Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

πρίν από 57 λεπτά , Katerina 11 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτήσω, όσες έχετε κάνει προγεννητικό.. Σας ζήτησε ο γιατρός σας να κάνετε εξέταση για sma (σύνδρομο νωτιαιας μυϊκής ατροφίας) ; Επίσης για κυστικη ίνωση ποιο πακέτο κάνατε; Αυτό που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ για το 50% των μεταλλάξεων η κάποιο άλλο;; 

Την 1η ούτε εγώ την έχω ακούσει...για την κυστικη ίνωση την κάναμε ιδιωτικά χωρίς ΕΟΠΥΥ γιατι καλύπτει μεγαλύτερο ποσοστό και θέλαμε να μην το ρισκάρουμε. Αν θυμάμαι καλά περίπου 1000€ και για τους δύο.

• Μου αρέσει 1

1jUcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Katzei1982 said:

Κορίτσια μου θυμάστε που σας έλεγα ότι δεν είχα τίποτα από συμπτώματα... Ε ξεχάστε το... Σήμερα με το που ξύπνησα λέω πεινάω ωωω πάω να φάω... Αμ δε... Αναγούλα ευτυχώς χωρίς εμετό ακομη..μου κράτησε καμία ώρα μαζί με πονο στην κοιλια έντονο... Αφου μου πέρασε λέω τι καλά... Τώρα εδώ και καμιά ώρα είμαι ξαπλωμένη και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι.. Ζαλαδα λες και έχει το καράβι 8 μποφόρ... Καλέ είμαι πολύ έγκυος χαχαχα

Γελάω με αυτό που γράφεις γιατί θυμάμαι που ήμουν έγκυος στο γιο μου και κάθε φορά που έκανα εμετό ο άντρας μου χαμογέλαγε και καμάρωνε ... ήταν πολύ νωρίς βλέπεις και μόνο αυτό επιβεβαίωνε ότι είμαι έγκυος ... :) 

• Χαχα 1

Just now, chris79 είπε:

Γελάω με αυτό που γράφεις γιατί θυμάμαι που ήμουν έγκυος στο γιο μου και κάθε φορά που έκανα εμετό ο άντρας μου χαμογέλαγε και καμάρωνε ... ήταν πολύ νωρίς βλέπεις και μόνο αυτό επιβεβαίωνε ότι είμαι έγκυος ... :) 

Τα ίδια κάνει και ο δικός μου... Γελάει και μου λέει το παιδί μας σου ρουφάει ενέργεια.. Δεν πειράζει τρωγε παιδί μου τρωγε.... Εγώ είμαι λες και εχω τρακάρει εθνική με νταλίκα και δεν και έχω ασφαλεια χαχαχαχα.. 

• Χαχα 3

Ecjtp3.png

Κορίτσια μου... ξαφνικά νοιώθω το εσώρουχο μου μούσκεμα πάω τουαλέτα ροζ αίμα!!! Σκουπιζομαι πάλι σερβιετα έβαλα! Πήρα τον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ και να κόψω το Σαλοσπιρ του είπα να κλείσουμε πιο νωρίς ραντεβού γιατί έχω την άλλη Πέμπτη!! Και μου είπε ότι δεν χρειάζεται!! Τι να κάνω?? Ανησυχώ πάρα πολύ!

• Λυπημένη/-ος 2

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Κορίτσια μου... ξαφνικά νοιώθω το εσώρουχο μου μούσκεμα πάω τουαλέτα ροζ αίμα!!! Σκουπιζομαι πάλι σερβιετα έβαλα! Πήρα τον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ και να κόψω το Σαλοσπιρ του είπα να κλείσουμε πιο νωρίς ραντεβού γιατί έχω την άλλη Πέμπτη!! Και μου είπε ότι δεν χρειάζεται!! Τι να κάνω?? Ανησυχώ πάρα πολύ!

Καταρχας να μεινεις ηρεμη! Και να μην κουνηθεις για κανένα μα κανενα λογο!!! Κρεβατι-τουαλετα! Εμενα σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχα αιμα κατακοκκινο που μ εφτασε μεχρι το γόνατο μην σ πω και τελικα ήταν αποκολληση σακου!  Απλά μεινε ακίνητη οσο μπορείς! 

Διαφημίσεις

Just now, Paris.33 είπε:

Καταρχας να μεινεις ηρεμη! Και να μην κουνηθεις για κανένα μα κανενα λογο!!! Κρεβατι-τουαλετα! Εμενα σε προηγούμενη εγκυμοσύνη ειχα αιμα κατακοκκινο που μ εφτασε μεχρι το γόνατο μην σ πω και τελικα ήταν αποκολληση σακου!  Απλά μεινε ακίνητη οσο μπορείς! 

Τι έγινε τελικά? Προχώρησε η εγκυμοσύνη σου?

