Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

αν ειναι σωστο το τικερακι σου κι εισαι 22κ3, εχεις μπει ηδη εκτο 3 μερες!!!

Σωστο ειναι το τικεράκι μου, χαχαχα περιμενω αυριο να μπω στον έκτο με το παλιό ημερολογιο! Anyway πραγματικά οι 4 μερες δεν κανουν διαφορα!

• Χαχα 1

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, mommytobe είπε:

Νομίζω πως η φυτική καλύπτει τα άσπρα.. Εγώ δεν έχω να καλύψω κάτι απλά θέλω να κάνω μια αλλαγή που σκεφτόμουν εδώ και καιρό.. Γενικά έχω πολλές ερωτήσεις να κάνω το γιατρό την Παρασκευή και λογικά θα με βρίσει χάχα.. Βαφή μαλλιών, λεισερ.. Πολλά πράγματα μου καρφωθηκαν τώρα τελευταία αλλά μάλλον φταίνε οι ορμόνες χάχα (τουλάχιστον το ρίχνω εκεί χαχαχα) 

Τυχερή είσαι,  εγώ από το Λύκειο είχα τις πρώτες άσπρες τρίχες,  κληρονομιά από την μαμά μου! Ενημέρωσε την Παρασκευή να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου.  Για κανονική βαφή πάντως δεν ξέρω άν αφήνουν. Ανταύγειες ή φυτική συνήθως λένε. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 40 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Τώρα το καλοκαίρι και εγώ Celestino φορεματα βολευτηκα. Αλλά σκεφτομαι σογα σογα να αγοραζω κανενα παντελονι γιατι στο γραφειο δεν μπορω να φοραω φορμα και κολαν. Αραγε φερνει και χειμωνιατικα φαρδια φορεματακια το celestino; Θα κοιταξω μόλις βγουν τα χειμερινά.

Μετα σκεφτομαι κανενα παντελονι εγκυμοσυνης απο μαγαζια τυπου Prenatal,mothercare. Αλλά πανάκριβα βρε παιδί μου.

Τα H&M εχουν αλλα μονο online βρισκω και δεν παραγγελνω γιατι δεν ειμαι σιγουρη για το νουμερο.

Το LIDL κατά διαστήματα (αλλαγή σεζόν) βγάζει και ρούχα εγκυμοσύνης τα οποία συμφέρουν απίστευτα πχ ΚΟΛΑΝ εγκυμοσϋνης 7-8 ευρώ! Και πολλά άλλα! Εχε το νου σου για εκεί γιατί είναι όλα τα ΑΛΛΑ πανάκριβα! 

εαν δεν κάνω ΛΑΘΟΣ έχουν και τα factory ΠΕΙΡΑΙΩΣ για πάρε ρώτα! 

KerXp3.png

Αυτό με τους μήνες και τις εβδομάδες πφφφφφ... Χαχαχα 

Εγώ επειδή πια έχω κάνει κοιλιά μόνο φορέματα φοράω ναι θέλω να πάρω και κάνα 3 ακόμα. Νομίζω h&m θα πάω και εγώ. 

Και κάποιο άλλο κορίτσι είδα σήμερα γίνεται 15 ακριβώς εβδομάδες... 

• Μου αρέσει 1

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

πρίν από 42 λεπτά , Hope.2019 είπε:

Μετα σκεφτομαι κανενα παντελονι εγκυμοσυνης απο μαγαζια τυπου Prenatal,mothercare. Αλλά πανάκριβα βρε παιδί μου.

Τα H&M εχουν αλλα μονο online βρισκω και δεν παραγγελνω γιατι δεν ειμαι σιγουρη για το νουμερο.

Έχοντας ψωνίσει και από τα δύο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι πιο πολύ δοκιμή χρειάζονται του πρενατάλ παρά του hm. Αν δεις και τα νούμερα σου λένε παίρνεις το κανονικό σου νούμερο και απλά έχουν φροντίσει να βάλουν μπάσκα στην κοιλιά. Εγώ επειδή δεν μου αρέσει να με στενεύουν πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο και την έβγαλα μέχρι το τέλος. Το ίδιο και στα φορέματά του. Είχα πάρει και κολάν δύο νούμερα μεγαλύτερο για τους τελευταίους μήνες και μου ήταν μεγάλα... και πήρα κοντά στα 15 κιλά. Οπότε μην τα φοβάσαι..

