Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΜΟΜS FEBRUARY 2021 :)

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Χαιρομαι που μαζευόμαστε και πάλι.. Και εκεί που λέγαμε αντε να κάνουμε την αυχενική και να ηρεμήσουμε και πάλι άγχος. Πότε θα έρθει η μέρα που θα τα νιώσουμε... 

Ρε κορίτσια το ξέρω ότι το έχουμε ξανασυζητησει αλλά είχα μια διαφωνία με μια γνωστή. Εγώ αύριο γίνομαι 15 εβδομάδες ακριβώς. Δηλαδή κλείνω τις 15 εβδομάδες και μπαίνω στη 16η σωστά?? Άρα είμαι στο τέταρτο μήνα. Πότε μπαίνω στο 5ο?? Σε 2 εβδομάδες σωστά?? 

Xr0Qp3.png

7yzup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Χαιρομαι που μαζευόμαστε και πάλι.. Και εκεί που λέγαμε αντε να κάνουμε την αυχενική και να ηρεμήσουμε και πάλι άγχος. Πότε θα έρθει η μέρα που θα τα νιώσουμε... 

Ρε κορίτσια το ξέρω ότι το έχουμε ξανασυζητησει αλλά είχα μια διαφωνία με μια γνωστή. Εγώ αύριο γίνομαι 15 εβδομάδες ακριβώς. Δηλαδή κλείνω τις 15 εβδομάδες και μπαίνω στη 16η σωστά?? Άρα είμαι στο τέταρτο μήνα. Πότε μπαίνω στο 5ο?? Σε 2 εβδομάδες σωστά?? 

Δεν πάει ετσι. Ποτε εχεις πητ;

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Just now, Mighty86 είπε:

Δεν μου το στείλε ακόμα ελπίζω μέχρι αύριο να μου το χει στείλει. Ε δεν θα περιμένω τόσο αν το κάνω αυτήν την εβδομάδα θα το κάνω.το θέμα είναι ότι πάλι με ποσοστά θα παίξει. Δεν θα χω καμία φοβερή σιγουριά.σιγουρα θα είναι πιο αξιόπιστο αλλά νταξει..

Αντε να δουμε! ε οχι ,θα εχεις σιγουρα παραπανω ,δεν ειναι το ιδιο...99% ακριβεια ..νταξει ισως αναλογα κ ποιας εταιριας κανεις;!

Just now, ioanna27 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!! 

Ναι κορίτσι!Μόλις κλείσεις τις 17 βδομάδες κλείνεις και τον 4 μήνα και μπαίνεις στον 5!

• Μου αρέσει 1

wVRPp2.pngwTonp3.png

Just now, Mighty86 είπε:

Ε ναι με 1/13000 που έχεις κεγω δεν θα είχα αμφιβολια

Αν κ εμένα ο γιατρός τα ίδια μου είπε ότι είναι μια χαρά τα αποτελέσματα μου

Δεν εχω ιδέα  να σου πω την αλήθεια εάν τα αποτελέσματα μου ειναι καλά .Το μόνο που ειδα και με ανησύχησε σαν αποτέλεσμα ήταν το τρισωμια 21.

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Ευχαριστώωω! Θα γίνει χαμός στο σπίτι από μαλλιοτραβηγματα και τσιριδες χαχαχαααα. Ελπίζω μόνο να είναι πιο ήσυχη, γιατί η πρώτη είνα πολύ ζωηρη.

Χαχαχαχα δεν θα ξέρεις ποια να πρωτομαζεψεις!!!!μακάρι να είναι πιο ήσυχη!!!γερά να είναι τα ζουζούνια σου!

• Ευχαριστώ 1

WA4Pp3.pngNnIAp3.png

6 ώρες πρίν, BettySt είπε:

Γειά σας κορίτσια! Έκανα και εγώ σήμερα αυχενική. Όλα καλά. Αυχενική 1.94, παλμούς 159 και είναι σχεδόν 7 εκατοστά. Μάλλον θα έχουμε και δεύτερο κοριτσάκι. Οι αιματολογικές θα βγουν τη Πέμπτη. 

