Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

On 24/8/2020 at 3:08 ΜΜ, Τουτουνι είπε:

Αυτά έκανα!!! Όχι 0.004 εννοώ!!! Άστα!!! 

Καλε υπάρχει τέτοια τιμή??? Μήπως κάθε εργαστήριο την βγάζει διαφορετικά .. λογικά 0,04 σου είναι.  

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Έχει προτείνει σε καμία εξέταση κολπικου υγρού ο γιατρός της? Εγώ είπα να κάνω μια τυπικά αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται..

5qPop3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Ani!! είπε:

ναι κ εγω αναφερομαι μονο στα εκπτωτικα αλλιως δεν αξιζει

Πήρα ένα με τα 30€ αλλά σκέφτομαι μηπως παω και το αλλάξω να παρω ενα νούμερο μεγαλύτερο.. εκπτωτικά τζιν εγκυμοσύνης  τα βρήκα μόνο θεσσαλονικη στην τσιμισκή. Ήταν ακριβως τα ίδια με αυτά που έκαναν 30€ αλλά τα περισσότερα, δηλ σχεδόν όλα, ήταν μέχρι 36 νούμερο. Με το ζόρι βρήκα ένα με 8,90 σε δυο H&M τσιμισκη. 

Just now, Efinikolaou said:

Καλε υπάρχει τέτοια τιμή??? Μήπως κάθε εργαστήριο την βγάζει διαφορετικά .. λογικά 0,04 σου είναι.  

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Έχει προτείνει σε καμία εξέταση κολπικου υγρού ο γιατρός της? Εγώ είπα να κάνω μια τυπικά αλλά μου είπε ότι δεν χρειάζεται..

Εμένα στο σετ εξετάσεων που μου έγραψε χθες μου έβαλε καλλιέργειες κολπικού υγρού.

@Ani!! Εντάξει πιστεύω όλοι οι γιατροί το καλό μας θέλουν.. Αλλά και τι να κάνω.. Όλη την μέρα το μυαλό μου στο φαγητό είναι.. Άσε που όταν αρχίζω και ψιλό πεινάω με πιάνουν κάτι περίεργα τύπου αναγούλα και με το που βάλω κάτι στο στόμα μου είμαι μια χαρά.. Θα χαρώ την εγκυμοσύνη μου τρώγοντας χαχαχα και ας με μαλώνει χαχαχα

Just now, mommytobe είπε:

@Ani!! Εντάξει πιστεύω όλοι οι γιατροί το καλό μας θέλουν.. Αλλά και τι να κάνω.. Όλη την μέρα το μυαλό μου στο φαγητό είναι.. Άσε που όταν αρχίζω και ψιλό πεινάω με πιάνουν κάτι περίεργα τύπου αναγούλα και με το που βάλω κάτι στο στόμα μου είμαι μια χαρά.. Θα χαρώ την εγκυμοσύνη μου τρώγοντας χαχαχα και ας με μαλώνει χαχαχα

μα ειδες εχεις βρει το φαρμακο κοριτσι μου τι να λεμε τωρα;;;; παρολα αυτα ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα κ σε ποια εβδομαδα εισαι;;

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Ani!! είπε:

μα ειδες εχεις βρει το φαρμακο κοριτσι μου τι να λεμε τωρα;;;; παρολα αυτα ποσα κιλα εχεις παρει μεχρι τωρα κ σε ποια εβδομαδα εισαι;;

Σήμερα είμαι 14εβδ+5ημ...εχω πάρει σχεδόν 5 κιλά.. Θαρρώ πως είναι λίγο πολλά και με το δίκιο του φωνάζει ο γιατρός.. Αλλά δεν είχα καθόλου συμπτώματα ούτε εμετούς και αναγούλες και μείωσα το τσιγάρο από 15 τσιγάρα στα 2 την μέρα.. Οπότε αντί για τσιγάρο έτρωγα και τρώω.. 

3 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά  σου Νεραιδουλα μου! Ναι μαζί ειμασταν στις μανούλες Απριλίου. Είδες πόσο εύκολα έρχεται το δεύτερο; Και εμένα η ΠΗΤ είναι για 2 του Μαρτίου, αλλά και εγώ λογου καισαρικής θα είμαι Φεβρουάριο.

Καλά είναι η μικρή, πολύ ζωηρη. Το δικό σου παιδάκι τι κανει; Εσύ είσαι καλά; Κάπου διάβασα ότι έκανες περιδεση η κάτι άλλο είχες κάνει;

Και εμένα είναι παρα πολύ ζωηρή..δε στέκεται πουθενά..από τη μέρα που περπάτησε έχει τρελαθεί!

Καλά είμαι, αμνιοπαρακέντηση έκανα γιατί μου βρήκαν κάτι στη Β επιπέδου αλλά ευτυχώς όλα καλά.

aKX8p2.png

Just now, fairy-mary είπε:

Και εμένα είναι παρα πολύ ζωηρή..δε στέκεται πουθενά..από τη μέρα που περπάτησε έχει τρελαθεί!

