Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα! 

Και εγώ νιώθω κάτι μπουρμπουληθρες ανά διαστήματα! Μπορεί και να είναι τα μωράκια μας αλλά λέω αντε να περάσουν οι μέρες να το νιώσουμε κανονικά!! 

Κορίτσια να ρωτήσω όσες εργάζεστε πηγαίνετε κανονικά στην εργασία σας? Με μάσκα? 

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Just now, ioanna27 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! 

Και εγώ νιώθω κάτι μπουρμπουληθρες ανά διαστήματα! Μπορεί και να είναι τα μωράκια μας αλλά λέω αντε να περάσουν οι μέρες να το νιώσουμε κανονικά!! 

Κορίτσια να ρωτήσω όσες εργάζεστε πηγαίνετε κανονικά στην εργασία σας? Με μάσκα? 

Βγήκε νόμος και για ιδιωτικο τομεα και για δημόσιο οι ευπαθείς ομαδες να δουλευουν με τηλεργασια απ το σπιτι.

hKYcp3.png

Just now, Joka said:

Βγήκε νόμος και για ιδιωτικο τομεα και για δημόσιο οι ευπαθείς ομαδες να δουλευουν με τηλεργασια απ το σπιτι.

Καλά αυτά είναι για γέλια ... εννοείται ότι πάω κανονικά στη δουλειά (ιδιωτικός τομέας). 

• Μου αρέσει 2

On 25/8/2020 at 1:40 ΠΜ, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Χαιρομαι που μαζευόμαστε και πάλι.. Και εκεί που λέγαμε αντε να κάνουμε την αυχενική και να ηρεμήσουμε και πάλι άγχος. Πότε θα έρθει η μέρα που θα τα νιώσουμε... 

Ρε κορίτσια το ξέρω ότι το έχουμε ξανασυζητησει αλλά είχα μια διαφωνία με μια γνωστή. Εγώ αύριο γίνομαι 15 εβδομάδες ακριβώς. Δηλαδή κλείνω τις 15 εβδομάδες και μπαίνω στη 16η σωστά?? Άρα είμαι στο τέταρτο μήνα. Πότε μπαίνω στο 5ο?? Σε 2 εβδομάδες σωστά?? 

Ως προς τις εβδομάδες σωστά! Μήνα αλλαζεις κάθε ημερομηνία που είχες την τελευταία σου περίοδο. Αν πχ είχε τελευταία περίοδο στις 15 αυτό σημαίνει ότι αλλάζεις μήνα κάθε 15.

Κορίτσια από χθες δεν είμαι κ τόσο καλά. Από το απόγευμα άρχισα να έχω δυνατούς πόνους χαμηλά στη μήτρα κυρίως αριστερά και άλλα πιο διαχυτους. Έπιανα κ κάτι σκληρό στη μία πλευρά (έχω κ ένα ινομυωμα σε εκείνη την πλευρά εκτός μήτρας όμως). Πέρασα μαύρο βράδυ με πολύ πόνο κ κλάμα.. Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισα να μιλήσω με τον γιατρό και με έστειλε στα επείγοντα! Εκεί ήταν που ανησύχησα περισσότερο..! Ευτυχώς στο μαιευτήριο δεν περίμενα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Οι πονοι ήταν συσπάσεις τις οποίες νιώθω έντονα λόγω μικρού χώρου στην κοιλιά και ίσως έλλειψης μαγνησίου. Ευτυχώς το μωρό είναι μια χαρά ζωηρό όπως πάντα! Μου είπαν σε συνεννόηση με τον γιατρό να διπλασιασω το μαγνήσιο και να πάρω και utrogestan. Το θέμα είναι όμως ότι οι πονοι συνεχίζονται και δεν την παλεύω.. είμαι σε απόγνωση.. Αύριο έχω ραντεβού και με τον γιατρό.

Efh1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Katerina 11 είπε:

Ως προς τις εβδομάδες σωστά! Μήνα αλλαζεις κάθε ημερομηνία που είχες την τελευταία σου περίοδο. Αν πχ είχε τελευταία περίοδο στις 15 αυτό σημαίνει ότι αλλάζεις μήνα κάθε 15.