@Nephelie συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα! Είμαι σίγουρη, ότι και τα υπόλοιπα που περιμένεις θα είναι σούπερ.

@Νινι2019 μπράβο για θα αποτελέσματα! Δεν νομίζω από δω και πέρα να αλλάξει κάτι, για αυτό μην ανησυχείς! Όλα καλά θα πάνε!

Μπράβο. Να πάς να απολαύσεις το καφεδάκι σού! 

@BettyStμπετυ!!! Περιμένεις και εσύ δεύτερο;;;

Και εγώ αρχές Δεκέμβρη αλλά λόγω καισαρικής Νοέμβρη θα πάμε.

Κοριτσάκι και εγώ :)

η άλλη η ζουζούνα τι κάνει;

απρίλιο δεν είχες γεννήσει;

aKX8p2.png

Just now, KateV είπε:

Δεν εχω ιδέα  να σου πω την αλήθεια εάν τα αποτελέσματα μου ειναι καλά .Το μόνο που ειδα και με ανησύχησε σαν αποτέλεσμα ήταν το τρισωμια 21.

Μμ δεν στα εξήγησε;θα τον δεις από κοντά; Τι να πω περιμένω κεγω την αναφορα

AuQnp2.png

Just now, ioanna27 είπε:

Καλημέρα!!! 

@Καντιπητ έχω 16/2 πρώτα ο Θεός!

Αντε να περάσουν οι εβδομάδες... 

Καλημερα κορίτσι μου!

Κάθε 16 του μήνα αλλάζεις μήνα , δηλαδη στις 16 Σεπτέμβρη μπαίνεις στον πέμπτο κοκ.

οι εβδομάδες δεν συμβαδίζουν ακριβως με την αλλαγή μήνα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

καλήμερα κορίτσια..ειμαι νεα στο φορουμ και γραφω για πρωτη φορα..θα γινω και εγω πρωτα ο θεος μανουλα τον φεβρουαριο για πρωτη φορα..σας διαβαζω εδω και καιρο και ειπα να στειλω να εχω και εγω παρεα και να ανταλλαζουμε εμπειρίες. ενα μικρο ιστορικο για μενα..ΠΗΤ 18/02, σημερα ειμαι 14εβδ και 5ημ...καναμε αυχενικη ηταν ολα πολυ καλα και μαλλον θα ειναι αγορακι το μπεμπε μου..ειχα μια βιοχημικη ενα μηνα ακριβως πριν μεινω ξανα εγκυος..γενικα απο συμπτωματα δεν ειχα τιποτα..κατι πονακια χαμηλα μονο που συνεχιζονται..αυτα. την παρασκευη εχουμε ραντεβου στον γιατρο για υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια να δω οτι το μωρο μου ειναι καλα..ευχομαι σε ολες σας τελειομηνες εγκυμοσυνες και να κραταμε ολες γερα μωρακια στην αγκαλια μας τον φεβρουαριο :wub:

• Μου αρέσει 9

Just now, Καντι είπε:

Καλημερα κορίτσι μου!

Κάθε 16 του μήνα αλλάζεις μήνα , δηλαδη στις 16 Σεπτέμβρη μπαίνεις στον πέμπτο κοκ.

οι εβδομάδες δεν συμβαδίζουν ακριβως με την αλλαγή μήνα.

Καλημερα.

ειναι κι αναλογα το γιατρο ο δικος μου τα μετραει με εβδομαδες, οχι με βασει πητ. υποτιθεται οτι αυτο ειναι κ το ορθοτερο (απο οτι εχω διαβασει) γιατι καποιοι μηνες κυησης εχουν θεωρητικα 5βδομ. Επισης μετραμε με βασει την υπερηχογραφικη ηλικια κυησης κι οχι τελευταια περιοδο απαραιτητα. δηλ @ioanna27  αν υποθεσουμε οτι σημερα σε εβγαζε 17κ6, η επομενη μερα μετα τις 17κ6 (η αυριανη), δηλ η 1η μερα της 18ης εβδομαδας ειναι κ η αρχη του 5ου.

