Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια πότε περίπου αρχίζουμε να νοιώθουμε το μωρό μας και πως μοιάζει η αίσθηση; Τα κορίτσια που είναι ήδη μανούλες θα ξέρουν.

Είμαι 15+1 και που και που το βράδυ οταν ηρεμώ νοιώθω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες να το πω.. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.. Αλλά δεν ξέρω μήπως είναι και το έντερο..

@Ani!! μου καλή επιτυχία για σήμερα!

• Μου αρέσει 2

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 said:

Kορίτσια πότε περίπου αρχίζουμε να νοιώθουμε το μωρό μας και πως μοιάζει η αίσθηση; Τα κορίτσια που είναι ήδη μανούλες θα ξέρουν.

Είμαι 15+1 και που και που το βράδυ οταν ηρεμώ νοιώθω κάτι σαν μπουρμπουλήθρες να το πω.. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.. Αλλά δεν ξέρω μήπως είναι και το έντερο..

Κάπως σαν πεταλουδίτσες και μπουρμπουληθριτσες είναι στην αρχή αλλά νομίζω είσαι λίγο νωρίς ... λένε ότι αν είναι δεύτερο παιδί κοντά στην 16η το καταλαβαίνεις. Σκέψου εμένα που είμαι 15+6 και μου έχει φανεί ότι κάτι πάω να καταλάβω αλλά δεν είμαι και σίγουρη και είναι και 2 που οσο να ναι έχει μεγαλύτερη κινητικότητα ... μετά όταν αρχίσει δε θα σταματήσει όποτε θα το καταλάβεις :) 

• Μου αρέσει 2

Just now, chris79 είπε:

Κάπως σαν πεταλουδίτσες και μπουρμπουληθριτσες είναι στην αρχή αλλά νομίζω είσαι λίγο νωρίς ... λένε ότι αν είναι δεύτερο παιδί κοντά στην 16η το καταλαβαίνεις. Σκέψου εμένα που είμαι 15+6 και μου έχει φανεί ότι κάτι πάω να καταλάβω αλλά δεν είμαι και σίγουρη και είναι και 2 που οσο να ναι έχει μεγαλύτερη κινητικότητα ... μετά όταν αρχίσει δε θα σταματήσει όποτε θα το καταλάβεις :) 

Αρα, μάλλον είναι το έντερο και το μπερδευω. Απλά δεν έχω ξανα νοιώσει κάτι παρόμοιο...

Ανυπομονώ να το νοιώσω η αλήθεια είναι:wub:

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, chris79 είπε:

Λοιπον εγω που μπηκα στη 16η και σκεφτομαι το ίδιο...χθες βραδυ οταν ξαπλωσα ενιωσα κατι περιεργες κινησεις πολυυυυ ελαφρες στην κοιλια σαν ελαφρυ κυματισμο...δεν ξερω πως να το περιγραψω...αλλα μου φανηκε πρωτογνωρο!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Λοιπον εγω που μπηκα στη 16η και σκεφτομαι το ίδιο...χθες βραδυ οταν ξαπλωσα ενιωσα κατι περιεργες κινησεις πολυυυυ ελαφρες στην κοιλια σαν ελαφρυ κυματισμο...δεν ξερω πως να το περιγραψω...αλλα μου φανηκε πρωτογνωρο!!!

Kι εγω κατι τετοιο νοιώθω αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω το αίσθημα! Πιστεύω ότι είναι το μωρό σου!

kJQgp2.png

Just now, Hope.2019 είπε:

Kι εγω κατι τετοιο νοιώθω αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω το αίσθημα! Πιστεύω ότι είναι το μωρό σου!

Xaxa λες?Μαλλον βιαζόμαστε λίγο!!Χθες βράδυ ήμουν και νυσταγμενη κι έπεσα ξερή!Ήταν πολυ απαλό πάντως!Για να δούμε!Εχω κι 1 μηνα να το δωωωωω!!!!