Κορίτσια από χθες δεν είμαι κ τόσο καλά. Από το απόγευμα άρχισα να έχω δυνατούς πόνους χαμηλά στη μήτρα κυρίως αριστερά και άλλα πιο διαχυτους. Έπιανα κ κάτι σκληρό στη μία πλευρά (έχω κ ένα ινομυωμα σε εκείνη την πλευρά εκτός μήτρας όμως). Πέρασα μαύρο βράδυ με πολύ πόνο κ κλάμα.. Σήμερα το μεσημέρι αποφάσισα να μιλήσω με τον γιατρό και με έστειλε στα επείγοντα! Εκεί ήταν που ανησύχησα περισσότερο..! Ευτυχώς στο μαιευτήριο δεν περίμενα και δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Οι πονοι ήταν συσπάσεις τις οποίες νιώθω έντονα λόγω μικρού χώρου στην κοιλιά και ίσως έλλειψης μαγνησίου. Ευτυχώς το μωρό είναι μια χαρά ζωηρό όπως πάντα! Μου είπαν σε συνεννόηση με τον γιατρό να διπλασιασω το μαγνήσιο και να πάρω και utrogestan. Το θέμα είναι όμως ότι οι πονοι συνεχίζονται και δεν την παλεύω.. είμαι σε απόγνωση.. Αύριο έχω ραντεβού και με τον γιατρό.

Ωχ ρε κοπελα μου ταλαιπωρησε τωρα..σε καποιες δινουν κ πιο πολλα trofocard ..ενα επαιρνες κ σου ειπε παρε αλλο ενα; Εγω μολις το ξεκινησα 1 τη μερα( ειμαι 12+6)Ποσο εισαι;

Just now, chris79 said:

Καλά αυτά είναι για γέλια ... εννοείται ότι πάω κανονικά στη δουλειά (ιδιωτικός τομέας). 

Και για να το διευκρινισω εννοώ ότι αυτοί οι νόμοι δεν εφαρμόζονται στον ιδιωτικό τομέα συνήθως. Τουλάχιστον όχι χωρίς «κυρώσεις» μετά. 
προσωπικα δε φοράω μάσκα αλλά το γραφείο μου έχει πάνω από 2 μέτρα απόσταση από των συναδέλφων και γενικα τηρώ όσο μπορώ τους κανόνες υγιεινής. Και ο Θεός βοηθός.

Αν χειροτερέψει η κατάσταση ίσως το συζητήσω για τηλεργασια. Αλλά προς το παρόν δε θέλω να δώσω αφορμές ... 

• Μου αρέσει 1

Just now, Nephelie είπε:

Ωχ ρε κοπελα μου ταλαιπωρησε τωρα..σε καποιες δινουν κ πιο πολλα trofocard ..ενα επαιρνες κ σου ειπε παρε αλλο ενα; Εγω μολις το ξεκινησα 1 τη μερα( ειμαι 12+6)Ποσο εισαι;

Δεν έπαιρνα τίποτα.. Μόνο σίδηρο κ μαγνήσιο. Τώρα πήρα πρώτη φορά utrogestan.. Είμαι 17 εβδομάδων αισίως!

• Μου αρέσει 1

Efh1p3.png

Αμαν βρε κοριτσι μου τοσο πονο! Τώρα πως εισαι;; κ εμενα τωρα μ ξεκινησε ενα μαγνησιο στην 16η!καλη επιτυχία αυριο στο γιατρο σου,  πάντως οι συσπασεις θελουν πολυ ξαπλα κ μαγνησιο! 

πρίν από 3 λεπτά , chris79 είπε:

Στην εταιρία του αντρα μου,το τηρουν.Βεβαια,μπορει να γινει η δουλεια κι απ το σπιτι κι επισης εχει εξαιρετικους εργοδοτες.

Δεν έπαιρνα τίποτα.. Μόνο σίδηρο κ μαγνήσιο. Τώρα πήρα πρώτη φορά utrogestan.. Είμαι 17 εβδομάδων αισίως!

Μαγνησιο γιατι έπαιρνες?Χωρις λόγο εγω δεν παιρνω κανενα φαρμακο.

Πιστευω τωρα θα ηρεμησεις.Εγω ειχα αντιστοιχους δυνατους πονους χαμηλα,γυρω απο τον κολπο και στα κοκκαλα της λεκανης4-5 μερες κι ακομα δεν εφυγαν τελειως.

Δε μιλησα ομως με τη γιατρο.Εχουμε να βρεθουμε απο μεσα Ιουλιου και το επομενο ραντεβού είναι τη Δευτερα.Να δουμε.τί θα δεί!!!

Τι εννοεις μικρος χωρος στην κοιλια?Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχω στενη λεκανη.Επισης,οι συσπασεις ειναι οπως περιγραφεις,δυνατοι πόνοι??

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια.. Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά:) εγώ είμαι σε φάση που μετράω ώρες για αύριο χάχαχα θα πάμε να δούμε τον μπέμπη μας και εύχομαι να είναι καλά το μωρό μου.. 

Να κάνω μια ερώτηση, ίσως και χαζή.. Σε τι στάση κοιμόσαστε? Εγω συνεχίζω και κοιμάμαι μπρούμυτα.. Ο γιατρός μου είχε πει τότε ότι θα καταλάβω ποτέ δεν θα μπορώ πλέον να κοιμάμαι έτσι και δεν μου το απαγόρευσε.. Όμως μου λένε και διαβάζω διαφορά και δεν ξέρω αν κάνω καλά η όχι.. 