Just now, Ladybag20 είπε:

Τυχερή είσαι,  εγώ από το Λύκειο είχα τις πρώτες άσπρες τρίχες,  κληρονομιά από την μαμά μου! Ενημέρωσε την Παρασκευή να δούμε τι θα πει και ο γιατρός σου.  Για κανονική βαφή πάντως δεν ξέρω άν αφήνουν. Ανταύγειες ή φυτική συνήθως λένε. 

Ο κάθε γιατρός κορίτσια λέει και θέλει τα δικά του. Κοινή γραμμή των περισσότερων είναι όχι βαφή το πρώτο τρίμηνο. Κάποιοι άλλοι όμως λένε και για μετά. Ο δικός μου επειδή καθυστερούσα να τα βάψω, αν και έχω και πολλά άσπρα, μου έκανε παρατήρηση. Μου έλεγε βάψε ρίζα δεν είναι ωραία.:D  Οπότε εκείνο που έκανα είναι να τα βάφω στην αρχή κάθε δεύτερου μήνα και να φοράω κορδέλες..

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

tvXOp2.png

Διαφημίσεις

Γράφω εδώ για να μην είμαι εκτός τοπικ στο καφέ της εξωσωματικής.ο γιατρός μου ο μαιευτηρ δηλαδή μου έκανε την αυχενική χωρίς να ειναι πιστοποιημένος.τωρα έκλεισα να πάω κ σε πιστοποιημένο.(σε δουλειά να βρίσκομαι).

Λογικά αυτός θα μου κ την β να την κάνω εκεί αλλά εγώ πάλι δεν θα θέλω κ θα θέλω στον πιστοποιημένο. Η λογική μου λέει ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω με αυτόν τον γιατρό αλλά αν είναι πολύ καλός στην γέννα; Ποια είναι η άποψη σας;μήπως ψάχνονται πολύ με τις αυχενικες κ τους προγεννητικός κ στο τέλος υποτιμήσω έναν καλό γιατρό; Η να την κάνω κ πίσω να μην κοιτάξω;;;

AuQnp2.png

Just now, Mighty86 said:

Γράφω εδώ για να μην είμαι εκτός τοπικ στο καφέ της εξωσωματικής.ο γιατρός μου ο μαιευτηρ δηλαδή μου έκανε την αυχενική χωρίς να ειναι πιστοποιημένος.τωρα έκλεισα να πάω κ σε πιστοποιημένο.(σε δουλειά να βρίσκομαι).

Λογικά αυτός θα μου κ την β να την κάνω εκεί αλλά εγώ πάλι δεν θα θέλω κ θα θέλω στον πιστοποιημένο. Η λογική μου λέει ότι δεν έχει νόημα να συνεχίσω με αυτόν τον γιατρό αλλά αν είναι πολύ καλός στην γέννα; Ποια είναι η άποψη σας;μήπως ψάχνονται πολύ με τις αυχενικες κ τους προγεννητικός κ στο τέλος υποτιμήσω έναν καλό γιατρό; Η να την κάνω κ πίσω να μην κοιτάξω;;;

Κορίτσι θα σου γράψω και εδώ 

Ο προγεννητικος έλεγχος είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να κανείς για το μωρό σου. Δε θα ρισκάρεις αυτό για τίποτα και κανέναν. 
Μιλά στο γιατρό σου και πες του τις ανησυχίες σου. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις το γιατρό γι αυτό (αν κ δεν είναι και πολύ καλό δείγμα να σε στέλνει εκεί που θέλει χωρίς να είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις) αλλά αν ξέρεις ότι είναι καλός στη γεννά και στα αλλά απλά πες του ότι εγώ τους μεγάλους υπερήχους θέλω να τους κάνω σε πιστοποιημένους έμβρυολογους και αν θέλει να σου προτείνει κάποιον αλλιώς θα ψάξεις μόνη σου. 
Ειναι το παιδί σου και εσυ αποφασίζεις όχι αυτός 

