Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα.

Σημερα καθώς κατεβαινα τη σκαλα του σπιτιου μου γλυστρισα και επεσε με τον ποπο ευτυχως μονο στα τελευταια 2 σκαλια. Τρανταχτηκε ο ποπος μονο εκει και με επιασε σκοτοδεινη.

Η κοιλια μου δεν με ποναει καθολου, μονο ο ποπος εκει που τρανταχτηκε αλλα τρομαξα. Εχω στειλει φυσικα στο γιατρό να ρωτησω. Αλλα ελπιζω εφοσον δεν ποναω στην κοιλια να μην εγινε κατι κακο.:sad:

Καλημερα,μη φοβασαι,τα μωρακια ειναι καλα προστατευμενα.Εγω οταν ημουν στο 2ο μηνα ειχαμε πεσει με τον αντρα μου με το μηχανακι σε μια μεγαλη λακουβα και παραλιγο να γκρεμιστουμε.Εφαγα πολυ μεγαλο τρανταγμα.Οταν πηγα ομως αργοτερα για υπερηχο ολα ηταν οκ.

Ακομα ανεβαινω στο μηχανακι,προσεκτικα,οσο μπορουμε.

Α καλα,απο σκαλες.φουλ.Το δωματιο μας στο εξοχικο ειναι στον πανω οροφο κι επι 3 βδομαδες ανεβοκατεβαινα 20 σκαλια τουλαχιστον 3 φορες την ημερα!

Αγορες για το μωρο μεχρι να κανω και τη β επιπεδου ουτε για αστειο,εδω για μενα δεν εχω αγορασει τιποτα αν κ λιαν συντομως θα χρειαστω.Ας.βεβαιωθω πρωτα τωρα παλι οτι ολα ειναι οκ και βλέπουμε...

• Ευχαριστώ 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mommytobe είπε:

μα και εγω ετσι ημουν..μεχρι και σημερα τιποτα..μπορει να ηταν σημερα και απλα ενα τυχαιο γεγονος και να μην ξανα επαναληφθει τις επομενες μερες..θα φανει..θα το αναφερω το απογευμα στον γιατρο μου να δουμε τι θα μου πει και αυτος

υπομονη και παλι υπομονη..πες εξω απο τον χορο καλα τα λετε χαχαχα

Ετυχε τοτε ,δεν μπορει σε τετοια εβδομαδα να σκανε σύμπτωματα.Μωρε λες ;και να ξεκινησω & γω ξαφνικα τωρα να ειμαι χαλια..αναποδες τελειως  χαχχαχ

Just now, Τουτουνι είπε:

Καλημέρα κι από μένα!!! Εγώ πάλι με δυο μωράκια ακόμα να μου περασουν οι εμετοί...3 έκανα χθες!!!

Ω ρε γαμωτο..Υπομονη λιγο ακομα ετσι λενε..δηλ κανεις εμετο και μετα εισαι οκ; Συνερχεσαι καθολου;

Κορίτσια μου καλημέρα.

Σημερα καθώς κατεβαινα τη σκαλα του σπιτιου μου γλυστρισα και επεσε με τον ποπο ευτυχως μονο στα τελευταια 2 σκαλια. Τρανταχτηκε ο ποπος μονο εκει και με επιασε σκοτοδεινη.

Η κοιλια μου δεν με ποναει καθολου, μονο ο ποπος εκει που τρανταχτηκε αλλα τρομαξα. Εχω στειλει φυσικα στο γιατρό να ρωτησω. Αλλα ελπιζω εφοσον δεν ποναω στην κοιλια να μην εγινε κατι κακο.:sad:

Τελικα θελει πολυ προσοχη,αλλα  παλι καλά,δεν εγινε κατι σιγουρα..Παντως στην αυχενικη μου χτυπαγε τρελα τη κοιλια ο γιατρος για να δει το μικρο αλλα χαμπαρι αυτο ουτε γυρναγε ..και ξανα χτυπηματα κ δυνατα κιολας,να προσεχεις! πιο αργα..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Nephelie είπε:

Ετυχε τοτε ,δεν μπορει σε τετοια εβδομαδα να σκανε σύμπτωματα.Μωρε λες ;και να ξεκινησω & γω ξαφνικα τωρα να ειμαι χαλια..αναποδες τελειως  χαχχαχ

Ω ρε γαμωτο..Υπομονη λιγο ακομα ετσι λενε..δηλ κανεις εμετο και μετα εισαι οκ; Συνερχεσαι καθολου;

πραγματικα ξερω οτι ειμαι γενικα αναποδη..αλλα τοσο? χαχαχα δηλαδη μεχρι και στην εγκυμοσυνη? χαχααχ τι να πω...παντως οι αναγουλες μου συνεχιζονται..ενω αφου εκανα εμετα εστρωσα για κανενα 2ωρο..τωρα εχει καμια ωρα και που εχω αναγουλες και με το που πιω μια γουλια νερο ειμαι καλα για 5 10 λεπτα και ξανα μανα...