• Μου αρέσει 2

Just now, mommytobe said:

Καλημέρα κορίτσια.. Εύχομαι να σας βρίσκω όλες καλά:) εγώ είμαι σε φάση που μετράω ώρες για αύριο χάχαχα θα πάμε να δούμε τον μπέμπη μας και εύχομαι να είναι καλά το μωρό μου.. 

Να κάνω μια ερώτηση, ίσως και χαζή.. Σε τι στάση κοιμόσαστε? Εγω συνεχίζω και κοιμάμαι μπρούμυτα.. Ο γιατρός μου είχε πει τότε ότι θα καταλάβω ποτέ δεν θα μπορώ πλέον να κοιμάμαι έτσι και δεν μου το απαγόρευσε.. Όμως μου λένε και διαβάζω διαφορά και δεν ξέρω αν κάνω καλά η όχι.. 

καλημερα!! εγω εμαι στον 6ο... ειχα κ εγω την ιδια απορια με εσενα πριν μερικους μηνες και μου ειχε πει το ιδιο ο γιατρος μου! Μου ειχε πει κιολας λιγο πιο συγκεκριμενα τοτε οτι το μωρο ειναι ακομη πολυ πολυ μικρο αλλα οσο μεγαλωνει ξεκιναει και πιεζει καπως τα οργανα και οτι μετα τα 600 γραμμαρια θα το δω μονη μου οτι δε θα μπορω και θα αισθανομαι ενα ειδος δυσφοριας.

Ειχε δικιο - Τωρα οντως (670 γρ) αν ξαπλωσω μπρουμυτα δε νιωθω ανετα.. 

Κοιμαμαι εναλλαξ ή στο δεξί ή στο αριστερό πλευρό. Επίσης εχω παρει μαξιλαρι εγκυμοσυνης (ενα τεραστιο και πολυ ανετο σαν λουκανικο το οποιο το προτεινω) και με βοηθαει πολυ να κοιμηθω. Επισης τη νυχτα βαζω και ενα κανονικο μαξιλαρι πισω απ τη μεση μου κι ετσι οπως ειμαι στο πλευρο αν παω να γυρισω μπρουμυτα καπως με κραταει.

• Μου αρέσει 2

D4rWp3.png

ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου..ακομα δεν δυσκολευομαι να κοιμηθω, αλλα εχω σκεφτει να παραγγειλω ενα τετοιο μαξιλαρι για αργοτερα οταν οντως θα δυσκολευομαι...απλα φοβηθηκα μην κανω κακο στο μωρακι μου αλλα πιστευω αυτο που ειπε και ο δικος σου ο γιατρος οτι ειναι τοσο μικρο και τοσο καλα προστατευμενο που δεν θα μπορουσα να το βλαψω κοιμωντας μπρουμυτα...

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Paris.33 είπε:

Εφακι κ εγω θελω να κανω!! Εχω κανει κ την περιδεση κ με εχει φαει η αγωνια,  βέβαια αυριο θα κανω την γενικη ουρων κ βλέπουμε! Οχι τίποτα αλλο, δεν εχω κανει κ ποτε! Ειπαμε να κανουμε μια στην αρχη αλλα το σκεφτηκε κ ειπε να μην μ σκαλισει κ πηρα ηδη αντιβιωση οταν εκανα την περιδεση, αλλα κ παλι θελω

Με το καλο να κρατησετε το μωρακι σας!!! 

Να κάνεις να κάνεις!!

12 ώρες πρίν, Nephelie είπε:

@Efinikolaouοχι βεβαια σιγα μην αγχωθεις για αυτο.αφου δεν το θελει ο γιατρος σου..

@Ani!!τελεια ειναι ολα ,μπραβο!!

Μου είπε ότι δεν χρειάζεται και ότι θα κάνω στις 30 βδομάδες..

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

Just now, Efinikolaou είπε:

Να κάνεις να κάνεις!!

Μου είπε ότι δεν χρειάζεται και ότι θα κάνω στις 30 βδομάδες..

Στις 30 κανουνε σίγουρα κολπικη κ τεστ παπ σε περίπτωση που δεν ειχε γινει χρονικα κοντα στην εγκυμοσυνη..  Εγω παντως σήμερα με την γενικη ουρων δεν κρατηθηκα ζητησα κ μια καλλιέργεια ουρων..  Να μ φυγει απο το μυαλο

Just now, mommytobe είπε:

Καλημέρα! Εγω στα πλαγια, οπως και πριν αλλα και ανασκελα μονο που βαζω ενα μαξιλαρακι κατω απο τα μπουτια μου,  γιατι αλλιώς νιωθω οτι με τραβαει η κοιλια μου:-P

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...