Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

Κοριτσια θα σας πω ενα πραγμα που μου ειπε ο γιατρος μου και συμφωνησα απιστευτα . μου λεει υπαρχουν γιατροι που βαζουν τις εγκυες να κανουν εξετασεις για αντισωματα cmv, τοξοπλασματος κλπ μια φορα σε ολη την κυηση ή μια φορα το 3μηνο, υπαρχουν γιατροι που δεν κανουν ποτε καλλιεργεια κολπικου υγρου, δεν ελεγχουν ποτε το μηκος του τραχηλου παρα στον 9ο κλπ κλπ και κατα τα αλλα καημος τους ειναι να αγχωνουν τις εγκυες να μην βαψουν μαλλι και νυχι. Απο τα πρωτα εχουν χαθει απειρες κυησεις, απο τα δευτερα δεν υπαρχει καμια αποδεδειγμενη μελετη οτι βλαπτουν. Τι εχει λοιπον μεγαλυτερη αξια;; Κι αναρωτιεμαι λοιπον οι γιατροι που κανουν τετοιου ειδους υποδειξεις, ειναι υπερτυπικοι σε ολα τα αλλα;; Γιατι κανονικα θα επρεπε... Εμενα ο δικος μου νυχια με αφηνε εξαρχης και μαλλια μετα το 3μηνο. Οσο για τις εξετασεις που προανεφερα μου τις εκανε καθε μηνα προληπτικα και τραχ μηκος μετρουσε καθε επισκεψη, οπως και αιματωσεις, υγρο, μου εκανε καθε φορα ακομα και ταινια ηλιοτροπιου. Για μενα λοιπον αυτα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο το βαψιμο του μαλλιου και το αν θα φας μια φορα σολωμο η αναψυκτικο. Γενικα οταν σας βομβαρδιζουν με τετοιου ειδους (παλιακες) υποδειξεις, καντε τους κι εσεις υποδειξεις για τοοοσα αλλα που συνηθως δεν ελεγχουν καν.

Και πάλι με κάλυψες απόλυτα!Η γιατρος μου ειναι ακριβώς το αντίθετο σε όλα όσα περιγραφεις!!Και μοιαζει με το γιατρο σου,αν κι εμενα οπως εγραψα μου επετρεψε βαφη και νύχια μετα τη 10η βδομαδα!!

Πόσο την αγαπώ που ποτέ δε με βομβαρδισε με παλιακες υποδειξεις  και που είναι τόσο σχολαστική εκεί που πρέπει,ώστε να είμαι τόσο ζεν παρα το ζόρικο ιστορικό μου και να αισθανομαι τόσο ασφαλής!!!!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, Pagotoula είπε:

Κοριτσια θα σας πω ενα πραγμα που μου ειπε ο γιατρος μου και συμφωνησα απιστευτα . μου λεει υπαρχουν γιατροι που βαζουν τις εγκυες να κανουν εξετασεις για αντισωματα cmv, τοξοπλασματος κλπ μια φορα σε ολη την κυηση ή μια φορα το 3μηνο, υπαρχουν γιατροι που δεν κανουν ποτε καλλιεργεια κολπικου υγρου, δεν ελεγχουν ποτε το μηκος του τραχηλου παρα στον 9ο κλπ κλπ και κατα τα αλλα καημος τους ειναι να αγχωνουν τις εγκυες να μην βαψουν μαλλι και νυχι. Απο τα πρωτα εχουν χαθει απειρες κυησεις, απο τα δευτερα δεν υπαρχει καμια αποδεδειγμενη μελετη οτι βλαπτουν. Τι εχει λοιπον μεγαλυτερη αξια;; Κι αναρωτιεμαι λοιπον οι γιατροι που κανουν τετοιου ειδους υποδειξεις, ειναι υπερτυπικοι σε ολα τα αλλα;; Γιατι κανονικα θα επρεπε... Εμενα ο δικος μου νυχια με αφηνε εξαρχης και μαλλια μετα το 3μηνο. Οσο για τις εξετασεις που προανεφερα μου τις εκανε καθε μηνα προληπτικα και τραχ μηκος μετρουσε καθε επισκεψη, οπως και αιματωσεις, υγρο, μου εκανε καθε φορα ακομα και ταινια ηλιοτροπιου. Για μενα λοιπον αυτα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο το βαψιμο του μαλλιου και το αν θα φας μια φορα σολωμο η αναψυκτικο. Γενικα οταν σας βομβαρδιζουν με τετοιου ειδους (παλιακες) υποδειξεις, καντε τους κι εσεις υποδειξεις για τοοοσα αλλα που συνηθως δεν ελεγχουν καν.

