????

Εγω,με 1 βεβαια,παρακαλαω να γεννηθεί τελειομηνο.

hKYcp3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Οταν θα εισαι δηλαδη 36 εβδομάδες ε;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Joka είπε:

Εμενα στους υπερηχους αλλα και στην αυχενικη βγηκε ακριβως το μωρο οσο υπολογίζαμε απ την αρχη.

Εμενα βεβαια ειναι μικρουλι,53 εκ στην αυχενικη.ακριβως 12 βδ.

Ενα μηνα νωρίτερα?Α λογω διδυμων σε παει υποχρεωτικα καισαρική ε?

Σους 8 μηνες δλδ αντι για 9??!!Τόσο πολύ?4 βδομαδες πριν????

Εγω,με 1 βεβαια,παρακαλαω να γεννηθεί τελειομηνο.

Μου είπε να πάρουμε οσες περισσότερες μέρες μπορούμε από τον 9ο...αλλά για να είμαι προετοιμασμένη μου είπε ένα μήνα πριν!

Just now, Καντι είπε:

Οταν θα εισαι δηλαδη 36 εβδομάδες ε;

Ακριβώς!!! 35 36...ανάλογα πως θα πάει!!! Εσύ καντι μου ποτέ θα κάνεις τη β επιπέδου???

Επεξεργάστηκαν by Τουτουνι

bCX6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...