Καλά είμαι, αμνιοπαρακέντηση έκανα γιατί μου βρήκαν κάτι στη Β επιπέδου αλλά ευτυχώς όλα καλά.

Μπράβο, κορίτσι μου! 

Εμένα προσπαθεί να περπατήσει και θέλει να είναι συνέχεια όρθια. Είμαι σχεδόν όλη μέρα μόνη μαζί της μέχρι το βράδυ(ο άντρας μου έρχεται για λίγες ώρες το μεσημέρι). Καταλαβαίνεις τώρα, εγώ έγκυος και να τη κρατάω να περπατάει, μου έχει φύγει η μέση.

Τα κοριτσακια μου φαίνεται ότι μικρά είναι πιο ζωηρά από τα αγόρια ( και έρχονται και τα δευτέρα...)

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, mommytobe είπε:

Σήμερα είμαι 14εβδ+5ημ...εχω πάρει σχεδόν 5 κιλά.. Θαρρώ πως είναι λίγο πολλά και με το δίκιο του φωνάζει ο γιατρός.. Αλλά δεν είχα καθόλου συμπτώματα ούτε εμετούς και αναγούλες και μείωσα το τσιγάρο από 15 τσιγάρα στα 2 την μέρα.. Οπότε αντί για τσιγάρο έτρωγα και τρώω.. 

ενταξει δεν ειναι κ παρα πολλα.. για τα τσιγαρα ειναι αλλο θεμα προσωπικο του καθενος δεν θα παρω αποψη

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Ani!! είπε:

ενταξει δεν ειναι κ παρα πολλα.. για τα τσιγαρα ειναι αλλο θεμα προσωπικο του καθενος δεν θα παρω αποψη

Απλά σκέφτομαι ότι αν συνεχίσω σε αυτούς τους ρυθμούς να παιρνω κιλά προς το τέλος πόσα θα πάρω? Θα μπορώ να περνάω από τις πόρτες? Χαχαχαχα

• Χαχα 1

11 hours ago, chris79 said:

Εμένα στο σετ εξετάσεων που μου έγραψε χθες μου έβαλε καλλιέργειες κολπικού υγρού.

Εγώ είχα κάνει στις πρώτες εξετάσεις λόγω του ιού Ηpv που έχω και θα ξανακναβω το Σεπτέμβριο. Αλλά επίσης έκανα άλλη μια φορά γιατί είχα ανεβασμένο Ph και κολπίτιδα.. Αποσο ξέρω πάντως αν έχεις κάνει πρόσφατα με την εγκυμοσύνη τεστ παπ δεν σου κάνουν.. Αν έχεις πχ να κάνεις 1 χρόνο θα σου κάνουν και εξέταση κολπικού υγρού τουλάχιστον έτσι είναι εδώ Γερμανία. 

12 hours ago, Efinikolaou said:

Κορίτσια μου καλησπέρα!

Εγώ είχα κάνει στις πρώτες εξετάσεις λόγω του ιού Ηpv που έχω και θα ξανακναβω το Σεπτέμβριο. Αλλά επίσης έκανα άλλη μια φορά γιατί είχα ανεβασμένο Ph και κολπίτιδα.. Αποσο ξέρω πάντως αν έχεις κάνει πρόσφατα με την εγκυμοσύνη τεστ παπ δεν σου κάνουν.. Αν έχεις πχ να κάνεις 1 χρόνο θα σου κάνουν και εξέταση κολπικού υγρού τουλάχιστον έτσι είναι εδώ Γερμανία

• Μου αρέσει 1

Just now, Νινι2019 said:

Εγώ είχα κάνει στις πρώτες εξετάσεις λόγω του ιού Ηpv που έχω και θα ξανακναβω το Σεπτέμβριο. Αλλά επίσης έκανα άλλη μια φορά γιατί είχα ανεβασμένο Ph και κολπίτιδα.. Αποσο ξέρω πάντως αν έχεις κάνει πρόσφατα με την εγκυμοσύνη τεστ παπ δεν σου κάνουν.. Αν έχεις πχ να κάνεις 1 χρόνο θα σου κάνουν και εξέταση κολπικού υγρού τουλάχιστον έτσι είναι εδώ Γερμανία. 

Είναι standard εξέταση από ένα σημείο και μετά. Δεν ήταν στις αρχικές.

Θυμαμαι και στην πρώτη εγκυμοσύνη την ειχα κάνει και μάλιστα είχε βγάλει μια λοίμωξη και μου είχε δώσει αντιβίωση για λίγες μέρες. Την είχαμε επαναλάβει μετά από κάποιο διάστημα και ήταν οκ. 
Τοτε μου είχε πει ότι αν και η επανάληψη δεν ήταν καλή (μετά την αντιβίωση) θα χρειαζόταν να μου χορηγήσει αντιβίωση κατά τη διάρκεια της γέννας για να μην περάσει στο μωρό η λοίμωξη που ειχα. Αλλά δε χρειάστηκε 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...