• Χαχα 1

Just now, mommytobe είπε:

τι ωραιαααα...μια πιπιλα ποσο αγαπη μπορει να κρυβει απο πισω ε? αν πρωτα ο θεος σημερα ειναι ολα καλα με το μωρο μου θα παω αμεσως μετα τον γιατρο στην αγορα να παρω κανενα ρουχαλακι η κανενα αρκουδακι..τα πρωτα ψωνακια για το νινι:wub:

Ναι!!!! Θα ειναι τέλεια!!! Έτσι λίγο, για το καλό!!!! Τόσα περνάμε!!!!!

Κορίτσια μου καλημέρα.

Όλα.καλα θα είναι μη φοβάσαι!!! Εγώ βέβαια θα πήγαινα μια βόλτα απ' το γιατρό!!!

Just now, Nephelie είπε:

Τελικα θελει πολυ προσοχη,αλλα  παλι καλά,δεν εγινε κατι σιγουρα..Παντως στην αυχενικη μου χτυπαγε τρελα τη κοιλια ο γιατρος για να δει το μικρο αλλα χαμπαρι αυτο ουτε γυρναγε ..και ξανα χτυπηματα κ δυνατα κιολας,να προσεχεις! πιο αργα..

Μετά από τρεις φορές που δεν υπάρχει τίποτα πια μέσα στο στομάχι είμαι οκ!!!

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

bCX6p3.png

Just now, Τουτουνι είπε:

Όχι εντάξει, το βλέπω σαν θετικό σημάδι, οπότε αντέχω!!! Κορίτσια χθες πήγε ο άντρας μου στο φαρμακείο και μου πήρε δύο πιπίλες!!!! Μια ροζ και μια λευκή!!!!! Τρελάθηκα απ' τη χαρά μου!!!

Τέλεια, εμένα με το που έμαθε την εγκυμοσύνη πήγε και πήρε μια κουδουνίστρα! Τι να τους κάνουμε; προσπαθούν να δείξουν την χαρά τους με κάθε τρόπο! :wub: 

Κορίτσια μου καλημέρα.

Πω βρε κορίτσι! Κατατρόμαξα εγώ που το είπες! Ελπίζω να μην είναι τίποτα και το μωρό να ένιωσε μόνο ότι μπήκε σε τρενάκι του allou fan park

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

KerXp3.png

Διαφημίσεις

@Renaki80 @Τουτουνι @Nephelie @Joka @Mighty @mommytobe Σας ευχαριστώ κορίτσια μου.

Μου είπε ο γιατρός ότι εφόσον δεν πονάω πιστεύει ότι δεν έγινε κάτι κακό. Αλλά Θα αλλάξω το ραντεβού μου από 8/9 να το κάνω αυτή την εβδομάδα.

Μου είπε να ελέγχω πως πάω αν με πιάσει κανένας δυνατός πόνος ή αίμα. Αλλά πιστεύει ότι δεν έπαθε κάτι το μωρό.

Μου είπε ότι του έπεσαν άλλες πέντε έγκυες. Μα τι πάθαμε όλες μαζί...

• Μου αρέσει 8

kJQgp2.png

@Nephelie για τη β επιπέδου ο γιατρός μου μου έδωσε το διάστημα από 21-23 εβδομάδες να το κάνω οπότε σκέφτομαι να κλείσω στο ενδιάμεσο! Μου είπε να κάνω κ προληπτικά υπέρηχο καρδιάς εμβρύου. Βρε @toutouni ακόμα οι εμετοί;; Ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα να φτιάξει η κατάσταση να μπορεις να φας σαν άνθρωπος! @Hope 2019 μην ανησυχείς για την πτώση αφού ήταν με τον πωπο κιόλας, έχουν το αμνιακό που τα προστατεύει! Εσάς κορίτσια σας έχει πει κάποιος γιατρός σας για triplex καρδιάς εμβρύου;;