Συμφωνω απολυτως ! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope.2019 είπε:

Koρίτσια σας είχα πει ότι ήταν καλά τα αποτελέσματα της αυχενικής όπως μου είχε πει ο γιατρος γιατι τα εστειλαν απ ευθειας σε εκεινον ,μου τα εστειλε σημερα που ανοιξε και τα τελικά νούμερα. Τρισωμία 21 1:15038 , τρισωμία  18 <1:20000 , τρισωμια 13 <1:20000

Μπράβο κορίτσι!!! Παίρνεις 10 με τόνο!!! Πιο άριστα αποτελέσματα, πεθαίνεις!!

Just now, Ladybag20 είπε:

Αχ να σε ρωτήσω με  φυτική βαφή τα έκανες? Κάλυπτε τις άσπρες? 

όταν λέω φυτική εννοώ χωρίς αμμωνία και κάτι άλλα περίεργα που έχουν μέσα οι βαφές... χρησιμοποιούσα ανέκαθεν του κορρε και τις έβαλα και στην εγκυμοσύνη. Και στην κομμώτρια που πήγα της την κρατούσα τη μία φορά, την άλλη  μου έβαλε αυτή μία με λαδάκι. Ναι, τις καλύπτει άψογα τις άσπρες, τουλάχιστον εμένα...

• Μου αρέσει 1

tvXOp2.png

4 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

καλήμερα κορίτσια..ειμαι νεα στο φορουμ και γραφω για πρωτη φορα..θα γινω και εγω πρωτα ο θεος μανουλα τον φεβρουαριο για πρωτη φορα..σας διαβαζω εδω και καιρο και ειπα να στειλω να εχω και εγω παρεα και να ανταλλαζουμε εμπειρίες. ενα μικρο ιστορικο για μενα..ΠΗΤ 18/02, σημερα ειμαι 14εβδ και 5ημ...καναμε αυχενικη ηταν ολα πολυ καλα και μαλλον θα ειναι αγορακι το μπεμπε μου..ειχα μια βιοχημικη ενα μηνα ακριβως πριν μεινω ξανα εγκυος..γενικα απο συμπτωματα δεν ειχα τιποτα..κατι πονακια χαμηλα μονο που συνεχιζονται..αυτα. την παρασκευη εχουμε ραντεβου στον γιατρο για υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια να δω οτι το μωρο μου ειναι καλα..ευχομαι σε ολες σας τελειομηνες εγκυμοσυνες και να κραταμε ολες γερα μωρακια στην αγκαλια μας τον φεβρουαριο :wub:

Καλως ηρθες ! 

Εγω εχω Πητ 17/2, διπλα διπλα ειμαστε :) με το καλο σου ευχομαι να σου πανε ολα καλα και ομαλα!!! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ωραία.. Οπότε θα βάψουμε μαλλί μάλλον χαχαχα ε δεν μπορώ.. Όταν κάτι μου καρφώνεται πρέπει να το κάνω δεν πάει να χαλάσει και ο κόσμος χαχαχα

Επόμενο.. Κάνει καμία laser? Ξέρω ότι κοιλιά δεν κάνει.. Μπικίνι? 