Νομίζω είναι τόσο απλό 

• Μου αρέσει 1

@Mighty86 συγγνώμη που πετάγομαι,να πω την άποψη μου...Τι σημαίνει πιστοποιημένος?ότι έχει κάνει κάποιες σπουδές έξτρα κι έχει ένα χαρτί.κι αν ο δικός σου ο γιατρός είναι αρκετά καλός?ένας εκτενής υπέρηχος είναι.εγω θα χαιρόμουν να τον έκανε ο γιατρός μου να μην τρέχω αλλού.και μετά άντε να δείξω τα αποτελέσματα στον δικό μου γιατρό.καλα κάνεις και πας κι αλλού, σύγκρινε τα αποτελέσματα και των 2 και μετά αποφάσισε. Αν όμως σε καλύπτει σαν γιατρός,έχεις καλές συστάσεις για γέννες, τότε θα σου έλεγα να μην τον αλλάξεις,απλα να του λες ότι θέλεις να κάνεις τους μεγάλους υπερηχους σε εμβρυολογους. 

• Μου αρέσει 1

NmUgp3.png

Koρίτσια σας είχα πει ότι ήταν καλά τα αποτελέσματα της αυχενικής όπως μου είχε πει ο γιατρος γιατι τα εστειλαν απ ευθειας σε εκεινον ,μου τα εστειλε σημερα που ανοιξε και τα τελικά νούμερα. Τρισωμία 21 1:15038 , τρισωμία  18 <1:20000 , τρισωμια 13 <1:20000

• Μου αρέσει 8
  • Ευχαριστώ 1

kJQgp2.png

2 ώρες πρίν, Pagotoula είπε:

Καλημερα.

ειναι κι αναλογα το γιατρο ο δικος μου τα μετραει με εβδομαδες, οχι με βασει πητ. υποτιθεται οτι αυτο ειναι κ το ορθοτερο (απο οτι εχω διαβασει) γιατι καποιοι μηνες κυησης εχουν θεωρητικα 5βδομ. Επισης μετραμε με βασει την υπερηχογραφικη ηλικια κυησης κι οχι τελευταια περιοδο απαραιτητα. δηλ @ioanna27  αν υποθεσουμε οτι σημερα σε εβγαζε 17κ6, η επομενη μερα μετα τις 17κ6 (η αυριανη), δηλ η 1η μερα της 18ης εβδομαδας ειναι κ η αρχη του 5ου.

Ετσι ακριβώς.Κάποιοι μήνες έχουν 5 βδομάδες αρα πάει έτσι.Και συμφωνα με.την υπερηχογραφικη ηλικία πάντα

Εγω σήμερα είμαι 16εβδ. και 1 ημέρας βαση της αυχενικής με ΠΗΤ 9/2.

Just now, chris79 είπε:

Κορίτσι θα σου γράψω και εδώ 

Ο προγεννητικος έλεγχος είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να κανείς για το μωρό σου. Δε θα ρισκάρεις αυτό για τίποτα και κανέναν. 
Μιλά στο γιατρό σου και πες του τις ανησυχίες σου. Δεν είναι ανάγκη να αλλάξεις το γιατρό γι αυτό (αν κ δεν είναι και πολύ καλό δείγμα να σε στέλνει εκεί που θέλει χωρίς να είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις) αλλά αν ξέρεις ότι είναι καλός στη γεννά και στα αλλά απλά πες του ότι εγώ τους μεγάλους υπερήχους θέλω να τους κάνω σε πιστοποιημένους έμβρυολογους και αν θέλει να σου προτείνει κάποιον αλλιώς θα ψάξεις μόνη σου. 
Ειναι το παιδί σου και εσυ αποφασίζεις όχι αυτός 

Νομίζω είναι τόσο απλό 

Συμφωνώ απόλυτα με κάθε λέξη.

Πώς να μη σεβαστώ ακόμα περισσότερο τη γιατρό μου,όταν με ρώτησε"θέλεις να σου προτεινω συναδελφους για αυχενική"?!

Να μου προτείνει!!!Όχι να με υποχρεωσει οπως εμμέσως πλην σαφως κάνουν οι περισσότεροι κι εδώ που διαβάζω??!

Και μου πρότεινε 4 παρακαλώ!!4!!