2rxqp3.png

Οχι αλλα για τελειως μα τελειως διαφορετικο λογο! Ολο το πρώτο τρίμηνο το εβγαλα με αιματακι αλλωτε κοκκινο αλλωτε ροζ αλλα εκεινη την ημερα ηταν απίστευτο! Εμεινα τελειως ξαπλα κ οταν μετα απο μια εβδομάδα πηγα για την αυχενικη ισα που φαινοταν ενα μικρο αιματωμα μακρια απο το μωρο! Να σημειωσω οτι επαιρνα utrogestan για αυτο το λογο

Just now, Papaki@ είπε:

Τι έγινε τελικά? Προχώρησε η εγκυμοσύνη σου?

Just now, Papaki@ είπε:

Κορίτσι μου και εγώ το ίδιο μόλις γύρισα από τη δουλειά. Μου έχουν κοπεί τα πόδια. Θα πάρω κι εγώ το γιατρό.. εγώ έχω Δευτερα τον πρώτο υπέρηχο.. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Πονάς καθόλου;

• Λυπημένη/-ος 2

kJQgp2.png

Just now, Papaki@ είπε:

Να μην ανησυχείς κοριτσάκι μου. Αφού μίλησες με τον γιατρό και σου είπε έτσι άκουσε τον και ηρέμησε... Πως είσαι τώρα πονάς? Συνεχίζει το ροζ? Σε ποια βδομάδα είσαι? 

Just now, Hope.2019 είπε:

Κορίτσι μου και εγώ το ίδιο μόλις γύρισα από τη δουλειά. Μου έχουν κοπεί τα πόδια. Θα πάρω κι εγώ το γιατρό.. εγώ έχω Δευτερα τον πρώτο υπέρηχο.. 

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Πονάς καθόλου;

Κορίτσι μου παρε τον γιατρό να δούμε τι θα σου πει. Περιμένουμε νέα σου... 

Ecjtp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Katzei1982 είπε:

Να μην ανησυχείς κοριτσάκι μου. Αφού μίλησες με τον γιατρό και σου είπε έτσι άκουσε τον και ηρέμησε... Πως είσαι τώρα πονάς? Συνεχίζει το ροζ? Σε ποια βδομάδα είσαι? 

Είμαι 6εβ. Και4 ημερών  Πονάω Ναι σουβλιες αίμα έχω ακόμη αλλά ροζ

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Είμαι 6εβ. Και4 ημερών  Πονάω Ναι σουβλιες αίμα έχω ακόμη αλλά ροζ

Απ ότι ξέρω το καφέ και το ροζ δεν μας φοβιζουν. Το συνεχόμενο κόκκινο αίμα δεν θέλουμε... Κάτσε να δεις πως θα πάει και πανω απ όλα ηρέμησε όσο μπορεί να γίνει αυτό... Είμαστε όλες εδώ... Οπότε κόβεις το σαλοσπιρ και ξαναμιλάτε η πας κατευθείαν για υπέρηχο όπως έχετε κανονίσει? 

Ecjtp3.png

Just now, Katzei1982 είπε:

Απ ότι ξέρω το καφέ και το ροζ δεν μας φοβιζουν. Το συνεχόμενο κόκκινο αίμα δεν θέλουμε... Κάτσε να δεις πως θα πάει και πανω απ όλα ηρέμησε όσο μπορεί να γίνει αυτό... Είμαστε όλες εδώ... Οπότε κόβεις το σαλοσπιρ και ξαναμιλάτε η πας κατευθείαν για υπέρηχο όπως έχετε κανονίσει? 

Μου είπε στον υπέρηχο τώρα, του είπα μήπως να πάω πιο νωρίς γιατί έχουμε την άλλη Πέμπτη αλλά μου είπε δεν χρειάζεται, τι να πω... Για να είναι τόσο σίγουρος ελπίζω να είναι όλα καλα

• Μου αρέσει 1

2rxqp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Μου είπε στον υπέρηχο τώρα, του είπα μήπως να πάω πιο νωρίς γιατί έχουμε την άλλη Πέμπτη αλλά μου είπε δεν χρειάζεται, τι να πω... Για να είναι τόσο σίγουρος ελπίζω να είναι όλα καλα

Όλα καλά θα ναι... Είναι πολύ συχνό φαινόμενο το ροζ... Μην ανησυχείς όλα θα πάνε τελειααααααα... Είμαι σιγουρη❤️

• Μου αρέσει 1

Ecjtp3.png

Just now, Papaki@ είπε:

Ναι πονάω αλλά όχι πολύ , εσύ πονάς?

Κι εγώ το ίδιο πονάω λίγο όχι πολύ.. Κάτσε να δούμε τι θα μου πει ο γιατρός. Έχω ανησυχήσει κι εγώ.  Αύριο δεν θα πάω στη δουλειά..

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...