14 ώρες πρίν, fairy-mary είπε:

@BettyStμπετυ!!! Περιμένεις και εσύ δεύτερο;;;

Και εγώ αρχές Δεκέμβρη αλλά λόγω καισαρικής Νοέμβρη θα πάμε.

Κοριτσάκι και εγώ :)

η άλλη η ζουζούνα τι κάνει;

απρίλιο δεν είχες γεννήσει;

Γειά  σου Νεραιδουλα μου! Ναι μαζί ειμασταν στις μανούλες Απριλίου. Είδες πόσο εύκολα έρχεται το δεύτερο; Και εμένα η ΠΗΤ είναι για 2 του Μαρτίου, αλλά και εγώ λογου καισαρικής θα είμαι Φεβρουάριο.

Καλά είναι η μικρή, πολύ ζωηρη. Το δικό σου παιδάκι τι κανει; Εσύ είσαι καλά; Κάπου διάβασα ότι έκανες περιδεση η κάτι άλλο είχες κάνει;

OQ1lp2.pngUFlDp2.png

Just now, Ele@n είπε:

όταν λέω φυτική εννοώ χωρίς αμμωνία και κάτι άλλα περίεργα που έχουν μέσα οι βαφές... χρησιμοποιούσα ανέκαθεν του κορρε και τις έβαλα και στην εγκυμοσύνη. Και στην κομμώτρια που πήγα της την κρατούσα τη μία φορά, την άλλη  μου έβαλε αυτή μία με λαδάκι. Ναι, τις καλύπτει άψογα τις άσπρες, τουλάχιστον εμένα...

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες!!!

Just now, Mighty86 είπε:

@chris79 ναι γι'αυτό ακριβώς πήρα την απόφαση να κάνω κ δεύτερη αυχενική. 

@Popaki2011 μα δεν πεταγεσαι αυτά που γράφεις είναι αυτά που σκέφτομαι κεγω. Οι περισσότεροι φίλοι μου που δεν είναι τόσο ενημερωμένοι όσο εδώ οι περισσότερες κοπέλες (μιλάω για γονείς)στο φόρουμ μου λένε σιγά καλύτερα που δεν σε έτρεχε εξω.ασε που μου πήρε κ λεφτά μόνο για την επισκεψη άρα δεν το κάνει για τα λεφτά το κάνει για καλύτερα κατά την δική του αποψη. Δεν είναι τυχαιος.μου τον σύστησε ο καλύτερος κ είναι κ καθηγητης πανεπιστημιου. Γι'αυτό κ σκέφτομαι μη μου χάριζαν γάιδαρο κ εγώ τον κοιτούσα στα δοντια.Μάλλον θα αποφασίσω αφού κάνω κ την Πέμπτη την δεύτερη αυχενική. Αν θα κάνω νιπτ καταρχάς κ αν θα αλλάξω γιατρο. Με προβληματίζει επίσης ότι δεν μου έχει δώσει ουρολογικες εξετάσεις ακόμα.δεν θα έπρεπε; 

Εγώ ουρολογικες έχω κάνει απ την αρχή. Και φυσικά μου γράφει κάθε μήνα γενική ούρων .Να του το πεις.

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Just now, Popaki2011 είπε:

Εγώ ουρολογικες έχω κάνει απ την αρχή. Και φυσικά μου γράφει κάθε μήνα γενική ούρων .Να του το πεις.

Του το πα. Μου είπε πιο μετά θα κάνουμε ουρολογικες. Αλήθεια τι εξετάζουν στις ουρολογικες;

AuQnp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Popaki2011 είπε:

Επισης,ούρα μαζί με τις πρώτες αιματολογικές.

hKYcp3.png

Ουρολογικες κάνω και εγώ κάθε μήνα μαζί με γενική αίματος. 