Just now, Ele@n είπε:

Έχοντας ψωνίσει και από τα δύο μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι πιο πολύ δοκιμή χρειάζονται του πρενατάλ παρά του hm. Αν δεις και τα νούμερα σου λένε παίρνεις το κανονικό σου νούμερο και απλά έχουν φροντίσει να βάλουν μπάσκα στην κοιλιά. Εγώ επειδή δεν μου αρέσει να με στενεύουν πήρα ένα νούμερο μεγαλύτερο και την έβγαλα μέχρι το τέλος. Το ίδιο και στα φορέματά του. Είχα πάρει και κολάν δύο νούμερα μεγαλύτερο για τους τελευταίους μήνες και μου ήταν μεγάλα... και πήρα κοντά στα 15 κιλά. Οπότε μην τα φοβάσαι..

Ο κάθε γιατρός κορίτσια λέει και θέλει τα δικά του. Κοινή γραμμή των περισσότερων είναι όχι βαφή το πρώτο τρίμηνο. Κάποιοι άλλοι όμως λένε και για μετά. Ο δικός μου επειδή καθυστερούσα να τα βάψω, αν και έχω και πολλά άσπρα, μου έκανε παρατήρηση. Μου έλεγε βάψε ρίζα δεν είναι ωραία.:D  Οπότε εκείνο που έκανα είναι να τα βάφω στην αρχή κάθε δεύτερου μήνα και να φοράω κορδέλες..

Πολύ σωστός ο γιατρός σου!!!Εύγε!

Εμενα μου ειπε οτι μπορω να τα βαψω μετά τις 10 βδομαδες.

Συμπτωματικα,τα εβαψα σημερα με φυτικη βαφή απο το Μάη που ειχα να τα βάψω.

Στις διακοπες δε μ ένοιαζε αλλα τωρα που γυρισα στη βαση μου και θα κανω τις επισκεψεις μου σε δουλεια αλλα και κανενα καφεδακι με φιλες/συναδελφους ηθελα να ειμαι περιποιημενη!

• Μου αρέσει 1

hKYcp3.png

Διαφημίσεις

@chris79 ναι γι'αυτό ακριβώς πήρα την απόφαση να κάνω κ δεύτερη αυχενική. 

@Popaki2011 μα δεν πεταγεσαι αυτά που γράφεις είναι αυτά που σκέφτομαι κεγω. Οι περισσότεροι φίλοι μου που δεν είναι τόσο ενημερωμένοι όσο εδώ οι περισσότερες κοπέλες (μιλάω για γονείς)στο φόρουμ μου λένε σιγά καλύτερα που δεν σε έτρεχε εξω.ασε που μου πήρε κ λεφτά μόνο για την επισκεψη άρα δεν το κάνει για τα λεφτά το κάνει για καλύτερα κατά την δική του αποψη. Δεν είναι τυχαιος.μου τον σύστησε ο καλύτερος κ είναι κ καθηγητης πανεπιστημιου. Γι'αυτό κ σκέφτομαι μη μου χάριζαν γάιδαρο κ εγώ τον κοιτούσα στα δοντια.Μάλλον θα αποφασίσω αφού κάνω κ την Πέμπτη την δεύτερη αυχενική. Αν θα κάνω νιπτ καταρχάς κ αν θα αλλάξω γιατρο. Με προβληματίζει επίσης ότι δεν μου έχει δώσει ουρολογικες εξετάσεις ακόμα.δεν θα έπρεπε; 

AuQnp2.png

1 ώρα πρίν, mommytobe είπε:

κοριτσια να σας ρωτησω κατι? οι αποψεις διιστανται για αυτο...μαλλια βαφεται? με εχει πιασει μια τρελα τωρα και θελω να αλλαξω τα μαλλια μου..η μια λεει εγω τα εβαφα η αλλη λεει οχι..θα ρωτησω και τον γιατρο μου την παρασκευη..

Πόσο  σύμπτωση.Την ίδια ερώτηση έκανα στον γιατρό μου χθες.Μου είπε όχι βαφή ακόμα , εάν θέλω μόνο ανταύγειες μπορώ.

• Μου αρέσει 1

Just now, Ele@n είπε:

Αχ να σε ρωτήσω με  φυτική βαφή τα έκανες? Κάλυπτε τις άσπρες? 

2 ώρες πρίν, mommytobe είπε:

καλημερα κοριτσι..εγω εχει πανω απο μηνα που τα παντελονια μου δεν μπορω να τα φορεσω..πηρα 3 τζιν εγκυμοσυνης και ενα κολαν και εχω σωθει..βεβαια προς το παρον οσο εχει ακομα ζεστη ειμαι με τα φορεματακια και τις φουστες αλλα καποια βραδια εβαζα και τα τζινακια..