• Μου αρέσει 2

Efh1p3.png

Just now, Katerina 11 είπε:

@Nephelie για τη β επιπέδου ο γιατρός μου μου έδωσε το διάστημα από 21-23 εβδομάδες να το κάνω οπότε σκέφτομαι να κλείσω στο ενδιάμεσο! Μου είπε να κάνω κ προληπτικά υπέρηχο καρδιάς εμβρύου. Βρε @toutouni ακόμα οι εμετοί;; Ελπίζω από την επόμενη εβδομάδα να φτιάξει η κατάσταση να μπορεις να φας σαν άνθρωπος! @Hope 2019 μην ανησυχείς για την πτώση αφού ήταν με τον πωπο κιόλας, έχουν το αμνιακό που τα προστατεύει! Εσάς κορίτσια σας έχει πει κάποιος γιατρός σας για triplex καρδιάς εμβρύου;;

Άστα... Δεν λένε να σταματήσουν με τίποτα!!!

bCX6p3.png

Ναι εγω εχω κανει σε παιδοκαρδιολογο , εντελώς προληπτικα ηταν στο αρχικό πλάνο μαζι με α, β επιπεδου κλπ.

• Ευχαριστώ 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

1 hour ago, Τουτουνι είπε:

Όχι εντάξει, το βλέπω σαν θετικό σημάδι, οπότε αντέχω!!! Κορίτσια χθες πήγε ο άντρας μου στο φαρμακείο και μου πήρε δύο πιπίλες!!!! Μια ροζ και μια λευκή!!!!! Τρελάθηκα απ' τη χαρά μου!!!

Τι να πω και εγώ που έχω πάρει κούνιες και καρότσια χαχαχα !

5qPop3.png

Διαφημίσεις

Just now, Καντι είπε:

Ναι εγω εχω κανει σε παιδοκαρδιολογο , εντελώς προληπτικα ηταν στο αρχικό πλάνο μαζι με α, β επιπεδου κλπ.

Νομίζω λέγεται κ γ επιπέδου αλλιώς ! Ωραία, σ'ευχαριστώ!

Efh1p3.png

Όχι η γ επιπεδου ειναι το ντοπλερ και γινεται αργότερα, καρδια κοιτάζει κι αυτο. Η εξέταση που εκανα εγω γινεται την 19η εβδομαδα. Και τις κανουν διαφορετικές ειδικότητες γιατρών.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Καντι είπε:

Ενδιαφέρον δεν το ηξερα αυτο! Σε ποια εβδομάδα προτείνεται αυτη η εξεταση;; 

Κατερινακι μας πως εισαι σήμερα;;  ειδες καμια διαφορά με την ξεκούραση κ το μαγνησιο;;; 

Just now, Paris.33 είπε:

Ενδιαφέρον δεν το ηξερα αυτο! Σε ποια εβδομάδα προτείνεται αυτη η εξεταση;; 

Κατερινακι μας πως εισαι σήμερα;;  ειδες καμια διαφορά με την ξεκούραση κ το μαγνησιο;;; 

19η

wRSzp2.pngUIzHp2.png

2 ώρες πρίν, Καντι είπε:

Όχι η γ επιπεδου ειναι το ντοπλερ και γινεται αργότερα, καρδια κοιτάζει κι αυτο. Η εξέταση που εκανα εγω γινεται την 19η εβδομαδα. Και τις κανουν διαφορετικές ειδικότητες γιατρών.

Έτσι μου το ανέφερε ο γιατρός κ το είδα έτσι ψάχνοντας κ που να το κάνω, φυσικά εννοείται ότι το κάνουν διαφορετικές ειδικότητες, όταν μιλάμε για καρδούλα μια ειδικότητα χωράει! Επίσης μου είπαν καλύτερα 20-22η εβδομάδα και ιδανικά να έχω μαζί και τη β επιπέδου..

@Paris.33 ευτυχώς υπάρχει βελτίωση στους πόνους! Είμαι βέβαια κυρίως ξαπλωμένη αλλά δεν έχω αυτές τις επίπονες συσπάσεις, μόνο μια αίσθηση σα να έχω πάθει κάποιο μυϊκό τραυματισμό αλλά βελτιώνεται κ αυτό σε σχέση με το πρωί..

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...