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Xaxa λες?Μαλλον βιαζόμαστε λίγο!!Χθες βράδυ ήμουν και νυσταγμενη κι έπεσα ξερή!Ήταν πολυ απαλό πάντως!Για να δούμε!Εχω κι 1 μηνα να το δωωωωω!!!!

Ψαχνοντας λίγο διαβασα ότι πολλές εγκυούλες το ένοιωσαν 15-16η εβδομάδα ακόμα και στην πρώτη εγκυμοσύνη. Βέβαια είναι όπως το περιγράφεις πολύ απαλή αίσθηση που πρέπει να είσαι σε ηρεμία. Κι εγώ έχω 8/9 ραντεβού και θα έχει περάσει ένας μήνας από  την αυχενική!

kJQgp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

κοριτσια! ολα καλα! καναμε την αυχενικη  σημερα..ποσοστα για τους ανεπιθυμητους δεικτες ηταν πολυ χαμηλα. περιμενω αυριο τα αποτελεσματα αιματος για να σας πω τις τιμες.. το μωρο επισης ανατομικα αναπτυσεται μια χαρα! μαλλον ειναι κοριτσι σαν μια πρωτη εκτιμηση και ολο κουνιοταν!! Αυτο που εμαθα κ δεν ηξερα ειναι πως επειδη το 1ο μωρο γεννηθηκε φυσιολογικα στις 36 εβδομαδες ακριβως λογω εξαληψης τραχηλου εχω περισσοτερες πιθανοτητες για λιγο προωρο τοκετο παλι.. 

Οι θετικες σας σκεψεις πιασανε κ σε εμενα και επιτελους ξεαγχωθηκα! ουυφφφ

• Μου αρέσει 7

Just now, Nephelie είπε:

Efi emena me evale na kano prin tin et k test pap k kaliergeia..

Εγώ ειχα κάνει τεστ Παπ Απρίλιο και ήταν μια χαρά και Μάιο ξεκίνησα εξωσωματική..Δεν μου είπαν τπτ για καλλιέργεια... να αγχωθω? Βέβαια δεν θα ειζα κάποιο σύμπτωμα αν είχα κάτι?

πρίν από 43 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Εγώ πάλι 3-4 μέρες κάτι νιώθω αλλά νομίζω  είναι το έντερο.. βέβαια το νιώθω στην μέση εκεί που είναι η μητρα... συνήθως το έντερο μου χορεύει από αριστερά!

Just now, Ani!! είπε:

Συγχαρητήρια!!!

• Μου αρέσει 1

5qPop3.png

κοροτσια βγηκαν κ οι αιματος πολυ γρηγορα οποτε..

τρισωμια 21  1 σε 8138

τρισωμια 28  1 σε 19668

τρισωμια 13  <1 σε 20000

προεκλαμψια  1 σε 2623

επισης ο κινδυνος για χρωμοσωμικες ανωμαλιες ειναι 1/300

ελπιζω να σας τα αντεγραψα καλα! 

• Μου αρέσει 9

19 ώρες πρίν, Efinikolaou είπε:

Καλε υπάρχει τέτοια τιμή??? Μήπως κάθε εργαστήριο την βγάζει διαφορετικά .. λογικά 0,04 σου είναι.  

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Έχει προτείνει σε καμία εξέταση κολπικου υγρού ο γιατρός της? Εγώ είπα να κάνω μια τυπικά αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται..

Εφακι κ εγω θελω να κανω!! Εχω κανει κ την περιδεση κ με εχει φαει η αγωνια,  βέβαια αυριο θα κανω την γενικη ουρων κ βλέπουμε! Οχι τίποτα αλλο, δεν εχω κανει κ ποτε! Ειπαμε να κανουμε μια στην αρχη αλλα το σκεφτηκε κ ειπε να μην μ σκαλισει κ πηρα ηδη αντιβιωση οταν εκανα την περιδεση, αλλα κ παλι θελω

Just now, Ani!! είπε:

Με το καλο να κρατησετε το μωρακι σας!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...