4 ώρες πρίν, Mighty86 είπε:

Μμ δεν στα εξήγησε;θα τον δεις από κοντά; Τι να πω περιμένω κεγω την αναφορα

Καλημέρα κοριτσάκι μου .Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο και μου είπε οτι ειναι μια χαρά και δεν χρειάζεται να κάνουμε τίποτα(nipt η αμνιο)  το μόνο που χρειάζεται ειναι να μην αγχώνομαι.Μου έκλεισε rdv 10/9 να με δει.

Just now, mommytobe είπε:

καλήμερα κορίτσια..ειμαι νεα στο φορουμ και γραφω για πρωτη φορα..θα γινω και εγω πρωτα ο θεος μανουλα τον φεβρουαριο για πρωτη φορα..σας διαβαζω εδω και καιρο και ειπα να στειλω να εχω και εγω παρεα και να ανταλλαζουμε εμπειρίες. ενα μικρο ιστορικο για μενα..ΠΗΤ 18/02, σημερα ειμαι 14εβδ και 5ημ...καναμε αυχενικη ηταν ολα πολυ καλα και μαλλον θα ειναι αγορακι το μπεμπε μου..ειχα μια βιοχημικη ενα μηνα ακριβως πριν μεινω ξανα εγκυος..γενικα απο συμπτωματα δεν ειχα τιποτα..κατι πονακια χαμηλα μονο που συνεχιζονται..αυτα. την παρασκευη εχουμε ραντεβου στον γιατρο για υπερηχο και εχω μεγαλη αγωνια να δω οτι το μωρο μου ειναι καλα..ευχομαι σε ολες σας τελειομηνες εγκυμοσυνες και να κραταμε ολες γερα μωρακια στην αγκαλια μας τον φεβρουαριο :wub:

Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας .

• Μου αρέσει 2

Kαλημέρα κορίτσια! Γυρίσαμε και εμείς από τις διακοπές και επιστροφή στην δουλειά.

Εγώ είμαι σήμερα ακριβώς 15 εβδομάδων βάση της αυχενικής γιατί το έβγαλε μεγαλύτερο το μωρό υπερηχογραφικά. 

Πρέπει να ψωνίσω κανένα παντελόνι εγκυμοσύνης και καμμιά φαρδιά μπλουζίτσα σιγά σιγά γιατί εχω φουσκώσει και δεν έχω πια τι να βάλω στο γραφείο που δουλεύω.

Κάποιο κορίτσι είχε πει παλαιότερα ότι έχουν τα HM Eρμού; Εσείς έχετε αλλάξει ρούχα ή δεν χρειάστηκε ακόμα;

• Μου αρέσει 1

kJQgp2.png

Just now, Pagotoula είπε:

Καλημερα.

ειναι κι αναλογα το γιατρο ο δικος μου τα μετραει με εβδομαδες, οχι με βασει πητ. υποτιθεται οτι αυτο ειναι κ το ορθοτερο (απο οτι εχω διαβασει) γιατι καποιοι μηνες κυησης εχουν θεωρητικα 5βδομ. Επισης μετραμε με βασει την υπερηχογραφικη ηλικια κυησης κι οχι τελευταια περιοδο απαραιτητα. δηλ @ioanna27  αν υποθεσουμε οτι σημερα σε εβγαζε 17κ6, η επομενη μερα μετα τις 17κ6 (η αυριανη), δηλ η 1η μερα της 18ης εβδομαδας ειναι κ η αρχη του 5ου.

Εννοειται οτι όλοι οι γιατροι με την εβδομαδα μετράνε και με την υπερηχογραγραφικη εικόνα.

Ο υπολογισμός με το ποτε εχεις πητ ειναι ο πρακτικός υπολογισμός για οταν σε ρωτανε ποσο μηνών εισαι.

και επειδη έφαγα ενα κόλλημα τωρα εμενα με υπολογίζεις οτι ειμαι στην αρχη του έκτου εδώ και τρεις μερες; Γιατι εγω υπολογίζω οτι μπαινω στις 26 Αυγούστου. Όχι οτι βεβαια τεσσερις μερες πάνω ή κάτω κανουν καμια διαφορα.

wRSzp2.pngUIzHp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...