Κοριτσια εγώ είμαι της γνώμης ότι ο γιατρός πρέπει να σε ενημερώνει για όλα και αναλυτικά. Μετά η απόφαση είναι δική σου. Ούτε να προωθεί συγκεκριμένα προϊόντα ούτε υπηρεσίες. Λες τα υπέρ και τα κατά και αποφασίζεις εσύ.. Να φεύγεις από το γραφείο του και να μην έχεις απορίες. Να νιώθεις ότι ναι αυτού του ανθρώπου του έχω εμπιστοσύνη γιατί έχει τη ζωή σου και του παιδιού σου στα χέρια του.

• Μου αρέσει 4

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

6 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

ευχομαι μονο να μην βαλω αλλα κιλα στα μπουτια και δεν μου κανουν αυτα που πηρα χαχαχα..τωρα ειναι καλα, ειναι και ελαστικα αλλα αν ειναι να με πιεζουν και να μην ειναι ανετα θα πρεπει να παρω κι αλλα..εχω βαλει ηδη 5 κιλα και ακομα ειμαι στην αρχη..ποιος ακουει τον γιατρο παλι την παρασκευη χαχαχαχαχα

ναι ισως χρειαστεια κ αλλα! κ ο δικος μου βαζει χερι κ ολο το ιδιο σκεφτομαι ποιος τον ακουει...τελικα οταν γεννησα καταλαβα πως υπερεβαλε για να μην γινω γουρουνα χιχιχιχι

6 ώρες πρίν, Hope.2019 είπε:

@Ani!!online ή από καταστημα?

απο καταστημα τα ειχα παρςι συγκεκριμενα απο τον Πειραια

5 ώρες πρίν, bcd18 είπε:

Καλημέρα! Εγω πήγα H&M Ερμού και πήρα ένα τζιν εγκυμοσύνης 29,90€. Στην θεσσαλονικη που είχα ανεβεί, είχε τζιν εγκυμ και σε προσφορά 8,90, 12,90 αλλά είχε μικρά νούμερα. Το 40 είδα αντιστοιχεί σε medium

mothercare prenatal δεν πηγα να δω. Πιστεύω θα είναι  πιο ακριβα..

ναι κ εγω αναφερομαι μονο στα εκπτωτικα αλλιως δεν αξιζει

πρίν από 33 λεπτά , Ele@n είπε:

Κορρες συμφωνω ειναι τελεια! το κοκκινο μονο μου ξεθωριαζε συχνα με τα λουσιματα..μα εινακ λογικο αφου το κοκκινο ειναι δυσκολο χρωμα κ η μαμα μοη ακομα τα βαφει ξανθα κ φυσικα εχει ασπρες.. Τωρα τα εχω στο φυσικο μου κ δεν τα βαφω

• Μου αρέσει 1

Just now, Ani!! είπε:

Κορρες συμφωνω ειναι τελεια! το κοκκινο μονο μου ξεθωριαζε συχνα με τα λουσιματα..μα εινακ λογικο αφου το κοκκινο ειναι δυσκολο χρωμα κ η μαμα μοη ακομα τα βαφει ξανθα κ φυσικα εχει ασπρες.. Τωρα τα εχω στο φυσικο μου κ δεν τα βαφω

Έχοντας δοκιμάσει το κόκκινο και σε άλλες εταιρείες, επειδή ακριβώς είναι δύσκολο χρώμα, δεν μπορώ να πω ότι έχω βρει κάποια που να το κρατάει σταθερό. άσε που οι κλασικές βαφές μου τα καίνε κιόλας, αφού τα βάφω συχνά. Για αυτό κατέληξα στον κορρέ για να γλιτώσω τουλάχιστον την τρίχα.

tvXOp2.png

Just now, Mighty86 said:

Του το πα. Μου είπε πιο μετά θα κάνουμε ουρολογικες. Αλήθεια τι εξετάζουν στις ουρολογικες;

Μην έχεις καμία ουρολοίμωξη στην αρχή και λεύκωμα γι αργότερα 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...