καλος σας βρηκα..ευχαριστω πολυ! ναι ναι και εγω με τις εκπτωσεις πηρα 3 τζιν και ενα κολαν και εδωσα 45ευρω..καλη αγορα χαχαχαχ

Λοιπον διανυω τη 16 βδομαδα κι εχω 2 βδομαδες που με πιεζουν τα ρουχα μου,μονο στην κοιλια.

H&h εγγυηση,Ερμου και Σταδιου εχουν πολλά.Θα παω να παρω κανενα τζην εγκυμοσυνης,skinny πάντα!;-)

Φαρδια δε θελω να παρω διότι ελπιζω να μη φαρδυνω πολυ!

Θα το πηγαινω βημα βημα με τα ρουχα.

hKYcp3.png

Just now, Joka είπε:

Ετσι ακριβώς.Κάποιοι μήνες έχουν 5 βδομάδες αρα πάει έτσι.Και συμφωνα με.την υπερηχογραφικη ηλικία πάντα

Εγω σήμερα είμαι 16εβδ. και 1 ημέρας βαση της αυχενικής με ΠΗΤ 9/2.

Συμφωνώ απόλυτα με κάθε λέξη.

Πώς να μη σεβαστώ ακόμα περισσότερο τη γιατρό μου,όταν με ρώτησε"θέλεις να σου προτεινω συναδελφους για αυχενική"?!

Να μου προτείνει!!!Όχι να με υποχρεωσει οπως εμμέσως πλην σαφως κάνουν οι περισσότεροι κι εδώ που διαβάζω??!

Και μου πρότεινε 4 παρακαλώ!!4!!

Πολύ σωστός ο γιατρός σου!!!Εύγε!

Εμενα μου ειπε οτι μπορω να τα βαψω μετά τις 10 βδομαδες.

Συμπτωματικα,τα εβαψα σημερα με φυτικη βαφή απο το Μάη που ειχα να τα βάψω.

Στις διακοπες δε μ ένοιαζε αλλα τωρα που γυρισα στη βαση μου και θα κανω τις επισκεψεις μου σε δουλεια αλλα και κανενα καφεδακι με φιλες/συναδελφους ηθελα να ειμαι περιποιημενη!

Κοριτσια θα σας πω ενα πραγμα που μου ειπε ο γιατρος μου και συμφωνησα απιστευτα . μου λεει υπαρχουν γιατροι που βαζουν τις εγκυες να κανουν εξετασεις για αντισωματα cmv, τοξοπλασματος κλπ μια φορα σε ολη την κυηση ή μια φορα το 3μηνο, υπαρχουν γιατροι που δεν κανουν ποτε καλλιεργεια κολπικου υγρου, δεν ελεγχουν ποτε το μηκος του τραχηλου παρα στον 9ο κλπ κλπ και κατα τα αλλα καημος τους ειναι να αγχωνουν τις εγκυες να μην βαψουν μαλλι και νυχι. Απο τα πρωτα εχουν χαθει απειρες κυησεις, απο τα δευτερα δεν υπαρχει καμια αποδεδειγμενη μελετη οτι βλαπτουν. Τι εχει λοιπον μεγαλυτερη αξια;; Κι αναρωτιεμαι λοιπον οι γιατροι που κανουν τετοιου ειδους υποδειξεις, ειναι υπερτυπικοι σε ολα τα αλλα;; Γιατι κανονικα θα επρεπε... Εμενα ο δικος μου νυχια με αφηνε εξαρχης και μαλλια μετα το 3μηνο. Οσο για τις εξετασεις που προανεφερα μου τις εκανε καθε μηνα προληπτικα και τραχ μηκος μετρουσε καθε επισκεψη, οπως και αιματωσεις, υγρο, μου εκανε καθε φορα ακομα και ταινια ηλιοτροπιου. Για μενα λοιπον αυτα ειναι πολυ σημαντικοτερα απο το βαψιμο του μαλλιου και το αν θα φας μια φορα σολωμο η αναψυκτικο. Γενικα οταν σας βομβαρδιζουν με τετοιου ειδους (παλιακες) υποδειξεις, καντε τους κι εσεις υποδειξεις για τοοοσα αλλα που συνηθως δεν ελεγχουν καν.

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...